Princess Hours (online is nézhető)

virag1

Re: Princess Hours (2017) (18/20)

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. június 30. 9:23

Kedves Rita !

Megnéztem a 18.részt. Összességében Kaning butasága kissé fárasztó, miért megy el Szörnyellához, hogy meglátogathassa Nakhunt. Ennyi bonyodalom után tanulhatott volna a történtekből. Igy várható a következmény.
Az eredetiben nem igy volt.
Itt se mondják ki a Király és Szörnyella régi románcát, pedig vártam, hogy itt talán nem titkolódznak róla. Egy gennyes sebet ki kell pucolni egyébbként nem fog meggyógyulni. Királyunk hegyi beszéde a fiának meg nem igaz mivel Ő nem tudta a családját boldoggá tenni akkor hogyan lehetne jó király. Nem az mint eddig láttuk állandóan csak parancsolgat és üvöltözik valahogy nem emberi számomra.
Spoiler: mutasd
furcsaság számomra. Itt is és más ázsiai modern sorozatokba a nők nagyon magass sarkú cipőt viselnek, közben nagyon nem tudnak benne menni, legalábbis némelyikük. Aztán időnkét futnak is benne..........hát, na. Itt Szörnyella mozgása is katasztrófa. ( bocs de nekem sokat jelent a mozgás, valaki hogyan megy, hogyan gesztikulál arról sok mindent le lehet olvasni) Ha a nagyfaluba bemegyek a buszon, metrón megszoktam nézni a mi lányainkat hogyan viselik a magassarkút. Eleve kevesen hordják de aki viseli annak meg nagyon jól áll és harmonikus a mozgása.

Köszi mégegyszer.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 30. 10:22

virag1 írta:Kedves Rita !

Megnéztem a 18.részt. Összességében Kaning butasága kissé fárasztó, miért megy el Szörnyellához, hogy meglátogathassa Nakhunt. Ennyi bonyodalom után tanulhatott volna a történtekből. Igy várható a következmény.
Az eredetiben nem igy volt.
Itt se mondják ki a Király és Szörnyella régi románcát, pedig vártam, hogy itt talán nem titkolódznak róla. Egy gennyes sebet ki kell pucolni egyébbként nem fog meggyógyulni. Királyunk hegyi beszéde a fiának meg nem igaz mivel Ő nem tudta a családját boldoggá tenni akkor hogyan lehetne jó király. Nem az mint eddig láttuk állandóan csak parancsolgat és üvöltözik valahogy nem emberi számomra.
furcsaság számomra. Itt is és más ázsiai modern sorozatokba a nők nagyon magass sarkú cipőt viselnek, közben nagyon nem tudnak benne menni, legalábbis némelyikük. Aztán időnkét futnak is benne..........hát, na. Itt Szörnyella mozgása is katasztrófa. ( bocs de nekem sokat jelent a mozgás, valaki hogyan megy, hogyan gesztikulál arról sok mindent le lehet olvasni) Ha a nagyfaluba bemegyek a buszon, metrón megszoktam nézni a mi lányainkat hogyan viselik a magassarkút. Eleve kevesen hordják de aki viseli annak meg nagyon jól áll és harmonikus a mozgása.

Köszi mégegyszer.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Ingf. még ki sem tette az angol nyelvű videóját, de már nagy betűkkel
kiírva kikiáltotta a világba, hogy Kaning mennyire irritálta. Alig vártam, hogy megnézzem
a hardsubos videót. Igaza volt neki is, és neked is. Én is fogtam a fejem Kaning ostobaságától.

Nem régen még hazudoznia kellett, hogy ne legyen országos botrány abból, hogy Nakhun ölelgeti,
erre menne hozzá! Aztán a videóról is tudomást szerez, amiből még nagyobb baj lehet, és még
mindig menne Nakhunhoz! Majd felrobbantam!

Nekem az volt szánalmas, hogy a Király csak az után lett kedvesebb és megértőbb a fiához,
amikor eszébe jutott, neki is mennyi fájdalmat jelentett a szeretett nő elvesztése. Húsz év alatt
nagyjából ennyire tellett neki, egyébként csak az vizslatta, hogy mennyire lesz alkalmas a fia
királynak, ahelyett, hogy királlyá nevelte volna ez alatt az idő alatt. Érdekes, hogy mennyire
hangsúlyozzák, hogy a koronahercegnek, és a királynak fel kell áldoznia az egyéni boldogságát,
sőt az egész életét a nép jólétéért, pedig a kettő nem üti egymást, sőt, ahogy te is mondtad,
csak abból lesz jó király, aki a saját családját is boldoggá tudja tenni. És magát is. Egy érzéketlen
ember, hogy tud boldogságot adni?

Jót nevettem a körömcipős megfigyeléseiden! Én meg azt figyeltem meg amióta thai sorozatok
és filmek is a látóterembe kerültek, hogy a thai emberek testalkata nagyon eltér attól, amit én
- nyugati szemmel - még csinosnak mondok. Ebbe a nők és a férfiak is beletartoznak. Másak az
arányaik, a formáik, nem ott domborodnak, ahol mások, nem ott laposak, ahol mások (nem a
mellükre gondolok). Emiatt néha furának tűnik a mozgásuk is.

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 30. 11:14

Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy végre észreveszi Kaning is hogy mibe keveredett...és rájön, hogy Inn valóban szereti...Imádtam a rablás pillanatát! :D
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 30. 12:30

Rita írta:Azért erre senki nem számított! Vagy az eredetiben is így volt?

Nem emlékszem,hogy az eredetiben mondott volna ilyet Szörnyella,de szerintem
a trónról sem akar ő lemondani,legfeljebb beleegyezne (de ezt sosem tudjuk meg ;) )
hogy feleségül vegye Kaningot,miután szétválasztotta őket Innel.De ahogy néz a
lányra is nem tudom elképzelni,hogy megváltozna,szóval kizárt!!!
A királyról semmit nem változott a véleményem és egyet értek ebben is veled.
Most bájolog a fiával,de csak magára gondol,hiszen észre sem veszi,most más
a szitu,mert Inn Kaningot szereti.Az pedig amit mond,hogy mi a király dolga,hát
nevetséges,mert szerintem csak a látszat számít,hogy mit mond a nép róla,de ez
akkora képmutatás,persze minden az itt,a film csak ráirányítja az ember figyelmét,
már ha látni akarja a valóságot és nem vakon követi a többit és akar megfelelni
másoknak.Ez a száműzetés is nevetséges,ha nem lenne inkább szomorú.
Na de várom az utolsó két részt. :x
gyönyörű napot ma is!

Kép
Kép
Kép[/quote]
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. június 30. 13:58

Kedves Rita !

Fenn van a 19. rész indonéz fordítása.

Igen igazad van alkatilag is mások, de ehhez egy idő után hozzá szokik a szemünk. A szépség is más fogalom nálunk .
https://www.youtube.com/user/alomvarazs?feature=watch ezen az oldalon a készitő a világ minden részéből rakott fel videókat, Nagyon sokat megnéztem régebben. Alapvetően a HUNOkkal, magyarokkal kapcsolatban keresett emlékeket. Érdemes belenézni nem hosszuak. Sokat lehet tanuli belőle]

:flower1: :flower1: :littlehearth:
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. június 30. 13:59

Bocs elrontottam.

:flower1: :flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 30. 14:02

virag1 írta:Kedves Rita !
Fenn van a 19. rész indonéz fordítása.

Köszi! Épp ebédeltem, amikor megláttam. Lassan nekiülök!

Kép
cicus

Re: Princess Hours (2017) (17/20)

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. június 30. 15:02

Rita írta:Megnézem a 42 részt, és ha végig ennyire tetszeni fog, akkor lefordítom!! De még nem
merem bevállalni. Az általam imádott '30-as években játszódik, ami Ázsiában is egy forrongó
korszak volt. Ha nagyon "eltörténelmesítik" a sorit, akkor nem fordítom le, a Rookie-nál
tapasztaltak miatt. Többek elfordultak a soritól, amikor a japán-kínai konfliktus éleződni
kezdett. Ha csak húsz részről lenne szó, nem izgatna, de 42 részen munkálkodni úgy, hogy
látom, mennyi néző elpártol közben, az nagyon-nagyon rossz érzés.

A hanboknak és a qipaonak is nagyon tetszenek a modern "feldolgozásai:

Kép Kép

Teljesen megértem,mert én is nagyon szeretem azt az időszakot,de az erőszakot nem bírom nézni
én abból is értek,ha csak utalnak rá,mert az ember annyi szörnyűséget látott,hogy együtt tud érezni
és neki magának már eszébe sem jutni így bánni mással.Ez persze az én saját véleményem és nem
azt jelenti,hogy egy álomvilágban élek és nem látom hogyan él az emberiség ezen a gyönyörű bolygón.
Ezért én is bele fogok nézni több részbe,mert amikor fordítottad a Rookie-t eszembe volt,mennyit dolgozol
vele és próbáltam többször nekifutni,aztán feladtam.Azért a fórumra időnként mégis feljöttem olvasgatni
róla :)

Nagyon tetszenek a modern hanbok és qipaoról feltett képek ezek közül is a 2.at választanám magamnak :ymblushing:
Tegnap írtad,hogy vihar közeledik és gyorsan megnéztem a radart,hát nagyon érdekes volt,mert tudtam el
fog menni mellettetek,ugyanis pontosan követte az északi országhatárt egy keskeny sávban Ausztriától
a Zemplénig.
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. június 30. 17:01

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 18. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Nekem ebben a részben az anyakirályné (nagymama) tetszett amikor mondta a családnak, hogy most mint apa és unokaként gondolkodjanak.
Inn egyre jobban szimpatikus,és sokkal többet tesz a feleségéért mint eddig.
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 30. 17:57

Nyolc óra környékén érkezik a 19. rész felirata!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 30. 18:35

Rita írta:Éva! Innen nem csak a megáról, hanem más fájlmegosztóról is le tudod szedni.
Tekerj le az aljára, és a 720p-t töltsd le, de az is lehet, hogy az 540p is jó!

Szia Rita!
Köszi. Innem szedtem a 17. résztől részeket. Csak ez hardsubos. De majd lecserélem, ha műxik a megám. Illetve ott is a megával szedem, ott működik. Akkor ezen az oldalon és Bettién miért csak pörög? Kicsit elbambultam és megszokásból a megára kattintottam és elindult. Simán lejött. Mondja a férjem, hogy több pörgést várjak ki, de az sem jó. Amíg tegnap olvasgattam itt addig is csak pörgött a másik lapon. Talán másik verzió lehet?
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. június 30. 18:45

Hamarosan jön a 19. rész, addig nézzétek ennek a résznek a gifjeit.

A nagymama a legbölcsebb:
-Oldjátok meg, ez családi probléma
Kép

-Inn vidd a hercegnét a szobájába, megbocsájtok neki.
Kép

- Kaning! Bírd ki!
Kép

- Khun Ratree! Hívja az orvost!
Kép

- Bátyám, tudod, hogy a fiaink megismétlik a mi vétkünket?
Kép

Emlékezés a vadászházban
Kép

- Nem érdekel ha van valakije , ő lesz a királynőm.
Kép

- Kíváncsi vagyok miért nem tanítottad meg Nakhunnak mi az önuralom,önmérséklet, és az érzelmek kontrollja.
Kép

- Minden a Te hibád
Kép

- Ha felébred, ne szóljon neki Nakhun balesetéről!
Kép

- Anya nem mehetnénk vissza Angliába?
- Ne aggódj fiam! Vannak új terveim.
Kép

- Ha csak a lány kell neki, tőlem megfogja kapni.
Kép

- Tudom, mi lett Nakhunnal, megyek meglátogatni.
- Nem lehet felség.
Kép

Egy videó is napvilágot látott
Kép

A parlament azt javasolja,a dinasztia gondolja újra a Koronaherceg
és a Koronahercegné kapcsolatát.
Kép

A törvény szerint,a Koronahercegnét a viselkedésért büntetés illeti, ami...száműzetés
Kép

Innek hamis üzenetet küldenek, hogy elcsalják.
Kép

- Őfelsége beszélni szeretne önnel, Felség!
Kép

- Ha Nakhunt megszeretné látogatni titokban, menjen a Hercegné lakosztályába, Felség.
Kép

