volna, és hosszabb távon használhattunk volna. Tavaly kaptunk először ilyet. Annyira
örültünk neki!
Szép hetet kívánok!
Rita írta:Zsu! Nekünk nem volt olyan sulis laptopunk, amit rendszeresen magunknál tarthattunk
volna, és hosszabb távon használhattunk volna. Tavaly kaptunk először ilyet. Annyira
örültünk neki!Spoiler: mutasd
Szép hetet kívánok!
Rita írta:A rövidfilm ugyanabban a könyvtárban játszódik, amit a PP-ben láttunk,
és a könyvtáros srác is ugyanaz. Karácsonyra tervezem mindkettőt elkészíteni.
mikaz írta:Ir-csi felvetése:megfontolandó.Személyiségfejlesztésre, célirányos ofő órákra középiskolásoknak elemzésre is tökéletesen alkalmas a témája, az érzékenysége, a finomsága és a profizmusa miatt.
A film feliratozása, vagy a thai nyelv furcsasága miatt nem aggódom. Inkább az osztályok érettsége aggaszt. Nagyon át kell gondolnom, kinél próbálkozzam és mikor lenne alkalmas. Épp azért fontos ez, mert nagyon mai és nagyon komoly üzenete van. Nehogy belevesszünk a másságát vállaló fiú kinevetésébe, s valóban eljussak a film megértetéséig.
dolores953 írta:Szia Rita
Köszönöm ennek a kis filmnek a fordítását. Téma: hogyan váljunk jó édesanyává egy rossz?! döntés után.
Amikor megnéztem az első gondolatom ez volt : na honnan szalasztották ezt a leányzót,
még egy kicsi gyermekre sem tud vigyázni. De az a fülhallgatós zeneoktató módszer az nagyon tetszett.
(Hogy én nekem ez nem jutott eszembe. ) Ahogy aztán egyre több dolog kiderült főszereplőnőnk
életéről és kapcsolatáról, mindjárt megértettem és elfogadtam őt, sőt sajnáltam, hogy élete egyik legfontosabb
pillanatában egyedül maradt, mert a férfi elhagyta őt. De szerencsére a családja ott volt mellette.
A kicsi lány meg a szomszéd fiú pedig nagy zsiványok voltak: még hogy a szemétledobó elé
tenni az egyik kis cipőt, mintha...
Azt nyugodtan mondhatom, nagyon megérintett ez a "műalkotás" mert bár nem most láttam, még mindig
jó érzéssel gondolok rá.
Kata58 írta:Szia Dolores...tejesen egyetértek veled, bennem is sok minden megmozdul, ha eszembe jut ez a film.Fantasztikus volt, hogy ilyen egyestés fimbe mennyi mindent bele lehetett sűríteni úgy , hogy maradandóan beleégjen az emberbe mind a mondani való mind a színészek játéka..azóta keresem a filmeket, amikben játszik...mint pl. a Kiss Me, ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég