Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (6/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 19:49

boszorkany írta:Koszonom :)

Szívesen!

:littlehearth: :D :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (7/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 19:56

cicus írta:Kedves Rita!

Sajnos nem tudom hol kell keresni olyan helyet ami jó Neked,de ezt találtam,
így ide rakom,hátha van angol fordítás rajta O:-)

http://dramakoreaindo.me/download-drama ... indonesia/
http://engsubmovielakorn.com/2017/05/22 ... land-ep-8/
http://drakorindonesia.com/2017/05/down ... indonesia/

Közben rájöttem,hogy még egyiken sincs angolul,de azért hagyom hátha hamarosan...!

Drukkolok,hogy sikerüljön!!!
Szépséges napot Neked :movingflower:

Kedves Cicus! Köszönöm szépen! Sajnos, bejött, amit gondoltam. Csak egy csapat fordítja
angolra a sorozatot, és az nem más, mint infagkirata-é. Szerencsére továbbra is fordítják,
tehát aki tud angolul az jól fog szórakozni. De aki nem tud, az hoppon marad. Azért nagyon
reménykedem benne, hogy felteszi valahová a feliratát, hogy tovább tudják más nyelvre is
fordítani. Az én írásom óta, már más is kérte tőle a softsubot.

További szép estét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 20:13

Kata58 írta:ez nagyon jó minőségű én is vittem a felirat még nincs kint per pillanat... az előző letöltést töröltem is.
Igaz hogy mkv. de annyira szép a kép hogy várakozáson felüli.... \:D/

Már három videóm van a biztonság kedvéért. Már csak felirat kellene!!!!!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 23. 20:28

[
Szia Éva! Mint adminisztrátor nem kapok külön értesítést. Nekem is fel kell iratkoznom a témára.
Éva, tudod, hogy kel megcsinálni, hogy te is kapj? Ha nem, ideírom neked! Ha igen, akkor hátha
más számára hasznos információ volt.

Ha feltekersz legfelülre, baloldalon, a bordó színű "Válasz küldése" gomb mellett található egy apró
csavarkulcs. Ráklikkelek, lenyílik egy ablak, és a legfelső "Feliratkozás a témára"-ra kattintok. Ezután
semmit sem kell csinálnod, minden alkalommal, ha valaki írt ahhoz a sorihoz, kapsz egy emilt, amiben
elolvashatod, hogy melyik topikba, ki írt hozzászólást. Ez nem rossz dolog, én szeretem. Ha már unod
az emileket, akkor ugyanitt le is lehet iratkozni a témáról.

Ha esetleg nem csak az itteni, hanem más topikokba írt hsz.-ket is szívesen elolvasnád, az is jó lehet,
ha belépéskor a bal felső sarokban található három vizszintes vonalkára klikkelsz, és a lenyíló ablakban
az "Aktív témák"-ra rákattintasz. Akkor kidobódik neked az összes téma, ahová azóta írtak, amióta
az utolsót elolvastad. Azt is nagyon szeretem!

Jelenet a 8. részből. Herceg egyre többször kapja a feleségét a karjaiba. Még mindig nincs angol felirat,
csak a videóba égetve!

Kép[/quote]
Köszönöm ez hasznos volt. Gondolom a többieknek is.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 20:37

