Első lépés: A videó alján, jobb oldalon van egy fogaskerék. Mielőtt azt megnyomod, a bal sarokban leállítod a videót, a két párhuzamos csíkra kattintva.
Arra kell rákattintani:
Azt írja ott, nincs felirat, de ez azt jelenti, hogy még nem raktad rá. Meg kell nyomni a felirat szót.
Át fog dobni egy újabb panelre, s ott rá kell kattintani a magyar felirat szóra:
ezután újra meg kell nyomni a háromszöget a bal sarokban.
VIDEA: feliratok megjelenítése a videón 2
Re: VIDEA: feliratok megjelenítése a videón 2
Hahó,
segítség!
Tegnapig teljesen jól tudtam használni a feliratokat, ahogyan itt is írtátok. Ma viszont a "fogaskerék"-ből eltűnt a "felirat".
Mi történt? Csak nálam, vagy valami egyéb történés van, ami ezt okozta?
Tudtok valamit?
Köszi!
Kata
segítség!
Tegnapig teljesen jól tudtam használni a feliratokat, ahogyan itt is írtátok. Ma viszont a "fogaskerék"-ből eltűnt a "felirat".
Mi történt? Csak nálam, vagy valami egyéb történés van, ami ezt okozta?
Tudtok valamit?
Köszi!
Kata
Átmeneti gondok vannak a Videánál. Azt nem tudni, mikor hárítják el.
Máskor is volt már ilyen, és nem tartott nagyon sokáig. Bizakodjunk!
Máskor is volt már ilyen, és nem tartott nagyon sokáig. Bizakodjunk!
Nagyon köszönök mindent, csak egyetlen problémám van. A felirat annyra apró, és olyan rövid ideig jelenik meg a képernyőn, hogy egyszerűen csak félig tudom olvasni.
trisel írta:Nagyon köszönök mindent, csak egyetlen problémám van. A felirat annyra apró, és olyan rövid ideig jelenik meg a képernyőn, hogy egyszerűen csak félig tudom olvasni.
Nálam is ugyan ez...
Esetleg valami megoldást találtál rá azóta?
Elnézést, valaki tudna segíteni abban, hogy kell feliratot letölteni videa-ra feltett videókról?
Köszi!
Köszi!