Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (8/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:09

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm szépen a 8.rész fordítását! :littlehearth:
Tudtam,hogy a föld alul is előteremted az angol feliratot!

Szia Marika! Nagyon szívesen a feliratot! Lassan már megszokom, hogy a thai soriknál
izgulni kell valamiért. Emlékszel, a Kiss Me-nél is ilyen tájt maradt abba a fordítás, mert
a vikis csapat megelégelte, hogy állandóan sürgetik őket, és a még csak félkész felirataikat
töltögetik fel mindenféle helyre. Aztán szerencsére azt is be tudtam fejezni. Remélem, itt
is így lesz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:17

milomartin írta:Kedves Rita!Találtam egy videót a youtobon angol felirattal[spoiler][/https://youtu.be/1Vz5x93nbWg]

Kedves Edit! Köszönöm szépen! Youtube vidót úgy kell beilleszteni, hogy egyszerűen
csak beteszed a linkjét. A fórum felismeri, hogy ez egy yt link, és máris videóként
fog látszani. Ám amint látszik, a Princess videóit folyamatosan szedetik le a yt-ról,
ezért jobb, ha ide is spoilerben kerül ki, így a kereső robotok nem találják meg.
Nehogy nekem is gondom legyen valamilyen jogvédő akárkivel.

A spoilert úgy kell hasznáni, hogy miután kitetted a linket, kijelölöd (kék színű lesz)
és megnyomod a fenti "spoiler" gombot. A spoiler alatt nem fog látszani a videó,
csak a link.

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:27

Gabóci5 írta:Szia Rita! Nagyon jó volt ez a rész, sokat is nevettem, pl. amikor megláttam az estélyi ruha alatt a tornacipőt. =)) A kis hercegné nagyon szép, elegáns, tűzről pattant, egyre jobban felkelti a herceg érdeklődését, ellentétben a volt barátnővel. :)) Szörnyelláék tervei egymás után vallanak kudarcot . ;)

Szia Gabi! Csak gondolatban hasonlítsuk össze Peter Sheng és Pattie arcjátékát! Újabb
nagyszerű thai színésznőt ismerhetünk meg személyben. Szerencséje van ezzel a szereppel,
mert lehetőséget kínál neki arra, hogy mindent megmutasson magából, és ő tud is vele élni!

Nagyon köszönöm a sok gifet! Nem is értem, hogy rajtad kívül miért nem tűnik fel másnak
is, hogy mennyire sok jó gifre termett pillanatot kínál a sori. Az esküvő után még találtam
párat, aztán semmi.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:30

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 6-8.részek feliratait.

Szia! Nagyon szívesen!

~o) %%- :D %%- ~o)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:38

szilagyongyi írta:Kedves Rita! Hálásan köszönöm az útmutatódat a képfeltöltés módjáról. Most itt vizsgázom a tanultakból.

\:D/

Szia Gyöngyi! Hurrá! Szólj máskor is! Szívesen segítek, ha tudok!
Gyönyörű a kép! Fogalmunk sincs, mennyi ehető vadvirágunk van!

A thaiok az ételfaragásról is híresek:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:57

Delfike74 írta:Kedves Rita!
Eszméletlen jó sorozatba vágtál / vágtunk bele.
Az Inn herceget alakító srácot már a Kiss me-ben is nagyon szerettem és nagy várakozással vágtam tegnap bele a sorozat nézésébe többek közt miatta, hogy milyen is lesz első számú főszereplőként.
Nem csalódtam! S nem is kerestem a koreaival az összehasonlítást. Nagyon frapánsan oldják meg a thai rendezők, forgatókönyvírok az alapok mellett azt a pluszt ami teljesen megkülönbözteti a koreai történettől a sorozatot. Tehát elmondható, hogy No Copy a sorozat.
Teljesen egyedivé tették.
Kíváncsian várom a folytatást! Tegnap este a 7.részig jutottam.
Üdv: Delfike

Kedves Delfike! Milyen jól tetted, hogy te is belevágtál a Princessbe! Ez a harmadik
thai feldolgozás, amit fordítok, és eljuttattak oda - hála a Halo Production megbízható
munkájának - hogy egyáltalán nem kell izgulnunk a megjelenés előtt, hogy vajon fel
tudják-e venni a versenyt az eredetivel. Eddig minden esetben feltudták, sőt...! Le a
kalappal előttük! Ahogy te is mondod, mernek változtatni, és a saját képükre formálni,
thaiosítani az eredetin. Tényleg, mintha nem is "másolat" lenne, hanem egy önálló sori!

Én is nagyon kedveltem Tao-t King szerepében. Örültem neki, amikor olvastam, hogy ez
lesz az első főszerepe. Végre kiléphet a lúzer másodfiú szerepkörből. Szerencsére itt már
biztosan lehet tudni, hogy övé lesz a lány! Legalább emiatt nem kell izgulni.

Közben megérkezett a 9. rész is! Azt is nagyon szívesen!

Ennek a kijelentésnek...

Kép

Ez lett a vége... annyit nevettem....

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 5:58

varkgabr írta:Köszönöm ezt a részt is :)

Szívesen!

:littlehearth: :D :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 6:20

Marika44 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 8.részt, és előreis a 9.-,Nagyon tetszik ez a változat, és Tao is nagyon szerethető. Bevallom, hogy gyorsan ujranéztem a Kiss Me-t, mert az emlékeim elhalványultak csak a főszereplők maradtak meg bennem. Bánom, hogy elhamarkodottan itéltem, Tényleg nagyon aranyosak együtt a hercegnővel a mosoly mindig ott bujkál a szája szegletében.

Kedves Marika! Mindkét részt nagyon szívesen készítettem!

Nem csoda, ha kezdetben a másodfiú is szimpatikus volt. Más dolga sem volt eddig,
mint mosolyogni, meg időnként bánatos arcot vágni, ha Inn elvitte mellőle a lányt.

Bevallom, nem tartom jó választásnak ezt a fiút. Nincs benne semmi plusz, ami méltó
riválist csinálna belőle. Olyat kellett volna választani, aki Inn-nek erős ellenfele lehet.
Annak viszont legalább annyira jó színésznek kéne lennie, mint Tao-nak. Erről a fiúról
el nem tudom képzelni, hogy elrabolja Kaning szívét a hercegtől. A bánatos kiskutya
arcától, csak a "megvadult" trónra áhítozó volt rosszabb a 9. részben.

Kaning és Inn szerepére viszont nagyon jól megtalálták Tao-t és Pattie-t! Egyelőre Inn
karaktere behatároltabb, de a fejlődés lehetősége benne van. Hiszen a barátságtalan,
időnként mogorva, karót nyelt Herceg imidzstől el kell majd jutnia a felszabadult
szerelmesig, akit a hétköznapi lányból lett Hercegné átnevel egy kicsit. Kíváncsian
várom, hogy fogja megoldani.

Addig élvezem a közös jeleneteiket, mert azon nagyon sokat tudok nevetni!

Jót vigyorogtam ezen a jeleneten. Még soha nem láttam olyat, hogy egy lánynak kelljen
hideg zuhanyt vennie:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 6:21

Emma11 írta:Köszönöm a 8. rész feliratát!!! :D :movingflower: :D :movingflower: :D :movingflower:

Nagyon szívesen!

~o) %%- :D %%- ~o)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 6:22

jean írta:Kedves Rita!

Köszönet a 8. rész feliratáért!

Kedves Jean! Örömmel készítettem!

:flower1: :littlehearth: :D :littlehearth: :flower1: :littlehearth: :D :littlehearth: :flower1:
milomartin

Re: Princess Hours (2017) (9/20)

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. május 26. 7:04

Kedves Rita!Köszönöm asegítségedet remêlem legközelebb nem leszek ilyen béna :x Nagyon szépen köszönön a feliratokat nagyon élveztem.További szép napot ês kellemes hétvégét!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 26. 8:37

Tetszett nekem is a két rész, de több volt benne a fájó pillanat mint az örömteli. #:-s .Sajnos a kis hercegnő ellen nagyon beindult a verli és a barát is elhatározta, hogy márpedig ő lesz a koronaherceg.! Ütős volt az a pillanat, ahogy a tükörben látta önmagát mint koronaherceg! :-w
Kaningot szereti, és meg is akarja szerezni, ezért is vesz részt mindenben ami kötődik hozzá! Aljas dolog.Itt kivételesen a koreai jobban tetszett. :) . Mert a másik részben az érzelmek őszinték voltak nem számítóak! na mindegy .tetszik a feldolgozás, aranyosak Kaning kis szolgálói, mennyire drukkolnak a boldogságáért...még egyenlőre nem sejtik hogy itt még mindig csak a megtévesztés áldozatai. [-x
Viszont egyre jobban megjelennek azok a pillanatok, amikor kölcsönösen kezdenek vonzódni egymáshoz! De még messze vannak a teljes szívből való szerelemtől...úgyhogy izgatottan várhatjuk a folytatást! :D ui.: Nem kellene Kaningnak Minniet folyton felemlegetni....saját helyzetét nehezíti...olajat önt a tűzre... :ymdaydream: :ymhug: :movingflower: :littlehearth:

Rita, teljesen egyetértek veled a 2. fiú kiválasztása abszolút rossz döntés volt nem illik sem karakterileg, sem külsőleg a sorozatba...legalábbis ide abszolúte nem! megyek is egy picit megvigasztalni magam a koreai Gonggal...mert ott szőke hercegem imádni való volt...legalábbis egy darabig... :D :D :D
Marika44

HozzászólásSzerző: Marika44 » 2017. május 26. 9:57

Hát igen Yulnak sokkal erősebb kisugárzása van a koreai Goongban mint Nakungnak. Ö egy gyenge karakter, az anyja sokkal nagyobb befolyással van rá mint Yulra. A barátokról pedig nem is beszélve nagyon ellenszenvesek, kiváncsi vagyok rá hogy fogja Kanin megnyerni őket, vagy hogy lehet meg-bocsátani azért a gúnyolódásért amit kapott tőlük. Bár Kaning nagyon kedves. Ugy látom, hogy a királyné kezdi Őt megkedvelni.
További szép napot. Üdv.:Mné/Marika
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 26. 10:07

