Princess Hours (online is nézhető)
- milomartin
Re: Princess Hours (2017) (13/20)
Kedves Rita!Az este szörföztem a neten és mit láttam fent van a 14.rész a dailymitonon csak még nincs hozzá felirat de így is megnéztem és már most alig várom hogy felirattal is megnézzem!További remek vasárnapot mindenkinek 

Unni2011 írta:Rita, nagyon örülök, hogy fordítod ezt a sorit!El is kezdem begyűjteni. Bízom benne, hogy még szabi előtt el tudom majd kezdeni.
Ennél konkrétabban nem merek írni róla, mármint a kezdésről, mert mostanában mindig csak tervezgettem, és minden másként alakult. Ma is késő délután értem haza egy két napos kongresszusról. A koreai verziót már nagyon régen láttam, jól fog esni újból látni, most thai feldolgozásban.Hosszú kihagyás után éppen csak egy pár perces részekből álló thai minisorira futotta az időmből Gilnis tolmácsolásában. Szóval, a nyelvük már újból a fülembe cseng.
![]()
Látom már a 30. oldalon jártok a hozzászólásokkal... örülök, hogy ekkora érdeklődés kíséri.![]()
Köszönöm az eddigi feliratokat!
Ha már a pedagógusnapról lemaradtam, akkor a közelgő tanévzáróra küldök egy "vödör virágot".![]()
Szia Anna! De nagyon jó, hogy benéztél! Emlékszem a régi szép időkre, amikor egy kicsit több
szabadidőd volt, és együtt lehettünk egy-egy (nagyon sok) sorozatnál. Jó lenne, ha most is így
lenne, de nincs így, abba is hagyom, nem fájdítom a szívedet/szívünket.
Annak is nagyon fogok örülni, ha ezt a sorit meg tudod nézni, de én egy ettől is jobbat szántam
közös sorozatnak! Amikor legutóbb beszéltünk, akkor még nem tudtam, hogy fogom fordítani
a kínai My Sunshine-t. Az olyan, amit te is nagyon szeretsz. Van benne egy kis Summer's Desire,
és egy kis Loving, Never Forgetting is, de még azoktól is jobb! Ha meg tudnád nézni, Peter Ho,
és Jerry Yan mellé talán Wallace Chung is az aláírásodba kerülne. Két tajvani, egy hongkongi.
Na, de ne legyünk telhetetlenek! A Princess Hours remek sorozat, a szabadságod alatt kellemes
szórakozást tud nyújtani. Jobban szeretem, mint a koreait. Kevesebb benne a nagyon fájdalmas
rész, és több a vidám. A főszereplő páros cuki, máris nagy rajongó táborral. Szóval, ha csak ezt
lesz időd megnézni, akkor sem választottál rosszul.
Jól tetted, hogy gyakorlatoztál! Az elején az iskolás lányok sipítása és rajongása kiakasztó, de
utána már nem zavar a nyelv.
Köszönöm szépen a vödörnyi virágot! Kellemes hétvégét kívánok!
A két főszereplő. Jó pillanat, a Herceget épp tojással dobálják meg:

Kedves Rita!
Bevallom,hogy már rákerestem 2-3 hete a kínai My Sunshine c sorozatra és bele nézegettem.
Ezért várom nagyon a fordítását,ugyanis nagyon tetszik.A női főszereplőt már több sorozatban
láttam és szeretem is,de a fiút még nem.Most rákerestem és mit látok,a feleségét Ritának
hívják.
Mivel már ezen nem csodálkozom,hiszen évek óta találkozom lépten nyomon a szinkronicitással,
mégis örültem,hogy semmi nem véletlenül történik itt és ez mindig bebizonyosodik.Az is érdekes,
hogy erre kattintottam rá először,pedig jó sok írás foglalkozik vele.
Itt van a cikk róluk:
http://www.sporela.com/index.php/latest ... him-on-set

Bevallom,hogy már rákerestem 2-3 hete a kínai My Sunshine c sorozatra és bele nézegettem.
Ezért várom nagyon a fordítását,ugyanis nagyon tetszik.A női főszereplőt már több sorozatban
láttam és szeretem is,de a fiút még nem.Most rákerestem és mit látok,a feleségét Ritának
hívják.

