palfiedina írta:Köszönöm szépen a hetedik részt. Fantasztikusak vagytok ! Szeretném én is elmondani, bár biztos tudjátok, hogy figyelünk, ülünk és várunk és Ti vagytok azok, akik hihetetlenül gyorsan elhozzátok nekünk a részeket!! Nem tudok elég hálás lenni!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barbara898989 írta:Sziasztok!! Nos nekem minden resz vegenel marad egy csomo kerdesem hogy akkor most ki ki csoda ...de ezek inkabb azok az emberek akiket az aruló herceg szállit ide oda.Azonban imadom az egész sorozatot, nem baj az ha egy kicsit megmozgatja az agytekervényeimet![]()
![]()
![]()
Bár Min Ho miatt nem mindig megy az agyalás
![]()
de asszem nekem az a bizonyos heurika szó maratonba lesz meg
![]()
![]()
![]()
mili56 írta:Riamara írta:mili56 írta:
A királynak valami miatt nincs anyja. Arra még fény derülhet, miért nincs.
Milyen "szobrozós" jelenetre gondolsz?
A 3. részben 42:08, amikor a fiú ott áll a ház előtt és jojózik. Mintha csak a nőre várna. Az melyik világban volt?
Ó, az az EOSU Könyvesbolt, a valós univerzumban!Spoiler: mutasd
mili56 írta:Barbara898989 írta:Sziasztok!! Nos nekem minden resz vegenel marad egy csomo kerdesem hogy akkor most ki ki csoda ...de ezek inkabb azok az emberek akiket az aruló herceg szállit ide oda.Azonban imadom az egész sorozatot, nem baj az ha egy kicsit megmozgatja az agytekervényeimet![]()
![]()
![]()
Bár Min Ho miatt nem mindig megy az agyalás
![]()
de asszem nekem az a bizonyos heurika szó maratonba lesz meg
![]()
![]()
![]()
Azt mondom én is, hogy "többször nézős".
1. Megnéz, fő vonalat követ.
2. Megnéz, részleteket nagyjából megért.
3. Megnéz, humort megért, jót vigyorog.
4. Megnéz, teljesen megért.
5. Csak bámul, mert azok a képek, meg LMH, meg ez a kis WDH...![]()
Körülbelül így vagyok én vele.![]()
mili56 írta:mili56 írta:Riamara írta:
A 3. részben 42:08, amikor a fiú ott áll a ház előtt és jojózik. Mintha csak a nőre várna. Az melyik világban volt?
Kedves Riamara,
mit szólsz? A könyvesbolt nem a való világban van.![]()
vajandi írta:Hálásan köszönöm a 7-8. részek fordítását és az online feltöltést.![]()
![]()
![]()
![]()
novcsi6 írta:Szia. NAgyon szépen köszönöm a 8. részt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég