Ám felfedeztem egy harmadik lehetőséget is, ami talán még népszerűbb lehet, mint a meghívókért való "kilincselés".
De csak az tud élni vele, akinek más privát torrent oldalon is van felhasználói fiókja. Ez lehet a mi nCore-unk is akár.
Minden lépést képekkel illusztráltam, amit a "Spoiler" rejt.
Az AvistaZ "bejáratánál" kattintsunk a "Register"-re:
Akkor ez a látvány tárul elénk:
A középtájt látható "Submitting an Application"-ra kattintva, egy jelentkezési lapot találunk. Két részletben
mutatom:
Itt linkekkel és képernyő mentésekkel (screenshot) kell igazolni, hogy valóban tag vagy, hogy megfelelő az arányod és
hogy mióta vagy az oldal felhasználója.
A képernyőmentéseknél azt kérik, hogy eredeti legyen, tehát ne legyen szerkesztve, megvágva. Ezenkívül figyelmeztetnek,
hogy csak az imagez.to oldalon keresztül feltöltött screenshotokat fogadják el.
A legutolsó feladat egy rövid bemutatkozás. Le kell írnod, hogy hol hallottál az AvistaZról, miért akarsz a tagja lenni,
mivel tudsz hozzájárulni az oldalhoz, és mire számítasz tőlük.Nem kell megijedni, nem várnak sokat, csak pár mondatot.
Ami kicsit megnehezíti az egész folyamatot, hogy angolul kell kitölteni a jelentkezési lapot, de azt a néhány mondatot
bárki, aki alapszinten tud angolul meg tudja fogalmazni helyettünk is.
Ha kitöltöttük a jelentkezési lapot, a legalul lévő "Submit application"-ra klikkelve küldhetjük el a jelentkezésünket.
Ezután már csak egy lépés van hátra. Azzal a jelszóval és felhasználónévvel, amit a jelentkezési lapra írtunk, be kell
regisztrálnunk egy másik helyre, hogy nyomon kövessük, mi történik a beadványunkkal, elfogadják-e vagy sem. Ehhez
vissza kell menni ide:
A szöveg legutolsó sorában lévő kék színű "here"-re kattintva, ezt fogjuk látni:
Itt kell megadni a korábban beírt felhasználónevet és jelszót, és a "Find application"-ra klikkelve elküldeni. Ezután nem
tudom, mi fog történni, de valószínűleg itt fognak értesíteni arról, hogy felvesznek-e a tagok közé, vagy nem.
Így leírva hosszúnak tűnik a folyamat, a valóságban azonban a képernyő képek feltöltése, és a linkek berakása kerül
csak némi időbe, a többi megy gyorsan, ha előre megfogalmazzuk a válaszainkat.