Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (7/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 14:53

Kedves Emma és Chain! Nektek is nagyon szívesen!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (6/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 15:07

Magdimama írta:Kedves Rita!
Még megköszönni sem győzöm olyan gyors vagy!
Alszol Te valamikor?
Most is szerettem volna összehasonlítani a koreaival,de aztán megláttam és be is ugrott korábbról a színésznő feje abban a sorozatban és inkább nem!
Majd itt mindent megtudok.Szerencsére csak homályosan emlékszem a történetre.Lesz intrika,és sokszög is biztosan!
A Mega is kegyes volt hozzám,ezért délután megnézem az eddigieket.Köszönöm a villám gyors fordítást!Már alig várom,hogy lássam a fejleményeket! :-bd :!! :-h :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: De jók a felrakott képek!!!Üdv.Nagyi :ymapplause:

Kedves Nagyi! Négy órákat aludtam, de most hétvégén ki fogom pihenni magam.

Szerintem is minden lesz, ami az eredetiben, négyszög, intrika, bosszú, ármány,
de bízom benne, hogy kevésbé szenvedős módon. Egy Goong lighttal kiegyezem.
Ne fájjon nagyon, inkább szórakoztasson... ha lehet!

Örülök, hogy a mega nem haszontalankodott! Nagyon szívesen az összes feliratot!

Nagyon nevettem ezen a jeleneten is. Miközben a fiatalok a bálák mögött múlatták
az időt, a másik oldalon mindenki repesett az örömtől:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 15:21

varkgabr írta:Köszönöm, Ritu! Már nagyon vártam. Hála érte :) Túljutok az érettségi dolgozatok javításán, egyből megjutalmazom magam ezzel a sorozattal :)

Kedves Varkgabr! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Érezd jól magad
közöttünk!

Spoiler: mutasd
Szeretnélek közvetlenebbül megszólítani, írd meg légy szíves, hogy szólíthatlak-e a neveden.
Az emailcímedből látom, hogy hívnak, amit regisztráláskor megadtál.

Te is pedagógus vagy? Jó javítást! Én ma hoztam haza a szerdán megírt angol nyelvi
feladatlapokat, vasárnap fogom kijavítani, aztán jövő héten feltölteni a felületre.

Nagyon szívesen a feliratokat! Jó kis jutalom lesz! Nagyon kíváncsi vagyok, mit fogsz
hozzá szólni!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 15:40

gigi43 írta:Szia Rita!
Nagyon régen nem köszöntem be hozzád, de annál inkább látogattam a munkáidat :)
Bevallom nagyon vártam ezt a sorozatot, így amióta megkezdődött, szinte naponta jöttem látogatóba, közben én is rögtön felfedeztem a YT-on
ingfakirata videóját, és régi szokásomhoz híven, először RAW-ban majd az Ő angol feliratával előnéztem, a teljességet a sorozatra, úgyis a te magyar fordításod megnézésével érem el :x
Közben a hétvégén nem látogattalak meg és most nagy örömömre, beérve az adást, egyben megnézhetem újra :x
Ezer köszönet érte ^:)^ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Közben a hétvégén kitaláltam, hogy egy Gong és egy Princess Hours részt nézek meg, nem igazán összehasonlításképpen, hanem csak mennyire ragaszkodtak a történet átültetésében :ymapplause: Nekem nagyon tetszik eddigi 6 rész. Reggel kaptam az értesítést, hogy a 7. rész is felkerült :)

További szép napot kívánok :flower1: gigi43

Szia Gigi! Öröm volt olvasni, amit írtál, és közben jókat nevettem is. Tényleg nagyon kedvelheted
a sorit, ha minden részt háromszor is megnézel! Sőt, még az eredetivel is összehasonlítod! Láttad
már a koreai verziót? Ha nem, akkor nagyon-nagyon kíváncsi leszek a véleményedre!
Nálam egyelőre semmiben nem előzi meg a thai változatot. Az sem szól mellette, hogy 11 éve készült,
és kicsit elavult lehet már újranézve.

Nagyon szívesen az összes feliratot! Kellemes hétvégét!

A kiállítás képei:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 15:46

Edit írta:Kedves Rita!
Köszönöm a feliratodat!
Edit

Kedves Edit! Nagyon szívesen mind a hetet!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 16:00

boszorkany írta:Szat Rita!
Vittem az ujabb 2 epizodot,koszonom.:)

boszorkany írta:Szia Rita!
Elvittem a hetedik reszt is,de meg "jegelem"(fekezem magamat =)) koszonom

Szia Éva! Nagyon szívesen a feliratokat! Jó gyűjtögetést! Ne olvasd a hsz.-kat,
mert akkor azonnal kedvet fogsz kapni a sorihoz!

Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 16:15

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az 5.6. részek fordítását! :littlehearth: Olyan jókat nevettem, hogy zengett a ház. Az ifjú házasok nagyon aranyosak voltak, de már a sok rosszakaró sorban áll. Egyik utálatosabb mint a másik! A herceg pár és a nagyi a kedvencem eddig. Olvastam, hogy már a 7. részt fordítod, nagyon várom!

Szia Marika! Lehet, hogy a hangos nevetésedtől kapott kedvet Kriszti is a sori elkezdéséhez.
Én is kedvelem együtt az ifjú párt, én is annyit nevetek rajtuk. De már a romantika is itt
van a nyomukban. Olyan jó nézni, ahogy kezdenek összeszokni, megérteni egymást. Tuti,
hogy ez a szobalány a belső kém:

Kép

De a volt hercegné és a mecénás lesz a leggonoszabb szerintem. Abból a kettőből sok
mindent kinézek. Reménykedem, hogy Minnie-ben lesz tartás, és megmarad az ország
íjászbajnokának, olimpiai reménységének.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 16:17

Marika44 írta:Kedves Rita

Köszönöm az újabb részek fordítását.

Kedves Marika! Az összes eddigi részeket nagyon szívesen!

:flower1: %%- :littlehearth: :D %%- :flower1: :) :flower1: %%- :D :littlehearth: %%- :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 16:31

nb76 írta:Szia Rita, nagyon köszönöm a 6. rész feliratát is ^:)^ szuper gyors vagy, azért pihenj is, várunk türelemmel.
Felzárkóztam ebből a filmből is, és imádom minden percét, tegnap meló után maratont tartottam, nem bírtam leállni, úgyhogy nem lett vacsora, hideget kellett vacsizni a páromnak, szerencsére bírja :)
Ezek a thai-ok tudnak ám feldolgozni. Nagyon cuki a hercegnő és a herceg sem annyira mufurc, mint a koreai változatban. Az ellenlábasok pedig már most nagyon unszimpik, már lehet őket nagyon utálni :D A nagymama meg irtó cuki jófej, nagyon-nagyon hasonlít kedvenc csicsergő kismadaram imádnivaló anyukájára :littlehearth: :)
Szép napot mára :flower1: :)

Szia Brigi! Hogy ezek az egri madárkák milyen hangosan tudnak csicseregni, hogy nagyon
messzire, hozzád is elér a hangjuk. Hihi!

Szegény párocskád! Biztosan utálja a Princesst! De én meg örülök a te maratonodnak, mert
azt jelenti, hogy tényleg annyira jó a sori, hogy nem tudtad abbahagyni.

Egyetértek veled mindenben. Inn herceg kevésbé tűnik érzéketlennek, mint Lee Shin, és ez
jót fog tenni nekem. Nem fog annyira fájni a Hercegné szenvedése, mint a koreai Goongban.

Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 16:44

nb76 írta: Hűű, lesz You who came from the star feldolgozás, na az is biztos szuper lesz, remek, hogy betervezted, nagyon örülök, remélem, tényleg igaz a hír.

Brigi! Biztos, hogy lesz, magam olvastam róla, és arról is, hogy már kiválasztották a férfi és női
főszereplőt is. Arról csak találgatások vannak, hogy 2018-ban fogják-e kezdeni a vetítést, az még
nem biztos.

Azt hiszem, mégis csak meg fogom nézni a koreai eredetit, hogy tudjam, mit fogok fordítani.

Most találtam: Nadech a férfi főszereplő ebben a videóban megerősíti a hírt. Elmondja, hogy egy
thai és egy koreai társaság fogja jegyezni a sorit, és hogy a koreaiak direkt őt kérték a szerepre.
Még ő sem tudja, mikor kezdik forgatni.

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 17:15

Barbi írta:Kedves Rita!

