cicus írta:Köszönöm a videokat és máris nézem.
Szép estét
Szívesen! Remélem lesz feltéve másik is, mert ez igen gyenge minőség!
Jó szórakozást! Én még nem láttam!
cicus írta:Köszönöm a videokat és máris nézem.
Szép estét
VidékiÉva írta:Írtam az előbb egy hosszabb hsz-t és eltűnt. Hová tette? Nem idéztem, csak simán itt az oldal végén elkezdtem, majd elküldtem.
Rita írta:anine írta:Kedves Rita, megpróbállak behozni Titeket és Veletek haladni! Sajnos a felirat nem jön elő nekem (BSP-t használok). Nincs ötletetek véletlenül? Mintha az első 3 rész nem csomagolódna ki...
Köszönöm előre is!
Kedves Anine! Megoldódott a problémád? Ahogy írtam neked az e-mailben, én VLC lejátszót
használok. Nagyon szeretem, még soha nem volt vele gondom. Mindenféle fajta filmet,
feliratot lejátszik. A biztonság kedvéért még a GOM playert is feltette a fiam. Az is olyan,
hogy mindent visz.
Szép napot kívánok!
Rita írta:Kedves Ildi! Én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz a véleményed!
Nagyon szívesen! Szép estét!
Rita írta:VidékiÉva írta:Írtam az előbb egy hosszabb hsz-t és eltűnt. Hová tette? Nem idéztem, csak simán itt az oldal végén elkezdtem, majd elküldtem.
Éva! Én látom a hsz.-dat! Kb. három hozzászólással feljebb van!
Ja, abban van idézet! Akkor fogalmam sincs! Nem lehet, hogy nem
az "Elküld", hanem az "Előnézet" gombot nyomtad meg, aztán kiléptél?
Én már jártam így, nem is egyszer, azóta nagyon odafigyelek!
VuVej írta:Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Szeretettel,
Ildi
Barbi008 írta:Kedves Rita!
Nagyon-nagyon köszi ezért a sorozatért! Köszönöm szépen hogy fordítod ezt a sorozatot!
Most tartok a 5. résznél, és nagyon tetszik. Nekem nincs összehasonlítási alapom, mivel nem láttam a koreai Goong-ot, de már most beleszerettem a történetbe!
És egy kérdés azokhoz, akik látták a koreai változatot. Milyen a sorozat? És milyen Yoon Eun-Hye?
Üdv: Barbi
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok.
Köszönöm a videókat,már vittem is biztos,ami biztos.További kellemes estét kívánok.
cicus írta:Kedves Rita!
Boldog névnapot kívánok
virag1 írta:Kedves Rita !
http://dramakoreaindo.com/drama-thailan ... indonesia/
Itt már fenn van a 8. rész de még nincs angol felirat hozzá.
gyomar írta:Szia Drága Rita!
Szép napot kívánok.Indulok felétek.
Marcsi
Barbi008 írta:Kedves Rita!
Nagyon-nagyon köszi ezért a sorozatért! Köszönöm szépen hogy fordítod ezt a sorozatot!
Most tartok a 5. résznél, és nagyon tetszik. Nekem nincs összehasonlítási alapom, mivel nem láttam a koreai Goong-ot, de már most beleszerettem a történetbe!
És egy kérdés azokhoz, akik látták a koreai változatot. Milyen a sorozat? És milyen Yoon Eun-Hye?
Üdv: Barbi
Rita írta:boszorkany írta:Szia Rita,elolvastam eddig minden hsz-t,de hosiesen kitartok,szeretnem egyben latni.(majd elvalik,ugy lesz-e
Szia Éva! Legyen úgy, ahogy te szeretnéd! Tényleg hős vagy!
Rita írta:virag1 írta:Kedves Rita !
http://dramakoreaindo.com/drama-thailan ... indonesia/
Itt már fenn van a 8. rész de még nincs angol felirat hozzá.
Kedves Virág! Köszi!!! Már csak az angol feliratért izgulok!
Szép napot kívánok!
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Azt hittem te értesítést kapsz a hsz-ről és akkor majd látod, hogy hová tette és vissza tudod varázsolni a helyére. Ha nem akkor az is lehetséges, hogy az elküld gombot csak 1x nyomtam meg. Mostanában amit írtam többször kellett elküldenem. Először nem küldi el, csak máshogy látom. Egyszer meg is ijedtem, mert a többi hszt. is láttam és az idézőjelet sem találtam. Akkor majd holnap leírom újra a mondandómat. Jó pihenést mindenkinek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég