Köszönöm szépen a 4. részt!

További szép napot!

cicus írta:Szia Rita! Gondoltam,hogy sokat vagy kint a gyerekeknél,hiszen már végre Te is szabad vagy![]()
Még csak az első részt tudtam megnézni és már elsőre lenyűgözött a helyszín és a csodálatos házak.Több
szereplő is játszott a kedvenc My Romance From Far Away c.sorozatodban is,szóval csak jó lehet.Az tény,hogy
szokni kellett a lükeséget főleg a szellemestől akadtam ki,de alakul.Nagyon tetszett,hogy a két feleség milyen
jól kijön egymással,mert ez aztán tényleg nem jellemző a sorozatokban.Most kezdem nézni a 2. részt úgy,hogy
izgatottan várom a fejleményeket.
![]()
![]()
Kata58 írta:Éppen végeztem a 3. résszel, jókat derültem, de azért szegény lányt nagyon sajnáltam, még egy sámán is hogy lehet ennyire gonosz.! A kisasszony meg igencsak kitartó hogy tanulni akar a gyógynövényekről! Úgy látszik ott sem fenékig tejfel az élet a lányoknak!![]()
![]()
![]()
![]()
AmyRebecca írta:Nagyon tetszett az a fogmosás ott a folyó parton!![]()
Annyi csoda van a világon amiről nem is tudunk! sokat lehet tanulni a gyógynövényekről!
Kata58 írta:köszönöm a 4. rész! Jó volt olvasni a hozzászólásokat is.![]()
Nagyon tetszett ez a rész is, ízelítőt kaptunk Mun sámán gonoszságából is, úgy látszik az első rész csak kóstoló volt.
Viszont nagyon nagyot nőtt Chiba is a szememben, a rendíthetetlensége okán.
Gyönyörű tájakkal is meg lettünk ajándékozva!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita!![]()
Köszönöm szépen az 5. részt!![]()
![]()
![]()
Mindig várom a 3-órát! nekem nagyon tetszik a sorozat!
AmyRebecca írta:Még soha nem hallottam ilyen gyógymódról! és nem is olvastam róla! Vajon miért gyújtotta a tüzet? lehet hogy a meleg hatására hamarabb felszívódott a gyógynövény?
Az ámbráról hallottam hogy az illatszerekhez használják, de azért utána néztem!
Mi is az ámbra?
Az ámbráscetek által a bélfal védelmére kiválasztott szürke, néha feketés, viaszos állagú, illatos ámbra évszázadok óta a parfümgyártás alapanyaga, mivel megakadályozza az illatok felbomlását. Amikor a bálna kiöklendezi az ámbrát, az reakcióba lép a sós tengervízzel, megszilárdul és lerakódik a partokon. Az ámbráscetek általában akkor hánynak, ha valamilyen kemény tárgytól akarják megszabadítani emésztőrendszerüket. Hányadékuk könnyebb a víznél, így annak tetején lebeg sokszor évekig és megkeményedik, mígnem partra sodródhat.
cicus írta:Szia Rita!
Már a 3.részt nézem és nagyon tetszik,de hát tudtam,hogy ha azt mondod jó,akkor az úgy is van![]()
Most már alig tudom abbahagyni.Tapasztalatból azt is tudom,hogy van amikor az első 1-2 rész nem
olyan ami felkelti az érdeklődésemet,de mindig adok még esélyt és még soha nem csalódtam,illetve
csak ritkán volt rá példa.Itt viszont nem ez volt a helyzet.Én is örülök,hogy csak egy gonosz van,mert
abból egy is sok,pláne amit eddig is láttam belőle.Nagyon ügyes volt Thong,hogy meggyógyította Pongot,
kár,hogy a nagypapa nem hisz neki,de úgy néz ki Chaba már nagyon érdeklődik a gyógyítás és a gyógyfüvek
iránt,na és ha hasonló az érdeklődés talán őssze is barátkoznak majdKöszönöm az újabb rész feliratát
és igyekszem beérni a fordítástMajd belenézek a Love Destiny sorozatba is,biztos az is nagyon érdekes,
én szeretem ezt a korszakot is.Fordítani fogod azt is,vagy csak nézed?
Folytatom is a 3 rész nézését,mert így soha nem érlek utól![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szia Rita!![]()
Köszönöm szépen a 6. részt!![]()
![]()
![]()
Nagyon ritkán adok fel sorozatot!
Dina írta:Kedves Rita! Nagyobb lett a kiváncsiságom,így elkezdtem nézni a sorozatot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég