gyomar írta:Szia Rita!Nagyon szépen köszönöm neked a 8. rész feliratát.
Hazaértem és ez volt az következő szabad percben amit csináltam.
Alakul, de most még nincs különösebb érzelem a herceg részéről, csupán annyi, hogy az unokatesó ne legyen a közelben mert attól ideges lesz. Az tényleg fájdalmas látvány volt amikor elengedte a felesége kezét.
köszönöm szépen.Marcsi
gyomar írta:Nagyon szépen köszönöm neked a 9. rész feliratának fordítását.
Tetszik ez a feldolgozás, sok a közös pont, de mégis sok esetben eltér, és ez így van jól.
Köszönöm még egyszer és nem elégszer.
Marcsi
Kedves Marcsi! Szerencsésen hazaértél! Már láttam a fotóidat a "Van képem hozzá"-ban, és
olvastam is, hogy nagyon jól érezted magad szűkebb pátriámban, Borsodban! Nem csodálom,
hogy esőt is kifogtatok. Az utóbbi időben nincs olyan nap, hogy ne esne. A képeid mutatják,
hogy nagyon szép környéken jártatok. De ezt tudtam előre, ismerve Noszvajt. Majd oda is
fogok írni. Némelyik fotód annyira tetszik!
Mind a két rész feliratát nagyon szívesen!Az zavar a Herceg-Hercegné-Minnie kombóban, hogy a Herceg hol így reagál, hol úgy. A mostani
részekben határozottan a feleségét választotta. Azon az egy eseten kívül, amikor mozdulatlanul
állt és eltűrte, hogy Minnie "meglepje" és megcsókolja, semmi jelét nem adta, hogy folytatni
szeretné vele a kapcsolatot. Az előzetesekben viszont megint mást látok. Na, mindegy, majdcsak
kivilágosodik számomra is, hogy mit akar.
Minni szándéka egyértelmű. Rájött, hogy nem az íjászat az álmai netovábbja. A Hercegné is
egyértelműen viselkedik. Ha már Hercegné lett belőle, akkor megpróbál úgy is viselkedni, és
igyekszik mindent megtenni a férjéért és a királyi családért amit csak tud. Még nem szerelmes,
ettől több nehezen várható el tőle.
Kellemes hétvégét kívánok!Sajnáltam Kaningot, amikor meglátta Minniet végigtipegni a csizmácskájában a suli folyosóján: