Romantic Doctor 2
Re: Romantic Doctor 2
Köszönöm a 8.részt.
Ez a rész egy csodás érzelemi hullám, volt mikor fátyolosan láttam a minitort.
Ez a rész egy csodás érzelemi hullám, volt mikor fátyolosan láttam a minitort.
Köszönöm a 6. - 8. részek feliratait!
Minden Hölgynek boldog Nőnapot kívánok!
Fordító,
a két teljesen különböző sorozat mondata betűről betűre megegyezik!?
Az úgy volt...
Hogy én ott se vótam!!!
Ártatlan vagyok!
Az úgy volt...
Hogy én ott se vótam!!!
Ártatlan vagyok!
Köszönöm nagyon a 9-10 részeket is
Na igen..az omniózus mondat
Köszönöm az újabb két feliratot..ekkora meglepetést, gyorsan meg is nézem, most az egyiket, holnapra hagyom a másikat...további szép vasárnapot
Húúúha! Most vagy én voltam nagyon lemaradva, vagy felgyorsultak a dolgok... HATALMAS KÖSZÖNET a 6.-10. részek felirataiért!!
Üdv.
Köszönöm szépen a 9-10.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 9-10.részek feliratát.
azt a...meg sem álltam a végéig!
Mei írta:Húúúha! Most vagy én voltam nagyon lemaradva, vagy felgyorsultak a dolgok... HATALMAS KÖSZÖNET a 6.-10. részek felirataiért!!
valahogy így voltam én is...de szuper sebesen be kell hozzam az első évadot is...
Wu Xing írta:
Az úgy volt...
Hogy én ott se vótam!!!
Ártatlan vagyok!
ez meg a másik... én viszont ott voltam annál is
-
Kedves Wu Xing. köszönöm szépen ennek a rendkívül érdekes sorozatnak a fordítását ..Mindig veled haladok ha lelkemet meggyötrő jelenetek vannak is .
- Ancsapancsa
Köszönöm az újabb részeket! A 10. rész nagyon izgalmasra sikeredett, lehet agyalni, hogy mi lesz!
Wu Xing írta:Fordító,
Az úgy volt...
Hogy én ott se vótam!!!
Ártatlan vagyok!
Ráadásul mindegyik sorozat nagyon népszerű!!
Köszönöm a fordítást... A 10. rész meglehetősen sok izgalmat hozott, és a lezárása további izgalmakat rejt!
Süki
- whitebamboo
Kedves Wu Xing, csak kapkodom a fejem, három rész egyszerre! Ahogy írtad a sorok számát, dupla elismerés jár! Jó sok párbeszéd van benne, ráadásul tele orvosi kifejezésekkel. Nekünk, akik nézzük hipp-hopp elszalad a pergő cselekmény miatt az epizód, de a fordításhoz nagy kedv és kiartás szükséges. Ebből még nagyon sokat kívánok neked! Köszönöm a munkád!!!!
Szia Wu Xing!
Nagyon szépen köszönöm neked a 8. rész feliratát.Gyönyörű rész volt (bőgtem is rendesen) már amennyiben lehet ilyet mondani egy ilyen témára.Nagyon szépen, elegánsan tisztelettudóan megoldották.
Továbbá köszönöm neked a 9-10. részekhez készült feliratokat is.
Minden pillanata nagyon jó.Különösen tetszett amikor a menedzser kiosztotta a főnővért, nem jutott szóhoz sem, de viszont rendesen magába szállt.
Ami még nagyon tetszett a trükk amit a "zaklatott elme törlése és visszaállítása" -ra kell alkalmazni.
Nagyon szép hete kívánok.gyomar
Nagyon szépen köszönöm neked a 8. rész feliratát.Gyönyörű rész volt (bőgtem is rendesen) már amennyiben lehet ilyet mondani egy ilyen témára.Nagyon szépen, elegánsan tisztelettudóan megoldották.
Továbbá köszönöm neked a 9-10. részekhez készült feliratokat is.
Minden pillanata nagyon jó.Különösen tetszett amikor a menedzser kiosztotta a főnővért, nem jutott szóhoz sem, de viszont rendesen magába szállt.
Ami még nagyon tetszett a trükk amit a "zaklatott elme törlése és visszaállítása" -ra kell alkalmazni.
Nagyon szép hete kívánok.gyomar
Köszönöm szépen a 8-10. részeket.
Fantasztikusan izgalmas volt ez a két rész, mondhatni a történelem ismételte önmagát..
Egyrészt a buszjelenetnél, a régi párhuzam...
és amit süki is említett a múlt felejtésével kapcsolatban
Ugyanakkor orvosi csapatunk csodásan helytállt mind a kismama és baba esetében, mind a megerőszakolt lány esetében..hát pár pillanatra bennem is megfagyott a vér. De aztán kapott akkora anyait és apait a delikvens hogy fel volt háborodva hogy lebukott
Ugyanakkor borzasztó ahogy a másik kórházban készülnek a kis kórház megsemmisítésére! Majd Kim doktor eszméletvesztése most megint komoly fejfájást is izgalmat tartogat. Nem láttam még a befejező részeket, de van egy olyan érzésem a párbeszéd végett, " szállj le arról a buszról" hogy végül is Kim doktor mellé fog állni..a többiek a csapatából csak egy személy van akinek nagyon tetszik a sok sikeres akció a betegekért!
