Műfaj: Drama special
Részek száma: 1
Vetítette: KBS
Vetítési időszak: 2012. július 17.
Főbb szereplők:
Lee Chun Hee – Han Dong Gyu
Park Sang-wuk – Lee Chang Ho
Choi Yoo-hwa – Oh Yu Ni
Sin Seung-hwan – Park Jeong Min
Seon Woo – Han Yeong Gyo
Ko In-beom – Dong Gyu apja
Történet:
Felmenői több generáción keresztül az igazság szolgálatában álltak. Apja már nyugalomba vonult, bátyja menő ügyvéd. Dong Gyu nem találja közöttük a helyét, túlfejlett kisebbségi komplexusa miatt.
Mígnem egy nap megkapja régi osztálytársa ügyét, akit bankrablással vádolnak. Ez az ügy más irányt ad addigi életének.
Dong Gyu tudja, hogy valaminek kell lennie a háttérben, ha a barátja ilyen súlyos tettre ragadtatja magát, ezért nyomozásba kezd. Szépen fel is göngyölíti a szálakat, és bár ő a vádat képviseli a tárgyaláson, elkezd védőként viselkedni. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha védőnek nem a bátyja lenne kirendelve, aki mélységesen megveti öccsét, és ezt rendszeresen hangoztatja is. Kettejük csatározásának szemtanúja lesz az apjuk is, aki addig csak a rossz híreket hallotta ügyész csemetéjéről, persze a nagyobbik fia tolmácsolásában.
Közben egy másik vonalon is alakulni kezd Dong Gyu élete. Egyre több időt tölt, az apja cipőfényező üzletét megöröklő, szabadelvű, művészlélek lánnyal, Oh Ju Nival, aki mellett ő is szabadnak érzi magát.
Nem szeretem a koreai filmeket. Nagyon sokat kell keresgélnem, hogy egy-egy jó darabra bukkanjak. De ez a film jó! A bizonyíték, hogy egy ültő helyemben végignéztem, egyszer sem álltam fel a helyemről. Limonádénak tituláltam, de azt hozzátenném, hogy a fajsúlyosabb limonádék közül való.
Jó szórakozást kívánok a filmhez!
Videó letöltése: