Kedves Yagamilight!
Köszönöm az egész évados munkádat / munkátokat. Örülök, hogy veled tarthattam, fordulatos, izgalmas sorozattal. Érdeklődve - kiváncsian várom a következő választásodat.
Secret Boutique/ Titkos butik 2019 - magyar felirat
- Yagamilight
Re: Secret Boutique/ Titkos üzlet "butik" 2019
Kedves Marcsi!
Köszönjük szépen!
Örülök,hogy tetszett a sorozat.
Yagamilight
Köszönjük szépen!
Örülök,hogy tetszett a sorozat.
Yagamilight
Re: Secret Boutique/ Titkos üzlet "butik" 2019
Köszönöm a feliratokat.
Re: Secret Boutique/ Titkos butik 2019 - magyar felirat
Kedves Yagamilight!
Valahogy nálam a 4. és 5 rész betűkarakter kódolással van gondom.Ugyanis az ékezetes betűk, ákombákomként jelenik meg. Minden más felirat melyet elkészítettél tökéletesen látható. Ha van valamilyen lehetőség más kódolással ellátni, hogy a Gomplayer lejátszó is tökéletes lenne, akkor az már a menyország.
Köszönöm az eddigi munkát és a feliratokat. Izgalmas részek és most itt abba kell hagynom mert nem látható a felirat az ékezetesek miatti megjelenéssel.
Üdv Gustty
Valahogy nálam a 4. és 5 rész betűkarakter kódolással van gondom.Ugyanis az ékezetes betűk, ákombákomként jelenik meg. Minden más felirat melyet elkészítettél tökéletesen látható. Ha van valamilyen lehetőség más kódolással ellátni, hogy a Gomplayer lejátszó is tökéletes lenne, akkor az már a menyország.
Köszönöm az eddigi munkát és a feliratokat. Izgalmas részek és most itt abba kell hagynom mert nem látható a felirat az ékezetesek miatti megjelenéssel.
Üdv Gustty
A fansub egyáltalán nézi is a bejegyzéseket? Mert szerintem nem is néznek ide be, ha valakinek esetleg gondja akadna, vagy segítséget kérne.Kár.
Kedves Gustty! Megnéztük a feliratokat, és nekünk nem voltak benne az ákombákomok.
Szia Rita!
Minden felirat mely rendelkezésre áll tökéletesen rendes karakterrel jelenik meg a lejátszóban.Csak a 4. és 5. felirat az amely hibásan jelenik meg nálam.http://kepkezelo.com/images/tzapn8vule7vhnt5nnjs.png itt van az ominózus hiba. Csak az ékezetes betűk azok amelyek nem jól jelennek meg.Minden más tökéletes. Ha tudtok valami megoldást megköszönöm.
Üdv Gustty
Minden felirat mely rendelkezésre áll tökéletesen rendes karakterrel jelenik meg a lejátszóban.Csak a 4. és 5. felirat az amely hibásan jelenik meg nálam.http://kepkezelo.com/images/tzapn8vule7vhnt5nnjs.png itt van az ominózus hiba. Csak az ékezetes betűk azok amelyek nem jól jelennek meg.Minden más tökéletes. Ha tudtok valami megoldást megköszönöm.
Üdv Gustty
Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
- Yagamilight
Kedves gustty!
Elnézésedet kérem, amiért nem válaszoltam ez idáig.
Költözés miatt és az új munkahelyem nem tette lehetővé, hogy foglalkozzak a fórummal.
Tudnám javasolni neked a VLC media player-t, ez a videó lejátszó jobb mint amit jelenleg használsz.
A feliratokat megnéztem, nálam sem volt hiba.
Online is elérhető a sorozat.
Jelezd kérlek ha még sem jók a feliratok akkor megpróbálom másként elmenteni és küldöm.
Köszönöm a türelmedet.
https://mega.nz/file/KckVxYYI#8zrHbb841 ... 0s61aLP7Qo
Yagamilight
Elnézésedet kérem, amiért nem válaszoltam ez idáig.
Költözés miatt és az új munkahelyem nem tette lehetővé, hogy foglalkozzak a fórummal.
Tudnám javasolni neked a VLC media player-t, ez a videó lejátszó jobb mint amit jelenleg használsz.
A feliratokat megnéztem, nálam sem volt hiba.
Online is elérhető a sorozat.
Jelezd kérlek ha még sem jók a feliratok akkor megpróbálom másként elmenteni és küldöm.
Köszönöm a türelmedet.
https://mega.nz/file/KckVxYYI#8zrHbb841 ... 0s61aLP7Qo
Yagamilight