Érdekes volt a főnővér, és a menedzser villongása, és mindkettejüknek igaza van..olyan pro - kontra eset, hiszen az éremnek is két oldala van.
Izgatottan várom a folytatást...további szép hetet mindenkinek!
Egyrészt a buszjelenetnél, a régi párhuzam...
és amit süki is említett a múlt felejtésével kapcsolatban
Ugyanakkor orvosi csapatunk csodásan helytállt mind a kismama és baba esetében, mind a megerőszakolt lány esetében..hát pár pillanatra bennem is megfagyott a vér. De aztán kapott akkora anyait és apait a delikvens hogy fel volt háborodva hogy lebukott
Ugyanakkor borzasztó ahogy a másik kórházban készülnek a kis kórház megsemmisítésére! Majd Kim doktor eszméletvesztése most megint komoly fejfájást is izgalmat tartogat. Nem láttam még a befejező részeket, de van egy olyan érzésem a párbeszéd végett, " szállj le arról a buszról" hogy végül is Kim doktor mellé fog állni..a többiek a csapatából csak egy személy van akinek nagyon tetszik a sok sikeres akció a betegekért!
Érdekes volt a főnővér, és a menedzser villongása, és mindkettejüknek igaza van..olyan pro - kontra eset, hiszen az éremnek is két oldala van.
Izgatottan várom a folytatást...további szép hetet mindenkinek!
Köszönöm a 9-10. részeket,
Nagyon szívesen mindenkinek.
A karakterfejlődés nem áll meg. Mert a Doldam szellemisége még a legmegátalkodottabbakat is megváltoztatja szépen lassan,
vagy azért mindenkit mégsem?
A résztörténetek lezárást kicsit gyermetegnek tartom, de a rengeteg szálon futó események miatt egyszerűen nincs idő minőségibb lezárásokra, gondolom én.
Ami rettenetesen zavar az a Nam doktor (a Doldam altatóorvosa) karaterét játszó színész --Byun Woo Min-- játéka,
mert valami csapnivaló. Kirívóan rossz teljesítményt nyújt a többiekhez képest, akik tökéletesen felvették karaktereiket és hozzák is azokat részről részre.
Az ellenpélda Jang menedzser --Im Won Hee--, aki viszont több, mint tökéletes a szerepében, és a táncjeleneteiről már nem is beszélek.
És persze a Doldam házisárkánya, akitől mindenki fél, ha egyszer elkezdi…. a főnővér szerepében --Jin Kyung-- .
A sorozat második évadjában sokkal több van, mint amennyit végül megkapunk.
16 részben gondolkozva szerintem a kevesebb több lett volna.
Vagy több rész kellett volna ennyi elindított esemény, kapcsolat profi kibontására, végigvitelére, lezárására.
Vagy még egy évad, 12-12 résszel.
A karakterfejlődés nem áll meg. Mert a Doldam szellemisége még a legmegátalkodottabbakat is megváltoztatja szépen lassan,
vagy azért mindenkit mégsem?
A résztörténetek lezárást kicsit gyermetegnek tartom, de a rengeteg szálon futó események miatt egyszerűen nincs idő minőségibb lezárásokra, gondolom én.
Ami rettenetesen zavar az a Nam doktor (a Doldam altatóorvosa) karaterét játszó színész --Byun Woo Min-- játéka,
mert valami csapnivaló. Kirívóan rossz teljesítményt nyújt a többiekhez képest, akik tökéletesen felvették karaktereiket és hozzák is azokat részről részre.
Az ellenpélda Jang menedzser --Im Won Hee--, aki viszont több, mint tökéletes a szerepében, és a táncjeleneteiről már nem is beszélek.
És persze a Doldam házisárkánya, akitől mindenki fél, ha egyszer elkezdi…. a főnővér szerepében --Jin Kyung-- .
A sorozat második évadjában sokkal több van, mint amennyit végül megkapunk.
16 részben gondolkozva szerintem a kevesebb több lett volna.
Vagy több rész kellett volna ennyi elindított esemény, kapcsolat profi kibontására, végigvitelére, lezárására.
Vagy még egy évad, 12-12 résszel.
xdddd Kezdem az utolsó mondattal, nem bánnák egy újabb évadot..remek ez a sorozat.
A 9-1o rész eddig a legszebb, legfájóbb, legemberibb, csak még jobban felemeli szememben az orvostársadalom felé való empátiámat.
Most persze hagyjuk a hibákat...pro kontra, és nem a filmre gondolok elsősorban.
ui! Behoztam az első sorozat első 5 részét..megyek is folytatni, az ebéd feltéve szép lassúra , nehogy odaégjen...
A 9-1o rész eddig a legszebb, legfájóbb, legemberibb, csak még jobban felemeli szememben az orvostársadalom felé való empátiámat.
