Oh My General (60/60)
Re: Oh My General (58/60)
Üdv.
Köszönöm szépen az 52-58.részek feliratát.
Köszönöm szépen az 52-58.részek feliratát.
Re: Oh My General (58/60)
Izgatottan várom a befejezést! És már el is kezdtem újranézni...
Re: Oh My General (60/60)
Megérkeztek a befejező epizódok is! Jó szórakozást!
Üdv.
Köszönöm szépen az 59-60.részek feliratát.
Köszönettel vittem is a befejező részeket, de jó hogy visszanéztem. Szép estét mindenkinek!
Hát elérkeztünk ennek az aranyos kis sorozatnak a végéhez,nagyon
szépen köszönöm a munkádat.Az utolsó 10 részt most maratonban fogom nézni és
már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Szép estét és jó pihenést a kemény munka után
szépen köszönöm a munkádat.Az utolsó 10 részt most maratonban fogom nézni és
már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Szép estét és jó pihenést a kemény munka után
Kedves Ewilja!
Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
Vera
Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
Vera
chain írta:Üdv.
Üdvözlök Mindenkit!
Nagyon köszönöm a sorozat fordítását és hogy megnézhettem!! Millió ölelés nektek!
jelentem meg is nézve! Csúcs volt ez a két rész..
Köszönöm hogy bevállaltad ezt a történetet, minden perce érdekes, izgalmas, és remek jellemfejlődést mutatott!
Spoiler: mutasd
Köszönöm hogy bevállaltad ezt a történetet, minden perce érdekes, izgalmas, és remek jellemfejlődést mutatott!
- DoramaLove
Kedves Ewija ! Köszönöm a munkádat, kész vagyok a 60 rész letöltésével A továbbiakhoz pedig FIGHTING !
Zsuzsi
Kedves Ewilja!
Köszönöm szépen az utolsó két részt is, gratulálok a befejezéshez.
Nagy és pontos, kiszámitható munka volt, amiért nagy köszönet jár!
Szerettem ezt a sorozatot. Igaz, a végén hullottak az emberek, jók is, rosszak is, de a nagyik kárpótoltak érte.
Köszönöm szépen az utolsó két részt is, gratulálok a befejezéshez.
Nagy és pontos, kiszámitható munka volt, amiért nagy köszönet jár!
Szerettem ezt a sorozatot. Igaz, a végén hullottak az emberek, jók is, rosszak is, de a nagyik kárpótoltak érte.
Köszönöm a fordítást Nagyon tetszett, ahogy a nagy öregek harcoltak az unokák meg besegítettek. Jól átverték Rókát, de ezzel nagy jót is tettek a szerelmes harcoslánnyal. Most megnézem a hátralévő részeket és gratulálok a befejezett sorozatodhoz!
Köszönöm szépen az összes rész feliratát.
Köszönöm az 57. -60. részek feliratait!
Köszönöm ♡♡♡ nagyon tetszett ♡♡♡
Csodás volt,vicces volt,izgalmas volt,remek karakterekkel.
Hálásan köszönöm az egész sorozatot,a fordítást,a munkátokat ,nagyon szép órákat töltöttünk együtt.
Hálásan köszönöm az egész sorozatot,a fordítást,a munkátokat ,nagyon szép órákat töltöttünk együtt.
A 2. részt újra kellene időzíteni, mert semelyik nem passzol, még a vikis sem..onnantól, mikor a csaj leugrik a tetőről...addig stimmel. Onnan viszont nagyon nagy az eltérés a történés és a beszéd között...jó lenne ha ki lenne javítva, mert csak ez a rész rakoncázik, a többi szuper lett!
Az avistás ugyanúgy ahogy a vikis sem..
- dolores953
Kata58 írta:A 2. részt újra kellene időzíteni, mert semelyik nem passzol, még a vikis sem..onnantól, mikor a csaj leugrik a tetőről...addig stimmel. Onnan viszont nagyon nagy az eltérés a történés és a beszéd között...jó lenne ha ki lenne javítva, mert csak ez a rész rakoncázik, a többi szuper lett!
Szia Kata58
Én az Avistazról töltöttem le a sorozatot, újra megnéztem a 2. részt,
de nekem tökéletes volt a felirat.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Bocsánat nem a 2. hanem a 2o. elvitte a cica a nullát!
A napokban elkezdtem mert már az ismertetője megfogott, nagyon vártam, hogy kész legyen a fordítás. De belekezdve a sorozatba, sokkal jobban tetszik a megvalósítás. 10 rész után egyszerűen élvezem minden percét. Kicsit félve kezdtem hozzá, mert előtte a Hua Rongot néztem és az most eléggé felvitte a lécet. Hát eddig fent is maradt. Köszönöm a fordítást, feltöltést.
Éva
Éva
Kedves Rita, Köszönöm a fordítást, nagyon aranyos sorozat volt, gratulálok a szorgosságodhoz és a fordításodhoz!
Nagyon szépen köszönöm a feliratokat.
Kedves Ewilja! Most fejeztem be a sorozatot, szeretném megköszönni a munkádat. Végig nagyon tetszett. Illetve a végében csalódtam, mert amennyire részletes volt addig, a végét annyira kurtán furcsán lezárták. Minden átmenet nélkül volt az a nagy időugrás. Először meg sem értettem és csak jóval később tudatosult bennem, hogy kik is az öregek. Legalább még 1 részt szánhattak volna a lezárásra. Nem tudom, hogy volt-e másnak is ilyen hiányérzete? Régen volt ilyen hosszú sorozat ami ennyire tetszett volna. Nagyon örültem, hogy nem volt tele válogatott gonoszságokkal, még a nézhető szinten maradt. A háborús jeleneteket sem vitték túlzásba. Nekem pont elég volt ennyi belőle. A Generális miatt kezdtem el nézni. Ő végig remekelt. A férje nekem nem kedvencem, én szeretem ha a színész tud az arcával érzelmeket kifejezni. Ő nem igazán. De pont ez miatt annyira jó volt a kettősük, a tűz és a víz. Biztosan ismétlem majd.
Köszönöm a fordítást, feltöltést, mindenki munkáját.
Köszönöm a fordítást, feltöltést, mindenki munkáját.
-
Kedves Evija köszönöm nektek ezt a csodálatos sorozatot. Remek szereplők, nagyon szuper zene. Továbbra is veletek tartok, mert itt nagyon jók és gyorsak a fordítók. Nagyon hálás vagyok nektek. Köszönöm! icuska1948
Hálásan köszönöm a munkádat!