cicus írta:Nagyon szépen köszönöm a sorozat utolsó két részét
nagyon szívesen! köszönöm, hogy itt voltál
Moderátor: kuncili
cicus írta:Nagyon szépen köszönöm a sorozat utolsó két részét
gizuska írta:Köszönöm szépen a sorozat fordítását!
novcsi6 írta:SZia. Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket
zsuzsianyu2 írta:Köszi szépen a 13 .és a 14. rész fordítását . Izgalmas voltak ezek a részek is ..szerintem Da kyung megérdemelte hogy kiderüljön az Doktornő és elvált férje közötti esemény .És vajon akkor ki kinek a megszállottja ??? És a kölyök is élég nehéz felfogású volt hogy a mostoha nem olyan édeske mint mutatja magát .Köszi szépen remek történet .
ferenczine61 írta:Nagyon köszönöm ismét ennek a két résznek a fordítását. Nem csalódtam ismét benne, szuper volt, izgalmas, gyönyörű zenével. Még egyszer hálás köszönet érte!
Angéla78 írta:Köszönöm♡♡♡
nemethbaby írta:@};- Én is nagyon szépen köszönöm Neked a 13-14.r. feliratát, vittem!
jutka12 írta:semmit nem lövök le.
pazar volt.
hullámvasút netovábbja.
kipurcantam.
és minden szereplőt szerintem kellően megismerhettünk.
a teherautó mellett sétáló Sun woo monológja belenyomott az aszfaltba. és a jól emelített, minden sarkon új , arcba zúduló érzelemtömeg.
a fia karaktere is kamaszkor 'sima' gubancai mellett a talajvesztő, kapaszkodásra kezet kereső-ellökő reakciói-ohhh nagyon jól ábrázolják. és a koreai kapunak/megoldásnak is örülök.
és a pszichiáter srác bár súlytalannak tűnik, mégis jókor jól lép be , pont a hivatásának megfelelően valós segítséget nyújt minden esetben.
férjek-feleségek.
kilépések, kapaszkodók. ki kinek hogyan lesz ártójává? (bántalmazójává)
és hogyan lehet rendezni mindezek után a további életünket? hova kerülnek az átélt traumák, gyötrődések?
szégyen.
elmúlik? halványul? felbukik még majd? és akkor ,
jó sorozat volt.
jó választás.
újra csak köszönet érte mindenkinek aki lehetővé tette az élvezhetőséget.
ölelés
Emo írta:Kedves kuncili! Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását! Fantasztikus sorozat!
Neked is szép hétvégét, jó pihenést
zsuzsianyu2 írta:Kedves kuncili! Köszi szépen a 15, és a 16, rész fordítását . Nagyon jó sorozatot választottál és remekül fordítottad le .SPOJLER ..... Szerintem, én Sun Woon nem éreztem hogy bosszúból mond el mindent Da kyungnak ..csak végre megkellet érteni a volt szeretőnek hogy Ő a helyettesítő ..és a Tae Oh már az apa lelépésénél fogadta meg és a féktelen nagyra törő vágyaival egyre feljebb halad a a nők hátán ..és bizony jól mondta neki Sun woo újra lesz szerető akivel még feljebb fog lépni a rang létrán ..A fúk értette meg talán az apjának fontos a hírnév ..és ha kell alakoskodik és színházat játszik .( pfuj de utáltam a síros, pityogos családi dumát igen csak kinyílt a zsebembe a bicska ..) Tudjuk ki jött vissza 1 év után , remek volt az anya szerepe minden érzés benne volt Sun Woonak ) Óriási volt a sorozat ..Köszönöm szépen hüha de tetszett .
leo-leo írta:Köszönöm a 15. és 16. részek feliratait! Nagyon tetszik a sorozat, a fordításod pedig nagyszerű!
schwiegel írta:Köszönöm szépen a teljes sorozat fordítását!
Angéla78 írta:Köszönöm♡♡♡imádtam nagyon ♡♡♡
szkari írta:Köszönöm szépen az egész sorozatért végzett pontos, gyors munkádat.
km1 írta:Köszönöm a fordítást, nagyon tetszett. km
kuncili írta:zsuzsianyu2 írta:Kedves kuncili! Köszi szépen a 15, és a 16, rész fordítását . Nagyon jó sorozatot választottál és remekül fordítottad le .SPOJLER ..... Szerintem, én Sun Woon nem éreztem hogy bosszúból mond el mindent Da kyungnak ..csak végre megkellet érteni a volt szeretőnek hogy Ő a helyettesítő ..és a Tae Oh már az apa lelépésénél fogadta meg és a féktelen nagyra törő vágyaival egyre feljebb halad a a nők hátán ..és bizony jól mondta neki Sun woo újra lesz szerető akivel még feljebb fog lépni a rang létrán ..A fúk értette meg talán az apjának fontos a hírnév ..és ha kell alakoskodik és színházat játszik .( pfuj de utáltam a síros, pityogos családi dumát igen csak kinyílt a zsebembe a bicska ..) Tudjuk ki jött vissza 1 év után , remek volt az anya szerepe minden érzés benne volt Sun Woonak ) Óriási volt a sorozat ..Köszönöm szépen hüha de tetszett .
szia, zsuzsianyu2! mondtál egy fontosat és érdekelne, hogy miböl vetted észre, hogy a srác átlátott az apján? nekem valahogy olyan érzésem volt, hogy sajnálta, és ezért nem tartom elfogadhatónak a végét. (meg úgy ámblokk) nagyon kivi vagyok
a feliratot szívesen, nagyon örülök, hogy szeretted a sorozatot
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég