Love Destiny / Szerelmi sors (Online is nézhető)
Re: Love Destiny / Szerelmi sors (3/15)
Üdv.
Köszönöm szépen a 2-3.részek feliratát.
Re: Love Destiny / Szerelmi sors (2/15)
Kata58 írta:Én is megnéztem már a 2. részt! Jókat derülök a szójátékokon, mikor "állandóan" nyelvbotlása van
A piaci jelenet meg igencsak tetszett!
Nekem is nagyon tetszett a rész végén a piacos jelenet. Az, hogy mindenki egyenlő, még ma sem egyértelmű a Föld
minden zugában, nemhogy akkoriban. Karaked a jegyesének, Por Date-nek is jól a fejéhez vágta, hogy a nők és a
férfiak egyenlőek. Mindkét férfi nézett nagyokat.
Sigmund írta:
Szimplán csak úgy értettem a lesz olyan jót, hogy remélem jó lesz, tetszeni fog
Simán átigazítok seperc alatt feliratokat ha úgy van, már profi vagyok benne Szóval az ilyen nem gond, csak akkor szokott macerásabb lenni ha a két videó nem egyezik, hiányzik jelenet, vagy épp van benne pluszban, de azt is meg tudom oldani. De már lejött, szóval most már mindegy, már csak az átnevezgetés van, Plex-hez
Na, akkor sokszor fogom hallani a zenét
Persze, értettem, amit írtál.
Lehetséges, de még nem biztos, hogy a következő sorozatom csak 20GB-os az AvistaZon. Destined to the Moon.
Most töltöm le éppen, és el is kezdem majd nézni. Mostanában ilyen "holdas" sorozatokat kapok ki.
Nekem már dallamtapadásom van.
AmyRebecca írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 2. részt!
Már nézem is!
Ismét nagyon szívesen AmyRebecca! Jó szórakozást!
Kata58 írta:Kedves Rita, csak az időbeosztásom miatt kérdezném, hogy kb. mikortól várhatóak a következő részek.
Mert aszerint teszek át valamit délutánra vagy azzal kezdem a reggelt, Persze a kötelező reggeli tevékenységek után!
remélem a rossz időből pedig nem lesz semmi....
Szia Kata!
Minden nap egy óra felé fogom kitenni az újabb részeket.
chain írta:Üdv.
Szia! Mindkettőt nagyon szívesen!
Valóságos történelmi személyek felbukkanásuk sorrendjében:
Első rész:
Okya Horathibodi és a fia Por Date (főszereplő)
Második rész:
Mali,
Luang Sorasakorn
Harmadik rész:
Khun Lek - Kosa Lek
Első rész:
Okya Horathibodi és a fia Por Date (főszereplő)
Második rész:
Mali,
Luang Sorasakorn
Harmadik rész:
Khun Lek - Kosa Lek
- AmyRebecca
Szia Kedves Rita!
Már itt is a 3. rész! köszönöm szépen!
Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 2.3.rész feliratát is Nagyon tetszett és úgy örülök,hogy olyan sokszor mutatják a templomokat
és a sok gyönyörű épületet a palotát és a szépséges folyót,ahol a mai napig közlekednek ezekkel a csónakokkal,legalábbis az
úszó piacra így lehet eljutni most is.Jókat nevettem a bugyi problémán és ahogy megoldódott.A csónak kikötők is nagyon
hangulatosan vannak kialakítva szívesen elüldögélnék ott a folyón zajló eseményeket figyelve.A ház is álom szép,de az ázsiai
építészet különben is csodálatos.Az ablak jelenetek is viccesek pl. a jóga gyakorlatok és ki gondolta volna,hogy a fogmosás
is ismert volt már abban az időben. Azt viszont nem tudom miért fekete a szolgák foga,hogy direkt vagy valamitől,de majd
utána nézek. Úgy hogy várom az újabb részeket! Hát a Fall in Love nekem is nagy kedvencem és már újra megnéztem,pedig
tényleg rengeteg új sorozat jön ki,lehet válogatni,de ami tényleg jó ( legalábbis számomra) az nem annyi,hogy ne férjen bele
az erre szánt időmbe.
Nagyon szépen köszönöm a 2.3.rész feliratát is Nagyon tetszett és úgy örülök,hogy olyan sokszor mutatják a templomokat
és a sok gyönyörű épületet a palotát és a szépséges folyót,ahol a mai napig közlekednek ezekkel a csónakokkal,legalábbis az
úszó piacra így lehet eljutni most is.Jókat nevettem a bugyi problémán és ahogy megoldódott.A csónak kikötők is nagyon
hangulatosan vannak kialakítva szívesen elüldögélnék ott a folyón zajló eseményeket figyelve.A ház is álom szép,de az ázsiai
építészet különben is csodálatos.Az ablak jelenetek is viccesek pl. a jóga gyakorlatok és ki gondolta volna,hogy a fogmosás
is ismert volt már abban az időben. Azt viszont nem tudom miért fekete a szolgák foga,hogy direkt vagy valamitől,de majd
utána nézek. Úgy hogy várom az újabb részeket! Hát a Fall in Love nekem is nagy kedvencem és már újra megnéztem,pedig
tényleg rengeteg új sorozat jön ki,lehet válogatni,de ami tényleg jó ( legalábbis számomra) az nem annyi,hogy ne férjen bele
az erre szánt időmbe.
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita!
Szia AmyRebecca!
Jó szórakozást! Holnap egy óra felé újra kukkants be!
cicus írta:Szia Rita!
az erre szánt időmbe.
Szia Cicus!
Mindkettőt nagyon szívesen! Én is nagyon bírnék a csónakkikötőben lebzselni és persze csónakázni is. Hol az egyik, hol a másik
piacnál, templomnál szállnék ki, és bámészkodnék egy jó nagyot.
A bugyis jelenetnél nagyot röhögtem, amikor a Yaemnek készült tangát felmutatta. Pin meg a száját fogja beletörölni az övébe.
Ismert volt a fogmosás, de vajon mikor csinálták, ha Pin annyira meglepődött azon, hogy Karaked este akar fogat mosni. Mondjuk
Por Date is akkor csinálta.
Bételt rágnak folyamatosan, attól fekete a foguk. A Little Nyonyában láttam ezt először, ott derült ki (ennek is több, mint a felét
lefordítottam már, be kéne fejezni, de ez egy külön ügy...majd ezt is elmesélem). A bételrágás során rengeteg nyál termelődik,
emiatt állandóan köpködnek, azért van minden ülőbútor lábánál köpőedény. A szájukat meg rongyokkal törölgetik, mert a nyáluk
folyik ki a szájukból beszéd közben.
A Fall in Love-szerű századelőn játszódó sorozatot máris elvetettem, mert eszembe jutott a Destined to the Moon, amit egyszer
már elkezdtem nézni (miután feladtam a Love Destiny fordításának a tervét), de mivel ugyanabba a problémába ütköztem, mint
a LD esetében, ezt is feladtam. Ezt írtam akkor neked:
Rita írta:Másról akarok most írni. Képzeld, újra nézem a Love Destinyt. Már a múltkor is nehezen engedtem el, mert nagyon
nagyon jó sorozat, de ahogy írtam neked akkor, képtelenség megjegyezni, kit hogy hívnak, mert a kinevezésekkel,
magasabb rangfokozatba lépnek és teljesen megváltozik a nevük. És hát a történelmüknek se lehet annyira jól utána
nézni, mint Kína vagy Korea esetében. De ami a végső lökést adta, hogy még előtte elkezdtem nézni a Destined to the
Moon c. szintén thai sorozatot, és az is ugyanabban a korban, ugyanott (Ajutthaja) játszódik, és már az első részben
a főhőst, akit egy gyerekkori barát P'Vejnek szólít, mások meg Osodnak, akik nem ismerik meg Osod grófnak, és mire
ezt megszoknánk, már ki is nevezik, és Osodvoranej őrgróf lesz... Szóval ha ebben a történelmi sorozatban is ez van,
és nem is olyan híres-neves, mint a LOve Destiny, akkor inkább nem neki adok esélyt, hanem a LD-nek.
Na, szóval a Love Destiny után már nagyon jóban vagyok a nevekkel, rangokkal, sőt már nem kell a nevetséges és thai-idegen
gróf meg őrgróf címeket fordítanom (ez van az angol feliratokban, de szerencsére a LD-hez kettő volt nekem, és az egyik az
eredeti rangokat tartalmazta - Muen, Khun, Luang, Phra, Okya...). Újra letöltöttem a DTTM-t, és elkezdem nézni. Nagyon jó lenne,
ha jó lenne. Jobban utána néztem a kritikáknak, véleményeknek a MyDramaListen, és szinte csak jókat olvastam róla. 8,1 pontot
kapott, ami thai sori esetében nagyon jónak számít.
Na, mindent kiírtam magamból. Még fordítok egy kicsit, mert sose leszek kész az utolsó résszel.
Köszi az újabb részeket.
Köszönöm a 3. részt, kétharmad részig szépen meg is tudtam nézni, aztán elkezdett karikát játszani. aztán megint megy egy kicsit, aztán megint karika. Majd holnap újra nekiveselkedem a 3. rész maradék harmadának, lehet hogy csak velem nem volt jóba a videa!