Egy kicsit meglepődtem hogy ide költöztél ha jól emlékszem oldalról ::::: itt lett volna egy spoiler de elfelejtettem hogyan kell :) egy kicsit nehéz az agyam és még szoknom kell az új oldalt .
Köszönöm az összes fordításodat (Kina-Thai stb) egyre jobban tetszenek és már keresem az általad fordított
filmeket és sorozatokat.

Üdv.
Barbi

Kedves Barbi! Köszöntelek az elő hozzászólásod alkalmából! Válogass, keresgélj, nézegess kedvedre
a fordításaim között! Biztosan lesznek közte olyanok, amiket nagyon fogsz szeretni. A kínai, a tajvani
és a thai sorozataimat kivétel nélkül nagyon szeretem! Mindet! A koreaiakat is szerettem, amikor
fordítottam, de már nem tudok annyira lelkesedni értük, mint régen. Az újakat pedig egyáltalán nem
ismerem már.

A Doramaforever tagja voltam, de több mint egy évvel ezelőtt önállósodtam, azóta a magam útját járom.
Ez a fórum pont olyan, mint a Doramaforever vagy a D-Addicts. Ha azokra szoktál írni, akkor ez is ismerős
lesz.

Mindent nagyon szívesen! Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 17:32

csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az 5-6.rész feliratát! Már néha úgy érzem, hogy hűtlen lettem a koreai sorozatokhoz, egy-két rész után már a beszédet is meglehet szokni.Nagyon tetszik, és örülök, hogy ilyen gyorsan fordítod amiért külön köszönet! :)

Kedves Csip! Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Milyen jó megtapasztalni, hogy nem csak
koreai sorozatokból áll a világ. Én imádom meglesni, hogy más országokban milyenek a
lakások belső terei, a bútorok, a növényzet, a táj, a ruházatuk, a használati tárgyak, milyen
szokatlan szokásaik, hagyományaik vannak... Annyi mindent meg lehet tudni egy országról
a sorozatain keresztül. Örüljünk a lehetőségnek, és élvezzük a sorozataikat!

Feliratot is, gyorsaságot is nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 17:43

enik írta:Drága Rita! Nagyon köszönöm az újabb PH részeket .Igazad volt amikor azt irtad itt a fórumon, hogy ez a sorozat beszippantja az embert. Na engem aztán jól beszippantott, nagyon szeretem és bizony alig várom, hogy hogyan is alakul majd az elkövetkezőkben. A következő részig kivánok neked kellemes pihenést. Üdv: Enik @};- @};- :littlehearth:

Kedves Enik! Neked is nagyon szívesen az összes eddigi részt! Boldogan olvasom a te
véleményedet is a Princessről! Igen, beszippant, de nagyon! Nehéz is kivárni, hogy
jöjjenek a következő részek.

Nakhun már a fedélzeten van az anyjával és a mecénással együtt. Ahogy Minnie is
megérkezik, kezdődik a nagy "kaland"! Hű, de kíváncsi vagyok! Nagyon rövid előzetesek
vannak a youtube-on, de az látszik, hogy lesz dráma a jövő heti részekben.

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 18:19

anine írta:Kedves Rita, régen jelentkeztem írásban, illetve pont akkor írtam neked egy hosszút, mikor elszálltak a leveleid. Örülök, hogy látlak! Kitartást a tanév végére! :) Természetesen, köszönöm ezt a sorozatot is. :flower1:

Kedves Anine! Én is örülök, hogy látlak! Jó, hogy beugrottál! Velünk haladsz,
vagy összegyűjtöd a részeket?

Köszönöm a jókívánságot! Már nem sok van hátra!

Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 18:27

kispocok84 írta:Kedves Rita.
Nagyon szepen koszonom az elso 7 reszt. :movingflower: Meg gyujtogetek egy kicsit utana johet a maraton.

Kedves Kispocok! Nagyon szívesen az első hét részt!

Jó gyűjtögetést! Kellemes hétvégét!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 19. 18:41

phűű ez a Minnie..de szívesen lekevernék egy anyait...a szemét dögje...úgy látszik ebben hűek lesznek a koreai változathoz...! x_x x_x x_x :-q :ymdaydream:
Aish...a koreaiban is majd megszakadt a szívem a betámadástól...úgyhogy a volt hercegnétől és a mecénástól sem várok semmi finomságot...Lesznek még meglepetések.Kíváncsi leszek a kis hercegnőnk hogy dolgozza fel és harcolja meg majd a helyét...kétség nem fér hozzá hogy neki szurkolok :ympray: :-bd :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: .
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 18:45

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Kicsit elvesztem és most ,hogy bekukucskáltam nagyon megörültem a feliratoknak.Viszem is őket,valószínű a ma éjszaka rövid lesz és a holnap nagyon hosszú,mert nem tudom majd abbahagyni.Én a youtubon melegében néztem és teljesen lenyűgözött.Gyönyörű a háttér ,imádom a főszereplő párost.A másodfiú még nem győzött meg,hogy kedveli Kaningot.A fürdőzős és a sátorozós jelenet volt a kedvencem.A koronaherceg féltékeny tekintete nekem is tetszett.
Nagyon-nagyon köszönöm a fordítást.

Kedves Ica! Kukucskálásod jutalma egy klassz sorozat lett! Látom, te is nagyon lelkes
vagy. Nehéz is nem annak lenni! Eddig egy szó panaszom nem lehet. Minden olyan, sőt
jobb, mint amilyennek elképzeltem. A másodfiú halovány egy kicsit, de szerintem csak
azért, mert ilyen a karaktere, csendeske-rendeske. Majd lesz még jobb is... vagy nem.

Végül is meddig nézted a sorit? Aludtál valamennyit? Látom, nem csak a fordító alszik
keveset, ha belelendül, hanem a néző is.

Mindent nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. május 19. 18:46

Rita írta:
boszorkany írta:Szat Rita!
Vittem az ujabb 2 epizodot,koszonom.:)

boszorkany írta:Szia Rita!
Elvittem a hetedik reszt is,de meg "jegelem"(fekezem magamat =)) koszonom

Szia Éva! Nagyon szívesen a feliratokat! Jó gyűjtögetést! Ne olvasd a hsz.-kat,
mert akkor azonnal kedvet fogsz kapni a sorihoz!

Kellemes hétvégét!

Szia Rita,elolvastam eddig minden hsz-t,de hosiesen kitartok,szeretnem egyben latni.(majd elvalik,ugy lesz-e :))
erika001

HozzászólásSzerző: erika001 » 2017. május 19. 19:00

Szia Rita!Nagyon köszönöm az első 7rész fordítását.A főszereplő páros nagyon aranyos együtt ,jó nézni a lassú közeledésüket egymáshoz.Bár most "mérges"vagyok a hercegre a 8.rész előzetesében elengedte a lány kezét mikor meglátta Minnie-t.Ja,már most tudom,hogy utálni fogom Minnie-t.Nagyon hálás vagyok Neked,hogy fordítod ezt a remek sorozatot.Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 19:04

Gabóci5 írta:Köszönöm Rita a 7. részt is. Nagyon gyorsan ide varázsoltad nekünk a fordítást, de ezen nem csodálkozom, mert nagyon kínálta magát. =)) Nem olvastam el a hozzászólásokat, csak most mielőtt az enyémet beteszem. Milyen véletlen,ismét azokat a jeleneteket gifesítettem meg, amit te képben kitettél.

Szia Gabi! Nagyon szívesen! Én is köszönöm szépen a gifeket! Azért választottuk
mindketten ezeket a jeleneteket, mert vagy cukik, vagy meghatóak voltak. Illetve
mindkettőnknek tetszett, hogy a kissé mogorva hercegben elkezd munkálkodni a
féltékenység, amint Nakhun túl sokat legyeskedik a felesége körül.

Már nem tudom, hogy írtam-e vagy csak akartam, hogy ehhez a sorihoz annyira
kevés gifet találni, pedig a FH-hoz és a KM-hez rengeteg volt.

A képen hátul balra az az Ananda Everingham látható, aki a Halo production feje.
Az ő társasága készítette a Full House-t, a Kiss Me-t, és a Princesst is, és ő volt
az is, aki a The Library/A könyvtár című rövidfilm főszereplője volt. Az elöl lévő
szőkés hajú hölgy is a csapata tagja. Egyébként a FH-ban Mike ügynökségének a
főnöke volt.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 19:20

