Videól letöltése VIDEÁRÓL.
Képekkel illusztrált letöltési útmutató.
Kérek mindenkit, figyelmesen olvassa előbb végig.
Először erre az oldalra kell mennetek:
https://9xbuddy.com/sites/videa
Ezen az oldalon aztán a videa linkjét be kell illeszteni a képen látható helyre és megnyomni a DOWNLOAD gombot.
Ha megnyomtad a DOWNLOAD gombot és picit lejjebb görgeted az egeret a következőt fogod látni:
Látni fogod, hogy különféle nagyságban és minőségben tudod letölteni az anyagot.
Kiválasztod melyik a legjobb neked.
Jobb egérgombot megnyomod és akkor megjelenik egy négyzet. A négyzeten belül kiválasztod a megnyitás új ablakban részt. Arra egyszer rákattintasz. Át fog dobni egy másik ablakba. A képen pontosan megjelöltem hol és mit kell megnyomni.
Amikor átdob egy új oldalra, kétféle lehetőség közül választhatsz.
Vagy megkeresed a függőleges három pöttyöt a videón (csak CHROME böngészővel működik) és azon keresztül töltöd le, vagy pedig a képre kattintva, (CHROMMAL ÉS FIREFOXXAL ISMŰKÖDIK) jobb egérgombot megnyomva a VIDEÓ MENTÉSE MÁSKÉPP részre kattintva letöltöd.
Mutatom képen is:
VIDEA: útmutató a videók letöltéséhez
Re: VIDEA: útmutató a videók letöltéséhez
Openload:
Az openload végleg megsemmisült. Nem tudtok ezentúl elindítani egyetlen egy openloados videót sem.
Csak videáról tudtok ezentúl letölteni és megáról.
Az openload végleg megsemmisült. Nem tudtok ezentúl elindítani egyetlen egy openloados videót sem.
Csak videáról tudtok ezentúl letölteni és megáról.
Kedves Rita !
Sajnálom, hogy megszűnt, nálam valamiért gyorsabban jöttek le a részek , mint a videa-ról.
Na de egy nyugdíjas mit "rinyál" , amikor idője , annyi mint a tenger !
Nagyon szépen köszönöm a segítséget !
Sajnálom, hogy megszűnt, nálam valamiért gyorsabban jöttek le a részek , mint a videa-ról.
Na de egy nyugdíjas mit "rinyál" , amikor idője , annyi mint a tenger !
Nagyon szépen köszönöm a segítséget !
- Szilvia333
Köszönöm szépen az eligazítást,már épp keresgéltem hogyan lehet Videa-ról letölteni,hálás köszönet !!
Tullképpen ugyan úgy működik mint a YouTube letöltő,így máris könnyebb !!
Tullképpen ugyan úgy működik mint a YouTube letöltő,így máris könnyebb !!
Azért nem öröm ez a helyzet sem...https://www.telechargerunevideo.com/ ez volt a kedvencem és ez is eltünt...legalábbis ami a magyar részt illeti..esetleg valakinél működik vagy teljesen megszűnt ez is?!
Köszönet a videás segítségért!
Köszönet a videás segítségért!
- boszorkany
Kedves Rita,koszonom szepen az utmutatot a videahoz:)
Hoztam Neked valamit(a Tarsalgoba mar irtam,toltottem fel kepeket elsejen)egy netes kezimunkas tarsam kuldte Floridabol,en meg tovabbitom Neked.Jo is lenne,ha minden evunk igy alakulna.
Hoztam Neked valamit(a Tarsalgoba mar irtam,toltottem fel kepeket elsejen)egy netes kezimunkas tarsam kuldte Floridabol,en meg tovabbitom Neked.Jo is lenne,ha minden evunk igy alakulna.
Köszönöm szépen ezt az útmutatót....így nekem is sikerült.!!
Szia!
Nekem ezt írja ki. Ennek az oldalnak nincs letöltési linkje, vagy ideiglenesen blokkolva van. Kérjük, próbálja később.
