Momikeshite Fuyu 10/10
Re: Momikeshite Fuyu 4/10
Azért nem feltétlenül. A kislemezeket albumokat felteszik sok helyre. Koncert képekhez visuont már nehezebb hozzájutni de nem lehetetlen. Most már a film vagy sorozat prezentaciós képeket is feltehetik az oldalak
Én összesen két helyről tudom leszedni a cd-ket, és ott is mindig hamar törlésre kerülnek a linkekről, az új fanoknak mindig úgy kell szinte könyörögni még egy tavalyi dologért is. Igaz nem tudom Hsj-nél ez hogy van
Munkahelyen mikor kérdezték hogy mégis miket hallgatok, kapásból a szokásos youtube-google kombón kerestek rá, és sehol nem volt semmi 1-2 random shounen clubon kívül. A nem JE az pl simán feljön az online videómegosztókon is, max nem teljes hosszúságú a klip.
Munkahelyen mikor kérdezték hogy mégis miket hallgatok, kapásból a szokásos youtube-google kombón kerestek rá, és sehol nem volt semmi 1-2 random shounen clubon kívül. A nem JE az pl simán feljön az online videómegosztókon is, max nem teljes hosszúságú a klip.
Én a jumpos cuccokot som helyröl le szoktam szedni youtubról nem mert ott úgyse szoktak fent lenni
Akartam kérdezni, hogy ahol kitettél szavazást sorozatokra oda nem tudok írni. Itt is lehet választani?
Persze csak nyugodtan. Akkor a tiéd lesz az utolsó
Ó, de jó.
Akkor érzelmi alapon a Gomen ne seishun és a Shinigami-kun lenne, ha továbbjutnak a következő körre. Köszöntem a lehetőséget
Akkor érzelmi alapon a Gomen ne seishun és a Shinigami-kun lenne, ha továbbjutnak a következő körre. Köszöntem a lehetőséget
Kellene egy 3.is
Történet alapján a my son.
na akkor ki is alakult az első 3
Ahogy láttam, ez utóbbi biztosan vezetett
Igen lehet hogy ez lesz
Biztos nagyon izgalmas.
Nekem nagyon tetszett még anno mikor láttam.
Re: Momikeshite Fuyu 5/10
Sziasztok, meghoztam a Momikeshite Fuyu 5.részét, mellyel elérkeztünk a történet feléhez. Ebben a részben ott folytatjuk, ahol az előző részben abbahagytuk. Shusaku rájön, hogy a szeretett Ikee-san bátyához is vonzódik, Ozeki pedig hivatalosan is beleszeretett Chiaki-ba Ez a rész különleges Valentin napi epizód, melyben Hirofumi feleséget keres, Shusaku pedig életében először akarja legyőzni a bátyát, hogy az övé lehessen a szép rendőrlány szerelme. Hogy sikerül-e neki? Nos ebből a részben kiderül. Mindenkinek nagyon jó szórakozást hozzá
(A feliratot hamarosan kiteszem, csak van egy kis technikai zűr)
Köszönettel vittem az 5. rész feliratát, és a megás letöltést!Nagyon megkönnyíted így a dolgunkat, hogy nem kell különböző helyekről levadászni az esetleg passzolót! Péntek este lévén Kellemes hétvégét kívánok!
Köszönöm, neked is viszont. Bevallom nekem ez az egyik kedvenc részem
megnézve az első két rész, összegezve naivan aranyos...
Ohh szóval elkezdted nézni? Nos túl sok csodát nem kell várni tőle, viszont kellően aranyos történet.
Szia Niki!
Köszönöm az 5. részt!
Köszönöm az 5. részt!
Szia, nagyon szívesen. Nemsokára érkezik a 6.is
Szia Niki!
Köszönöm szépen az 5. részt is.
Egyben szoktam letölteni, ha kész a sorozat az asiatorrentsen, most azért majd belekukkantok az első részbe, mert az arany csillagos.
Köszönöm szépen az 5. részt is.
Egyben szoktam letölteni, ha kész a sorozat az asiatorrentsen, most azért majd belekukkantok az első részbe, mert az arany csillagos.
Tényleg? Nem is tudtam. Mit jelent amúgy az aranycsilag?
Niki, az aranycsillag letöltésekor nem vész pontod, amit visszatöltesz az rögtön pluszban iródik a már meglévőkhöz.
Azért szoktam kivárni a végét, mert beetetésnek csak az első részt szokták igy adni, utána viszont már amikor fel van töltve a sorozat egyben, lehet választani ki melyik verziót szeretné.
Az arany az általában nagy méret, a fél csillag az csak a fele letöltést számolja, ahol nincs csillag, az pedig az egészet, bár az a legkisebb méretű.
Azért szoktam kivárni a végét, mert beetetésnek csak az első részt szokták igy adni, utána viszont már amikor fel van töltve a sorozat egyben, lehet választani ki melyik verziót szeretné.
Az arany az általában nagy méret, a fél csillag az csak a fele letöltést számolja, ahol nincs csillag, az pedig az egészet, bár az a legkisebb méretű.
Ohh így már értem, köszi hogy elmagyaráztad. Én ennél a sorozatnál nem torrentről töltöm le a részeket mert így sokkal gyorsabb és az angol felirattal együtt szokta feltenni a fordító
Köszi Niki!
A szavazásod 2. körében a Gomen ne Seishun-t választanám, mert annak a videóit anno letöltöttem, mikor megtudtam, hogy az 5 éves hülyegyerek is játszik benne (Shige)
A szavazásod 2. körében a Gomen ne Seishun-t választanám, mert annak a videóit anno letöltöttem, mikor megtudtam, hogy az 5 éves hülyegyerek is játszik benne (Shige)