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi a 6-7.rész fordítását és,hogy ilyen villám gyors vagy.
Valóban sokkal jobb mint a koreai már most látszik, sokkal árnyaltabban a szereplők.
Kaning hamar átlátja a helyzetet és megérti Inn viselkedését. Inn kicsit lassabban kezdi felfedeni Kaningbe az őszinte embert, de a utolsó részben ez megtörténik. Inn kicsit lenyugodva a vadászháznál már segítőkészebb volt.
A Király meg csak elvárásokat tesz a fia felé de nem akarja megérteni és állandóan leckézteti, akkor miért várja el hogy koronaherceghez méltóan viselkedjen.
Krissana hercegné meg fő segítője nagyon "gonoszkák ". Hercegné még fiát Nakhunt is mesékkel etette az évek során, hogy miért küldték el Őket a palotából. Ami még várható bevonja ellenszenves játékába Minnet is.
Spoiler: mutasd
Az eredetibe a jelenlegi Király és a hercegné között történt dolgok miatt lettek elküldve, de nem tudom itt mit talának ki. Valószínű itt is hasonló dologról lesz szó mert a Királynénak volt egy nézése a képkiállitás megnyitóján.

Továbbra is nagyon aranyos, vicces jelenetek vannak amin mosolyogni kell,
Továbbra is várom a folytatást.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Megint szívemből szóltál! Nekem is sokkal jobban tetszik, mint a koreai,
és pont azért, amit írtál, mert árnyaltabbak, és érzelem gazdagabbak a szereplők. Inn
hiába magának való, és néha mogorva, de kevésbé rideg, és kevésbé érzéketlen, mint
Lee Shin volt.
Mennyi apa van olyan, mint a Király! Osztja az észt és azt akarja, hogy a fia is pontosan
úgy tegyen mindent, mint ő, mintha nem változnának az idők. Ugyanakkor soha nem
dicsér, nem jutalmaz, csak szid, korhol, morog. A fia soha nem tud a kedvére tenni,
pedig látszik, hogy igyekszik. A házasságba is belement.

Igen, a Királyné aggódik, és egyben utálja is Krissanát. Aztán, hogy a férje miatt-e majd
meglátjuk. Most, amit a legjobban várok, hogy milyen konfliktusok lesznek a fiatalok
közt, és ki hogyan oldja meg. Érdekes és izgalmas lesz!

Nagyon szívesen a feliratokat! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 19:26

erkad95 írta:Kedves Rita! Köszönöm 1-7 rész feliratait! Elkezdtem nézni, eddig tetszik amit látok. :ymapplause:

Kedves Erika! Mind a hét feliratot nagyon szívesen!

Nagyon örülök, hogy együtt haladsz velünk! Ha eddig tetszik a sori, szerintem ez már
így is marad. Én úgy látom, hogy a szintet nemhogy tartják, hanem részről-részre
emelik. Nagyon-nagyon eltalálták ezt a feldolgozást is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 19:36

Kata58 írta:phűű ez a Minnie..de szívesen lekevernék egy anyait...a szemét dögje...úgy látszik ebben hűek lesznek a koreai változathoz...! x_x x_x x_x :-q :ymdaydream:
Aish...a koreaiban is majd megszakadt a szívem a betámadástól...úgyhogy a volt hercegnétől és a mecénástól sem várok semmi finomságot...Lesznek még meglepetések.Kíváncsi leszek a kis hercegnőnk hogy dolgozza fel és harcolja meg majd a helyét...kétség nem fér hozzá hogy neki szurkolok :ympray: :-bd :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: .

Kata! Még egy sori, ami kihoz a sodrunkból! Mindegyikben van legalább egy olyan,
aki miatt viszket a tenyerünk. Én is alig várom, hogy lássam, hogy a szerelmi
négyszög tagjai milyen bátrak, talpraesettek, őszinték, igazságosak. Ki mit, és
hogyan kavar, és ki hogyan mászik ki a slamasztikából, amibe belekavarják.

A Hercegné nagyot fog még nőni a szemünkben. Már a sajtótájékoztatón megmutatta,
hogy helyén a szíve.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 19. 19:39

boszorkany írta:Szia Rita,elolvastam eddig minden hsz-t,de hosiesen kitartok,szeretnem egyben latni.(majd elvalik,ugy lesz-e :))

Szia Éva! Legyen úgy, ahogy te szeretnéd! Tényleg hős vagy!

:flower1: @};- :flower1: :D :flower1: @};- :flower1: :D :flower1: @};- :flower1: :D :flower1: @};- :flower1:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 19. 19:51

Rita! Ez nagyon cuki kép! Köszi. :)

Kép

Vissza: “Thaiföld”