For Married Doctress
Re: For Married Doctress
Köszönöm a 19. rész feliratát, nem láttam az értesítést, de biztos ami biztos ismét benéztem
Jó reggelt mindenkinek! Gyorsan meg is nézem, mert nagyon vártam a feliratot, a reggelin már túl is vagyunk!
Jó reggelt mindenkinek! Gyorsan meg is nézem, mert nagyon vártam a feliratot, a reggelin már túl is vagyunk!
Köszönöm a 19. rész feliratát! Nagyon élvezem, hogy ilyen jó fordításban, folyamatosan tudom nézni a sorozatot!
Kata58 írta:Köszönöm a 19. rész feliratát, nem láttam az értesítést, de biztos ami biztos ismét benéztem
Szép estét kedves Kata58! Nagyon szivesen!
leo-leo írta:Köszönöm a 19. rész feliratát! Nagyon élvezem, hogy ilyen jó fordításban, folyamatosan tudom nézni a sorozatot!
Drága leo-leo nagyon szivesen! Én köszönöm, hogy velem tartol ebben a sorozat nézésében is! További kellemes szép estét neked!
Köszönöm a 20. rész feliratát! tényleg meglepsz, hogy milyen gyorsan haladsz a fordítással!
Köszönettel, most csak begyűjtöttem a 2o. részt, de amint lehet jövök is mindjárt megnézni az aktuális részt!
Kellemes hétvégét, nekem ma már az van...
Annyira jó,imádom minden pillanatát ,hálásan köszönöm az új részeket,és a munkádat. Nagy izgalommal várjuk mi lesz a vége
Szép ,békés hétvégét kívánok.
leo-leo írta:Köszönöm a 20. rész feliratát! tényleg meglepsz, hogy milyen gyorsan haladsz a fordítással!
Kedves leo-leo nagyon szivesen! Ma elhoztam a 21-ik részt is. Remélem még a hétvégére megnézhetjük a végét is. Nagyon szép és kellemes hétvégét kivánok neked!
kormika írta:Annyira jó,imádom minden pillanatát ,hálásan köszönöm az új részeket,és a munkádat. Nagy izgalommal várjuk mi lesz a vége
Kedves kormika, nagyon szivesen! Örülök, hogy neked is tetszik ez a sorozat. Remélhetőleg hétvégére megtudjuk, hogy mi lesz a vége.
Köszönöm szépen, én is kívánok neked boldog, kellemes szép hétvégét!
Kata58 írta:Köszönettel, most csak begyűjtöttem a 2o. részt, de amint lehet jövök is mindjárt megnézni az aktuális részt!
Szép estét kedves Kata58! Már a 21-ik rész is elkészült. Neked is kellemes szép hétvégét kívánok!
Köszönöm szépen a 20-21. részeket !
A 13.résznél tartok, számomra is kiderült, hogy a legvérengzősebb, erősen hatalomra vágyó ,
"tábornokokat" is, megtörhetné, megtörheti a szerelem , Dugu Jin múltja... , és a fia Dugu Chen ébredező szerelme...
Mindenkinek jó és szép hétvégét.
A 13.résznél tartok, számomra is kiderült, hogy a legvérengzősebb, erősen hatalomra vágyó ,
"tábornokokat" is, megtörhetné, megtörheti a szerelem , Dugu Jin múltja... , és a fia Dugu Chen ébredező szerelme...
Mindenkinek jó és szép hétvégét.
Köszi ♡♡♡ a 21.22.részt
Köszönöm szépen a 21. rész feliratát, hát van megint miért izgulni..nagyon szép estét, és kellemes hétvégét!
Köszönettel vittem a 21. részt, és valóban jó hétvégém lesz ha végére érsz a sorozatnak! Nagyon nagy lendülettel haladsz, a mi örömünkre!
Köszönöm a 22. részt, még jó hogy benéztem, mert éppen készültem már lekapcsolni a gépet!
Üdv.
Köszönöm szépen a 19-22.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 19-22.részek feliratát.
Micsoda rész volt ez is, és Öcsköst hogy bírtam, hogy az utolsó pillanatban megjelent. Vajon elkerülte valami a figyelmem
vagy csak nem ismertem fel amikor átvette a megbízást...De jól beolvasott a tesó a nővérének az aljas húzásért, hogy mind az államot és mind a barátnőjét képes volt ilyen helyzetbe hozni! Többször benézek majd...a folytatásért!
vagy csak nem ismertem fel amikor átvette a megbízást...De jól beolvasott a tesó a nővérének az aljas húzásért, hogy mind az államot és mind a barátnőjét képes volt ilyen helyzetbe hozni! Többször benézek majd...a folytatásért!
Köszi a 22.részt
Köszönöm a 23. részt is, de kár hogy lassan vége is a történetnek!
ez volt a legfájdalmasabb rész... és a legönfeláldozóbb is..
Kata58 írta:ez volt a legfájdalmasabb rész... és a legönfeláldozóbb is..
Jó reggelt kedves Kata58! Valóban a legszívszorítóbb rész volt! Hullottak a könnyeim nekem is! Nagyon sajnáltam a kis Qi felséget.
De ma elérkeztünk a befejező részhez. "Amit nem győzhet le a kard, azt legyőzheti az igazság, a szerelem és az önfeláldozás." (Nora Roberts)
K0szönöm, hogy velem tartottatok!
Köszönöm szépen a befejező részt, akkor megyek is begyűjteni, s amint tudom meg is nézem!
Itt esik az eső, az embernek nincs is kedve kilépni sehova!
Mindenkinek kellemes, balesetmentes hetet kívánok!
Itt esik az eső, az embernek nincs is kedve kilépni sehova!
Mindenkinek kellemes, balesetmentes hetet kívánok!
- andrea240789
Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
- racznemagdi
Köszönöm szépen a sorozat fordítását.
Hatalmas köszönettel vittem a befejező részek feliratait, és gratulálok a gyors, nívós munkádhoz, melyet nagyon élveztem!