chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 5-16.részek feliratát.
Szia! Nagyon szívesen!
Köszönöm szépen a 5-16.részek feliratát.
Ancsapancsa írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket! Nagyon csodálkoztam azon, hogy Toei anyjának milyen későn jutott eszébe, talán ő maga is mondhatná magát bűnösnek. Yi terve igencsak radikális volt, de megértem a kétségbeesett próbálkozását a testvére felmentéséért, mindent egy lapra tett fel. Meimei és Mate viselkedése viszont számomra elfogadhatatlan, űgy élni tovább, mintha semmi sem történt volna, hát...!
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 15-16. részek feliratainak a fordítását.
Már ismét csak Yi tesz dolgokat, igaz, hogy nagyon vad dolgokat, és veszélyes dolgokat, de a végeredmény fog számítani az út már nem.
Szép estét kívánok.Marcsi
f.ági írta:Szia Rita!
Először is hagy gratuláljak ehhez a hatalmas teljesitményhez! 75 sorozat, kimondani is sok,nemhogy megcsinálni!
Bármennyire szerettem volna Veletek haladni egyszerűen az esti fáradság mindig legyőzött, amikor elkezdtem. Emiatt az első részt legalább három nap kezdtem újra.
Nagyon köszönöm az eddig kitett részeket, nagoyn jó sorozatot találtál megint.
Kicsit azért elszoktunk ettől a nyelvtől, de nem volt nehéz belerázódni
A hetedik résznél tartok és fogalmam sincs a végkifejletről.
A történésről még nem irok semmit, mert a neveket szoknom kell és a migrénem miatt most nem nézek utána kinek mi a neve, mert örülök,hogy végre jelentkezhettem és irok.
cicus írta:Ahogy írtad,tényleg megkezdődött az őrület Annyira izgultam.
hogy Yi valami olyat tesz amiért ő is rosszul jár,persze értem,hogy segíteni akar
az ártatlan öccsének,hiszen még a szülők sem hisznek neki,ráadásul Phatson is
csak mégjobban belegabalyodik a hazugságokba.A rendőrségről már nem is mondok
semmit.Az is nevetséges,hogy egy nagyon sajnálommal akar valaki a büntetése alól
felmentést kapni,ráadásul úgy hogy mást ítéljenek akár életfogytiglanra is azért,
amit ő követett el.A lényeg,hogy neki jó legyen (persze nem jó annyira) de jól
eltölti mégis az idejét ott Honkongban,esznek isznak kirándulnak,kísérgeti a lányát
az iskolába.Tudatosság egy szemernyi sem és a csaj annyira gátlástalan,persze biztos
bejátszik a környezet is.Azt hiszem a végén sem fogunk unatkozni,mert van még
néhány elvarratlan szál.Kíváncsi vagyok a céget ki viszi tovább hiszen a fiúk még
tanulnak már csak Phatson maradt,aki képes rá,mert a fiúk kihullottak,de hát ő
ugyebár nő és az utolsó a sorban.A sárkány nagyi jobban örült volna ha a lánya
viszi el a balhét. Azért ezt a Vegast is orrba tudnám nyomni,mert ha megmutatja a
bizonyítékot,nem kellett volna Yinek ennyire messzire mennie,mert félek lesz még
ennek böjtje.Na de holnap úgyis megtudjuk.
Kata58 írta:Nagyon igazad van cicus, most nem tudok aludni, nem tudom az ágy a hideg vagy más játszik közre, de most nagyon nem bántam volna ha már kint lett volna a felirat annyira izgat a két rész...hiába tudom mi a vége, mert a dialógusok is nagyon fontosak, nem csak amit mi natúrban leképezünk magunknak. Rettenetesen izgultam Yiért én is, mert nagyon belevaló srác, remek nyomozói ösztönnel..szinte sajnálom hogy vége is a sorinak, mert olyan jó lett volna a 3 legnagyobb fiúnak a sorsába is belemélyedni, hogy hogyan tovább. Mire viszik. Yi barátnője is milyen ügyes, talpraesett, élvezem a kapcsolatukat, és bár mindent megbeszélnek egymással, itt most nem merte beavatni barátnőjét. Hát kíváncsi leszek ha hazajön mit fog szólni a barátnő...
Azt hiszem lesz itt egy kis fejmosás. Amúgy milyen érdekes volt a nagyi, amikor az orra alá mormolta, hogy vajon a megfelelő embert állítják e elő...
nildiko írta:Kedves Rita, nagyon szépen köszönöm az utolsó részt is. Örülök, hogy végig tudom nézni.
Külön köszönöm, hogy megmutattad mit kell csinálni, hogy ne kelljen mindig "visszajárnom". Már kerestem mindenféle címen, de erre nem gondoltam. Tudod mennyire nem szeretem online nézni, csak a szükség most ezt hozta. Várom haza Bencét, /a héten nem tud jönni/ hogy véglegesítsük ezt az állapotot, amit én időszakosan tudok csak elérni. A szerelő semmit sem tudott segíteni.
Nemrég ébredtem, valami biztos van a levegőben, én is nagyon érzem. Ilyenkor még a kutyánk is nyugtalan.
Az angyalkás kép nagyon szép a mézeskalácsokkal együtt..... gratulálok a készítőnek, vagy tulajdonosának.
Régen jártam a fotónézőben. Annyira lefoglalt ez az állapot, amiben egy ideig semmire sem mentem.
Remélem sikerül még ilyen jó sorozatot találnod, remek társakra akadtál itt, persze ez nem véletlen, vonzod a jó embereket.
Szép vasárnapot kívánok.
Köszönöm szépen a 17-18.rész feliratát.
cicus írta:Szia Rita!
Gyönyörű ajándékot kaptunk tőled Advent első vasárnapján.
Nagy köszönet érte,már nézem is,nem húzom az időt
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm a befejezést! Neked is szép vasárnapot kívánok!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég