Caution, Hazardous Wife
Re: Caution, Hazardous Wife
izgalmasnak ígérkezik a 4. rész is az előzetes alapján...
Köszönöm szépen ennek a sorozatnak a forditását.
Szeretem a " harcias " csajokat és ha a tudásukat ésszel és szeretettel használják.
Köszi és várom a folytatást.
Szeretem a " harcias " csajokat és ha a tudásukat ésszel és szeretettel használják.
Köszi és várom a folytatást.
Nagyon szívesen mindenkinek
Üdv
Wu Xing
Üdv
Wu Xing
Köszönöm a 4. rész feliratát!
Szia Wu Xing!
Köszönöm szépen a 4. rész feliratának a fordítását.
Szép hetet kívánok gyomar
Köszönöm szépen a 4. rész feliratának a fordítását.
Spoiler: mutasd
Szép hetet kívánok gyomar
Nagyon szívesen mindenkinek.
A következő részben a lányok megszöknek otthonról.
Üdv
Wu Xing
A következő részben a lányok megszöknek otthonról.
Üdv
Wu Xing
Köszönöm szépen a 4.rész is
Köszönöm a 4. részt.
Nagyon szívesen
Üdv
Wu Xing
Üdv
Wu Xing
Ahogy már írtam, a lányok megszöknek otthonról.
Yuri esetében ezt tökéletesen megértem, a férje egy igazi gyökér.
De egyben azt is jelenti, hogy Ken Ishiguro (Yuri férje) jó színész, mert nagyon jól alakítja a szerepét.
Üdv
Wu Xing
Yuri esetében ezt tökéletesen megértem, a férje egy igazi gyökér.
De egyben azt is jelenti, hogy Ken Ishiguro (Yuri férje) jó színész, mert nagyon jól alakítja a szerepét.
Üdv
Wu Xing
A sorozat egyik főszereplője
Honda Tsubasa
a sorozatban Sato Kyoko
Honda Tsubasa
a sorozatban Sato Kyoko
wow! Köszönöm szépen, már többször lesegettem hogy jön e újabb rész! Máris begyűjtve...úgy bírom ahogy meghódítja a környék hölgyeit mint tankhárító...
A kedvcsináló pillanatokat meg külön
A kedvcsináló pillanatokat meg külön
Köszönöm az 5. részt.
Szia Wu Xing!
Nagyon szépen köszönöm az 5. rész feliratának a fordítását.
Szép hetet kívánok.gyomar
Nagyon szépen köszönöm az 5. rész feliratának a fordítását.
Spoiler: mutasd
Szép hetet kívánok.gyomar
Kedves Wu Xing!
A japán sorozatok nekem -meg nem tudnám mondani, hogy miért- nagyon idegenek tudnak lenni.
Ez pl. tetszik.
Örülök a feliratnak, a Megás 1080p hab a tortán!
Egyszóval -vagyishát kettővel- nagyon köszönöm!
A japán sorozatok nekem -meg nem tudnám mondani, hogy miért- nagyon idegenek tudnak lenni.
Ez pl. tetszik.
Örülök a feliratnak, a Megás 1080p hab a tortán!
Egyszóval -vagyishát kettővel- nagyon köszönöm!
Nagyon szívesen mindenkinek.
Gyomar; tudod, hogy ezek a távol-keleti országok nagyon férfi-centrikusak. Szerintem ezek ilyen népnevelő, tanító, oktató videók,
hogy nem szép dolog kihasználni egy nőt, de a japánok nem arról híresek, hogy hip-hop, akkor holnaptól legyen másképp.
Talán Thaiföld a kivétel, ott nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Bár 2 hónap nem elég egy ország megismerésére.
Tofalár; ezzel én is pont így voltam. De biztos voltam benne, hogy van olyan japán sorozat is, amit simán meg lehet nézni.
Pont a napokban olvastam valahol (talán a face book-on? fene tudja) egy néző hozzászólását, amiben nagy büszkén kijelenti, hogy ő CSAK koreai sorozatot néz. Háááát nem tudom, ezzel én nem értek egyet. Szerintem egy sorozat vagy jó vagy rossz. De ehhez semmi köze, hogy koreai, kínai, japán, thai vagy akármi más.
