Kata58 írta:Köszönöm szépen a 12. részt! Jót nevettem én is a szellemes ijesztegetésen, de amúgy egyáltalán nem volt vicces.
Hogy az apa meddig tud elmenni! Viszont megjelent a kolera, ami nagyon ijesztő betegség még ma is, és sajnos szedi is az áldozatokat rendesen.
Közben meg az adok kapok, s talán nyílik a másik leendő párnál is a szerelem, bár Chongo igencsak csapodár lélek most még.
13. rész, mondhatni megpróbáltatások a köbön. Igencsak kijut mindenből mindenkinek!
14. Minden rendeződött, de azért jól elhúzódott mind a megpróbáltatás mind pedig az öröm.
A jók elnyerték a jutalmukat, a rosszak pedig a büntetésüket.
Örültem a természetes gyógyászat, és a hivatalos orvoslás találkozásának, hogy nem vita, hanem nagyon jó együttműködés és tapasztalatcsere alakult ki.
Gratulálok Rita a sorozat meglelésének és fordításának! Most már nyugodtan bevetheted magad majd az örömteli unokázásba is!
Kellemes pihenést, és a maratonozóknak pedig jó szórakozást kívánok!
Szia Kata!
Nagyon szívesen! Köszönöm, hogy újra együtt tartottál velem. Sokat számít ez nekem!
Jólesett látni, hogy minden szereplő megtalálta a boldogságot a végére. Még Toonnak is lett egy fia.
Bárcsak nekünk is meglenne még a tudásunk a növényekkel kapcsolatban. Régen mindenki tudta, miből főzzön teát,
vagy mivel borogasson, ha egy betegség felütötte a fejét.
Holnap délelőtt visz az itthoni fiam a kassai repülőtérre. Délután már együtt leszek Lilykével. Minden nap elmondja,
hogy mennyit kell még aludnia, hogy találkozzunk.
Köszönöm a jó kívánságot! Neked is kellemes pihenést kívánok!