Romantic Doctor 2
Re: Romantic Doctor 2
Gratulálok a sorozat befejezéséhez!
-
Óriási köszönet a feliratozásért, szuper sorozat volt ez is, - s ha majd úgy lesz egyszer hogy lesz 3.éa. számítunk rád.
Kedves Wu Xing köszönöm a Romantic Doctor 2 teljes fordítását, a segédletet a letöltéshez és kedves netes barátnőimnek a videás linkeket.
Még nem láttam a befejezést, remélem jól alakul. Jó lenne ha folytatódna. Ezzel a színésszel mindent megnéznék.
Még nem láttam a befejezést, remélem jól alakul. Jó lenne ha folytatódna. Ezzel a színésszel mindent megnéznék.
Köszönettel vittem a befejező rész feliratát, kellemes vasárnap estét mindenkinek!
Üdv.
Köszönöm szépen a 14-16.részek feliratát, valamint a videók letöltési lehetőségét is.
Köszönöm szépen a 14-16.részek feliratát, valamint a videók letöltési lehetőségét is.
-
Nagyon szépen köszönöm a Romantic Doctor 2 sorozatot. Remélem lesz harmadik része is. Köszönet a fordításért, feltöltésért
-
Köszönöm szépen a sorozat fordítását nagyszerű befejezése volt a történetnek .
És itt van az utolsó része is ennek a jó kis sorozatnak.
Nagyon szépen köszönöm a munkádat,én nagyon élveztem minden percét.
Jó egészséget kívánok és mindenki vigyázzon magára
Nagyon szépen köszönöm a munkádat,én nagyon élveztem minden percét.
Jó egészséget kívánok és mindenki vigyázzon magára
-
Köszönöm, hogy láthattam. Minden perce élmény volt.
Köszönöm az utolsó rész feliratát és az egész fordításba fektetett munkádat!
Kedves Wu Xing!
Nagyon hálás vagyok neked a fordításért,köszönöm szépen a munkádat! Egy remek sorozatot láthattunk,élveztem minden percét.Az utolsó rész nagyon megható volt.Ritka az,amikor az ember ezt mondja,de tényleg szeretnék látni én is egy 3.évadot. Ebben a lehangoló időszakban bearanyoztad a mindennapjaimat Szép napot , kitartást ,jó munkát és nagyon jó egészséget kívánok neked a további fordításokhoz!
Nagyon hálás vagyok neked a fordításért,köszönöm szépen a munkádat! Egy remek sorozatot láthattunk,élveztem minden percét.Az utolsó rész nagyon megható volt.Ritka az,amikor az ember ezt mondja,de tényleg szeretnék látni én is egy 3.évadot. Ebben a lehangoló időszakban bearanyoztad a mindennapjaimat Szép napot , kitartást ,jó munkát és nagyon jó egészséget kívánok neked a további fordításokhoz!
Nagyon szépen köszönöm!
Kedves Wu Xing!
Köszönöm ennek a remek sorozatnak a fordítását. Nagyon tetszett, köszi, hogy veled tarthattam.
Jó pihenést, jó egészséget vigyázz / vigyázzatok magatokra!!!!!
Köszönöm ennek a remek sorozatnak a fordítását. Nagyon tetszett, köszi, hogy veled tarthattam.
Jó pihenést, jó egészséget vigyázz / vigyázzatok magatokra!!!!!
-
sziasztok nekem a feliratost nem engedi letölteni nem nyissa meg a fájlt valaki tudna segiteni hogyan csináljam elöre is köszönöm
Köszönöm szépen ezt a remek sorozatot és a munkádat, amit belefektettél. Én is várom nagyon a 3. évadot. Megérdemelt pihenést, és jó egészséget kívánok mindenkinek.
Nagyon szívesen mindenkinek
- boszorkany
Kedves Wu Xing!
Koszonom az egesz sorozat forditasat,nagyon jo volt,egy percig sem lehetett unatkozni.
Koszonom az egesz sorozat forditasat,nagyon jo volt,egy percig sem lehetett unatkozni.
Köszönöm szépen a 16. részt és az egész remek sorozatért végzett minőségi munkádat.
Szia Kedves Wu Xing!
Hálás vagyok és köszönöm az utolsó részek feliratait is.Neked köszönhetően nagyon jót és jól szórakoztam
Gratulálok neked az újabb befejezett sorozatodhoz.
Kívánok neked jó pihenést.
gyomar
Hálás vagyok és köszönöm az utolsó részek feliratait is.Neked köszönhetően nagyon jót és jól szórakoztam
Gratulálok neked az újabb befejezett sorozatodhoz.
Kívánok neked jó pihenést.
gyomar
- Ancsapancsa
Köszönöm szépen ezt a nagyszerű sorozatot, minden percét vártam
Sajnálom, hogy vége lett, szívesen néztem volna még!
Külön köszönöm, hogy online is nézhető volt
Sajnálom, hogy vége lett, szívesen néztem volna még!
Külön köszönöm, hogy online is nézhető volt
-
Szeretném én is nagyon meg köszönni, ezt a remek sorozatot.
Minden részben volt valami tanulság,szeretett,megható és kedves pillanat.
Ezért szeretem az ilyen Koreai sorikat.
Egy emberséges vezető aki nem a hibát hanem jót keresi benned az megérdemli a maximális tiszteletet!
A sok sok szép gondolat közül a kedvenc idézetem:
" MINDEN BEFEJEZÉS EGY ÚJ KEZDETE"
Még egyszer nagyon szépen KÖSZÖNÖM!! Felejthetetlen sori!
Minden részben volt valami tanulság,szeretett,megható és kedves pillanat.
Ezért szeretem az ilyen Koreai sorikat.
Egy emberséges vezető aki nem a hibát hanem jót keresi benned az megérdemli a maximális tiszteletet!
A sok sok szép gondolat közül a kedvenc idézetem:
" MINDEN BEFEJEZÉS EGY ÚJ KEZDETE"
Még egyszer nagyon szépen KÖSZÖNÖM!! Felejthetetlen sori!
- whitebamboo
Kedves Wu Xing! El sem tudom mondani, mennyire jólesett végignézni ezt az ízig-vérig koreai sorozatot. Szerettem minden percét! Az utolsó részből mondjuk még lehetett volna csinálni legalább hármat, olyan sok szálat varrtak el. Köszönet a kitartó, gyors, és precíz fordításért, és a feltöltésért. Rengeteg szabadidőd áldoztad ránk, mikor megosztottad Kim sa-po és csipet csapata kalandjait velünk, és ezt (ahogy olvastam a hozzászólásokat) nagyon nagyra értékeljük. Ha rászánod magad a következő fordításra, én biztos itt leszek a"törzsközönséged" között!
Köszönöm a kedves szavakat mindenkitől.
Elképzelhető, hogy hamarosan újra jelentkezem, ki tudja?
Ebben az esetben, remélem követitek a példámat és ahogy én is, engedelmeskedtek
Nami kisasszonynak
Elképzelhető, hogy hamarosan újra jelentkezem, ki tudja?
Ebben az esetben, remélem követitek a példámat és ahogy én is, engedelmeskedtek
Nami kisasszonynak
Kedves Wu Xing!
Nagyon köszönöm a kitűnő munkádat, szuper volt ez a második évad is. Gyűjtögettem a részeket, amíg el nem készültél vele, és néhány nap alatt meg is néztem.
Nagyon köszönöm a kitűnő munkádat, szuper volt ez a második évad is. Gyűjtögettem a részeket, amíg el nem készültél vele, és néhány nap alatt meg is néztem.