cicus írta:Sikerült meg is néznem mind a 6 részt,mert naná,hogy nem bírtam abbahagyni
Annyira tündéri a kisfiú,látszik nem ebben a nagyvárosi életben nevelkedett,
hanem a természetben,ahogy gyűjtötte a kukacokat és a békákat,ami a kedvenc
étele is volt,hát minden elismerésem az ővé
Egyszer én is
megkóstoltam a békacombot,persze teljesen meg volt pucolva és kirántva,de csak
egy falatot és bár finom volt mégsem tudtam többet enni belőle,pedig ha
belegondolunk a halat ,kagylót,rákot mi is megeszük.Illetve kb.15 éve már nem
eszek én sem húst.Több féle ételt megkóstoltam Ázsiában és mind nagyon finom volt.
Hát egy gazdag bangkoki lánynak itt beilleszkedni tényleg kemény kihívás.
Én is hiányoltam,hogy nem nyomoznak a baleset miatt,pedig már a faluba menet
látszott,hogy követik a kocsit,fel is tünt neki és tudhatta kik azok.Ezért is csodálkoztam,
hogy nem tett semmit és elindult vissza a feleségével együtt.Biztos előjön majd ez
később,kíváncsian várom a fejleményeket.Örülök,hogy már ma láthatom az újabb
részeket.Na de tudtam,hogy egy angyal vagy
Szia Cicus! Először is gyorsan korrigálom, amit korábban írtam neked. Még jó, hogy megnéztem. Ezt írtam: "Számomra is
nagyon szimpatikus a főszerepet alakító színésznő, de a színész is. Imádom, hogy nem egy csendes, szelíd férfit
alakít. Ritka az ilyen a thai sorikban." Nem tudom, hogy írhattam így el! Természetesen azt imádom, hogy Khun
csendes és szelíd, nem a fordítottja. Gyorsan ki is javítottam az eredeti hsz.-ban.
Tawan nálam kiveri a biztosítékot a 8. részben. A pisi témát egy kissé túlzásba viszik.
Thor-fah becsületére legyen mondva, az egyik mai részben, láthatjuk egy kis ideig a saját környezetében,
ahol nagyon ügyesen helytáll egy ügyben. Drukkoltam neki.
Most azt gondolom, hogy talán a kávéfelvásárló pasinak lehet köze az emberöléshez, de lehet, hogy csak azért
mert a falubelieken és Thor-fahn kívül nem ismertünk még meg több embert. Ez a pasi a mai részben említi
majd, hogy nemcsak a kávéért, hanem más, nagyobb üzlet miatt is jár a faluba.
Kb. egy óra múlva kint lesz az újabb két rész!