Köszönöm, végre végére értünk! Milyen fájdalmasan és mégis szépen zárták le ezt a történetet. De a kisöcsit nagyon sajnáltam. Sőt még a Dugu vőlegényt is, ha nem az apja hatása alatt lett volna, milyen jó ember lehetett volna belőle.
Igazán sajnáltam a császárt is, mert bár meggyógyult, mégis több oldalról mekkora fájdalom érte!
Amit hiányoltam, hogy az anyját nem büntette meg, holott tudta mi készül a tábornok részéről.
Még így is szépen lett lezárva minden, a visszaemlékezésekkel.
Köszönöm hogy fordításoddal láthattam!
For Married Doctress
- DoramaLove
Re: For Married Doctress
Kedves Gina ! Köszönöm szépen a munkádat Jó egészséget kívánok a továbbiakhoz !
Zsuzsi
- szilagyongyi
Kedves Gina! Hálásan köszönöm a sorozat fordítását!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
Nagyon szépen köszönöm ! Megnéztem nagyon tetszett!
Köszönöm az egész évadot,nagyon jó volt,kár a végéért
Happy enddel jobb lett volna.Összességében tetszett a sorozat/a vége kivételével/.
Nagyon szépen köszönöm a munkádat.
Nagyon szépen köszönöm a munkádat.
Látom többünknek ugyanez a véleménye! Mindegyikük megérdemelt volna egy Happyendet !
Remek érzékük van hozzá, hogy hogyan rontsanak el valaminek a végét! Az előző sorozatban is dühömben töröltem az egészet. Mert az oké hogy nem lehet minden jó véggel, de ott is sok volt a jóból a végén, s itt is most miért csak a császár maradt életben? mert mind az öcskös mind a kisdoktornő megérdemelt volna egy komoly elégtételt, hiszen a szó szoros értelmében odatette magát a császár megmentéséért! szóval igencsak fájt a szívem és még most is fáj.... .
Na mindegy így is érdemes újra nézni, mert ilyenkor már több mindent észreveszünk, amit esetleg eddig nem. mert az ember annyira képes izgulni...
Remek érzékük van hozzá, hogy hogyan rontsanak el valaminek a végét! Az előző sorozatban is dühömben töröltem az egészet. Mert az oké hogy nem lehet minden jó véggel, de ott is sok volt a jóból a végén, s itt is most miért csak a császár maradt életben? mert mind az öcskös mind a kisdoktornő megérdemelt volna egy komoly elégtételt, hiszen a szó szoros értelmében odatette magát a császár megmentéséért! szóval igencsak fájt a szívem és még most is fáj.... .
Na mindegy így is érdemes újra nézni, mert ilyenkor már több mindent észreveszünk, amit esetleg eddig nem. mert az ember annyira képes izgulni...
Szia Gina!
Köszönöm a sorozat fordítását, nagyon jól szórakoztam.
Köszönöm a sorozat fordítását, nagyon jól szórakoztam.
Üdv.
Köszönöm szépen a 23-24.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 23-24.részek feliratát.
Köszönöm szépen