8. rész! Sajnálom hogy nem sikerült a Tábornokot megmenteni, Pitek mindig eggyel előrébb járt a gonoszságával. Viszont gyönyörű volt a Lány belépője! Nem semmi kérdés hangzott el... xd
A thai sorozatokban vannak a legaljasabb, leggonoszabb férfi és női karakterek. Nagyon sokat nem is bírok egy résznél tovább nézni. Ezen a sorozaton is gondolkodtam, hogy lefordítsam-e, de mivel végig tudtam nézni, sőt nagyon is tetszett, ezért úgy döntöttem, hogy nem veszek tudomást Pitakról és a bandájáról.
Nem is értem, hogy azt a kedves, aranyos sorozatot, a To The Moon and Back-et, hogy tudták összehozni. Pedig de jó lenne olyat újra fordítani!
9. rész! Az aljasoknak már lassan nincs lejjebb.. Krutnak ismételten bele kellett avatkoznia, szerencsére sikerrel. A fiatalok mindkét oldalon egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Olyan aranyosak.. Pitok meg sikerrel viszi egyik cselt a másik után, úgy, hogy neki az emberi élet annyi mint egy szunyogot lecsapni. Szerencsére már gyűlnek a felhők a feje fölött, a bandájával együtt. A nagynéni meg sajnos elég későn veszi észre kihez is ment feleségül.
Kata, tudod, mi volt az, amit egész végig nem tudtam megérteni? Hogy ez a barom Pitak, hogy a jó égbe tudta ennyire utálni a saját fiát. Születésétől fogva minden nap látta. A Tábornok egy kedves, melegszívű fiút nevelt belőle, akit nem lehetett nem szeretni. De ahogy neki kellett folytatni a nevelését, azonnal minden jót kivert, kirúgott belőle és utálta, ahogy csak bírta. Érthetetlen....
Talán mert nem a saját visszatükröződését látta benne, hanem az anyja kedves természetét, ami minden rosszra emlékeztette, amit tett vele. A nagy szerencséje a srácnak, hogy örökbe fogadta, és teljesen más személyiséggé nevelte. Mert az is sokat számít!
1o. rész! Találnak egy ál Choompot, ami persze nem marad titokban a fiatalok között, s megint Krut a megmentő! S még mindig nem hisz a saját szemének a srác, a lány meg még mindig nem mondja el a teljes igazságot. Szerintem a nagynéni közelebb van már a felismeréshez!
12. Ebben aztán minden van, jól megviseli az ember idegeit. A gonoszság persze pillanatra megint diadalmaskodik. De hogy még a saját fiát is képes meglőni 3-szor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amúgy szerencsére semmi nem sikerül véglegesre, kiderül a hamis Compoo kiléte és az igazié is.
Végre jó vége lett a sok probatételnek. Krutot sajnálom nagyon, olyan jó lett volna ha ő is kaphatott volna mégegy esélyt. Nagyon tetszett egyébként hogy bizonyos vonatkozásban ennyire megbocsátóak tudnak lenni.
Pitok volt a legszemetebb, hogy még haldokolva sem bánta meg a tetteit, sőt még beletaposott a saját fiába! Ritka gonoszság volt, még másodjára is elég nehezen dolgoztam fel.
Kedves Rita, köszönöm szépen ezt a remek fordítást, sorozatot. Tegnap fejeztem be, nagyon tetszett. Kicsit sok volt benne a "harc", de kárpótolt érte más jelenet. Boldog, szép napot mindenkinek.