The Sleepless Princess
Re: The Sleepless Princess
Sziasztok! Szia Gina, örülök, hogy végre itthon vagy és remélem jó egészségben is értél haza!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Köszönöm a 16., 17. és 18. rész fordítását.
Jó, hogy újra itt vagy GinaBlack !!!
Jó, hogy újra itt vagy GinaBlack !!!
Szia Hesu, örülök hogy sikerrel jártál. A képes fórumon is nyugodtan nézegess, te is hozhatsz képeket ha szeretnél megosztani! várlak oda is... Rita is Szerencsésen Megérkezett!
Gina, köszönöm az újabb részeket! Majd írok!
Gina, köszönöm az újabb részeket! Majd írok!
Sziasztok!Szeretettel üdvözöllek Titeket! Örülök, hogy újra itt lehetek veletek! Elhoztam a 19.részt is! Jó szórakozást, kellemes szép hetet kívánok nektek!
már nagyon vártam! Ma többször is bekukucskáltam.
Köszönöm szépen én is! További kellemes munkálkodást!
Sziasztok!
Tartalom a 20. részből:
Xue Yao dühös, hogy Chu Yue az életével játszik. Xue Yao visszaviszi a szobájába. Megkérdezi, miért jött vissza ChuYue, amikor ő csalinak használta. ChuYue megérti a tábornokot, hogy a néhai bátyjáért tette. Csak dühös, hogy nem volt őszinte vele. ChuYue úgy dönt, hogy még egyszer megbízik benne.ChuYue meghallja, a néni és a tábornok beszélgetését.
A sapkás férfi dühös, hogy Tang Bennek nem sikerült elfognia Chu Yue -t. A császárnak ismét rémálma van. Chu Yue apjáról álmodik, aki nem volt hajlandó kijavítani a születési kő repedését, miután 11 -szer használta segítségére. Amikor a császár kardot mutatott, hogy megfenyegesse a Nagy Mestert, az öngyilkosságra használta. A császár ekkor, még halála előtt közölte vele, hogy fel fogja nevelni Chu Yue -t, és ráveszi, hogy őt szolgálja.
A császár észreveszi a jegyzetet, amely szerint a születési kő Chu Yue -ban van. Nan Nan átadja Chu Yue és Xue Yao válási tanúvallomásait a császárnak. A császár ki adja a rendeletet , hogy ChuYue térjen vissza a palotába. ChuYue elfogadja.
Shun herceg kíváncsi arra, miért változtatta meg a császár a Chu Yue -hoz való hozzáállását. Xue Yao követi Chu Yue konvoját, és ezzel megakadályozza, hogy Tang Ben elfogja.
Tartalom a 20. részből:
Xue Yao dühös, hogy Chu Yue az életével játszik. Xue Yao visszaviszi a szobájába. Megkérdezi, miért jött vissza ChuYue, amikor ő csalinak használta. ChuYue megérti a tábornokot, hogy a néhai bátyjáért tette. Csak dühös, hogy nem volt őszinte vele. ChuYue úgy dönt, hogy még egyszer megbízik benne.ChuYue meghallja, a néni és a tábornok beszélgetését.
A sapkás férfi dühös, hogy Tang Bennek nem sikerült elfognia Chu Yue -t. A császárnak ismét rémálma van. Chu Yue apjáról álmodik, aki nem volt hajlandó kijavítani a születési kő repedését, miután 11 -szer használta segítségére. Amikor a császár kardot mutatott, hogy megfenyegesse a Nagy Mestert, az öngyilkosságra használta. A császár ekkor, még halála előtt közölte vele, hogy fel fogja nevelni Chu Yue -t, és ráveszi, hogy őt szolgálja.
A császár észreveszi a jegyzetet, amely szerint a születési kő Chu Yue -ban van. Nan Nan átadja Chu Yue és Xue Yao válási tanúvallomásait a császárnak. A császár ki adja a rendeletet , hogy ChuYue térjen vissza a palotába. ChuYue elfogadja.
Shun herceg kíváncsi arra, miért változtatta meg a császár a Chu Yue -hoz való hozzáállását. Xue Yao követi Chu Yue konvoját, és ezzel megakadályozza, hogy Tang Ben elfogja.
Köszi Gina a 20. részt és a fordítást is !
Már-már alváshoz készülődtem, de még jó, hogy bekukkantottam, s milyen jól tettem!!! Már igaz jár, de még ezt a részt akkor is megnézem!!!
Már-már alváshoz készülődtem, de még jó, hogy bekukkantottam, s milyen jól tettem!!! Már igaz jár, de még ezt a részt akkor is megnézem!!!
Kedves Hesu! Nagyon szivesen! Örülök, hogy elnyerte a tetszésed ez a kis sorozat, nekem is nagyon megtetszett. Holnap is kukkants be, ugyanis jön a folytatás . További szép estét neked.