- Én együtt érzek veletek, de tudnod kell, hogy ebben a helyzetben a parlament dönt.
- Nem tehetünk azt, amit akarunk.
Kép

- Erre jöjjön Felség!
Kép

Merénylet
Kép

- Meglátogatjuk Nakhunt Felség?
- Inkább ne!
Kép

Innt törbe csalják
Kép

Hamis hír:
- Inn herceg titokban felgyújtotta a vadászházat.
Kép

- Miért ment oda Felség?
Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 30. 19:07

Rita írta:Kedves Virág! Ingf. még ki sem tette az angol nyelvű videóját, de már nagy betűkkel
kiírva kikiáltotta a világba, hogy Kaning mennyire irritálta. Alig vártam, hogy megnézzem
a hardsubos videót. Igaza volt neki is, és neked is. Én is fogtam a fejem Kaning ostobaságától.

Nem régen még hazudoznia kellett, hogy ne legyen országos botrány abból, hogy Nakhun ölelgeti,
erre menne hozzá! Aztán a videóról is tudomást szerez, amiből még nagyobb baj lehet, és még
mindig menne Nakhunhoz! Majd felrobbantam!

Nekem az volt szánalmas, hogy a Király csak az után lett kedvesebb és megértőbb a fiához,
amikor eszébe jutott, neki is mennyi fájdalmat jelentett a szeretett nő elvesztése. Húsz év alatt
nagyjából ennyire tellett neki, egyébként csak az vizslatta, hogy mennyire lesz alkalmas a fia
királynak, ahelyett, hogy királlyá nevelte volna ez alatt az idő alatt. Érdekes, hogy mennyire
hangsúlyozzák, hogy a koronahercegnek, és a királynak fel kell áldoznia az egyéni boldogságát,
sőt az egész életét a nép jólétéért, pedig a kettő nem üti egymást, sőt, ahogy te is mondtad,
csak abból lesz jó király, aki a saját családját is boldoggá tudja tenni. És magát is. Egy érzéketlen
ember, hogy tud boldogságot adni?

Jót nevettem a körömcipős megfigyeléseiden! Én meg azt figyeltem meg amióta thai sorozatok
és filmek is a látóterembe kerültek, hogy a thai emberek testalkata nagyon eltér attól, amit én
- nyugati szemmel - még csinosnak mondok. Ebbe a nők és a férfiak is beletartoznak. Másak az
arányaik, a formáik, nem ott domborodnak, ahol mások, nem ott laposak, ahol mások (nem a
mellükre gondolok). Emiatt néha furának tűnik a mozgásuk is.

Tökéletesen egyetértek veletek. Én sem láttam a pipától amikor Kanning még a térdeplős eset után is a másikhoz akart menni, pusztán barátságból. Amikor a videó is nyilvánosságra került még azután is képes volt odamenni titokban. Ez nem jóhiszeműség, hanem agyatlanság, ostobaság.

A koreaiban csak a lány telefonját használják fel a hamis üzihez, ő maradt otthon a szobájában. Ott Yul anyja nem akarja megszerezni neki a lányt, csak magának a hatalmat. Itt is szerintem ő intézte el a lány száműzetését. Nekem az nem tetszett a koreaiban, hogy a 2 herceg egyöntetűen takargatta a szülei hibáját. Ők vitték el a balhét helyettük. A szülők nem is tudtak róla. Illetve a királyi család nem. Ott is a koronaherceg Yul anyját szembesítette csak, hogy tud a viszonyukról, de az apjának nem mert szólni. Mindkét király az ájtatosmanó szerepben tetszeleg. Mintha náluk minden rendben lenne erkölcsileg. Úgy látom ezt mindkettőnél egyformára csinálták. Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy miért vállalták magukra a fiúk a balhét és tartották titokban a szülők afférját? Ezt még mindig nem értem.(((
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 30. 19:52

Jó szórakozást kívánok a 19. részhez!