Amúgy jókat derülök változatlanul a hol mai hol régi diskurzuson, ahogy a múlt is megjelent egyébként, szerintem elég rendesen elszólja magát. A férfiak meg elég érdekesek, bár a leendő apósnak máris nagyon tetszik az új menyjelólt, tetszik a természetének változása.
azt hittem majd a folyón fognak összetalálkozni, de ezt szerencsére megúszták!
Amúgy jókat derülök változatlanul a hol mai hol régi diskurzuson, ahogy a múlt is megjelent egyébként, szerintem elég rendesen elszólja magát. A férfiak meg elég érdekesek, bár a leendő apósnak máris nagyon tetszik az új menyjelólt, tetszik a természetének változása.
Rita írta:Persze, értettem, amit írtál.
Lehetséges, de még nem biztos, hogy a következő sorozatom csak 20GB-os az AvistaZon. Destined to the Moon.
Most töltöm le éppen, és el is kezdem majd nézni. Mostanában ilyen "holdas" sorozatokat kapok ki.
Nekem már dallamtapadásom van.
Na akkor belehallgatok a zenéjébe
Egyébként nem maradtam teljesen 'Penneung' nélkül, amit linkeltél filmzenét (egyébként egyre jobban bejön) abban az első verssor második felében (0:34) mondhatni benne van El is mentettem Spotify-on kedvencek közé, szerintem egyre frusztráltabb lesz a rendszer, látva a kedvencek listámat, hogy mit ajánljon
Én nem bírtam ki, már tegnap megnéztem a harmadik részt és belekezdtem a negyedikbe - csak hát aludni és dolgozni is muszáj volt - nemsokára végére érek annak is, de megpróbálok erőt venni magamon és megvárni a feliratodat a többi részhez Ezeket látva azt gondolom, hogy
Spoiler: mutasd
virag1 írta:Köszi az újabb részeket.
Örömmel készítettem!
Kata58 írta:Köszönöm a 3. részt, kétharmad részig szépen meg is tudtam nézni, aztán elkezdett karikát játszani. aztán megint megy egy kicsit, aztán megint karika. Majd holnap újra nekiveselkedem a 3. rész maradék harmadának, lehet hogy csak velem nem volt jóba a videa!
Kata, nagyon szívesen!
A leendő após már gonosz korában se utálta a régi Karakedet, de azt nem tudom, hogy mi jót látott benne.
Én is biztos voltam benne, hogy szidást kapnak, hogy titokban mentek ki a házból. Lehet, hogy így is lett volna,
ha nem tereli el Por Date figyelmét az, hogy kiderült, hogy a jegyesének rendkívüli képességei vannak.
Ha még egyszer előfordulna, hogy a Videa vacakol, ezzel a programmal nagyon gyorsan le tudod szedni a videót.
Válaszd az MP4, 720p lehetőséget. Ha nem sikerülne, leírom bővebben. A feliratot csak mellé kell tenni, összenevezni,
és lehet nézni.
https://9xbuddy.online/
Sigmund írta:Na akkor belehallgatok a zenéjébe
Egyébként nem maradtam teljesen 'Penneung' nélkül, amit linkeltél filmzenét (egyébként egyre jobban bejön) abban az első verssor második felében (0:34) mondhatni benne van El is mentettem Spotify-on kedvencek közé, szerintem egyre frusztráltabb lesz a rendszer, látva a kedvencek listámat, hogy mit ajánljon
Én nem bírtam ki, már tegnap megnéztem a harmadik részt és belekezdtem a negyedikbe - csak hát aludni és dolgozni is muszáj volt - nemsokára végére érek annak is, de megpróbálok erőt venni magamon és megvárni a feliratodat a többi részhez Ezeket látva azt gondolom, hogy, de remélem nemSpoiler: mutasd
Basszus! Tényleg ott a "Penneung" 0:34-nél!
Azért van dallamtapadásom, mert annyit hallottam a fordítás közben.
A régi Karakedről csak annyit írok, hogy Ketsurangot megkérte, hogy cselekedjen minél több jó dolgot, mert ezzel enyhíteni
tudja az ő eddigi bűneit. És mivel Ketsurang ezt meg is teszi, Karaked is változik.
Már kint is van a 4. rész!
Re: Love Destiny / Szerelmi sors (4/15)
Köszönöm szépen eddigi részeket!
Köszönöm az újabb részt, lassan de biztosan haladunk előre!
- AmyRebecca
Szia Kedves Rita!
Már itt is vagyok! köszönöm szépen a 4. részt!
További jó pihenést!
Már itt is vagyok! köszönöm szépen a 4. részt!
További jó pihenést!