Hali Gina!
Már meg is érkezett a 21. rész. Köszönet érte !!! További szép☀️-ocskát!!!
Már meg is érkezett a 21. rész. Köszönet érte !!! További szép☀️-ocskát!!!
- racznemagdi
Valószínűleg én vagyok a béna, de én csak 17-ig találom a feliratokat. Tud valaki segíteni? Köszönöm előre is.
racznemagdi írta:Valószínűleg én vagyok a béna, de én csak 17-ig találom a feliratokat. Tud valaki segíteni? Köszönöm előre is.
Szia Magdi, nem vagy béna, szerintem Gina a nagy igyekezetben nem vette észre, hogy az onlin kirakás után nem rakta ki külön a feliratokat. Majd biztosan fogja korrigálni!
Addig nézd meg onlinen úgy kint van már a 21. rész is!
Sziasztok, szép estét nektek!
Magdikám, még jó, hogy szóltál! Fel sem tünt volna nekem. Katácskámnak igaza van!A nagy igyekezetemben elkerülte a figyelmem! .De most ki is tettem őket!
További szép hétvégét kívánok mindannyiótoknak, sok szerettel és nagy öleléssel, puszi nektek!
Magdikám, még jó, hogy szóltál! Fel sem tünt volna nekem. Katácskámnak igaza van!A nagy igyekezetemben elkerülte a figyelmem! .De most ki is tettem őket!
További szép hétvégét kívánok mindannyiótoknak, sok szerettel és nagy öleléssel, puszi nektek!
Hali Gina!
a 22.-ért!!!
Olyan kellemes, nyugodt hangja van a férfi főszereplőnek. Már az elejétől fogva levett a lábamról.
Nem sokaknak adatik meg.
További jó munkát és szépséges vasárnapot!
a 22.-ért!!!
Olyan kellemes, nyugodt hangja van a férfi főszereplőnek. Már az elejétől fogva levett a lábamról.
Nem sokaknak adatik meg.
- racznemagdi
GinaBlack írta:Sziasztok, szép estét nektek!
Nagyon szépen köszönöm!
Hesu írta:Hali Gina!
a 22.-ért!!!
Nem sokaknak adatik meg.
Szép estét kedves Hesu!Nem vagy egyedül, ugyanis nekem is bejön a mi kis Xue Yao tábornokunk (Zheng Ye Cheng). Valóban nagyon jó színész , pozitiv kisugárzással. Ha már a férfi szereplőkről esik szó, akkor megemlíteném a másik két kedvencemet is Xing Chen-t az örök álmodozót és Luo Ji-t is. A női szereplők is pompásan játszanak Chu Yue és a kis Tao Yao is.Nekem ők a kedvenceim . Lesznek még derűs vicces pillanatok és szívszorító helyzetek is, de nem lövöm le. Inkább legyen meglepi. Holnap ismét jövök egy résszel, addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra. Kívánok mindenkinek egy mesés, szép újabb kellemes hetet, sok sok szeretettel.
sziasztok, szép reggelt mindenkinek! Addig is míg reggelizem, lopok egy kis időt nosztalgiázásra is a már befejezett sorozatokból. Azokat könnyebb abbahagyni, mig a még folyamatában levők még felirat nélkül is visznek előre, s mire észbe kapok már dél van...
További jó szórakozást, és jó egészséget mindenkinek!
További jó szórakozást, és jó egészséget mindenkinek!
Köszönöm a 16.- 22. részek feliratait! Jó, hogy újra fordítaszt!
Üdv.
Köszönöm szépen a 16-22.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 16-22.részek feliratát.
Kedves Gina! a 23. rész felirata elérhető valahol?
Nagyon jó kis letehetetlen sorozat!! Elkövettem azt a "hibát", hogy fordítás közben belekezdtem.
Köszönöm az eddigi részeket és kitartást, energiát a továbbiakhoz.
Köszönöm az eddigi részeket és kitartást, energiát a továbbiakhoz.
- csabamama2
Köszönöm szépen a feliratokat és a munkádat:-))
- DoramaLove
Kedves Mindenki, aki a Sleepless Princss-re vár! Úgy látom Gina Black ismét eltűnt !!!!!! Október 3.-a óta. Szerintetek mikor lesz fordítás ?????
Zsuzsi
Remélem nincs semmi baja!
Lehet, hogy csak egy váratlan dolog közbejött.
Bízzunk benne.
Lehet, hogy csak egy váratlan dolog közbejött.
Bízzunk benne.
Valószínüleg csak a munka szólt közbe.. mert ha dolgozik nem itthon van, így számára elérhetetlen a fordítás. Sajnálom én is, mert nem sok lenne már hátra!űMindenesetre a legjobbakat!