Touch - Érintés
Re: Touch - Érintés
11. rész
Amerikában vagy hazájában találkozunk főhősünkkel? Hogy vannak az asszisztensek? Milyen a filmbeli szerelmek csillagállása? Kedvenc színészpalántánk kezd-e már fölnőni? A válaszok, meg némi ármány és az igazság pillanata, az üzlet és a benne fuldokló emberség, a sorsdöntő „érintés”-ek, mind itt vannak, ebben a részben.
Amerikában vagy hazájában találkozunk főhősünkkel? Hogy vannak az asszisztensek? Milyen a filmbeli szerelmek csillagállása? Kedvenc színészpalántánk kezd-e már fölnőni? A válaszok, meg némi ármány és az igazság pillanata, az üzlet és a benne fuldokló emberség, a sorsdöntő „érintés”-ek, mind itt vannak, ebben a részben.
Köszönöm az újabb feliratokat.
Köszönöm a 11.részt !
- Ancsapancsa
Köszönöm én is a 11. részt!
A legizgibb része
A legizgibb része
Ancsapancsa írta:Köszönöm én is a 11. részt!
A legizgibb része
Így van. Itt kap a TOUCH címszó nagyon nagy jelentőséget!
11,Köszönöm ♡♡♡
Kedves Mili!
Köszönöm szépen a 11. rész feliratának a fordítását.
gyomar
Köszönöm szépen a 11. rész feliratának a fordítását.
gyomar
A 12. részben „Midas érintésé”-nek nevezik egyik főhősünk szakmai tudását, egy másikról pedig ezt vallja egy férfi: „Ő az első és utolsó asszony, aki italt tölthet a poharamba.” Drámaian, súlyos áron lelepleződik az embereit manipuláló Window Ügynökség, továbbá részt vehetünk egy kiváló marketing kurzuson, mely beavat egy új vállalkozás talpon maradásának titkaiba.
Köszönöm ♡♡♡
Köszönöm a 12. rész feliratát is.
Köszönöm szépen a 12. rész fordítását!
Szia Mili!
Nagyon szépen köszönöm neked a 12. rész feliratának a fordítását.
gyomar
Nagyon szépen köszönöm neked a 12. rész feliratának a fordítását.
gyomar
Hű és ha! Én töltöm le először a 13. rész feliratát???
De jó, hogy véletlenül benéztem
Köszönöm szépen, máris nézem.
Köszönöm szépen a 13. rész fordítását.
A 13. résznek mottója lehetne az a bölcsesség, melyet híres-neves sminkművészünk idéz: „Ha valakiből kétszer is áldozat lesz, akkor az áldozat a hibás.” Ezt szem előtt tartva küzdik föl magukat szép lassan a korábban bajba jutott kedvenceink. Az összekuszálódott romantikus szálak kezdenek kibomlani, de vajon a realisztikusabb, vagy a mesésebb megoldások kerekednek majd fölül?
onna írta:Hű és ha! Én töltöm le először a 13. rész feliratát???
Ó, örülök, hogy megtaláltad ilyen gyorsan. Jó szórakozást!
Köszönöm ♡♡♡
-
Köszönjük a 13 -dik részt
14-15.16. részek
Végső ajánlás a TOUCH-hoz
Olyan sorozat ez, melyet átsző az „érintés” konkrét és átvitt értelme. Az egészen finom, testet-lelket simogató érintésektől az embereket egzisztenciálisan kíméletlenül földbe taposó gazdasági erőszakig. Mindezt sémák nélkül, világos társadalmi kritikával, romantikával és kedves humorral fűszerezve és tökéletesen kerek befejezéssel kapjuk.
Mindenkinek, aki szívesen nézi, jó szórakozást kívánok!
Végső ajánlás a TOUCH-hoz
Olyan sorozat ez, melyet átsző az „érintés” konkrét és átvitt értelme. Az egészen finom, testet-lelket simogató érintésektől az embereket egzisztenciálisan kíméletlenül földbe taposó gazdasági erőszakig. Mindezt sémák nélkül, világos társadalmi kritikával, romantikával és kedves humorral fűszerezve és tökéletesen kerek befejezéssel kapjuk.
Mindenkinek, aki szívesen nézi, jó szórakozást kívánok!
Köszönöm ♡♡♡nagyon jó sori volt ♡♡♡♡♡
Köszönöm a feliratokat és a fordításba fektetett munkátokat!
- csabamama2
Milli Kedves! Nagyon szépen köszönöm a Touch korean drama befejezését és a munkádat. Indulhat a maraton. Üdv: csabamama2
Kedves Milli!
Köszönöm az egész sorozatért végzett gondos, gyors munkádat.
Köszönöm az egész sorozatért végzett gondos, gyors munkádat.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a munkádat, kellemes kikapcsolódás volt ez a könnyű kis sorozat.
Üdv
Kelemen73
Nagyon szépen köszönöm a munkádat, kellemes kikapcsolódás volt ez a könnyű kis sorozat.
Üdv
Kelemen73
Kedves Milli!
Köszönöm, hogy veled tarthattam, aranyos, vidám sorozat, kellemes kikapcsolódás volt.
Köszönöm, hogy veled tarthattam, aranyos, vidám sorozat, kellemes kikapcsolódás volt.