Így még nem tudtam letölteni. Valamit nem jól csinálok. Vagy a Videára regisztrálni kell? Amit szintén nem találom, hol kell.
Nekem ezt írja ki. Ennek az oldalnak nincs letöltési linkje, vagy ideiglenesen blokkolva van. Kérjük, próbálja később.
Így még nem tudtam letölteni. Valamit nem jól csinálok. Vagy a Videára regisztrálni kell? Amit szintén nem találom, hol kell.
Szia!
Sok filmet sikerült letöltenem, de egy hónapja nem enged fel az oldalra.Olyan mintha letiltott volna. Nincs véletlenül másik videó letöltő?
Ha lenne szeretnék linket kapni. Köszönettel.
Sok filmet sikerült letöltenem, de egy hónapja nem enged fel az oldalra.Olyan mintha letiltott volna. Nincs véletlenül másik videó letöltő?
Ha lenne szeretnék linket kapni. Köszönettel.
- dolores953
Szia Rita
Először is üdvözöllek újra itthon. Az uncsihoz gratulálok.
Megtaláltam a letöltési segédleted , de sajnos már a képeket nem látom.
Ha újrafeltudnád tenni, annak nagyon örülnék.
Találtam egy nagyon aranyos 8 részes török romantikus sorozatot, és annak
néhány darabját szeretném a videáról letölteni. ( Nem biztos hogy sikerül.
Oyan mintha blokkolva lenne.)
Másik kérdésem,a You Tube-n megtaláltam ezt a sorozatot angol felirattal,
csak a feliratot meglehet belőle szerezni?
Ha tudnél segíteni nagyon örülnék neki.
Puszi Dolores
Először is üdvözöllek újra itthon. Az uncsihoz gratulálok.
Megtaláltam a letöltési segédleted , de sajnos már a képeket nem látom.
Ha újrafeltudnád tenni, annak nagyon örülnék.
Találtam egy nagyon aranyos 8 részes török romantikus sorozatot, és annak
néhány darabját szeretném a videáról letölteni. ( Nem biztos hogy sikerül.
Oyan mintha blokkolva lenne.)
Másik kérdésem,a You Tube-n megtaláltam ezt a sorozatot angol felirattal,
csak a feliratot meglehet belőle szerezni?
Ha tudnél segíteni nagyon örülnék neki.
Puszi Dolores
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Frissítés a videa.hu oldalon lévő videók letöltéshez.
Link hozzá: https://videoaudiodownloader.com/en/vid ... ownloader/ (Az oldal biztonságosnak tűnik.)
Útmutató a letöltéshez. (A felugró reklámokkal sajnos nem tudok mit kezdeni, uBlock Origin kivédi ezeket.)
1. Lépés: Először is illesszük be a videa.hu-s videó linket a mezőbe.
2. Lépés: Ezután nyomjunk a Download gombra.
3. Lépés: Válasszuk ki a letölteni kívánt videóminőséget.
4. Lépés: Kattintsunk a videóra jobb kattintással. (Telefonon, pedig hosszú érintéssel)
5. Lépés: Nyomjunk a Videó mentése másként gombra, ez a szöveg böngészőtől függően eltérhet.
UI.: Ha valamilyen kérdés merülne fel, akkor lehet a fórumon és emailben keresni.
Link hozzá: https://videoaudiodownloader.com/en/vid ... ownloader/ (Az oldal biztonságosnak tűnik.)
Útmutató a letöltéshez. (A felugró reklámokkal sajnos nem tudok mit kezdeni, uBlock Origin kivédi ezeket.)
1. Lépés: Először is illesszük be a videa.hu-s videó linket a mezőbe.
2. Lépés: Ezután nyomjunk a Download gombra.
3. Lépés: Válasszuk ki a letölteni kívánt videóminőséget.
4. Lépés: Kattintsunk a videóra jobb kattintással. (Telefonon, pedig hosszú érintéssel)
5. Lépés: Nyomjunk a Videó mentése másként gombra, ez a szöveg böngészőtől függően eltérhet.
UI.: Ha valamilyen kérdés merülne fel, akkor lehet a fórumon és emailben keresni.