Mi történik ha egy a szó szoros értelmében kardos menyecskét (ő a Generális) hozzáadnak egy addig a széltől is óvott,
kissé puhány, és gyerekes, de jószívű aranyifjúhoz, akinek mellesleg erős kifogásai vannak az elrendelt házassággal
szemben?
Annak, aki velünk tart, rengeteg komikus helyzetben, harcban, intrikában, és egyéb "nyalánkságban" lesz része. Külön
felhívnám a figyelmet a zenére. Imádtam ezt a sorozatot, és fordítani is élvezem. Szeretettel ajánlom mindenkinek.
FONTOS! Aki az Avistazról fogja letölteni a videókat (a link a "Letöltési lehetőségek"-nél lévő spoiler alatt található),
tudnia kell, hogy a 49. rész hanghibás, és illeszkedő feliratot sem találtunk hozzá, ezért a magyar fordítás a vikin
lévő 49. részhez készült. Ez a videó szintén megtalálható a spoiler alatt. Vagy a videáról is le lehet tölteni, ha nem
szeretnétek online nézni. A videáról való letöltéshez ugyanitt találtok segítséget.
Jó szórakozást kívánok!
Műfaj: történelmi, katonai, romantikus, vígjáték
Ország: Kína
Részek száma: 60
Időtartam: 45 perc
Vetítési időszak: 2017. október 15. - 2017. december 17.
Csatorna: Youku
Nyelv: mandarin
Szereplők:
Sandra Ma - Ye Zhao generális
Peter Sheng - Zhao Yu Jin
A záródal:
A nyitódal:
Fordította: Ewilja
Átnézte: ezoritu
Online feltöltés: bearbear
Online nézhetőség:
Videó letöltési lehetőségek:
A tánc:
A huszadik résznél kétféle verzió van, az egyik az átidőzített, reklámos.
Mellékeltem a harmincadik részig külön feliratként a VIKIs verziót. A későbbiekben, ha még adódik, akkor szintén kirakom...