Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (7/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 20:41

cicus írta:Köszönöm a videokat és máris nézem.
Szép estét :littlehearth: :-h

Szívesen! Remélem lesz feltéve másik is, mert ez igen gyenge minőség!

Jó szórakozást! Én még nem láttam!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 20:44

VidékiÉva írta:Írtam az előbb egy hosszabb hsz-t és eltűnt. Hová tette? Nem idéztem, csak simán itt az oldal végén elkezdtem, majd elküldtem.

Éva! Én látom a hsz.-dat! Kb. három hozzászólással feljebb van!

Ja, abban van idézet! Akkor fogalmam sincs! Nem lehet, hogy nem
az "Elküld", hanem az "Előnézet" gombot nyomtad meg, aztán kiléptél?
Én már jártam így, nem is egyszer, azóta nagyon odafigyelek!

Kép
anine

HozzászólásSzerző: anine » 2017. május 22. 20:50

Drága Rita, nem tudtam megnézni, csak a másik gépemen tudok videozni, de remélem lesz rá időm valamikor!

Nagyon Boldog Névnapot! Köszönök mindent! :littlehearth: :flower1: :movingflower:
Rita írta:
anine írta:Kedves Rita, megpróbállak behozni Titeket és Veletek haladni! Sajnos a felirat nem jön elő nekem (BSP-t használok). Nincs ötletetek véletlenül? Mintha az első 3 rész nem csomagolódna ki...
Köszönöm előre is! :)

Kedves Anine! Megoldódott a problémád? Ahogy írtam neked az e-mailben, én VLC lejátszót
használok. Nagyon szeretem, még soha nem volt vele gondom. Mindenféle fajta filmet,
feliratot lejátszik. A biztonság kedvéért még a GOM playert is feltette a fiam. Az is olyan,
hogy mindent visz.

Szép napot kívánok!

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 22. 21:02

Kedves Anine! Nagyon sajnálom! Sok szabadidőt kívánok!

Köszönöm szépen a köszöntést! Igazán jólesett!

Kép
VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2017. május 22. 21:05

Rita írta:Kedves Ildi! Én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz a véleményed!

Nagyon szívesen! Szép estét!

Kedves Rita!
Még nem kezdtem el, egyelőre gyűjtögetek.

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Szeretettel,

Ildi

Kép
Barbi008

HozzászólásSzerző: Barbi008 » 2017. május 22. 21:21

Kedves Rita!

Nagyon-nagyon köszi ezért a sorozatért! Köszönöm szépen hogy fordítod ezt a sorozatot! :D
Most tartok a 5. résznél, és nagyon tetszik. Nekem nincs összehasonlítási alapom, mivel nem láttam a koreai Goong-ot, de már most beleszerettem a történetbe!
És egy kérdés azokhoz, akik látták a koreai változatot. Milyen a sorozat? És milyen Yoon Eun-Hye?

Üdv: Barbi
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 22. 21:42

Kedves Rita!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok.

Köszönöm a videókat,már vittem is biztos,ami biztos.További kellemes estét kívánok.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 22. 22:45

Kedves Rita!

Boldog névnapot kívánok :flower1:

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 23. 0:10

Rita írta:
VidékiÉva írta:Írtam az előbb egy hosszabb hsz-t és eltűnt. Hová tette? Nem idéztem, csak simán itt az oldal végén elkezdtem, majd elküldtem.

Éva! Én látom a hsz.-dat! Kb. három hozzászólással feljebb van!

Ja, abban van idézet! Akkor fogalmam sincs! Nem lehet, hogy nem
az "Elküld", hanem az "Előnézet" gombot nyomtad meg, aztán kiléptél?
Én már jártam így, nem is egyszer, azóta nagyon odafigyelek!

