The Heiress (2020)
Re: The Heiress (2020)
Köszönöm szépen a 4.rész feliratát
Gyönyörű hétvégét
Gyönyörű hétvégét
wow...2. ként vittem, Köszönöm!
Meg vártam több részt h folyamatosan tudjam nézni. Várom a folytatásokat. Köszönettel M
Nagyon szépen köszönöm az 5.részt!
Szép és jó hétvégét kívánok !
Szép és jó hétvégét kívánok !
Köszönöm ♡♡♡a 3.4.5.részt
Már keresem egy jó ideje ennek a sorozatnak a magyar feliratát és végre megtaláltam. *w* Köszönöm szépen a fordítást. >w<
Nagyon szépen köszönöm az 5 részt is
Köszönöm a sorozat filmjeinek letöltési lehetőségét és az eddigi feliratokat!
Köszönöm szépen a feliratokat.
Már kezdek egy kicsit aggódni, hogy valami nem kellemes helyzetben vagy..remélem nem vagy beteg, csak az elfoglaltság nem engedi hogy egyáltalán belépjél...
Köszönöm a fordítást és a letöltés lehetőségét.
Nagyon szépen köszönöm a fordítást ,és az eddigi feliratokat. Szép hetet kívánok.
Kedves Gina !
Remélem nincs baj, aggódunk érted !
Várunk vissza !
Remélem nincs baj, aggódunk érted !
Várunk vissza !
Köszönöm a feliratokat.
Kedves Gina!
Ugye minden rendben,csak elfoglalt vagy ,mert aggódunk. Türelemmel várjuk a feliratokat,csak Te legyél jól.
Szép délutánt kívánok.
Ugye minden rendben,csak elfoglalt vagy ,mert aggódunk. Türelemmel várjuk a feliratokat,csak Te legyél jól.
Szép délutánt kívánok.
Letöltöttem a a youtubról, hogy meglegyen az egész sorozat, de úgy elfuserálták a végét, hogy megfájdult bele a fejem.
Utálom az olyan befejezést, hogy ha akarod így lesz vége, ha akarod úgy...aish.....
Ne már hogy nem tudnak egy normális véget kreálni...
Meghoztam a döntést, a sorozatot töröltem a gépemről!
Utálom az olyan befejezést, hogy ha akarod így lesz vége, ha akarod úgy...aish.....
A sorozatnak lesz folytatása, de pontos időt még nem tudok mondani.
Köszönjük Rita, legfőképp hogy Te is bejelentkeztél.
Na visszatöltöttem az egész sorozatot!
úgyhogy nézem tovább! De ha nem lesz a vége elfogadható indokkal akkor majd végleg repülni fog.! Mert annyira aranyos volt az előző rész, a döbbenet, ahogy rájön hogy lány .
Köszönöm Gina, a 7. részt is letöltöttem. Jövök majd referálni!
Azért az nagy poén lesz az előadás kedvéért nőnek öltöznie, de vajon meg is nyeri a versenyt?! Vagy az ellensrác bukik?!
úgyhogy nézem tovább! De ha nem lesz a vége elfogadható indokkal akkor majd végleg repülni fog.! Mert annyira aranyos volt az előző rész, a döbbenet, ahogy rájön hogy lány .
Azért az nagy poén lesz az előadás kedvéért nőnek öltöznie, de vajon meg is nyeri a versenyt?! Vagy az ellensrác bukik?!
Köszönöm, szorgalmasan töltögetem lefelé, majd meglatjuk, mi lesz belőle...
Damdeok
Damdeok
Szép estét kedves sorzatbarátaim!
Első sorban is szeretnék bocsánatot kérni tőletek, hogy egy kicsit távol maradtam tőletek. Nekem is nagyon hiányoztatok!
Sajnos nem tudtam , a forditásokat folytatni, személyes okok miatt , és tudom h, nektek is csalódást , aggodalmat okoztam ( különösen a kis drága Kata58 ) bocsánatot kérek mindannyiotoktól. De mostmár itt leszek és ujra folytatjuk a sorozatok nézéseit együtt közösen ha velem tartottok. Kivánom, hogy legyen nagyon szép hétvégetek sok sok boldogságban, egészségben.Maradok szeretettel
Első sorban is szeretnék bocsánatot kérni tőletek, hogy egy kicsit távol maradtam tőletek. Nekem is nagyon hiányoztatok!
Sajnos nem tudtam , a forditásokat folytatni, személyes okok miatt , és tudom h, nektek is csalódást , aggodalmat okoztam ( különösen a kis drága Kata58 ) bocsánatot kérek mindannyiotoktól. De mostmár itt leszek és ujra folytatjuk a sorozatok nézéseit együtt közösen ha velem tartottok. Kivánom, hogy legyen nagyon szép hétvégetek sok sok boldogságban, egészségben.Maradok szeretettel
Kata58 írta:Na visszatöltöttem az egész sorozatot!
Drága vagy Kata 58! Hááát bukás az lesz benne! Lehet, hogy mindketten buknak egy kicsit... de megússzák.... De vajon ki is lesz a legnőiesebb?
Holnapra kiderül.
Kata58 írta:Letöltöttem a a youtubról, hogy meglegyen az egész sorozat, de úgy elfuserálták a végét, hogy megfájdult bele a fejem.
Jaj Kata, . Ahogy ez megszokott általában a koreai, kinai filmeknél. Épp ez benne a trükk, hogy a végét elvarratlanul fejezik be...
Tudod néha nehezen lehet feldolgozni..de nem baj, majd kiderül!
Kedves Hajnika!
Örülünk nagyon, hogy újra közöttünk vagy és tudod folytatni a fordítást!
Örülünk nagyon, hogy újra közöttünk vagy és tudod folytatni a fordítást!