My Fellow Citizens!
Re: My Fellow Citizens!
Szia kedves Timonis!
Köszönöm szépen a sorozat fordítását! A leírásból ítélve jónak tűnik! Sok sikert és sok nézőt kívánok neked!
Köszönöm szépen a sorozat fordítását! A leírásból ítélve jónak tűnik! Sok sikert és sok nézőt kívánok neked!
Köszönöm a 9.-12. részek feliratait!
Köszönöm szépen az újabb részek fordítását.
Kedves Timonit!
Isten hozott a fedélzeten! Mint debütáló fordító, gyors voltál, látszik, hogy szereted a dél-koreai sorozatokat, mert tapasztalatból választhattad fordításod tárgyául. Hű - ha! Ha Choi Si-Won benne van, nagyon jó lehet a sorozat. Köszönöm, hogy fordítod és hogy ma rátaláltam úgy, hogy már ennyi részt lefordítottál! Biztos neked is tetszett és ez adott lendületet. Akkor most én is veszek egy nagy-nagy lendületet és megnézem a kész részeket.
Isten hozott a fedélzeten! Mint debütáló fordító, gyors voltál, látszik, hogy szereted a dél-koreai sorozatokat, mert tapasztalatból választhattad fordításod tárgyául. Hű - ha! Ha Choi Si-Won benne van, nagyon jó lehet a sorozat. Köszönöm, hogy fordítod és hogy ma rátaláltam úgy, hogy már ennyi részt lefordítottál! Biztos neked is tetszett és ez adott lendületet. Akkor most én is veszek egy nagy-nagy lendületet és megnézem a kész részeket.
MEGNÉZTEM, NAGYON TETSZIK.
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást.
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást.
Köszönöm szépen az újabb részek feliratát!
végezve a Generálissal, elkezdhetem végre ezt a történetet is! Köszönöm az eddigi munkádat, és további sok örömöt hozzá!
Köszönöm az újabb részeket!
Köszi szépen!!!
Köszönöm a 16. részig bezárólag a feliratokat!
Köszönöm az eddigi részek feliratait!
Köszönöm az újabb részeket!
Köszönöm szépen a hetedik és nyolcadik részeket.
Köszönöm a feliratokat.
Köszönöm a 17. - 20. részek feliratait!
Köszönöm szépen a 17.-20. részek fordítását.
köszönet az újabbakért is, hatalmas léptekkel haladsz...
Köszönöm szépen az eddigi feliratokat.
Egyik kedvenc sorozatom Shiwonnal együtt. Nagyon szórakoztató és tanulságos történet.
Egyik kedvenc sorozatom Shiwonnal együtt. Nagyon szórakoztató és tanulságos történet.
Köszönöm szépen.
Köszönöm szépen a fordítást!
Hű-ha! 4 részt is hoztál! Nagyon szépen köszönöm a meglepetést!
Köszönöm a 21. - 24. részek feliratait!
Üdv.
Köszönöm szépen a 9-24.részek feliratát.
Köszönöm szépen a 9-24.részek feliratát.
Köszönöm az újabbakat is! Már elkezdtem a nézését, És folytatom tovább, de nem bírtam a kíváncsiságommal így a hátuljánál kicsit elkalandoztam, de most lettem csak igazán kíváncsi a fejleményekre, ezt muszáj végignézni! Kell a jó szöveg is, hogy minden a helyére kerüljön. a pénzlenyúlás hatalmas volt, és azok a csibészes mosolyok mindent vittek!
Köszönöm szépen az újabb részek feliratát