Szia Rita!
Azt hittem te értesítést kapsz a hsz-ről és akkor majd látod, hogy hová tette és vissza tudod varázsolni a helyére. Ha nem akkor az is lehetséges, hogy az elküld gombot csak 1x nyomtam meg. Mostanában amit írtam többször kellett elküldenem. Először nem küldi el, csak máshogy látom. Egyszer meg is ijedtem, mert a többi hszt. is láttam és az idézőjelet sem találtam. Akkor majd holnap leírom újra a mondandómat. Jó pihenést mindenkinek.
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. május 23. 0:36

Kedves Rita !

http://dramakoreaindo.com/drama-thailan ... indonesia/
Itt már fenn van a 8. rész de még nincs angol felirat hozzá.
:flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 6:31

VuVej írta:Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Szeretettel,

Ildi

Kedves Ildi! Köszönöm szépen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 6:39

Barbi008 írta:Kedves Rita!

Nagyon-nagyon köszi ezért a sorozatért! Köszönöm szépen hogy fordítod ezt a sorozatot! :D
Most tartok a 5. résznél, és nagyon tetszik. Nekem nincs összehasonlítási alapom, mivel nem láttam a koreai Goong-ot, de már most beleszerettem a történetbe!
És egy kérdés azokhoz, akik látták a koreai változatot. Milyen a sorozat? És milyen Yoon Eun-Hye?

Kedves Barbi! Én is nagyon örülök, hogy végre megkaptuk, és elkezdhettem fordítani!
Sajnos, máris idegeskednünk kell miatta, mert elkezdték levadászni a videókat a yt-ról.
Ez még a kisebb baj lenne, de a fordító is a yt-ra tette fel a fordítását, és az ő videóit
is törölték. Remélem hamarosan kiderül, hogy mi lesz a sorsa a sorozatnak. Kicsit félek!

A koreai Goong 2006-os, vagyis 11 éves. Lehet, hogy csalódást okozna a modern sorik után.
Nekem csak bizonyos részei voltak nagy kedvenceim. YEH nagyon jó színésznő, szerintem
ő játszott a legjobban a soriban. De ahogy emlékszem, néha idegesített a "túljátszása".

Szép napot kívánok!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 23. 6:40

Szia Drága Rita!
Szép napot kívánok.Indulok felétek.
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 6:44

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok.
Köszönöm a videókat,már vittem is biztos,ami biztos.További kellemes estét kívánok.

Kedves Ica! Nagyon szépen köszönöm!

Én is vittem mindkettőt, de fordítás nélkül semmit sem fog érni!

Sajnos a suliban nincs időm arra, hogy figyeljem, kijött-e már ingfakirata vagy más a videóval,
és a felirattal. Ha Ti észreveszitek, és van lehetőségetek, töltsétek már le légy szíves! Köszi!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 6:47

cicus írta:Kedves Rita!

Boldog névnapot kívánok :flower1:

Kedves Cicus! Nagyon szépen köszönöm!

Már a cicás gifed is nagyon tetszett, de ez is különleges! Jó lelőhelyed van!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 6:49

virag1 írta:Kedves Rita !

Kedves Virág! Köszi!!! Már csak az angol feliratért izgulok!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 6:53

gyomar írta:Szia Drága Rita!
Szép napot kívánok.Indulok felétek.
Marcsi :)

Marcsi!!! De jó most neked! Jó utat, szép időt kívánok!
Szerezz minél több csodás élményt Borsod megyében!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 23. 7:43

Barbi008 írta:Kedves Rita!

Eéső koreai filmjeim egyike abszolút kedvenc maradt...a thaj változat lágyabb, finomabb feldolgozású, de a feszültség most kezd kibontakozni...
én megtartom mindkét változatot. Igaz ez a Full house-re is..és a többi feldolgozásra is! :movingflower: :flower1: :littlehearth: \:D/
boszorkany

Re: Princess Hours (2017) (6/20)

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. május 23. 10:24

Rita írta:
boszorkany írta:Szia Rita,elolvastam eddig minden hsz-t,de hosiesen kitartok,szeretnem egyben latni.(majd elvalik,ugy lesz-e :))

Szia Éva! Legyen úgy, ahogy te szeretnéd! Tényleg hős vagy!

:flower1: @};- :flower1: :D :flower1: @};- :flower1: :D :flower1: @};- :flower1: :D :flower1: @};- :flower1:

Koszonom :)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 23. 11:24

Kedves Rita!