Gyomar; tudod, hogy ezek a távol-keleti országok nagyon férfi-centrikusak. Szerintem ezek ilyen népnevelő, tanító, oktató videók,
hogy nem szép dolog kihasználni egy nőt, de a japánok nem arról híresek, hogy hip-hop, akkor holnaptól legyen másképp.
Talán Thaiföld a kivétel, ott nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Bár 2 hónap nem elég egy ország megismerésére.
Tofalár; ezzel én is pont így voltam. De biztos voltam benne, hogy van olyan japán sorozat is, amit simán meg lehet nézni.
Pont a napokban olvastam valahol (talán a face book-on? fene tudja) egy néző hozzászólását, amiben nagy büszkén kijelenti, hogy ő CSAK koreai sorozatot néz. Háááát nem tudom, ezzel én nem értek egyet. Szerintem egy sorozat vagy jó vagy rossz. De ehhez semmi köze, hogy koreai, kínai, japán, thai vagy akármi más.
A hatodik rész témája ismét nagyon komoly lesz
és a készítők igazi nehéztüzérséget vetnek be
Miki Sakai
Harada Kana
Ashina Sei
és a készítők igazi nehéztüzérséget vetnek be
Miki Sakai
Harada Kana
Ashina Sei
Sziasztok!
Volt egy idő, amikor én is csak Koreai sorozatot néztem.Igaz vele kezdődött a szerelem Ázsia iránt, de egy idő után számolatlanul hagytam félbe a nézésüket. Már majdnem feladtam, amikor sikerült valamilyen (már nem emlékszem melyik volt) Kínai sorozatot megnézni, és elindult egy új szerelem, a Japán sorozatokkal még nem sikerült szerelembe esni, de az biztos, hogy ez a sorozat amit együtt nézünk ott áll a kapuban és kacsingat rám.
Szép estét kívánok.gyomar
Volt egy idő, amikor én is csak Koreai sorozatot néztem.Igaz vele kezdődött a szerelem Ázsia iránt, de egy idő után számolatlanul hagytam félbe a nézésüket. Már majdnem feladtam, amikor sikerült valamilyen (már nem emlékszem melyik volt) Kínai sorozatot megnézni, és elindult egy új szerelem, a Japán sorozatokkal még nem sikerült szerelembe esni, de az biztos, hogy ez a sorozat amit együtt nézünk ott áll a kapuban és kacsingat rám.
Köszönöm a 5. rész feliratát!
Üdv.
Köszönöm szépen a 4-5. részek feliratát.
Köszönöm szépen a 4-5. részek feliratát.
Köszönöm szépen az 5.rész feliratát
Nagyon szívesen mindenkinek
gyomar írta:Sziasztok!
Szia Gyomar,
kér dolog is eszembe jutott arról, amit írtál.
Én kínaival kezdtem, pontosabban hongkongi filmekkel. Ez egy férfi esetében azt hiszem érthető, és elég A (kis) MESTER neve, Bruce Lee
Tudod ki volt Bruce Lee mestere, akitől mindent megtanult? Ip Man. Én is őt tekintem a kungfu MESTERÉNEK.
A másik mester számomra a japán Uesiba Morihei, az aikido atyja.
Ezeket a filmeket koreai sorozatok követték, de azonnal kíváncsi lettem az egész távol-kelet sorozataira és filmjeire. Nekem mindig mindegy volt, hogy ki csinálta.
Vagy tetszett vagy nem.
És igen, én is a japánokat hagytam a végére
A másik gondolat, hogy -sajnos- én is számolatlanul dobom a koreai sorozatokat. Bár tudom, hogy ez "szentségtörés" de ez van.
A legfrissebb koreai sorozatból 4 percet!!! bírtam nézőként. És erre nem büszke vagyok, hanem elszomorít, mert még egy ment a kukába és nem fogom megnézni.
Örülök, hogyha ezt a japán sorozatot együtt nézzük.
Ki tudja, hátha találok még egyet? Azután még egyet:)
Üdv
Wu Xing
Volna egy kérdésem hozzátok.
Gyomar adta az ötletet.
Ha van kedvetek, írjátok meg hogy kinek melyik ázsiai film vagy sorozat volt AZ ELSŐ.
Köszönöm
Üdv
Wu Xing
Gyomar adta az ötletet.
Ha van kedvetek, írjátok meg hogy kinek melyik ázsiai film vagy sorozat volt AZ ELSŐ.
Köszönöm
Üdv
Wu Xing