Kedves Kuncili,
Nagyon köszönöm a fordítást! (L)(L)(L)(L)(L)(L)
Két nap alatt megnéztem maratonban, de a vége egy kicsit engem is kikészített. Mint egy tanmese arról, hogy az elvált szülők gyereke miken megy át: bántja a barátait, lop, elszökik otthonról. A többi szál csak úgy mellékes lett emiatt a figyelmeztetés miatt, hogy lám, hogy járhat egy gyerek, aki a két szülő közé szorul. Nekem az orvosnő kutyaszerű hűsége nem volt szimpatikus, mert tudom, milyen fárasztó tud lenni az ilyen ragaszkodás. S ráadásul nem volt korrekt sem, mert a múltban élt és azt hitte, csak neki van joga ahhoz a férfihoz, akit ő engedett szélnek. A férj mentségére szorul, hogy bár filmrendező, elég szegényes a fantáziája, ezért ismételte magát a másik nőnél, mert azt gondolta, az jön be a nőnek, mert már kipróbálta az életében egyszer és az akkor is bejött. A legnagyobb hibát azzal követte el, hogy visszament a szülővárosába. Inkább maradt volna ott, ahol 2 évig boldogan élt a szép fiatal feleségével és gyerekével. A fiához való ragaszkodás egyfajta ürügyként szolgált, hogy a másikat bosszantsa, amiért átverte. A dokinőt sem értem, miért nem nyugodott bele, hogy a fia időnként az apját is láthassa. Kisajátította, hogy a másikat bosszantsa, csak eszközként használva fel. Mint ahogy az állandó dicsekvése annak, akinek a legjobban fáj, hogy kivel feküdt le. A kedves szomszédasszony is elégedetten summázhatta, hogy visszaadta a kölcsönt, amit a rendező a férjével tett a képek küldésével és az ő házasságuk megingatásával.
Az egyetlen épeszű a történetben a pszichológus volt, a környezet többi tagja zakkantként viselkedett, bár néha igyekeztek jópofát vágni a dologhoz.
Ez volt a tálalás a szép szerelmes ifjú nej - aki a férjének szerencsét hozott azzal, hogy tényleg inspirálta. A tesze-tusza férj, aki saját hülyesége miatt kallódott el.
Szóval nagy érzéseket lobogtatott meg a forgatókönyvíró. Nekem a végén feltűnő férfi nem ugrik be, meg kell ismét néznem.
Megnéztem, a férfi egy volt betege volt, aki felajánlotta, hogy megöli a volt férjét.Valószínűleg azért érzett egyet a dokinővel, mert ő is hasonlókon ment át és attól viszketett allergiásan, mint ahogy dokinőnk is elkezdett egyszer vakarózni, amikor ez a beteg bejött hozzá és együttérzett vele....
Nekem a love történetek közül még mindig Joo Ah Im-mal a Secret Affair viszi a pálmát.