Nagyon szeretem ezt a sorozatot és "köröm rágva " izgatottan várom mindig az újabb részeket.Nem győzök köszönetet mondani a gyors fordításért.Nagyon szépen köszönöm.
A 9. -részben én is úgy éreztem,mintha a szeretet vonal egy kissé leállt volna.Sőt az előzetesekben elszomorító dolgot láttam,de majd meglátom ,mi lesz belőle.Már látom ,hogy ez a történet hasonlít az eredetire,mert megtalálhatók benne az egyes jelenetek,de azok egész más időben jelennek meg és mást jelentenek.Nagyon kíváncsi vagyok hova jutunk a végére.Ez egy másik Palota.Nagyon tetszett a az éneklős jelenet és Kaning a kék ruhájában.Ő a kedvenc szereplőm.Nagyon jó a karaktere kedves,naiv,életvidám és határozott,de mellette igen érzékeny.Tetszik,hogy nem nyafog és sír,megmondja ,amit gondol.A herceg és Minnie kapcsolatát sem számon kérően emlegeti.Szinte küldi a herceget az exéhez,de a megjegyzései jók,mert elérik a célt,hatnak a hercegre.Nagyon sajnáltam a lépcsős jelenetnél,amikor a herceg közölte,hogy a szerelmét nem hozná a palotába.Itt virágnyelven mondta,nem szeretlek,de veled kell éljek,tetszett az asztalnál,amikor Kaning rákérdezett a királyi párra és megjegyezte"akkor ők is utálják egymást?" és hercegünk levonta a tanulságot "tehát utálsz engem".Amikor a közös szoba szóba került és mindketten kővé váltak egy percre,jót nevettem.Imádom a beszólásokat és az arcjátékukat.Angolóra...az nagyon jó volt.Peter Sheng mehetne hozzájuk tanulni.
Hercegünk nálam fekete pontos lett a kijelentései és a viselkedése miatt.Maga alatt vágja a fát,kíváncsi vagyok ,hogyan fog majd szépíteni,hogy lesz belőle hősszerelmes.A barátokat nagyon utáltam a viselkedésük miatt,nem vártam,hogy ennyire bunkók lesznek.Minnieről tudtam ,hogy kígyó lesz,de már sejtem talán mennyire,a nagybácsival való beszélgetés után.Második hercegünket nem sikerült megkedvelnem,sőt nekem inkább ellenszenves a hatalomra törekvése miatt.A koreai herceggel tudtam azonosulni és szurkolni neki,mert a hatalmat csak a hercegnő miatt akarta,de itt nem.Kaning irányában sem látom,hogy igazán szeretné,lehet ,hogy tetszik neki,de nem áll úgy mellette mint koreai elődje.A barátnők sem olyan támogatóak ,mint a másik sorozatban,pedig jó lenne.Érdekes volt látni a királynőt szánalmasan egyedül.Kaningra is ez vár,ha a helyzet nem változik.Hisz nem várnak tőle mást ,mint szüljön egy trónörököst,jól nevelje fel és szolgálja ki a férjét.Elég erős a nyomás az örökösért,durva,mi mindent be nem vetnek.Még a herceg is kimondta "tőled lesz gyerekem,mert te vagy a feleségem,te vagy itt a palotában életed végéig".Elég sötét jövő .Kíváncsi vagyok, itt felmerül-e majd a válás gondolata.Nagyon várom a következő részt,hogy lássam mi lesz.Remélem nem megyünk át szenvedősbe.Jó sokat írtam.most befejezem.
További kellemes napot mindenkinek.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 26. 11:36

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 9. rész feliratának fordítását. ^:)^
Tetszik ez a feldolgozás, sok a közös pont, de mégis sok esetben eltér, és ez így van jól.
Köszönöm még egyszer és nem elégszer. :-H
Marcsi :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. május 26. 15:52

Rita mind a két rész nagyon tetszett! :littlehearth: A hercegi pár hozta a formáját. Az együtt alváson kifeküdtem! Nekem úgy tűnik,hogy a rossz akarók itt még undokabbak mint a koreai soriban.
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást!
:flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 15:55

annamama írta:...Kedves Rita ....Nagyon szépen koszonom a Princess Hour 1-8 feliratát igy egyszerre...:)...de most szinte unnep nálam ha leulhetek a géphez és tobbnyire az igazi sori nézzés ccsak éjszaka van mert hát ilyen a nagyik élete mikor az unoka hol kohog ,hol taknyos ,hol pedig csak simán nemakar oviba menni ...:)...hiába van rossz ido,hiába esik az eso,hiába van zivatar a nagyiovi mindig uzemel ,pátyolgat ,fozi a kedvenc kajákat csak hogy egyen az a náthás rosszcsont és a nagyi csak sovárogva nézzi a gépét ...ez a két hét igy telt ...igy ha ma éjszaka nem lesz égiháboru akkor talán a nagyi is elkezdheti végre a Princess Hourt...de ugy fogok sietni nézzni hogy utol érjem a tobbieket akik annyi szépet és jot irtak errol a sorirol...... :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth: ....Anna...

