Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi részeket.
A palotában nem szeretnék még szolgáló lány sem lenni.
A történet lassan halad,nincs is nagyon kibontva.A hallgatások,szünetek engem bosszantanak.Valahogy szaggatottra sikerültek a vágások a filmben.Ezt nem csak Nakhunra értem amit írtatok.
Már fenn ülnek a lovon ŐKKETTEN. Már egyedül álldogál a hercegné valami üvegfal mellett.Azt sem hiszem,hogy az anyuka,aki oly igen magányos nem veszi észre a párhuzamot a fia és Őfelsége a király totál elfoglaltsága miatt.
Értem én ,hogy a herceg és a hercegné gyerekeknek vannak beállítva,ezért kellőképpen gyerekes is főleg a hercegné picikém.Ha annyira kellene egy unoka,én gondolom nem ártana némi felvilágosítás a bájitalok helyett?!
De! De!
Amire olyan büszke a királyi pár,a herceg nevelése,azt hiányolom.A herceg korrektségét.Elvégre a hercegné az ő felesége.Tudjuk róla,hogy egyszerű helyen élt eddig,ahol ó,micsoda prűdség! Apa,anya együtt alszik.
Náluk nincs betyárbecsület ? A helyszín változással Pl. iskola,barátok karéja,lovagló tér,szülinapi buli mindenhol egy másik viselkedést kell hozni? Bár nekem mindenhol úgy tűnik,hogy szegény őfelsége Inn koronaherceget lökdösi valaki,azért van ott ahol.
Egyedül a szökése volt korábban ami a saját ötlete volt.
Nem bírom tovább megyek nézek én is valami nyugtatósat.
Kedves Nagyi! Védelmembe kell vennem Innt! Egyelőre nem csinált semmi olyat, ami sérthetné
a feleségét. Minnie volt az, aki jött és meglepte egy csókkal. De a következő pillanatban, amikor
az álpincér-újságíró ellökte Kaningot, máris hagyta Minniet a csudába, és csak Kaninggal törődött.
Vagy amikor később amikor Kaning unszolására találkozott Minnie-vel, akkor is korrekt volt, sőt
a 9. rész végén is, amikor ismét találkozott a lánnyal.
A barátok bunkó beszólásait nem hallhatta, arra nem tudott reagálni, de remélem fog, ha tudomást
szerez róla. Abban sem látok semmi rosszat, ha meghívja a barátait, köztük Minniet lovagolni.
Úgy gondolom, nem Inn lesz az,aki fájdalmat fog okozni Kaningnak, hanem Minnie akciói, amiket
úgy fog megtervezni, hogy úgy tűnjék, mintha... pedig nem is... És ugyanezt gondolom Nakhunról
is. Ő szintén félreérthető helyzetekkel fogja fájdítani Inn szívét.
A Full House volt az első thai sorim, és kezdetben nagyon fura volt, hogy mennyi hallgatás van
benne. De ahogy haladtunk előre, megszoktam, sőt a sori egyik nagy erényének tartottam. Szeretem,
ha hagynak időt, hogy együtt örülhessünk, együtt sírjunk, együtt szenvedjünk kedvenceinkkel.
Amikor Om-Am bejelentette Mike-nak, hogy elveszítette a fogadást, mert beleszeretett, majd
lehúzta az ujjáról a gyűrűt és elment, hosszú percekig mutatták, ahogy Mike elkezd könnyezni, majd
egyre fájdalmasabban zokogni. Szokatlan volt, de azt a fájdalmat, amit ő színészként csak eljátszott,
annyira át tudtam érezni, mert volt időm rá, hogy szabályosan fájt az én szívem is. Mondjuk előtte
már Om-Am is megfájdította a vallomásával.
Inn a palotában egy zárt világban nőtt fel, ahol nem érintkezhetett a nép hétköznapi gyermekeivel.
Az angliában töltött idő (ahol szintén csak hasonszőrűekkel, gazdag csemetékkel találkozhatott) azért
rádöbbentette arra, hogy a palotában mennyire el volt zárva a valóságtól, és mennyire magányos volt
a korábbi élete. Ezért is mondta azt Kaningnak, hogy nem szeretné, hogy a szerelme a palotában éljen.
Kaning fogja felnyitni a szemét a hétköznapi világra, hogy ne csak az elitet, és annak elkényeztetett
tagjait lássa, és segíteni fog neki abban is, hogy időnként levethesse a palota szabályai által alkotott
béklyókat, és belekóstolhasson az átlag emberek átlagos életébe.
Nagyon szívesen a feliratokat! Kellemes hétvégét!