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Nagyon köszönöm a fordítást is. Úgy döntöttem, hogy ebben a soriban veled, a fordításoddal egyszerre haladok. A történet úgyis ismerős, csak a szereplők másak. Tegnap az első 4 rész elemzését valahogy elveszítettem.))) Megnéztem az eddigi 7 részt. Igazad van a 4. rész után indul be igazán sori. Addig csak ismerkedés zajlik. Nekem nagyon tetszik Kaningot játszó szinésznő. Nagyon szép, de jó a játéka is. Az Innt játszó fiú is nagyon tetszik, de az ottani Yul, itt száműzött, visszatért hercegfiú nem tetszik. Kinézetre. Eddig nem sok szerepe volt, majd azért kíváncsi leszek a játékára. Anyukájára nagyon találó a Szörnyella hát kölcsönzöm. Remélem nem csinál majd annyi galádságot, mint az eredetije. Nagymami is nagyon tetszik. A másikban sokkal naívabb volt, de már ott is nagyon szerettem. Ő valahogy talpraesettebb, életrevalóbb. A királyt szintúgy nem szeretem, még nem derült ki itt mi a baja a koronaherceggel. Mit torol meg az ártatlan fiún a saját bűneiből. A királyné valahogy nem toleráns a menyével, inkább ellenséges. Smúzol a királynak, szereti a fiát, de cseppet sem jóságos a többiekkel és az alattvalókkal. Szép, de nem szimpatikus. Még nagyon tetszik a 3 feketeruhás szolgáló közül a főnök. Aki tanítja a lányt. Ő rendkívül szép. A lány családja a másik véglet. Szeretik, de lelkiismeret furdalás nélkül kihasználják a lányt. Az apa nekem szerethető a csupaszív, de tutyimutyi nem férfias fajtából. Az anyuka eddig csak követelőzött, nem jött át, hogy szeretné a családját. De nagyon jó közöttük a testbeszéd, ami az elején a titkár látogatásakor derült ki. Jókat nevettem rajtuk. A meleg fiút nem tudom, hogy miért kellett betenni. Remélem majd kiderül, mert nem hiszem, hogy csak öncélúan, szinesítés miatt került bele. Még a titkárra visszatérve, látni, hogy szereti Innt, próbál segíteni neki az apjával szemben. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Most már nagyon látszik a fiatal pár közeledése egymáshoz. Nagyon összeillő párost találtak, mint a Kiss Me-ben. Én nem láttam a Full house-t, de néha már hajladozok. Csak ez a képtelenség, hogy a szeretett rokonok eladják a fejed fölül a házat, az tart vissza. De talán csak az első 3 részt kellene átvészelnem ugye? Azután talán beszippantana, ezért ingadozok. Tetszenek a helyszínek, varázslatosak. A ruhák és nagyjából minden. Kivétel a férfiak rózsa nyakkendője. Kaning hajbavalója a maga egyszerűségében nagyon tetszik. Eddig egyik sorozatban sem tetszettek a lányok hajcsattjai. Nekem olyan erőltetett volt mindegyik látott soriban. De itt a lányé a sima kis virág nagyon tetszik. A gyöngy nyaklánca a masnival is egyszerű, ízléses. A gyűrűjük is. Ez most mind az én ízlésem szerint való. Köszönöm, hogy megint egy számomra ismeretlen világra találok.
Éva

Szia Éva! De jó, hogy az elveszett elemzésed után is volt még kedved ilyen bőséges hozzászólást
írni! Igen jó volt olvasni! Köszi!

Időnként jót nevettem a szereplők jellemzésén! De mindegyikkel egyetértek. Szegény másodfiú
nekem sem szimpatikus. Színészként sem - nem valami nagy szám a játéka - és szereplőként sem
lesz az. Mint ahogy az anyja sem. Kicsit túljátsza a szerepét, elnyújtja a szavakat, meresztgeti a
szemét, mintha így akarná hangsúlyozni, hogy ő gonosz, pedig enélkül is el lehet ezt játszani.

Kaning családja kicsit idétlenre sikeredett. A Khanon nemi hovatartozásán ne lepődj meg! Ahogy
írtam fentebb, a thaiok büszkék arra, hogy ők a világon a legelfogadóbb nemzet, és ezt szeretik
is megmutatni. Minden sorozatukban van olyan, aki "másabb", mint a többi. Engem nem zavar,
én is elfogadó vagyok.
Igazad van! Nem erőltették a lányukat, de nagy kő esett le a szívükről, amikor Kaning igent
mondott az esküvőre, pedig tudták, hogy a lányuk csak őket akarja megmenteni. Esze ágában
sincs egy idegenhez hozzámenni.

A főtitkárról azonnal a Moon That Embracing the Sun fő szerzetese jutott eszembe, aki a királyt
szolgálta. Ő tudott így örülni, amikor a király rátalált a régi szerelmére.

A királynét még nem tudom hová tenni. A 8. rész alapján örül, hogy Kaning kétszer is kihúzza a
Koronaherceget a csávából. Kedveli a lányt határozottan. De olyan, mintha örökké szomorú lenne.

Éva! A Full House számomra a No.1 a thai feldolgozások közt! Imádom, imádom! Feltétlenül nézd
meg! Azt sem fogod megbánni!

Az igazat megvallva, én is szeretem, ha minden szép és nekem tetsző egy sorozatban, pedig ez
nagyon ritkán van így. De a thai feldolgozások eddig kivétel nélkül a szememnek is jót tettek.
Le a kalappal előttük! A legkisebb részletre is odafigyelnek!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 20:42

Én most szedtem le amit a megára feltettél 8. részt. Simán lejött, mint ahogy illik a megától. Nem tudom mi volt vele előzőleg. Köszönöm szépen.
Éva

Hála istennek! Most kell töltögetni, ha még van mit!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 23. 21:36

megérkezett a 9 rész videója is már le is szedtem...http://dramakoreaindo.com/drama-thailan ... indonesia/
felirat változatlanul nincs még...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 21:38

Sajnos még nincs a 8. részhez angol felirat, így a fordítást sem tudom
elkezdeni. A videó, amit feltöltöttem, beleégetve tartalmazza az angol
feliratot, de az nekem nem jó. Nem tudom, meddig kell várnunk, de
amint lesz softsub, azonnal folytatom a fordítást!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 23. 21:39

Köszönjük Rita! :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 23. 21:42

Éppen most néztem be ide: http://dramakoreaindo.me/download-drama ... indonesia/

Valami készül mert írtak információt pirossal indonéz nyelven és azt vettem ki belőle,hogy
dolgoznak az angol fordításon :) Hát reménykedjünk és ha ennyien szeretnénk sikerülni is fog.

Jó éjszakát O:-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 23. 22:08

cicus írta:Éppen most néztem be ide: http://dramakoreaindo.me/download-drama ... indonesia/

Valami készül mert írtak információt pirossal indonéz nyelven és azt vettem ki belőle,hogy
dolgoznak az angol fordításon :) Hát reménykedjünk és ha ennyien szeretnénk sikerülni is fog.

Jó éjszakát O:-)

Igazad van, Cicus! Azt hámoztam ki belőle, hogy Ingfakirata a Subscenen
fogja megosztani az angol feliratát. Hátha már holnap belekezdhetek!

Megnéztem a 8. és a 9. részeket, és nagyon szuper lesz továbbra is!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 23. 22:21

Rita írta:

Én most szedtem le amit a megára feltettél 8. részt. Simán lejött, mint ahogy illik a megától. Nem tudom mi volt vele előzőleg. Köszönöm szépen.
Éva

Hála istennek! Most kell töltögetni, ha még van mit!

Kép

Szia Rita!
Most szerencsére nincs mit. Ezt a mai részt letöltöttem.
Azt még elfelejtettem írni, hogy nem is értem mit akarnak a szülők a nászéjszaka után ott negédeskednek, hogy sok unokát akarnak. Hát a gyerekek ugye nem szerelemből házasodtak, hanem elrendezett házasság volt. Szerintük máris az ágyban kellett volna kikötniük? Mégis mit várnak egy elrendezett házasságtól? Mert ugye az eredetiben várnak a nászéjszakával, mert ugye fiatalok. Hát itt is azok, meg Inn akkor még a másik lányt szereti. Mondjuk ezt nem biztos, hogy tudják a szülei. De a Goong beli nászéjszaka nekem nagyon tetszett. Mikor az ital megtette a hatását a hercegnél és kínjában már tornászott, csak hogy ne derüljön ki, hogy neki már nem lenne ellenére a dolog. :)) Remélem itt nem fogják sokáig az ellenkezőjét mutatni az érzelmeiknek a másik előtt. Ez már kicsit unalmas a sok koreai után.
Jó éjszakát: Éva
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 24. 6:03

Lassan egy órája csak linkeket keresgélek, hátha....!