Szia Anna! Előre is jó szórakozást a kis maratonhoz! Nagyon szívesen a feliratokat!

Szóval nálad az egyik ünnep (unokázás), elnyomta a másik ünnepet (sorinézés). Ez a
nagyik sorsa. Ha soha nem lenne kire vigyázni, az is nagyon rossz lenne. Én is várom
már nagyon, hogy unokáim legyenek! Én meg arról fogok írni, hogy csak éjszaka, lopva
tudtam fordítani, mert nappal a kedvenceit főztem, meg játszottunk... Jól van ez így!

Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 16:22

gyomar írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 8. rész feliratát. ^:)^
Hazaértem és ez volt az következő szabad percben amit csináltam.
Alakul, de most még nincs különösebb érzelem a herceg részéről, csupán annyi, hogy az unokatesó ne legyen a közelben mert attól ideges lesz. Az tényleg fájdalmas látvány volt amikor elengedte a felesége kezét.
köszönöm szépen.Marcsi :)

gyomar írta:Nagyon szépen köszönöm neked a 9. rész feliratának fordítását. ^:)^
Tetszik ez a feldolgozás, sok a közös pont, de mégis sok esetben eltér, és ez így van jól.
Köszönöm még egyszer és nem elégszer. :-H
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Szerencsésen hazaértél! Már láttam a fotóidat a "Van képem hozzá"-ban, és
olvastam is, hogy nagyon jól érezted magad szűkebb pátriámban, Borsodban! Nem csodálom,
hogy esőt is kifogtatok. Az utóbbi időben nincs olyan nap, hogy ne esne. A képeid mutatják,
hogy nagyon szép környéken jártatok. De ezt tudtam előre, ismerve Noszvajt. Majd oda is
fogok írni. Némelyik fotód annyira tetszik!

Mind a két rész feliratát nagyon szívesen!

Az zavar a Herceg-Hercegné-Minnie kombóban, hogy a Herceg hol így reagál, hol úgy. A mostani
részekben határozottan a feleségét választotta. Azon az egy eseten kívül, amikor mozdulatlanul
állt és eltűrte, hogy Minnie "meglepje" és megcsókolja, semmi jelét nem adta, hogy folytatni
szeretné vele a kapcsolatot. Az előzetesekben viszont megint mást látok. Na, mindegy, majdcsak
kivilágosodik számomra is, hogy mit akar.
Minni szándéka egyértelmű. Rájött, hogy nem az íjászat az álmai netovábbja. A Hercegné is
egyértelműen viselkedik. Ha már Hercegné lett belőle, akkor megpróbál úgy is viselkedni, és
igyekszik mindent megtenni a férjéért és a királyi családért amit csak tud. Még nem szerelmes,
ettől több nehezen várható el tőle.

Sajnáltam Kaningot, amikor meglátta Minniet végigtipegni a csizmácskájában a suli folyosóján:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 16:34

Gabóci5 írta:Rita! Most jöttem haza a gyerekek néptánc évzárójáról, és örömmel láttam és vittem a 9. részt. ^:)^ Köszönöm szépen.

Szia Gabi! A 9. részt is nagyon szívesen! Ha nem csalódom, pár fotót is készítettél a
néptánc évzáróról! Biztosan megint ügyesek voltak az unokáid!!!

Na, vajon kihez tipegett Minnie a kis csizmácskájában?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 16:56

cicus írta:Kedves Rita!

Köszönöm a 9.részt :x Most azonnal meg kell néznem,mert az lesz az igazi :)
A nagy izgalmak remélem nem ismétlődnek meg és már csak csupa örömteli
dolgok érnek minket egészen a sorozat végéig.
A majmos gif annyira cuki,de remélem Te nem fogtad a fejedet miközben
füstölt a billentyűzet :ymblushing:

Szép estét és jó pihenést O:-)

Kedves Cicus! nagyon szívesen a 9. rész feliratát is! Szerintem ez marad a rend, amit
az utolsó két résznél megtapasztaltunk. A hétfői és a keddi részek feliratát két nap
múlva fél négy felé fogja mindig kitenni a Subscene-re, és ha minden rendben, akkor
estére el tudok készülni a fordítással. A dramakoreaindo-ról meg leszedjük a nyers
videót. Illetve én a megára is feltöltöm. Remélem, így maradunk most már!

