cicus írta:Kedves Rita!
Nagyon nagyon köszönöm a filmet,de főleg a munkádat. Talán néhány hete került elém pont ez a film
valahol és bele is kukkantottam,de nem volt felirat és az nem az igazi,főleg,hogy csak magyarul értek
Na és lám mégsem kellett lemaradnom róla,hála Neked. Nagyon tetszett és az előzőt
is sikerült letöltenem,ami olyan kis desszert volt.A főzőset még nem néztem meg,bár nagyon szeretem
a keleti konyhát,legyen az indiai,kínai vagy thai.Az utóbbihoz a helyszínen is volt szerencsém és nem
bántam meg,hogy meg mertem kóstolni az utcán,amitől nem is értem miért óva intettek.Szerintem csak
annak lesz tőle problémája aki úgy gondolja.Szóval meg fogom nézni,már csak a hangulata és a helyszínek
miatt is.
Kedves Cicus! Nagyon szívesen ezt a filmet is, a "kis desszertet" is, és a tajvani főzős sorit is! Nagyon
jó érzés, hogy ennyi mindent megnézel a fordításaim közül!
De jó, hogy mondod az indiai konyhát. A tajvanihoz hasonló pár perces videókat szereztem nyáron az
indiai vega kajákról. Az kifejezetten az elkészítésükről szól. Nagyon élveztem a fordításukat, de öt vagy
hat rész után leálltam velük, mert segítségre lenne szükségem az időzítésben. 7-8 percesek, szóval pár
percet venne igénybe a pár soros szöveg megigazítása. Ha valaki olvassa a sirámaimat, és lenne kedve
segíteni, kérem írja meg! Egyszerű, de nagyszerű receptekről lenne szó!
Irigyellek, nagyon klassz lehetett Thaiföldön! Most azt mondom, hogy én sem kóstolnám meg az utcai
ételeket, de nincs kizárva, hogy ott a helyszínen másként döntenék. Többektől hallottam már, hogy aki
Európán kívülre utazik, szerelkezzen fel jó házi pálinkával, és naponta azzal "fertőtlenítse" magát, akkor
nem lesz semmi probléma. Én Kínába szeretnék a legjobban eljutni, ha megyek vinni fogok! Milyen vidám
út lesz!