Hála istennek kevés tér jutott Szörnyellának, és a Király is apa lett 40 percre.
Szép pillanatok jutottak a fiatal párnak. Szóval nagyon jó volt!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. június 30. 19:57

Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 19. részhez!

Hála istennek kevés tér jutott Szörnyellának, és a Király is apa lett 40 percre.

Örülök neki, hogy akkor egy jó résznek nézhetünk elébe. Köszönöm.
Jó pihenést!
Kata58
Kapcsolat:

Re: Princess Hours (2017) (19/20)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 30. 19:59

szuper estém lesz, hogy felirattal újranézhetem...köszönöm szépen, máris vittem a feliratot! Kellemes hétvégét és estét! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. június 30. 20:04

Kedves Rita!
Köszönöm a 18-19.részeket.
Nagylelkűen ide biggyeszthették volna a befejező részt,mert biztosan a végére tartogatnak minden megoldást. :ymdaydream:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 30. 20:20

Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 19. részhez!

Kép

Drága Rita!
Pont ebben a percben fejeztem be a 18. részét, mikor feljövök, látom már ott is a 19.rész is. *-* Máris folytatom. :littlehearth:
Köszönöm a 18-19. rész fordítását. A 18-ról nem fecsegek, hisz előttem jó páran elmondták azt amit én gondolok, így én akkor nem ismétlem őket. :D De a 19. részt vártam a legjobban, hisz mindenhol ebből a részből láttam, még ha nem is akartam észrevenni spoilereket, így már tűkön ülve vártam. :ymblushing: Szóval csak jöttem megköszöni, és már folytatom is. Most már nagyon a végén vagyunk.. :( Nem akarom, hogy vége legyen, mert az egyik kedvenc sorozatommá nőtte ki magát, amit nehéz lesz elengedni. :(

Rita ne haragudj, ha esetleg tolakodó lennék már most, hisz tudom, hogy itt a nyár és lehet nem lesz időd fordítani, de azért ha mégis lenne, megkérdezhetném, hogy melyik sorozatot fogod ezután fordítani? :))

Utóirat: Észre se vettem a múltkor, mikor írtam, hogy én vagyok az 1000. hozzászóló a fórumhoz, de köszönöm, hogy te észrevetted és jelezted felém, mert tökre megörültem, mint mikor kapok egy ajándékot szülinapra, végül is kaptam is ez nagyon szép avatar képet, amiért odáig vagyok. :littlehearth: :YMPARTY:

Köszönettel:
Csók, puszi,
Brigi
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. június 30. 20:27

Brigi! Láttam, hogy írtál a Go, Princess Go-hoz, és mellesleg azt is észrevettem,
hogy még nem válaszoltam a Full House-nál. Holnap mindenféleképpen veled kezdek!

Végre van időm fórumozni is! Hurrá!

Kép
Heni

HozzászólásSzerző: Heni » 2017. június 30. 20:41

Sziasztok!

Ezer köszönet Rita!!!! Nagyon gyors voltál :D :-BD

Hát igen a hercegnő naivitása engem is zavar. Ha szereti a herceget miért nem vele törődik. Még most nézem meg a 19-ket. Kíváncsi leszek a végére :)

Köszönöm Rita, hogy ilyen gyorsan fordítottad! Jó éjszakát! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. június 30. 20:52

:D :D :D
Nagyon szépen köszönöm az újabb részt :)
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. június 30. 20:56

Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöma 19.részt annyira romantikus volt nagyon tetszet ez a rész :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. június 30. 20:58

Rita! Köszönöm hogy a feliratoddal újranézhettem! Nagyon jó volt ez a rész, sok minden napvilágra került..és egyetértek előttem szólóval, hogy igazán kitehették voltan a 2o.at is már ezzel az erővel ,hogy legalább megnézhessük. Ha marad a séma, ugyanazzal fog záródni mint koreai, és ez így egyáltalán nincs ellenemre :D :D :D :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Már nagyon várom hogy ott tartsunk! Kellemes éjszakai pihenést! i-)
Itt erőteljesen lehűlt a levegő, és nagyon erős a szél...már kissé unom!/mármint szelet/ :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2017. június 30. 21:31

Rita írta:Brigi! Láttam, hogy írtál a Go, Princess Go-hoz, és mellesleg azt is észrevettem,
hogy még nem válaszoltam a Full House-nál. Holnap mindenféleképpen veled kezdek!