Mivel már ezen nem csodálkozom,hiszen évek óta találkozom lépten nyomon a szinkronicitással,
mégis örültem,hogy semmi nem véletlenül történik itt és ez mindig bebizonyosodik.Az is érdekes,
hogy erre kattintottam rá először,pedig jó sok írás foglalkozik vele.
Itt van a cikk róluk:
http://www.sporela.com/index.php/latest ... him-on-set

Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását.
Ildi
Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását.
Ildi
Re: Princess Hours (2017) (12/20)
Rita írta:Gabóci5 írta:Rita! Milliószor köszönöm, hogy kitartóan és fáradhatatlanul kerested a megoldást a fordításhoz.Ügyesen és gyorsan megcsináltad.
Találó a tömör összefoglalód a ragacsokról és a hercegről.Mindkét lány kéne Innnek, az egyik a múlt, a megszokás, lehet, hogy Minnie rámenőssége is tetszik neki. Nem kezdeményez, de elfogad. Kaning pedig az ártatlanságával és elevenségével vonja magára az érdeklődést. Itt a herceg a kezdeményező, nem sok eredménnyel.
Hiába a kölcsönös vonzódás, egyenlőre ez a vár még nincs bevéve.
Szia Gabi! Köszönöm a kedves szavaidat! Remélem, ettől már csak kisebb akadályokat gördít
elénk Ingf.!
Igazad van abban, amit írtál! Kaning veszi a Herceg "adását", de mivel az össze-vissza reagál,
ezért a boldogság érzete mellett sok szomorú pillanatot is át kell élnie.
Inn pedig még magában sem tisztázta az érzelmeit, ha egyáltalán képes rá. Azt azért megértem,
hogy Minnie-t nehezen tudja elengedni, végül is hosszú ideig szerették egymást. Viszont azt is
érzi, hogy Kaning mellett mennyire komfortosan érzi magát. A palotában ő az, aki megédesíti az
unalmas napokat. Mennyire szeret hozzábújni az ágyban (minden hátsó szándék nélkül is). Nem
biztos, hogy ez már szerelem, de hogy nagyon kellemes érzés Kaning közelében lennie, az már
tudatosult benne. Nakhun jelenléte viszont segít tisztázni az érzelmeit. Gyorsan rá fog döbbenni,
hogy szereti a lányt. A 14. rész sok jelenete utal már erre. De jó lesz érteni is, hogy miket mond
Kaningnak!Spoiler: mutasd
Szörnyella először nem örült neki, hogy a fiát együtt látja Kaninggal, de pár perc múlva már
valami gonoszság kezdett körvonalazódni a fejében:
Sziasztok!
Én úgy vettem ki már a 12. részben, hogy Inn azt mondja Kanningnak, persze amikor az alszik, hogy "mert nem vagy tisztában az igazi érzéseimmel". Szerintem itt már ő tisztában van és el is fogadta magában, hogy szereti a feleségét. Amikor meg Minnie meg akarja csókolni, akkor elfordítja kicsit a fejét és nem csókol vissza. Meg egyszer a kezét is elhúzza amikor markolászni akarja a csaj. Tehát nézetem szerint ő már finoman és érzéssel igenis tudtára adja Minnienek, hogy már nem lesznek olyanok, mint az elején. Tehát nem kétkulacsos, hanem igenis már csak a felesége mellett áll érzelmileg. De amikor hirtelen letámadja a nő, akkor meglepődik, ezért reagál csak később. Azt én sem tudom mire vélni, hogy búcsúzásnál miért nem veszi észre a feleségét.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a bábúval alvás, egyáltalán maga az egész bábú olyan bárgyú, gyerekes dolog. Az volt a Goongban is.((( Azért itt már 20 feletti emberkékről van szó. Engem idegesítenek az ilyen jelenetek.
Még nem láttam a 14. részt. Megvárom a fordítást hozzá.
Innt játszó színésznek sokkal rosszabb a szerepe, mint a Kiss Me-ben volt. Nincs olyan jó lehetősége megmutatni a tehetségét ebben a szerepben. A Kiss me-ben szerintem lubickolt a szerepében. Itt csak egy merev karaktert kell játszania. Hiába, hogy ez főszerep. Én már alig várom, hogy itt is elengedhesse magát, amikor majd nyíltan felvállalhatja az érzelmeit.
Re: Princess Hours (2017) (10/20)
Rita írta:VidékiÉva írta:Szia Rita!
Természetesen láttam a Noodle roadot is. Beszélgettünk is róla, még akkoriban.
Kedves Éva! Már nem emlékeztem pontosan, hogy kikkel is néztem együtt a sorit, csak az van
a fejemben, hogy mennyi klassz ötletet szedtünk össze, és adtunk át egymásnak. Az egy igazi
családias légkörű topik volt!Spoiler: mutasd
Az Asian Corridor in Heaven / Ázsiai ösvény a mennyben ugyanilyen, sőt talán még szuperebb
sorozat!
Valóban ilyen. Tipikus férfi. Néha meg is őrülök tőle. Például amikor nem kér segítséget semmiben, mert ugye az nem férfias. Egyedül illetve velem csinál mindent. Pedig, ha mondjuk egy másik férfi, az egyik unokatesója felajánlott segítségét elfogadná, akkor sokkal kevesebb erővel és hamarabb befejezhetnénk. Meg amikor nem tudja, hogy merre kell menni pontosan és nem kérdezi meg senkitől, inkább teszünk pár felesleges kört. De nem, akkor nem lenne elég férfias. Ez hosszú távon elég bosszantó tud lenni. De hát már elég régen elnézek neki ilyeneket. Hónap elején voltunk 27 éves házasok.
Mindenképpen meg szeretném majd nézni azt a sorozatot is.
Itt is jelzem, hogy elkészültem a Pretty újabb részével:
Jó szórakozást kívánok a 34. részhez!
Végre! Végre! Együtt vannak, akiknek már régóta együtt kellett volna lenniük!
Peter Sheng megtáltosodott! Nem sokat, csak egy picit, de nála már az is sok!
A Főszerkesztő rövid, de emlékezetes jelenettel tér vissza:

