Köszönöm a fordítást! Minden munkádat megnézem, és mikor végzek az Éjféltájt sorozattal, ez következik.
Nagyon szeretem a fantasy sorozatokat, főleg a Koreaiakat!
Puszi

vajandi írta:Hálásan köszönöm az 1. rész feliratát.Csak én nem látok feliratot a videás verzión? Végül letöltve néztem meg, nagyon tetszett.
![]()
vajandi írta:Hálásan köszönöm az 1. rész feliratát.Csak én nem látok feliratot a videás verzión? Végül letöltve néztem meg, nagyon tetszett.
![]()
mirtill11 írta:Kedves mili56!
Köszönöm a fordítást! Minden munkádat megnézem, és mikor végzek az Éjféltájt sorozattal, ez következik.
Nagyon szeretem a fantasy sorozatokat, főleg a Koreaiakat!
Puszi![]()
![]()
bearbear írta:vajandi írta:Hálásan köszönöm az 1. rész feliratát.Csak én nem látok feliratot a videás verzión? Végül letöltve néztem meg, nagyon tetszett.
![]()
Másképp kell már beállítani a videát. Rögtön megkeresem a leírást amit készítettem. Valahova felülre berakta Rita. Azonnal hozom.
![]()
mili56 írta:vajandi írta:Hálásan köszönöm az 1. rész feliratát.Csak én nem látok feliratot a videás verzión? Végül letöltve néztem meg, nagyon tetszett.
![]()
A videán beállítható a felirat, sajnálom, hogy nem sikerült.
Megtisztelő, hogy a feliratommal nézted.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég