jutka12 írta:jujj de jóóóóó, már a felénél vagyunk! remek ütemben hozod ezt az izgalmas sorozatot. köszönöm.
Kata58 írta:11.-nek vittem is az újabb részeket, már éppen le akartam kapcsolni, de gondoltam bekukkantok hátha...meg is van a gyümölcse!![]()
Köszönöm Rita, ma este az egyik részt megnézem...holnap meg majd a másikat..tekintve hogy 9 óra..![]()
![]()
![]()
![]()
jutka12 írta:háááát. gyanuk beigazolódva. ( a kapcsolódó h régi hiábavaló szerelem fűzhette a tesó 'kényszerasszonyához' azóta elcseszett életet él h kudarcos az élete- ja a Meimei-t ki szülte? arra felé is biztosan van takargatnivaló a múltban.
cicus írta:Nagyon köszönöm az újabb két résztMeg is néztem az egyiket
és komolyan nem értem a Meimeit,hogy lehet ilyen fiatalon ennyire rafinált,hogy
még a szeme sem rebben és nincs benne semmi együttérzés a saját rokonaival
szemben,pedig tudja nem ők a tettesek.Persze,hogy az apja mellé áll,de amit
tettünk azért vállalni kell a következményeket és nem másra kenni egy gyilkosságot.
Hát ennyit a szerető családról.Most tényleg mindenre fényderül,Toeiről is kiderül mit
művel és ez nem is baj.Na most lenyugszom és nézem tovább.![]()
nildiko írta:Kedves Rita!
A 4. részt láttam, és nagyon tetszik.
Yi mindenképpen a kedvencem, mert nemrég láttam vele egy sorozatot, amiben nagyon jó volt. Remélem itt is.
Még nem tudom ki lehetett a gyilkos,nem is olvastam tovább.
A 4. részt le tudtam tölteni, azt néztem, de nagyon jó, hogy online is nézhetem.
Már nem tudok másra gondolni,mint arra, hogy a felhőbe töltök le, mert végigfut és 100 % lesz a letöltés,csak nekem nem jelenik meg.
/De fogalmam sincs hol kell ezt megnézni, vagy ha ott van hogy lehetne törölni onnan, néha kiírja, hogy az 5o GB-t elhasználtam./
Most elég nehéz helyzetben vagyok,viszont megnyugtat, hogy a videás filmek jó minőségűek és ott legalább megtudom nézni. Én, aki soha nem néztem online?!!. Holnap jön egy szerelő, és remélem segíteni tud a problémámban.
Köszönet a fordításért az online feltöltésért.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 11-12.részek feliratát.
Rita írta:jutka12 írta:háááát. gyanuk beigazolódva. ( a kapcsolódó h régi hiábavaló szerelem fűzhette a tesó 'kényszerasszonyához' azóta elcseszett életet él h kudarcos az élete- ja a Meimei-t ki szülte? arra felé is biztosan van takargatnivaló a múltban.
Jutka! Sok takargatni való van, ami mind ki is derül szépen. Csak nagyon megnehezíti
a dolgot, hogy akik tudják, ki a gyilkos, nem akarják elmondani. Így szegény Yinek még
hat részen keresztül nyomoznia kell, hogy a tesóját kiszabadítsa, és az anyjáról is lekerüljön
a gyanú árnyéka.
Kicsit mellette járnak a tippjeid, de pont ez mutatja, hogy jó csavaros a történet.![]()
Amikor itt tartottam, elgondolkodtam, ha most kiderül minden, mi lesz még a továbbiakban.
De Meimei gondoskodott róla, hogy tovább izgulhassunk. Az apja nem mer vallomást tenni
miatta.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég