For Married Doctress
Re: For Married Doctress
Szép vasárnapot mindenkinek! Örömmel várom az új feliratokat!
A 15. rész feliratát addig is köszönettel vittem!
Na most Qi herceg lesz a befutó! De jó hogy ha kicsit késve is tudomására jutott a dolog! Micsoda rendrakás lesz itt
Kata58 írta:Na most Qi herceg lesz a befutó! De jó hogy ha kicsit késve is tudomására jutott a dolog! Micsoda rendrakás lesz itt
És újabb jó csattanós pofofkodás!
valakinek helyt kell állnia!
Köszönettel vittem a 15, rész feliratát!
Köszönettel vittem a 16. rész feliratát, majdnem nem sikerült belépni, hibát jelzett az oldal.De sokadikra sikerült.
S zép estét mindenkinek!
S zép estét mindenkinek!
Szép estét mindenkinek! Meghoztam a 16. részt is mára. Egy kis érdekesség a filmből: Jing'er-t megmérgezik a Zhou állam Gelsemium elegans mérgével. Sok esetben szeretek utána olvasni dolgoknak amiről még nem hallottam vagy amit még nem tudok. Ebből a részből is tanultam valamit, és pedig a Gelsemiumról. A Gelsemium elegans csak Kína egyes távoli vidékein lelhető fel, a sárga jázmint a kínai népnyelv "szívtörő fűként" emlegeti, mert szívleállást okozhat. A mai napig is divatos az "orosz és kínai bérgyilkosok által halálos fegyverként használt" sárga jázmin méreg.
Hú máris itt a 16. rész, köszönöm szépen. Pedig nem számítottam rá, mert gondoltam olyan későig dolgoztál a 15. -en, hogy arra gondoltam legkorábban késő délután hozod az újabbat, addig meg újra nézem ezt a részt!
Hát nem semmi a Hideg palota, de eddigi ismereteim szerint nagyon ritkán szabadult ki onnan élve valaki!
Amúgy most tényleg izgulhatunk, hogy vajon a másik királynő nem forral e majd bosszút a cselédjéért.
A terhes is kiderül mekkora kígyó! Na megyek megnézni a 16. részt, mert nem hagy a kíváncsiság nyugton, vajon hamar kibékülnek e...Öcsikét és a kis társalkodóhölgyet nagyon kedvelem. Valamint a Császár eunuchja is milyen szerethető jellem és karakter.!
Jót nevettem magamon, mert már éjjel megnéztem a 16. részt, s azt hittem az már 17. .
Nem semmi ekkorát tévedni, de élvezettel néztem újra ahogy az utolsó pillanatban megjelenik a császár! .
Így még időben kiderül a mérgezés!
Hát nem semmi a Hideg palota, de eddigi ismereteim szerint nagyon ritkán szabadult ki onnan élve valaki!
Amúgy most tényleg izgulhatunk, hogy vajon a másik királynő nem forral e majd bosszút a cselédjéért.
A terhes is kiderül mekkora kígyó! Na megyek megnézni a 16. részt, mert nem hagy a kíváncsiság nyugton, vajon hamar kibékülnek e...Öcsikét és a kis társalkodóhölgyet nagyon kedvelem. Valamint a Császár eunuchja is milyen szerethető jellem és karakter.!
Jót nevettem magamon, mert már éjjel megnéztem a 16. részt, s azt hittem az már 17. .
Nem semmi ekkorát tévedni, de élvezettel néztem újra ahogy az utolsó pillanatban megjelenik a császár! .
Kata58 írta:Hú máris itt a 16. rész, köszönöm szépen. Pedig nem számítottam rá, mert gondoltam olyan későig dolgoztál a 15. -en, hogy arra gondoltam legkorábban késő délután hozod az újabbat, addig meg újra nézem ezt a részt!
Szia drága Katám! Elhoztam a 17-ik részt. De még ma bele kezdek a 18-ik részbe is. Lehet, hogy az tényleg késő este kerül fel.
Amúgy a mellék szereplők tényleg nagyon aranyosak, nekem is a kedvenceim. Bi eunoch valóban olyan mint egy pót apa a császárnak, a kis Qi felség imádni való öcsike, és a szolgáló lány Yueya'er olyan mintha a kis húga lenne Jing'er-nek.
További szép délutánt neked ! ( Amúgy, csak szólok, a kenyér gyönyörű szép lett! Ügyes voltál! )
Aranyos vagy, köszönöm szépen, egyébként tényleg finom lett, olyan vajaskalács szerű íze lett, kapásból megettük a felét!
Viszem is akkor a 17. részt, aztán majd később vagy lehet hogy már csak holnap újra benézek! További szép napot neked is. Remélem arrafelé is kellemes idő van a hideget leszámítva!
UI.: Elsőként vittem is a feliratot
Viszem is akkor a 17. részt, aztán majd később vagy lehet hogy már csak holnap újra benézek! További szép napot neked is. Remélem arrafelé is kellemes idő van a hideget leszámítva!
UI.: Elsőként vittem is a feliratot
Köszönöm a 16.-17. részek feliratait!
leo-leo írta:Köszönöm a 16.-17. részek feliratait!
Kedves leo-leo meghoztam a 18. részt is , igaz kicsit későn.... de épp most lettem kész vele. Holnapra itt fog várni.
Nagyon szépen köszönöm a 18. rész feliratát, hát igen izgalmas volt az előző rész, ez most annyira tetszik, hogy közben elkezdtem elölről is újra nézni.
Köszönettel vittem a 18. rész feliratát!
Nagyon aranyosak, ahogy kitartanak egymás mellett, de mindegyikük a császár miatt aggódik. Igazán nagyon szerethetőek a karakterek, színészek! Ahogy megbocsátanak egymásnak... ..
De abból még baj lesz, hogy nem látta időben a császár sérülését az orvos, mivel a felesége elől meg eltitkolta!
De abból még baj lesz, hogy nem látta időben a császár sérülését az orvos, mivel a felesége elől meg eltitkolta!
- szilagyongyi
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
(G.B. Stern)
Köszönöm az újabb feliratokat.
Köszönöm szépen a sorozat fordítását !
Belekezdek, eddig bírtam !
Köszönöm az 1-18.részek feliratait, és a videó részeket is !
Üdv.
Köszönöm szépen a 12-18.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 19.részt!
A 7.résznél tartok! Van ármánykodás,nem kevés, nem csoda a császár jóképű, a "csajok" meg kiéhezettek?!?
Ugyanakkor , üdítően nevetésre késztető sorozat.
A 7.résznél tartok! Van ármánykodás,nem kevés, nem csoda a császár jóképű, a "csajok" meg kiéhezettek?!?
mara55 írta:Köszönöm szépen a 19.részt!
Köszöntelek kedves mara55 itt a fórumon. Örülök, hogy te is vagy!
chain írta:Üdv.
Nagyon szivesen kedves chain!
mara55 írta:Köszönöm szépen a sorozat fordítását !
Nagyon szivesen kedves mara55!
Vaskica06 írta:Köszönöm az újabb feliratokat.
Kedves Vaskica06 nagyon szivesen!
szilagyongyi írta:Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.
Kedves szilagyongyi, nagyon szivesen! Örülök, hogy itt vagy!