Most persze hagyjuk a hibákat...pro kontra, és nem a filmre gondolok elsősorban.
ui! Behoztam az első sorozat első 5 részét..megyek is folytatni, az ebéd feltéve szép lassúra , nehogy odaégjen...
Senkinek nem tűnt fel az egyik mellékszereplő? Csak nekem?
Rá gondolok
Senki? Bezzeg, ha valamelyik kis nyálgép lenne, áhhh ....
És így?
Szóval, a sorozatban Ms. Joo sürgősségi nővér szerepében Yoon Bo-Ra,
aki a SISTAR tagja volt 2010-2017 között.
A SISTAR !zenéje! nem tartozik a kedvenceim közé,
de ez nem az a fórum, ahol erről irkálnom kellene.
Rá gondolok
Senki? Bezzeg, ha valamelyik kis nyálgép lenne, áhhh ....
És így?
Szóval, a sorozatban Ms. Joo sürgősségi nővér szerepében Yoon Bo-Ra,
aki a SISTAR tagja volt 2010-2017 között.
A SISTAR !zenéje! nem tartozik a kedvenceim közé,
de ez nem az a fórum, ahol erről irkálnom kellene.
Utolértem magam az előző sorozattal, fej fej mellett a 1o. rész...phű.
Spoiler: mutasd
Ir-csi írta:Kedves Wu Xing!
...Talán, ha találok vmi hasonló légkörű intézményt, hasonló emberekkel, akkor maradok az eü-i pályán, de nem így történt. ...
Nem felejtettelek ám el
Én mindenkit tisztelek aki rendesen elvégzi a munkáját. De azokat, akik az egészségügyben dolgoznak különösen.
Lehet az takarító néni vagy kórházigazgató.
De.
Akiket különösen tisztelek, azok a nővérek és az orvosok. Hogy egy nővérnek mi mindent kell megtennie, arra inkább nem is gondolok. És még ápolnia is kell, törődnie is kell azzal a szerencsétlennel aki valamilyen betegséggel a kórházba került. Hiszen ki más van egy beteg közelében?
Az orvosok pedig a folyamatos tanulásukkal, képzésükkel egész pályafutásuk alatt.... Elképesztő. A háziorvosom 60 év körüli, és a mai napig jár szemináriumokra, továbbképzésekre, meg a fene tudja mikre. Hát nekem már most nehezemre esik tanulni, pedig még -szerencsére- nem vagyok 60 éves.
Igazad van a légkör és az emberek kérdésében. Valószínűleg te a szöuli főkórházhoz hasonló helyen dolgoztál, ahol a hatalmi harc, a belső "politika", a pletyka 1000x fontosabb volt, mint a munka, a betegek, a gyógyítás.
Ismerős, hidd el. Valószínűleg sokan, sokféle munkahelyről tudjál elmondani ugyanezt.
Ezt a közhelyet én is megtanultam és a számomra is a legfontosabb lett: csak beteg ne legyen az ember.
És ezt kívánom mindenkinek és persze magamnak is:
Legyünk egészségesek,
és kórházat, műtétet csak koreai doramákban lássunk!
Üdv
Wu Xing
Úgy látszik, hogy a soroztok legnagyobb támogatói az instant leves gyártók. Ha szemüveges nővérként nem álcázná magát szemüveges nővérkének és a klippben látható módon tűnne fel a kórház folyosóján, a betegek is hamarább gyógyulnának.
Nagyon tetszett az utolsó két rész, de egy kicsit erőltetettnek és ötlettelennek találtam a forgatókönyv írótól, hogy megint egy buszbalesettel jött elő és természetesen Kim mesterünk megint rajta ült - nem tudni, hová ment - talán csak nem kivizsgálásra és miért dobta be neki hirtelen az alagút szindrómát.
Persze megértem, minden fordulatot meg kell adni a jó, a kevésbé jó és a rossz harcában, hogy illusztrálni tudjon és megfeledkezzünk, hogy mi tulajdonképpen egy drámai sorozatot látunk. Ettől függetlenül nyelem, nyaldosom, élvezem és várom a sorozat minden percét, minden pillanatát, szerelmi párosaink érzelmi kibontakozását.
Köszönöm Wu Xing, hogy fordítod, nagy rajongód lettem. Minden nap benézek hozzád ezen az oldalon.
Nagyon tetszett az utolsó két rész, de egy kicsit erőltetettnek és ötlettelennek találtam a forgatókönyv írótól, hogy megint egy buszbalesettel jött elő és természetesen Kim mesterünk megint rajta ült - nem tudni, hová ment - talán csak nem kivizsgálásra és miért dobta be neki hirtelen az alagút szindrómát.
Persze megértem, minden fordulatot meg kell adni a jó, a kevésbé jó és a rossz harcában, hogy illusztrálni tudjon és megfeledkezzünk, hogy mi tulajdonképpen egy drámai sorozatot látunk. Ettől függetlenül nyelem, nyaldosom, élvezem és várom a sorozat minden percét, minden pillanatát, szerelmi párosaink érzelmi kibontakozását.
Köszönöm Wu Xing, hogy fordítod, nagy rajongód lettem. Minden nap benézek hozzád ezen az oldalon.