Nincs különleges gif-lelő helyem,mindig csak "véletlenül" elém jön valahol ami
megtetszik és gyorsan elmentem magamnak :)
Sajnos nem tudom hol kell keresni olyan helyet ami jó Neked,de ezt találtam,
így ide rakom,hátha van angol fordítás rajta O:-)

http://dramakoreaindo.me/download-drama ... indonesia/

http://engsubmovielakorn.com/2017/05/22 ... land-ep-8/

http://drakorindonesia.com/2017/05/down ... indonesia/

Közben rájöttem,hogy még egyiken sincs angolul,de azért hagyom hátha hamarosan...!

Drukkolok,hogy sikerüljön!!!
Szépséges napot Neked :movingflower:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 23. 14:37

Rita írta:
virag1 írta:Kedves Rita !

Kedves Virág! Köszi!!! Már csak az angol feliratért izgulok!

Szép napot kívánok!

ez nagyon jó minőségű én is vittem a felirat még nincs kint per pillanat... az előző letöltést töröltem is.
Igaz hogy mkv. de annyira szép a kép hogy várakozáson felüli.... \:D/
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 23. 14:47

Szia Rita!
Nagyon köszönöm a fordítást is. Úgy döntöttem, hogy ebben a soriban veled, a fordításoddal egyszerre haladok. A történet úgyis ismerős, csak a szereplők másak. Tegnap az első 4 rész elemzését valahogy elveszítettem.))) Megnéztem az eddigi 7 részt. Igazad van a 4. rész után indul be igazán sori. Addig csak ismerkedés zajlik. Nekem nagyon tetszik Kaningot játszó szinésznő. Nagyon szép, de jó a játéka is. Az Innt játszó fiú is nagyon tetszik, de az ottani Yul, itt száműzött, visszatért hercegfiú nem tetszik. Kinézetre. Eddig nem sok szerepe volt, majd azért kíváncsi leszek a játékára. Anyukájára nagyon találó a Szörnyella hát kölcsönzöm. Remélem nem csinál majd annyi galádságot, mint az eredetije. Nagymami is nagyon tetszik. A másikban sokkal naívabb volt, de már ott is nagyon szerettem. Ő valahogy talpraesettebb, életrevalóbb. A királyt szintúgy nem szeretem, még nem derült ki itt mi a baja a koronaherceggel. Mit torol meg az ártatlan fiún a saját bűneiből. A királyné valahogy nem toleráns a menyével, inkább ellenséges. Smúzol a királynak, szereti a fiát, de cseppet sem jóságos a többiekkel és az alattvalókkal. Szép, de nem szimpatikus. Még nagyon tetszik a 3 feketeruhás szolgáló közül a főnök. Aki tanítja a lányt. Ő rendkívül szép. A lány családja a másik véglet. Szeretik, de lelkiismeret furdalás nélkül kihasználják a lányt. Az apa nekem szerethető a csupaszív, de tutyimutyi nem férfias fajtából. Az anyuka eddig csak követelőzött, nem jött át, hogy szeretné a családját. De nagyon jó közöttük a testbeszéd, ami az elején a titkár látogatásakor derült ki. Jókat nevettem rajtuk. A meleg fiút nem tudom, hogy miért kellett betenni. Remélem majd kiderül, mert nem hiszem, hogy csak öncélúan, szinesítés miatt került bele. Még a titkárra visszatérve, látni, hogy szereti Innt, próbál segíteni neki az apjával szemben. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Most már nagyon látszik a fiatal pár közeledése egymáshoz. Nagyon összeillő párost találtak, mint a Kiss Me-ben. Én nem láttam a Full house-t, de néha már hajladozok. Csak ez a képtelenség, hogy a szeretett rokonok eladják a fejed fölül a házat, az tart vissza. De talán csak az első 3 részt kellene átvészelnem ugye? Azután talán beszippantana, ezért ingadozok. Tetszenek a helyszínek, varázslatosak. A ruhák és nagyjából minden. Kivétel a férfiak rózsa nyakkendője. Kaning hajbavalója a maga egyszerűségében nagyon tetszik. Eddig egyik sorozatban sem tetszettek a lányok hajcsattjai. Nekem olyan erőltetett volt mindegyik látott soriban. De itt a lányé a sima kis virág nagyon tetszik. A gyöngy nyaklánca a masnival is egyszerű, ízléses. A gyűrűjük is. Ez most mind az én ízlésem szerint való. Köszönöm, hogy megint egy számomra ismeretlen világra találok.
Éva
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 15:36

Később jövök majd, csak annyira ugrottam be, hogy elmondjam, ingfakirata feltette a
8. rész videójának a linkjét a youtube-ra! Magát a videót nem merte, ahogy sejtettem,
figyelmezették, hogy szerzői jogokat sért vele, és le kellett törölnie az előzőeket. Most
egy "Openload" linket tett ki, már le is szedtem a filmet, és feltöltöttem a megára!
Nagyon jó minőségű, de sajnos bele van égetve az angol felirat, amivel én nem tudok
mit kezdeni, softsubra van szükségem, amibe beleírhatom a fordítást. Ezt meg is írtam
neki a yt-on, és kértem, hogy legyen olyan kedves, és töltse fel a Subscene-re vagy más
feliratos oldalra a 8. rész angol feliratát. Most azt várom, hogy történjen valami.

A videó alatt van egy világoskék színű link, onnan is le lehet tölteni a videót, ha nem
akar a mega engedelmeskedni!

Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=Gjnn76IETSM

További szép napot kívánok!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 23. 17:11

[

A videó alatt van egy világoskék színű link, onnan is le lehet tölteni a videót, ha nem
akar a mega engedelmeskedni![/color]

Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=Gjnn76IETSM

További szép napot kívánok!

Kép[/quote]

Szia Rita!

Én most szedtem le amit a megára feltettél 8. részt. Simán lejött, mint ahogy illik a megától. Nem tudom mi volt vele előzőleg. Köszönöm szépen.
Éva
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 19:46

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Azt hittem te értesítést kapsz a hsz-ről és akkor majd látod, hogy hová tette és vissza tudod varázsolni a helyére. Ha nem akkor az is lehetséges, hogy az elküld gombot csak 1x nyomtam meg. Mostanában amit írtam többször kellett elküldenem. Először nem küldi el, csak máshogy látom. Egyszer meg is ijedtem, mert a többi hszt. is láttam és az idézőjelet sem találtam. Akkor majd holnap leírom újra a mondandómat. Jó pihenést mindenkinek.

Szia Éva! Mint adminisztrátor nem kapok külön értesítést. Nekem is fel kell iratkoznom a témára.
Éva, tudod, hogy kel megcsinálni, hogy te is kapj? Ha nem, ideírom neked! Ha igen, akkor hátha
más számára hasznos információ volt.

Ha feltekersz legfelülre, baloldalon, a bordó színű "Válasz küldése" gomb mellett található egy apró
csavarkulcs. Ráklikkelek, lenyílik egy ablak, és a legfelső "Feliratkozás a témára"-ra kattintok. Ezután
semmit sem kell csinálnod, minden alkalommal, ha valaki írt ahhoz a sorihoz, kapsz egy emilt, amiben
elolvashatod, hogy melyik topikba, ki írt hozzászólást. Ez nem rossz dolog, én szeretem. Ha már unod
az emileket, akkor ugyanitt le is lehet iratkozni a témáról.

Ha esetleg nem csak az itteni, hanem más topikokba írt hsz.-ket is szívesen elolvasnád, az is jó lehet,
ha belépéskor a bal felső sarokban található három vizszintes vonalkára klikkelsz, és a lenyíló ablakban
az "Aktív témák"-ra rákattintasz. Akkor kidobódik neked az összes téma, ahová azóta írtak, amióta
az utolsót elolvastad. Azt is nagyon szeretem!

Jelenet a 8. részből. Herceg egyre többször kapja a feleségét a karjaiba. Még mindig nincs angol felirat,
csak a videóba égetve!

Kép

Vissza: “Thaiföld”