Can We Get Married? – Összeházasodhatunk?
Re: Can We Get Married? – Összeházasodhatunk?
Köszönöm ezt a sorozat választást és a fordításokat!
Köszönöm ennek a sorozatnak a választását és a letöltési lehetőséget!
cicus írta:Kedves Milli!
Nagyon örülök a fordításodnak,tetszett amit írtál és már várom
a történetet.Nekem is sok kedvencem szerepel benne úgy hogy
bele is vágok
Érdemes belevágni, mert nagyon jó sorozat. Nekem tetszik.
Nagyon szépen köszönöm.
Köszönöm a 3. részt!
Nagyon szépen koszonom a feliratokat mind a hármat idáig.Ossze nem lehet hasonlitani a szlovák feliratal nekem a Ilike a te magyar feliratod balzsam,zene szinte hallom oket magyarul beszélni a saját hangjukon ...... és imádom oket ,nem csak a kisaranyos édesburgonyámat de mindegyikojuket az anya olaszosan forgo,pergo nyelve kulon is imádás hogy a karakter olyan amilyen az már más dolog de tudom o is megváltozik majd a végére ....gondolom én.....Szép napot ,esomenteset és várom a kovetkezo feliratokat nagyon......Anna.....
Igen, pereg a nyelvük, mint a rokka. Nehéz lehet fordítani ezt a sorozatot nagyon, hiszen bele kell valahogy tömöríteni a magyar szöveget, arra a kis helyre és persze legyen érthető és olvasható is...
Mester, nem lennék a helyedben!
Koszonom szépen a negyediket,megérte itt baglyoskodnom egészen holnapig....
annamama írta:Nagyon szépen koszonom a feliratokat mind a hármat idáig.Ossze nem lehet hasonlitani a szlovák feliratal nekem a Ilike a te magyar feliratod balzsam,zene szinte hallom oket magyarul beszélni a saját hangjukon ...... és imádom oket ,nem csak a kisaranyos édesburgonyámat de mindegyikojuket az anya olaszosan forgo,pergo nyelve kulon is imádás hogy a karakter olyan amilyen az már más dolog de tudom o is megváltozik majd a végére ....gondolom én.....Szép napot ,esomenteset és várom a kovetkezo feliratokat nagyon......Anna.....
Annám, nagyon örülök, hogy Te is nézed, legalább így "találkozunk" néha. Ölellek.
bearbear írta:Igen, pereg a nyelvük, mint a rokka. Nehéz lehet fordítani ezt a sorozatot nagyon, hiszen bele kell valahogy tömöríteni a magyar szöveget, arra a kis helyre és persze legyen érthető és olvasható is...
Köszönöm szépen a feliratokat Jó kis
sorozat lesz ez
sorozat lesz ez
-
Köszönöm szépen a 4.r. feliratát. Szép estét!
Köszönet az eddigiekért...viszem a már meglévőket...
Szívesen, Mindannyiótoknak!
Nagyon szépen koszonom az 5.rész feliratát Szép napot kivánok minden forumozo társamnak.
köszönöm az 5. részt
-
Köszönöm szépen az 5.részt vittem!
Köszönöm szépen az 5. részt is
Hát annyira örülök, hogy belevágtam, valami nagyon édes kis sorozat kerekedik belőle, és elindult az ármány, a féltékenykedés, és egy sötét felhő, ki az a srác, aki el akarja majd szedni a dolgokat a jogos tulajdonostól? Kis párosunk meg mintha egyre jobban kezdené megkedvelni egymást, lesz még itt meglepetés...addig meg élvezzük a történéseket.
Milli kedves, így hogy már megnézve négy rész, látszik, mennyire nem egy könnyed beszédstílust kell átmagyarítanod. Gratulálok az eddigi munkádhoz! További sok örömöt és kitartást hozzá!
s
Milli kedves, így hogy már megnézve négy rész, látszik, mennyire nem egy könnyed beszédstílust kell átmagyarítanod. Gratulálok az eddigi munkádhoz! További sok örömöt és kitartást hozzá!
s
boldogan vittem a 6. részt is, köszönöm szépen...Ebben a hőségben tényleg csak ülni és nézni lehet a videót...
Köszönöm szépen a 6.részt
-
Köszönöm vittem a 6.részt.
- boszorkany
Kedves mili:)
Koszonom szepen a forditoi munkadat,megneztem az eddig elkeszult epizodokat es tetszik.
Koszonom szepen a forditoi munkadat,megneztem az eddig elkeszult epizodokat es tetszik.
Köszönöm szépen a 7. részt is mili56
-
Köszönöm vittem a 7.r.feliratát.