Boldogan ébredtem, hátha már fenn lesz a Subscenen a 8. rész felirata, erre mit látok?
Az eddigi 35 helyett, már csak 28 felirat van fenn. Az eddig feltöltött angol feliratokból
már csak egy első és egy ötödik rész maradt fenn! Egy órás nyomozásom eredményeként
megtaláltam ingfakiratát! Először a Dailymotionön:

Majd az ott található fb linken:

Itt azt írja, hogy ha a fordítók felveszik vele a kapcsolatot, és belinkelik neki az oldalukat,
ahová valóban kiteszik a feliratokat, akkor elküldi az ő angol fordítását. Ellopták a feliratait,
valaki pénzt kapott érte. A yt-ra már nem fog feltölteni, mert megszüntethetik a csatornáját.

Most fogom a fejem, hogy nincs saját fb profilom. Eljött az idő, hogy foglalkozzam a témával.
Persze az itthoni fiam is pont most van Németországban, úgyhogy valamelyik gyermekem a
távolból fog ma nekem segíteni, és felvesszük a kapcsolatot ingfakiratával.

Tudom, nem ördöngösség a fb-ot használni, ezt is megtanulom, mint ahogy eddig mindent,
ami nélkülözhetetlen volt a fordításhoz. Azért ódzkodtam eddig tőle, mert látom, hogy fb
függővé lehet válni, és nem szeretném, ha elvenné az időmet a fordítástól, és a fórumozástól
mert nekem Ti vagytok a legfontosabbak, itt szeretek a legjobban lenni!

Folyamatosan foglak benneteket tájékoztatni!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 24. 7:07

Hát ez egyre érdekesebb lesz! :-o :ymdaydream: .de a lényeg, hogy meglegyen a felirat! Addig használhatnád az enyémet Katalin Pongrácz Zsoltné néven vagyok fenn., ha gondolod... a profilom meg ugyis ismered... :ymblushing:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 24. 7:17

Rita írta:Lassan egy órája csak linkeket keresgélek, hátha....!

Boldogan ébredtem, hátha már fenn lesz a Subscenen a 8. rész felirata, erre mit látok?
Az eddigi 35 helyett, már csak 28 felirat van fenn. Az eddig feltöltött angol feliratokból
már csak egy első és egy ötödik rész maradt fenn! Egy órás nyomozásom eredményeként
megtaláltam ingfakiratát! Először a Dailymotionön:

Majd az ott található fb linken:

Itt azt írja, hogy ha a fordítók felveszik vele a kapcsolatot, és belinkelik neki az oldalukat,
ahová valóban kiteszik a feliratokat, akkor elküldi az ő angol fordítását. Azt írja, ellopták
a feliratait, valaki pénzt kapott érte. A yt-ra már nem fog feltölteni, mert megszüntethetik
a csatornáját.

Most fogom a fejem, hogy nincs saját fb profilom. Eljött az idő, hogy foglalkozzam a témával.
Persze az itthoni fiam is pont most van Németországban, úgyhogy valamelyik gyermekem a
távolból fog ma nekem segíteni, és felvesszük a kapcsolatot ingfakiratával.

Tudom, nem ördöngösség a fb-ot használni, ezt is megtanulom, mint ahogy eddig mindent,
ami nélkülözhetetlen volt a fordításhoz. Azért ódzkodtam eddig tőle, mert tudom, hogy fb
függővé lehet válni, és nem szeretném, ha elvenné az időmet a fordítástól, és a fórumozástól
mert nekem Ti vagytok a legfontosabbak, itt szeretek a legjobban lenni!

Folyamatosan foglak benneteket tájékoztatni!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!!

Kép

Szia Rita!
Látom nincs új a nap alatt és az emberek mindenhol a más munkájából szeretnének pénzt keresni.((( Nálunk is emiatt szedték le mindig a fordítók a felirataikat. Az igazán bosszantó az, hogy ilyenkor a vétlenek isszák meg a levét, mert a bűnös majd más néven fogja ugyanazt csinálni.(((
Ezt az oldaladat nem elég ingfakiratának belinkelni? Itt azért látni, hogy mekkora élet van mindig folyamatosan. Vagy akkor nem is tudsz neki írni, ha nem vagy a Facebookon? Mi sem vagyunk ott és mi is pont ezért nem nyitottunk ott profilt a férjemmel. Eddig mindig boldogultunk nélküle.

Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek, mert most is az első dolgod az volt, hogy nekünk legyen jó és nem magadra gondoltál. :littlehearth: Ritkaság manapság ilyen emberrel találkozni. Félre ne értsd nem hízelgés akar lenni, csak elég nehéz megfogalmazni, hogy ne annak tűnjön. Mindenesetre ne szegje a kedved ez az élmény.

Legyen továbbra is szép napod: Éva
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 24. 10:10

Én írtam Infakutirának az fb-oldalára...és kértem a feliratot a számodra, az én nevemre...megadtam a gmail cimemet is hátha le akar ellenőrizni.. addig is..a face megint külön téma tényleg rengeteg időmet elveszi nekem is...+ még a játék szenvedélyem is...magával ragad
néha...imádok mahjongozni és első vagyok...xddd :ymhug:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 24. 12:29

Kedves Rita!

Szívből köszönöm a fáradozásodat és tudom sikerülni fog.Ez egy olyan hely ahol
mindig vannak és lesznek akadályok.Én is fenn vagyok az fb-n és csak tőlünk
függ,hogy függők leszünk,vagy arra használjuk ami jó benne számunkra és
az biztos nem tesz függővé.Minél tudatosabb az ember annál kevésbé válik
bármitől függővé,csak résen kell lenni és látnia kell magát,hiszen erre mindenki
képes,ha ő is úgy akarja :) Sikerült nekem is letöltenem a 8-9.részt felirat nélkül
és nagyon jó minőségben ahogy látom.A többi pedig majd jön amikor jön ;)

Csodás napot Mindenkinek :x

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 24. 15:37

Facebook akció elnapolva! Mire hazajöttem a Subscene-re ki volt téve a 8. rész felirata.
Kivételesen az angol felirat is ott lesz a videón, mivel bele van égetve, de nekünk, akik
már hozzá vagyunk szokva, hogy tajvani és kínai sorozat nem nagyon van kínai hardsub
nélkül, már meg sem fog kottyanni!

Elvonulok, és addig elő nem jövök, amíg be nem fejeztem a fordítást. Sietek!

Szép nap ez a mai!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 24. 17:07

Találtam hardsub nélküli, szintén jó minőségű videót,
amit fel is tettem a megára. Dobjátok ki a hardsubosat,
mert így sokkal élvezetesebb nézni a filmet!

Innen szedtem le, és már a kilencedik rész is fent van:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 24. 17:46

Köszönöm Rita! Letöltöttem, és meg is néztem őket. hihi Jókat rötyögtem, jó lesz a folytatás is. :D
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 24. 18:44

Köszönöm a letöltő linkeket.Már vittem is.
Nagyon hálás vagyok,amiért ennyi gond közepette szereztél feliratot és ránk gondolva már fordítod is. <3
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 24. 19:34

Körülbelül 9 órakor fogom tudni kitenni a 8. rész feliratát!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 24. 19:38

Rita te egy angyal vagy! Mi is szeretünk. :x
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 24. 20:59

Csatlakozom az előttem szólókhoz és nem is tudom,hogy lehetne ezt
meghálálni.Az biztos,ha szeretettel vagyunk egymás és minden iránt
megoldódik minden probléma.Ez törvényszerű. :ymblushing: :x

Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. május 24. 21:05

Kedves Rita!Nem is tudom szavakkal kifejezni hogy köszönjem meg hogy ennyit nyomoztàl csak azért hogymi is élvezhessük ezt a sorozatott.Én személyszerint nagyon -nagyon hàlàs vagyok neked,nekem ezek a sorozatok jelentik a kikapcsolodást egy egy fárasztó nap után.Reméljük hogy több gubanc már nem lesz és minden vissza áll a régi mederbe.Mégegyszer KÖSZÖNÖk SZÉPEN MINDEN FELIRATOT :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Vissza: “Thaiföld”