Jó szórakozást kívánok a 34. részhez!
Végre! Végre! Együtt vannak, akiknek már régóta együtt kellett volna lenniük!
Peter Sheng megtáltosodott! Nem sokat, csak egy picit, de nála már az is sok!
A Főszerkesztő rövid, de emlékezetes jelenettel tér vissza:

Kedves Rita!
Köszönöm a feliratokat.
A többiek sem hoztak sok újat.A herceg tovább van félálomban.Milyen tesze-tosza uralkodó válik belőle,aki kisgyerek módjára viselkedik.Némi határozottság kellene már tőle.Nem lehet azt sem mondani,hogy búra alatt nevelkedett,hiszen külföldön tanult,itt is a köznéppel egy iskolába jár.
Nem igazán tudom megszokni a hercegnő bájosan gyermeki csiklandásait sem.A hagját pedig?!Mindég a mély hangú embereket szerettem.Talán bennem van a hiba.És! És! Miért van még mindég a hercegnőn a melegítő nadrág?Talán egyszerre vették fel a jelenetet? Éretlen társaság! Minnit és a másik herceget is beleértve.Megmondják nekik az érdekelt felnőttek,hogy mit kell tenni,ha szereted az anyukádat,ha meg akarsz felelni a nagybácsi terveinek.Talán egyedül vagyok a negatív véleményemmel,de aligha lehetséges,hogy a következő részekben hihető változás fog történni a mostani felállásból.Üdv.Nagyi

Köszönöm a feliratokat.
Spoiler: mutasd
A többiek sem hoztak sok újat.A herceg tovább van félálomban.Milyen tesze-tosza uralkodó válik belőle,aki kisgyerek módjára viselkedik.Némi határozottság kellene már tőle.Nem lehet azt sem mondani,hogy búra alatt nevelkedett,hiszen külföldön tanult,itt is a köznéppel egy iskolába jár.
Nem igazán tudom megszokni a hercegnő bájosan gyermeki csiklandásait sem.A hagját pedig?!Mindég a mély hangú embereket szerettem.Talán bennem van a hiba.És! És! Miért van még mindég a hercegnőn a melegítő nadrág?Talán egyszerre vették fel a jelenetet? Éretlen társaság! Minnit és a másik herceget is beleértve.Megmondják nekik az érdekelt felnőttek,hogy mit kell tenni,ha szereted az anyukádat,ha meg akarsz felelni a nagybácsi terveinek.Talán egyedül vagyok a negatív véleményemmel,de aligha lehetséges,hogy a következő részekben hihető változás fog történni a mostani felállásból.Üdv.Nagyi

Szia Rita! Köszönöm a legutóbbi két részt a Princess-ből, hát a volt hercegné elérte nálam azt a fokot amit a koreai verzió női főszereplője. Már a hangja is idegesit,
jól hozza a szerepét.Ahercegek egy kicsit felturbózhatnák már magukat.
Na de ettől függetlenül még mindig várom a folytatást. 

Köszönöm a 13. részt!!!

- dolores953
Szia Rita
Megnézve az utolsó részeket, vegyes érzések kavarognak bennem. Volt ami tetszett, és volt ami nem.
Kaning egy bőgő masina lett, ahelyett, hogy szétcsapna az állítólagos szerelmes pár között.
Még az elején
olyan belevaló lány volt, aztán mi lett belőle.
Inn koronaherceg pedig újabban állandóan felhúzza a felvonóhidat a felesége előtt.
Valahogy a viselkedésük is olyan gyerekes, és néha fárasztó is. (Ebben Magdimamának igazat adok.)
Szörnyella egyre szörnyelláb, fia pedig olyan messze van az ideális férfitól, hogy csak na...
Szeretnék már valami kedvesebbet, jobbat , csókosabbat látni.
De már írtam, hogy a 14.rész is igazi bicskanyitogató lesz.
Pedig ilyen bicskával csak kenyeret, hagymát és szalonnát kell vágni és enni.
Köszönöm még egyszer a fordítását.

Megnézve az utolsó részeket, vegyes érzések kavarognak bennem. Volt ami tetszett, és volt ami nem.

Kaning egy bőgő masina lett, ahelyett, hogy szétcsapna az állítólagos szerelmes pár között.

olyan belevaló lány volt, aztán mi lett belőle.

Inn koronaherceg pedig újabban állandóan felhúzza a felvonóhidat a felesége előtt.

Valahogy a viselkedésük is olyan gyerekes, és néha fárasztó is. (Ebben Magdimamának igazat adok.)
Szörnyella egyre szörnyelláb, fia pedig olyan messze van az ideális férfitól, hogy csak na...
Szeretnék már valami kedvesebbet, jobbat , csókosabbat látni.

De már írtam, hogy a 14.rész is igazi bicskanyitogató lesz.

Pedig ilyen bicskával csak kenyeret, hagymát és szalonnát kell vágni és enni.

Köszönöm még egyszer a fordítását.

" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
mögött hagytuk."
Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Feltöltöttem a megára a 14. rész videóját! Holnap osztályozó értekezletünk lesz,
későn jövök haza. Ha softsub lenne is, nem fogom tudni befejezni estére, ahogy
szoktam. Sajnos a csütörtököm sem biztos, hogy szabad, ezt még nem tudom.
Most elcsendesedek, fordítom a Pretty 35. részét. A hétvégét a naplómmal, az
anyakönyvvel, a bizonyítványokkal és a statisztikával fogom tölteni, akkor nem
lesz rá időm, de abból is jár a heti egy rész. Holnap szeretném kitenni.
Szép napot kívánok!
A thaiok híresek a küzdősportjaikról. Ezt látjuk a PH-ban is:

későn jövök haza. Ha softsub lenne is, nem fogom tudni befejezni estére, ahogy
szoktam. Sajnos a csütörtököm sem biztos, hogy szabad, ezt még nem tudom.
Most elcsendesedek, fordítom a Pretty 35. részét. A hétvégét a naplómmal, az
anyakönyvvel, a bizonyítványokkal és a statisztikával fogom tölteni, akkor nem
lesz rá időm, de abból is jár a heti egy rész. Holnap szeretném kitenni.
Szép napot kívánok!
A thaiok híresek a küzdősportjaikról. Ezt látjuk a PH-ban is:

Rita, köszönjük az infót és a kis harcos amazont! Milyen picurka és milyen ügyes!
Jó egészséget és sok humort az utolsó nekifutásnak az év végi záráshoz!

Jó egészséget és sok humort az utolsó nekifutásnak az év végi záráshoz!

Szia Rita!
Jó munkát az iskolában és könnyű fordítást. Köszi az infót. Türelmesen várunk, amíg időd lesz, ne aggasszon a dolog. Azt hiszem nálad jobban senki sem sürgeti magát a fordítással. Tedd nyugodtan a dolgod. Vittem a 14. részt. Köszönöm: Éva
Jó munkát az iskolában és könnyű fordítást. Köszi az infót. Türelmesen várunk, amíg időd lesz, ne aggasszon a dolog. Azt hiszem nálad jobban senki sem sürgeti magát a fordítással. Tedd nyugodtan a dolgod. Vittem a 14. részt. Köszönöm: Éva
Kint van a 14. rész indonéz felirata, és letöltöttem már az angol nyelvű videót is,
legalább ennek a résznek a fordítása miatt már nem kell aggódnunk! Holnap este
el tudom kezdeni fordítani!
Jó éjt!

legalább ennek a résznek a fordítása miatt már nem kell aggódnunk! Holnap este
el tudom kezdeni fordítani!
Jó éjt!

Korán kelő vagyok, így a felét már meg is csináltam a 14. résznek. Ha hazajöttem
innen folytatom. Nem tudom, az mikor lesz, de szerintem nem olyan későn, hogy
ne tudjuk még ma megnézni ezt az epizódot.
Legalább a Herceg már szavakba tudja önteni mit érez. Csak a vége...!

innen folytatom. Nem tudom, az mikor lesz, de szerintem nem olyan későn, hogy
ne tudjuk még ma megnézni ezt az epizódot.
Legalább a Herceg már szavakba tudja önteni mit érez. Csak a vége...!

Rita! Az jó lesz, ha hamarosan meg lesz a 14 -hez a felirat is. A lényeget lehet érteni nélküle is, de jobb lesz mindent pontosítani.
Vasárnap megcsináltam hozzá a gifeket, lett vagy 20 db.
NORMÁLIS?

Kedves Rita!
Letöltöttem a 14.részt és annyira ügyes vagy,hogy ma még a fordítás is elkészül.
Nagyon szépen köszönöm
Ma meg tudtam nézni a 15.-et is lejött,hogy ez a
Szörnyella,nagybácsi és Milli hármas nem tud leállni,de hát még mindig van 5 rész.
Várom Gabi gifjeit is,biztos nagyon jók lesznek
További szép napot
Szentendre Duna part

Letöltöttem a 14.részt és annyira ügyes vagy,hogy ma még a fordítás is elkészül.
Nagyon szépen köszönöm

Szörnyella,nagybácsi és Milli hármas nem tud leállni,de hát még mindig van 5 rész.
Várom Gabi gifjeit is,biztos nagyon jók lesznek

További szép napot

Szentendre Duna part

izgatottan várom a fejleményeket! Cicus, köszönöm a gyönyörű képet!

izgatottan várom a fejleményeket! Cicus, köszönöm a gyönyörű képet!

Gabi, nagyon várom a giffeket!...milyen jó hogy ilyenhez is értesz....
a legnagyobb örömömre

Gabi, nagyon várom a giffeket!...milyen jó hogy ilyenhez is értesz....

Körülbelül nyolc óra tájékán érkezik a 14. rész felirata!

Kata58 írta: Cicus, köszönöm a gyönyörű képet!![]()
![]()
![]()
![]()
Kata nagyon szívesen a képet.Gondoltam egy kis hűsítő Duna víz jól esik ebben a melegben,még
akkor is ha csak nézzük a képen.

mert az az igazi

Rita írta:Körülbelül nyolc óra tájékán érkezik a 14. rész felirata!
Drága Rita!
Köszönöm, hogy megint ilyen gyors vagy, és már este nézhetem is a folytatást!

Addig én meg letöltöm a The Queen of SOP sorozatodat, már alig várom, hogy elkezdhessem, mert annyira jókat hallottam róla!

Az meg külön élvezeti érték számomra,hogy Gao Godfrey játszik benne, így számomra nem is volt kérdés, hogy melyik sorozatoddal fogom folytatni a listámat! ! *-*

Pár gifet ha megengedsz beteszek ide, mert ez a férfi egy Adonisz, így nem hagyhattam ki! *-*
Csók, puszi,
Brigi

Jó szórakozást kívánok a 14. részhez!

Re: Princess Hours (2017) (14/20)
Köszönettel vittem!