Megnézve a 4. rész! a közbeni döcögésen túllendülve hibátlanul lement a film, bár vagy ötször csak tekert.
Nagy izgalmak voltak! Az a templomi ajtójelenet majd a Mesterrel való beszélgetés igencsak érdekes volt.Mennyire átlátott a helyzeten, a kedves vőlegény meg csak pislogott.
Otthon meg majdnem bajba került a próbával. A múlt egy egy szelete igencsak szeretetlen hogy finoman fogalmazzak egy hölgy volt, szóval nem véletlen került oda ahova... a pokolnak is különböző fokozatai vannak.
amúgy a kedves vőlegénynek egyre jobban tetszik az Újjáalakult természetes Karakid.
A királynál tett látogatás igencsak aggasztónak tűnik. azt hiszem a lánynak majd igencsak elő kell szednie majd alkalomadtán a történelmi ismereteit hogy megmentse majd a népét!
Nagy izgalmak voltak! Az a templomi ajtójelenet majd a Mesterrel való beszélgetés igencsak érdekes volt.Mennyire átlátott a helyzeten, a kedves vőlegény meg csak pislogott.
Otthon meg majdnem bajba került a próbával. A múlt egy egy szelete igencsak szeretetlen hogy finoman fogalmazzak egy hölgy volt, szóval nem véletlen került oda ahova... a pokolnak is különböző fokozatai vannak.
amúgy a kedves vőlegénynek egyre jobban tetszik az Újjáalakult természetes Karakid.
A királynál tett látogatás igencsak aggasztónak tűnik. azt hiszem a lánynak majd igencsak elő kell szednie majd alkalomadtán a történelmi ismereteit hogy megmentse majd a népét!
- AmyRebecca
Re: Love Destiny / Szerelmi sors (5/15)
Szia Kedves Rita!
Köszönöm szépen az 5. részt!
Ez a rész nagyon tetszett! végre láttam mosolyogni Por Date-t! remélem a továbbiakban sokszor látjuk, nagyon csábos mosolya van!
Szívesen lettem volna ott az asztalnál amikor olyan jóízűen ették a garnéla rákot!
Nem tudom másnak is olyan nehezen jön be a videa?
Köszönöm szépen az 5. részt!
Ez a rész nagyon tetszett! végre láttam mosolyogni Por Date-t! remélem a továbbiakban sokszor látjuk, nagyon csábos mosolya van!
Szívesen lettem volna ott az asztalnál amikor olyan jóízűen ették a garnéla rákot!
Nem tudom másnak is olyan nehezen jön be a videa?
Sziasztok! Én is megnéztem végre az 5. részt! Nagyon tetszett nekem is amit láttam. Viszont ment az adok kapok is rendesen.
Az apósnak egyre jobban tetszik a lány új énje, viszont a házvezetőnő mindig bajba akarja keverni.
Szerencsére a finom mártásokkal igencsak leveszi még az ellenfeleit is a lábukról.
A csónakos jelenet egyszerre volt ijesztő és szép is. Viszont mikor meglátta az igazi belső énjét, igencsak meglepődött.
Abban az időben még nem ismerték a szájról szájra lélegeztetést?
Nagy izgalmaknak nézünk elébe!
Na és igen azok a kedves mosolyok... egyetértek valóban igencsak elcsavarja az ember fejét! S én is remélem hogy egyre többször
fogunk tőle ilyen kedves mosolyokat látni!
Ja igen! a Rákot én is szívesen megkóstoltam volna
Az apósnak egyre jobban tetszik a lány új énje, viszont a házvezetőnő mindig bajba akarja keverni.
Szerencsére a finom mártásokkal igencsak leveszi még az ellenfeleit is a lábukról.
A csónakos jelenet egyszerre volt ijesztő és szép is. Viszont mikor meglátta az igazi belső énjét, igencsak meglepődött.
Na és igen azok a kedves mosolyok... egyetértek valóban igencsak elcsavarja az ember fejét! S én is remélem hogy egyre többször
- AmyRebecca
Kata58 írta:Sziasztok! Én is megnéztem végre az 5. részt! Nagyon tetszett nekem is amit láttam. Viszont ment az adok kapok is rendesen.
Kata Neked is nehezen jön be a videa?
Sziasztok! Holnap mindenkinek válaszolok, ma csak a Videa miatt ugrottam be.
A Videa szervere nehezen bírja az ünnepnapokat és a hétvégéket, mert ilyenkor nagyon sokan néznek
filmet vagy sorozatot rajta. Emiatt van az akadozás.
A Videa szervere nehezen bírja az ünnepnapokat és a hétvégéket, mert ilyenkor nagyon sokan néznek
filmet vagy sorozatot rajta. Emiatt van az akadozás.