leo-leo írta:Köszönöm az első két rész feliratát, és a sorozat letöltési lehetőségét! Jónak igérkezik a történet!
Kedves leo-leo nagyon szivesen! Jo szorakozast kivanok hozza!
leo-leo írta:Köszönöm az első két rész feliratát, és a sorozat letöltési lehetőségét! Jónak igérkezik a történet!
Zoélind írta:Köszönöm szépen az első két rész fordítását.
Zalana írta:Köszi a fordítást! Nagyon jó sorozatnak ígérkezik Már nagyon várom
leo-leo írta:Köszönöm a 3. és 4. részek feliratait!
Kata58 írta:Hú de örülök, hogy megérkezett az újabb két rész, oda vissza a főszereplőkért, és milyen jól játszanak! Máris látszik, hogy nem fogunk unatkozni.
Köszönöm szépen hogy megörvendeztettél, kellemes hétvégét, és hetet kívánok!
Angéla78 írta:Köszönöm ♡♡♡a 3.4.részt ♡♡
Vaskica06 írta:Nagyon szépen köszönöm. Érdekesnek tűnik.Aranyos a páros.Sok jót olvastam róla,biztos,jól fogok szórakozni.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen az 1-4.részek feliratát.
Kata58 írta:Köszönöm szépen..én a magam részéről leizzadtam mire áttettem srt-re. de tényleg az egyszerűség kedvéért, jobb lenne mindkét formátum kint lenne mert van aki valóban az ass-t szereti, /én utálom/ de többség azt hiszem inkább srt párti!
Köszönet az újabb részekért!
Nazuna írta:Nagyon köszönöm a fordítást! Szeretném megkérdezni miért ASS formátumban van a szöveg? Nem lehetne inkább srt?
GinaBlack írta:Kata58 írta:Köszönöm szépen..én a magam részéről leizzadtam mire áttettem srt-re. de tényleg az egyszerűség kedvéért, jobb lenne mindkét formátum kint lenne mert van aki valóban az ass-t szereti, /én utálom/ de többség azt hiszem inkább srt párti!
Köszönet az újabb részekért!
Rendben , beteszem srt.-be! Ezután úgy fogom berakni az összest!
GinaBlack írta:Nazuna írta:Nagyon köszönöm a fordítást! Szeretném megkérdezni miért ASS formátumban van a szöveg? Nem lehetne inkább srt?
leo-leo írta:Köszönöm a 5.--6. részeket és az .srt formátumot!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 79 vendég