The Sleepless Princess
Re: The Sleepless Princess
köszönöm a 9.és 10. epizódok feliratait!
Köszönöm a 1o. rész feliratát.! Nemrég ébredtem fel, kb másfél órát aludtam..
leo-leo írta:köszönöm a 9.és 10. epizódok feliratait!
Kedves leo-leo , nagyon szivesen. Hamarabb is sikerült volna, de 3 alkalommal villanyáram megszakítás volt. Egész délelőtt nem volt villanyom. Állítólag cserélték az utcában a póznákat.
Kata58 írta:Köszönöm a 1o. rész feliratát.! Nemrég ébredtem fel, kb másfél órát aludtam..
Üdv Kata! A délutáni szundikálás az jó! Én is aludtam egy kicsit, mivel áram szünetünk volt. Most meg esik az eső , inkább szakad...
Szia Gina, legalább ezen is túl lesztek! Mikorra végeznek a villanyosok? Szoktak e gólyák lenni? Mert nekik kell az állandó hely ahova odamehetnek! Azért is szerettem a régi villanypóznákat!
Remélem jó helyre esett, értem ez alatt hogy éppen jókor jó helyen,. mivel nem mozdulok ki a határba pl. nem tudom mi a helyzet!
Legyen szép napja mindenkinek!
Remélem jó helyre esett, értem ez alatt hogy éppen jókor jó helyen,. mivel nem mozdulok ki a határba pl. nem tudom mi a helyzet!
Üdv.
Köszönöm szépen a 6-10.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 6-10.részek feliratát.
Szia Gina, legalább ezen is túl lesztek! Mikorra végeznek a villanyosok? Szoktak e gólyák lenni? Mert nekik kell az állandó hely ahova odamehetnek! Azért is szerettem a régi villanypóznákat!
Üdv Katám! Már kicserélték az oszlopokat. Régen volt az utcában egy gólyafészek, de már egy jó ideje nincs. Szerintem elköltöztették vagy nem tudom, mi történt velük.(Már vagy 5 éve)
Üdv Katám! Már kicserélték az oszlopokat. Régen volt az utcában egy gólyafészek, de már egy jó ideje nincs. Szerintem elköltöztették vagy nem tudom, mi történt velük.(Már vagy 5 éve)
Chu Yue, fél az álmaitól, így megkéri Xue Yao-t, hogy aludjon vele.
Xue Yao és Bai úr, a Pan Xiang udvarba mennek, a kozmetikai üzletbe, ahonnan a testvére a krémet rendelte. Megtudják, hogy a Pan Xiang udvarnak és a Rajongói háznak ugyan az a tulajdonosa.
Shun herceg, megpróbálja átvenni Xue Yao seregét, a császár parancsára. A hadsereg vezetője párbajra hívja ki Shun herceget.
Köszönettel vittem is a 11. rész feliratát! Szép vasárnapot mindenkinek!
Köszönöm az újabb részt! Remélem most már zavartalanul fogsz a jövőben dolgozni!
Köszönöm szépen az újabb részt! máris vittem!
Köszönöm szépen!
Milyen aranyos, hogy ilyen féltékeny , tényleg kezdi értékelni a férjét...
Köszönöm az újabb rész feliratát! Már aggódtam, hogy sokáig nem jelentkeztél. Reméltem, hogy csak egyéb elfoglaltságod, s nem betegség miatt! Jó, hogy újra dolgozol!
leo-leo írta:Köszönöm az újabb rész feliratát! Már aggódtam, hogy sokáig nem jelentkeztél. Reméltem, hogy csak egyéb elfoglaltságod, s nem betegség miatt! Jó, hogy újra dolgozol!
Jó reggelt kedves leo-leo! Igen sajnos a fordítás kicsit lassabban megyeget, az új munkahelyem miatt . Az a helyzet, hogy 3 váltásban dolgozom. Kicsit nehézkesen tudom megoldani a mindennapi fordítást. De igyekszem azért, h a munka, az itthoni teendők mellett is szakítsak egy kis időt a fordításra is. További szép napot kívánok neked, és elnézésed kérem, hogy lelassultam. ( De igyekszem)
csip írta:Köszönöm szépen!
Kedves csip, nagyon szivesen. Habár kicsit lelassult a sorozat miattam, de igyekszem minnél több időt szakítani a fordításra.
- dolores953
Kedves Gina
Köszönöm a fordítását ennek a sorozatnak. Igazából a főszereplő férfi miatt kezdtem el nézni.
Valahonnan nagyon ismerősnek tűnt, aztán az eszembe jutott, hogy a Love 020 c. sorozatban
szerepelt Yang Yang mellett akivel együtt voltak egyetemisták- már úgy filmbelileg.
Azóta persze megférfiasodott és nem csak a szerepe miatt.
Amiatt pedig ne aggódj ha lassabban megy a fordítás. Mindenkinek van magánélete, munkája és az az első.
Megyek is és folytatom a tábornok és neje történetét.
Köszönöm a fordítását ennek a sorozatnak. Igazából a főszereplő férfi miatt kezdtem el nézni.
Valahonnan nagyon ismerősnek tűnt, aztán az eszembe jutott, hogy a Love 020 c. sorozatban
szerepelt Yang Yang mellett akivel együtt voltak egyetemisták- már úgy filmbelileg.
Amiatt pedig ne aggódj ha lassabban megy a fordítás. Mindenkinek van magánélete, munkája és az az első.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Köszönöm szépen a 12.rész feliratát!
dolores953 írta: Kedves Gina
Kedves dolores953! Köszönöm szépen, a kedves és megértő szavaid! Szeretettel ölellek, és köszönöm hogy itt vagy.
Köszönöm hogy megérkezett a 13. rész felirata, és vittem is 3. ként! Pihend ki a heti fáradalmadat, nem semmi hajtás volt az is! Gyönyörű szép, nyugodt délutánt és szép hétfőt kívánok, remélem nem kell menj dolgozni, hanem majd csak kedden
Addig is vigyázz magadra, magatokra!
Addig is vigyázz magadra, magatokra!
Köszönöm a 13. rész feliratát! Különösen, hogy nehézségeid közepette is szórakoztatsz bennünket!
Köszönöm szépen a 13.rész feliratát!
Köszönöm a 14. rész feliratát! Szép hetet mindenkinek!
Üdv.
Köszönöm szépen a 11-14.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 11-14.részek feliratát.