Romantic Doctor 2
Re: Romantic Doctor 2
Szerbusz Rita! Örülök, hogy lesz fordítása a Romantic Doctor 2-nek. köszönöm előre is gyűjteni fogom szorgalmasan!
Kedves WuXing! Köszönöm hogy bevállaltad a fordítást, bevallom még nem láttam az első évadot, de mégis mindegyiket begyűjtöttem, filmileg és feliratilag, úgyhogy csinálnom kell egy gyors maratont az első évaddal, hogy majd itt is képben legyek és veletek haladhassak.
Sok sikert és örömöt a sorozat fordításához. Nellinek meg az onlin feltötést, sokak örömére! Itt most ronda idő van, időnként berezonál minden a széltől, úgyhogy zavartalanul tudok most filmezni.
Mindenkinek jó szórakozást ehhez a sorihoz is.
Sok sikert és örömöt a sorozat fordításához. Nellinek meg az onlin feltötést, sokak örömére! Itt most ronda idő van, időnként berezonál minden a széltől, úgyhogy zavartalanul tudok most filmezni.
Mindenkinek jó szórakozást ehhez a sorihoz is.
Köszi, hogy fordítod!
Szerettem az első évadot és sajnálom, hogy a főszereplők egy része új, de reméljük, hogy ők is jót fognak alakítani.
Szerettem az első évadot és sajnálom, hogy a főszereplők egy része új, de reméljük, hogy ők is jót fognak alakítani.
Köszönöm a forditást.
Nagyon kedveltem az első évadot is, és úgy hiszem semmi akadálya,hogy a másodikat is ugyanannyira imádjam!
Köszönöm,hogy fodítod, Wu Xing!!
Köszönöm,hogy fodítod, Wu Xing!!
Süki
Üdv.
Köszönöm szépen a 2.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 2.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 2 rész feliratát is.
Köszönöm a 2. rész feliratát Az előző szériát is nagyon szerettem és az első rész után azt mondhatom, a második is befutó lesz nálam! Köszönöm!!!
Köszönöm a 2. részt.
Szívesen mindenkinek!
Dr. Seo Woo Jin!
Üdv a klubban!
Köszönöm a második rész feliratát!
Kedves Wu Xing!
Köszönöm szépen az első két feliratot!
Milyen érdekes, hogy pont néhány hete néztem újra az első évadot és erre itt a második, s ráadásul elcsíptem még a sugárzási időben, ahogy a fordításodra is rábukkantam. Nagyon szeretem a film hangulatát. Talán, ha találok vmi hasonló légkörű intézményt, hasonló emberekkel, akkor maradok az eü-i pályán, de nem így történt. Mindenesetre köszönöm szépen a munkádat!!! Állandósult vevő vok a film üzenetére. , merthogy az hála Istennek változatlan maradt, csak a gárda egy része új, ami rendhagyó módon jól sült el.
Köszönöm szépen az első két feliratot!
Milyen érdekes, hogy pont néhány hete néztem újra az első évadot és erre itt a második, s ráadásul elcsíptem még a sugárzási időben, ahogy a fordításodra is rábukkantam. Nagyon szeretem a film hangulatát. Talán, ha találok vmi hasonló légkörű intézményt, hasonló emberekkel, akkor maradok az eü-i pályán, de nem így történt. Mindenesetre köszönöm szépen a munkádat!!! Állandósult vevő vok a film üzenetére. , merthogy az hála Istennek változatlan maradt, csak a gárda egy része új, ami rendhagyó módon jól sült el.
Köszönöm a fordítást, az első két rész méltó folytatása az 1. évadinak. Nagyon jó sorozatnak nézünk ezúttal is elébe.
Köszönöm az új rész forditását.Külön köszönet a videó elérhetőség megadása. Még gyűjtögetek...
Sziasztok,
tényleg örülök, ha tetszik a sorozat.
A helyzet a következő: mivel a fordításra és a fórumra egész egyszerűen nincs időm,
döntöttem.
Egyelőre, hangsúlyozom! egyelőre a fordítás élvez prioritást. Gondolom ezzel egyetértetek? De! Amint időm engedni fogja jövök és megbeszélhetünk mindent.
Szóval írjatok és egyelőre! ne törődjetek azzal, hogy nem válaszolok, csak annyit, hetente kb. egyszer, hogy "szívesen".
Ir-csi a te hsz-ra már most, de tényleg nem fér bele
SZIL77 megoldjuk a videót vagy így, vagy úgy... később.
Vasárnap
Üdv mindenkinek
Wu Xing
tényleg örülök, ha tetszik a sorozat.
A helyzet a következő: mivel a fordításra és a fórumra egész egyszerűen nincs időm,
döntöttem.
Egyelőre, hangsúlyozom! egyelőre a fordítás élvez prioritást. Gondolom ezzel egyetértetek? De! Amint időm engedni fogja jövök és megbeszélhetünk mindent.
Szóval írjatok és egyelőre! ne törődjetek azzal, hogy nem válaszolok, csak annyit, hetente kb. egyszer, hogy "szívesen".
Ir-csi a te hsz-ra már most, de tényleg nem fér bele
SZIL77 megoldjuk a videót vagy így, vagy úgy... később.
Vasárnap
Üdv mindenkinek
Wu Xing
Kedves Wu Xing!
Hálásan köszönöm neked a 2. rész feliratának a fordítását.
gyomar
Hálásan köszönöm neked a 2. rész feliratának a fordítását.
gyomar
Sziasztok,
a MEGA
alatti spoiler
gombra kattintva elérhetőek/letölthetőek a videók. A méretük kb. 800 MB.
Ezek csak a videók, felirat nélkül.
a MEGA
alatti spoiler
gombra kattintva elérhetőek/letölthetőek a videók. A méretük kb. 800 MB.
Ezek csak a videók, felirat nélkül.
Wu Xing, köszönöm szépen a 3.-at is
Óriási köszönet a harmadik rész feliratáért!
Nagyon köszönöm a 3. résézt!!!
Kedves Wu Xing,
Megleptél a 3. résszel, nagyon szépen köszönöm ezt a csuda jó sorozatot, hogy magyarul is láthatom.
Tetszett az ifjú titánunk hozzáállása. Mind a betegéhez, mind a kórházhoz és nem mellesleg az évfolyamtársnőjéhez.
Megleptél a 3. résszel, nagyon szépen köszönöm ezt a csuda jó sorozatot, hogy magyarul is láthatom.
Tetszett az ifjú titánunk hozzáállása. Mind a betegéhez, mind a kórházhoz és nem mellesleg az évfolyamtársnőjéhez.
Kedves Wu Xing!
Nagyon szépen köszönöm a 3.részt Te csak csináld úgy ahogy jó Neked.
Hálásak vagyunk,hogy fordítod nekünk
Nagyon szépen köszönöm a 3.részt Te csak csináld úgy ahogy jó Neked.
Hálásak vagyunk,hogy fordítod nekünk
Kedves Wu Xing!
Hálás vagyok és köszönöm neked a 3. rész feliratát.
gyomar
Hálás vagyok és köszönöm neked a 3. rész feliratát.
gyomar