GinaBlack írta:leo-leo írta:Köszönettel vittem a 10, rész feliratát!
Szép estét kedves leo-leo! Meghoztam a 11-ik részt is egy aukció keretében!
Lesz itt az aukción minden jó, ami gazdára vár! "-Gyertek, az aukcióra!"
GinaBlack írta:leo-leo írta:Köszönettel vittem a 10, rész feliratát!
Szép estét kedves leo-leo! Meghoztam a 11-ik részt is egy aukció keretében!
Kata58 írta:Tegnap már előre megnéztem ezt a részt, és nagyon élveztem a találékonyságát, és hogy nem tagadja meg magát mint orvos is! Imádtam ezt a pillanatot!
Megyek is repetázni...
azon meg mindig röhögnöm kell hogy ott is piros csík van ahol nem kellene, ennyire szegényes a google nyelvezete, hogy nem tudják egyik másik szó mit jelent...
leo-leo írta:Köszönöm a 11. rész feliratát! Tényleg gyorsan haladsz a fordítással!
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-11.részek feliratát.
Kata58 írta:Amikor írsz valamit, ha piros csík jelenik meg alatta, akkor az valamiért nem jól van írva, pl. rövid ö hosszú helyett, vagy
valami hosszú de nem hosszú..tehát már ahogy kezded írni már jelzi valami hibásan van írva. De van amikor helyes ahogy leírtad, de nem tudja a google hogy melyik helyes két mássalhangzó vagy egy mássalhangzó kell ugyanannál a szónál.
Mert teljesen mást jelent hall vagy hal hallani vagy haladni.. vagy halandó vagy hajlandó ...stb...
A legtöbb tévedést egyébként a hal és hall szó okoz...Az egyik állat a másik érzékszerv működését jelzi..
De régiesebb normális általunk használt mindennapos szavakat is aláhúz mert nem tud mit kezdeni vele
Kata58 írta::)) ez igen, felhívás egy keringőre már korán reggel! Jót nevettem, de szívesen segítek, hozzátéve, hogy nem rád céloztam, hanem magamra, mert amikor írok sokszor még a tényleges hibák ellenére is, amiket én is meglátok, olyanokkal zavar be, hogy bosszantó. Pláne ha telefonon írok! akkor tényleg törhetem a fejem, mert ugye most a sort segíti nekem követni hogy hol tartok, vagy pedig tényleg rosszul írtam.? Olyankor aztán vagy rájövök vagy hagyom ahogy írtam.
DE tényleg nevetséges, amikor az ember kommentben válaszol, és nem tetszik neki! Nehogy már még az akarja megmondani, hogy az adott helyzetben egy válaszra milyen szót akarok használni? Az a legrosszabb amikor nem is veszi észre az ember, hogy a rendszer átvált angol billentyűzetre a telefonon! Annyira koncentrálok néha én is egy egy válaszra, úgy hogy az ember szalonképes legyen még egy politikai tartalomnál, hogy bizony van hogy hiányzik egy egy betű. S még jó, hogyha van lehetőség javításra! Van amikor olyan válaszok jönnek hogy arcpirító! Ilyenkor a másik helyett is szégyenkezem, de nem lehet mindig elmenni vélemények mellett, máskor meg inkább megpróbálom nem észre venni!
Csak akkor meg azért van egy kicsit lelkiismeretfurdalásom, mert miért hagytam szó nélkül.!
De nem állok le alpári nyelvezettel vitatkozni!
Úgyhogy néha már nem is szívesen olvasom a kommenteket pl. a Vadhajtások c. oldalon! Pedig maga az alaptéma fontos, na de az emberek megnyilvánulásai!
Úgyhogy jövök inkább ide kikapcsolódni, és megint előre szaladtam a sorival egy kicsit, úgyhogy a feliratozás már egy repetázás! Na tessék megint itt ez szó repetázás aláhúzottan ott marad a piros vonal, most nem tudja hogy mit jelent?
Ismétlés, egyébként inkább a menzánál szokás használni, de a jelek szerint nem tudom rávenni hogy eltűnjön.
Eltűnjön megint egy szó amit akár rövid akár hosszú ű mindenhogyan piros amíg nem küldöm el. Na mai szösszenetemet zárom, mert még regény lesz belőle!
Szép reggelt mindenkinek! Délutántól már Hétvége! Legalábbis nálam .
Kata58 írta:Vissza is nézem egy kicsit az első részeket, mert már a sok sorozatban elvesztem...de azt szűröm le, hogy a hercegnőnknek egyre jobban tetszik a császár, bár az ellenfél megint olyan remek taktikát választott, hogy a hidegpalotában fog hamarosan kikötni. S ráadásul öcskös is akcióba lendül!
Kata58 írta:végig néztem majdnem a végéig, jól itt ragadtam.. Hát nem szűkölködik izgalmakban! Egyébként a hercegnőnk kis szolgálója, vagy udvarhölgye nagyon nagyon szimpatikus!
leo-leo írta:Köszönöm az újabb rész feliratát!
Angéla78 írta:Köszi ♡♡♡
leo-leo írta:Köszönöm a 13,-14. részek feliratait! Tényleg gyorsan haladsz a fordítással, a mi legnagyobb örömünkre! Ha ilyen gyorsan haladsz a fordítással, akkor folyamatosan tudjuk élvezni a sorozatot!
Kata58 írta:Köszönöm a 14. rész feliratát! szép hétvégét mindenkinek!
Jelenlévő fórumozók: Mogyi valamint 6 vendég