Cicus, gyönyörű volt az esti gifed. Beírtam a címét a keresőbe, és kidobta ezt az oldalt.
Tele van kincsekkel!

Füstölt a billentyűzet, de szerencsére nem kellett fognom a fejem, csak a fb miatt
már megint, de szerencsére Kata58 segített azt is megoldani.

A Hercegnek elvileg a Hercegnét kellett volna lovagolni tanítania, de szerintem abból
semmi nem lett:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 17:03

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a sorozat fordítását ..most már nem birok várni Indulás !!! :D

Kedves Zsuzsi! Jól teszed! Vágj bele! Minek sóvárogni, amikor itt vannak a videók
is és a feliratok is, már csak meg kell nézni őket!

Jó szórakozást kívánok! Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 17:17

dolores953 írta:Szia Rita

Köszönöm a 8.-9. rész feliratát. :) :littlehearth:
Mindkét rész nagyon tetszett, habár a báli ruhás és nyakékes lefekvés a finom
puha ágyikóba, kissé túlzásnak tűnt nekem. ( a cipőt hiányoltam.) Azt hittem errefelé ismerik a
pizsamát és a köntöst. :ymblushing:
A királyné és a nagymama igyekezetét nagyra értékeltem, de nem kéne beleszólni az ifjú házasok dolgába.
Meg aztán a gyógytea túladagolás is veszélyes lehet. :)) :)) Még a végén védekezni kell a Koronahercegnek. ;)
Kanning ügyesen elintézte magának hogy közös hálószobában legyenek. \:D/
Az ágyban az elválasztó párnák helyett én inkább kardot tettem volna, ahogy egy hercegi várban illik.
A koronahercegnek pedig... ( én azt hittem már sínen van...) van még mit fejlődni.
Az ellenfelek pedig nemhogy fogynának, inkább szaporodnak.( Biztos isszák a gyógyteát.)
:movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1:

Dolores! Még most is törlöm a könnyeimet! Jól leírtad a "gyógytea" alias afrodiziákum túladagolás
veszélyeit, Kaning intimpistáskodásának eredményét, és az ellenfelek szaporodási módszereit!

Eszembe jutott a thai Full House, ahol szintén a nagyi és az anyuka próbált segíteni a fiataloknak.
Csak a FH-ban "ümm"-nek hívták "azt", nem "házi feladat"-nak. Kíváncsian várom, hogy a következő
thai feldolgozásban mi lesz a neve!

Igen, szaporodnak az ellenfelek! A "gyógytea" után nekiálltak házi feladatot csinálni. Hihi! Már többen
vannak, mint a királyi család. Szegény Inn és Kaning! Nincs mese, össze kell fogniuk!

Nagyon szívesen a feliratokat! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 17:27

novcsi6 írta:Szia!!!!
NAgyon szépen köszönöm az újabb részeket :) :9
Engem kajakra megvett ...nekem sokkkal jobban tetszik, mint az eredeti :) :) :) :) :)
Csak így tovább

Szia!! Nagyon örülök neki! Nekem is jobban tetszik, de eddig mindegyik thai
feldolgozással így jártam. Nagyon szeretem őket!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 17:30

csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 9.rész feliratát!

Kedves csip! Nagyon szívesen!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 17:31

Heni írta:Ez gyors volt Köszönöm Rita!!!! :D

Nagyon szívesen!

:flower1: %%- :D %%- :flower1:

Vissza: “Thaiföld”