Végre van időm fórumozni is! Hurrá!

Kép

Drága Rita!
Most végeztem a 19. résszel, és sajnos, az egyik szemem nagyon sír, a másik szemem, kicsit megnyugodott és boldog.
Amikor Inn édesapja kijelentette, hogy arra jutott, hogy kaningot száműzi, biztos levágtam volna neki egy jó nagy mafflást, hogy térjen észhez. Úgy gondolom, egy apának az elsődleges dolgának az kellene, hogy legyen, hogy a fiáért és a fia boldogságáért kiálljon. Sajnos én közel sem ezt láttam. Értem én, hogy ő felel az országért, népért, de biztos meglehetett volna oldani, hisz Inn-nek mondta, hogy tanácsolni fogja, az felülbírálást. Mégsem ezt tette, és az én szívem összetört. Aztán végre, a részbe belecsempésztek egy kis boldogságot is az "elrabolással" és a feledhetetlen örömükkel. Azokat a perceket nézve, még úgy voltam, hogy édes istenem ez lesz a legjobb rész, amit mindig örömmel fogok megnézni évekkel később is, még úgyis, hogy az elején volt egy kis feszkó. Igen, hittem én, hogy legjobb rész lesz, a sorozatból. Inn végre önmaga lehetet, és nem az amit elvárnak tőle. Ez az Innt sokkal jobban kedvelem. Aztán amire már ezrek vártak, velem egyetembe, végre megtörtént. Inn és Kaning egymáséi lettek. Annyira aranyosak voltak. Itt elhittem, hogy nekik menni fog az, hogy bujdosnak. De sajnos megint csak tévedtem. :D A lánykérésnek hihetetlenül örültem, hisz végre Inn egy olyan lány kezét kérhette meg, akit ő akart párjának és nem a szülei, még hacsak ugyanaz a két személy is. Na aztán jött a sorozatnak szerintem a legszomorúbb jelenetei, ahol nem bírtam ki, hogy el ne hullajtsak én is könnycseppeket és ne törjek én is össze. Sajnos ez a sorozat kiváltotta belőlem, hogy per pillanat kicsit depresszióba essek és szomorú legyek. :( Ahogy elhurcolták egymástól őket, aztán ahogy összefutottak, kész végem volt.. tudtam, hogy nem fogom kibírni, hogy ne pityeregjek. :'( Folyton azt hajtogattam nem, nem és nem.. ez nem történhet most meg.. :-o Éppen csak boldogok, végre együtt lehetnek, még ha tiltott is.. De a sorozat készítői nem hallgattak rám. :D :( Sajnos nem tudom Kaning hová fog kerülni és mi fog vele történni, de félek, hogy nem lesz happy end, én pedig összetörök és nagyon dühös leszek! Remélem csalni fog a megérzésem, és nem lesz így.. NEM LEHET ÍGY VÉGE! :D Záró mondatként, egy valamit nem értek, még pedig azt, hogy Inn miért nem mond le? Most nem vagyok ebben a dologban jártas, de ha lemond, akkor nem mehetne oda ahová akar, illetve nem lehet azzal akivel akar?! Mert ahogy Innt láttam, szerintem neki most minden vágya az, hogy Kaninggal legyen, és kerüljön bármibe is. De lehet én gondolkodok rosszul, hisz neki ott a családja és lehet ezzel elárulná őket. Nem tudom, de ez így sehogy se jó, se nekik, se nekem, se a világnak, akik nézek! :'(

Köszönöm, hogy kisírhattam magam és végighallgattál. Picivel jobban érzem magam, hogy kiírhattam magamból.
Millió csók, puszi
Brigi

Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2017. június 30. 21:56

Rita, hálás köszönettel vittem az újabb két feliratot! ^:)^ Már hamarosan be is érlek. :) Nagyon aranyos kis sori, élvezem minden percét. A Gong-ot már igen régen láttam, ezért már nem zavaró a történet részleteinek a szempontjából.
Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
KépKépKép

Vissza: “Thaiföld”