Princess Hours (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (9/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 18:27

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi a 8-9 rész forditását.
Továbbra is nagyon tetszik ahogy thajosították a a Goongot.
Kaning a szülinapi bulin megmutatta azt a vidám életrevaló énjét. ( a tornacipó az kissé.....odaragadt a lábához iskolába is meg itt is)
Talán telene egy jobb minőségűre is azt jobban szerettem volna.
Inn néha látja a felesége vidám énjét ami tetszik is neki, de néha meg nagyon bunkó módon viselkedik és ebben párja Minne is meg a "barátai is"
( szülinap, lovaglás)
Tetszett, hogy Kaning milyen hamar felfedzte a Királynő magányát. ( a palotába élők már megszokták, egy új ember friss szemmel olyat is lát amit mást nem).
Aranyos volt a gyógyfőzet utáni együtt alszunk mert muszáj jelenetek, jókat derültem.
Köszönet ismét.

Kedves Virág! Nagyon szívesen a feliratokat! Jót nevettem a tornacipős megjegyzéseden!
De nem csak az ragadt oda a lábához, hanem a pöttyös zokni is! Én is azt hiszem, hogy Inn
figyelmét kétféle módon tudja felkelteni a Hercegné. Az egyik, hogy megmutatja, milyen is
az, amikor felhőtlenül tud örülni, szórakozni az ember. Inn nehezen tudja elengedni magát,
biztosan jól fog esni neki, ha a Hercegné megtanítja lazulni. A másik, a ragaszkodása, a
tisztelete, a királyi család iránt, és hűségének kifejezése azáltal, hogy kiáll értük, védelmezi
őket, amikor kell. Ezzel már a Királyt és a Királynét is megnyerte magának.

Inn a férfiak és fiatal fiúk mintapéldája. Ha kettesben van a szerelmével kenyérre lehet kenni
- lásd egy hétig tologatta Kaningot a kerekesszékkel, pedig tudta, hogy már régen jól van a
lába - de ha a barátaival van játszania kell az eszét előttük. Inn is bunkó lesz egy ideig, de
biztosan nem lesz boldog a következményével. Azok a barátok is!!

Kellemes hétvégét kívánok!

"Ágyjelenetek":

Spoiler: mutasd
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 18:37

boszorkany írta:Ritam,ennyi izgalom utan rad fer a nyugodt ejszaka,szep almokat.
Gyorsan begyujtottem az ujabb ket epizodot,koszonom. :)

Szia Éva! Remélem, hogy több izgalom már nem lesz a fordítás során! Ennyi is elég volt!
Egyrészt szeretjük a sorit, és nagyon várjuk a feliratokat, hogy megnézhessük az újabb
részeket. Másrészt soha nem szeretném megérni, hogy belekezdek egy sorozatba, és nem
tudom befejezni, még akkor sem, ha önhibámon kívül történik.

Kellemes hétvégét! Nagyon szívesen!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 26. 18:47

Öröm volt végignézni a képeket..és már a látványuktól vigyorra áll az ember szája! Nagyon egyetértek a mondottakkal, most nem is igen tudok én sem hozzátenni, ma előkerestem a gongos lemezemet, mert annyira hiányzott Yun igazi karaktere..ha lehet mondani..ez az egy hibája van a sorozatnak, hogy nem megfelelő karaktert találtak a herceg riválisának! :-?? . Kár érte, mert a koreai változatban minden hibája ellenére nagyon szerettük! :-bd :ymhug: :movingflower: :flower1: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 18:50

VidékiÉva írta:Vittem én is a 9. részt. Nagyon köszönöm. Tegnap muszáj volt megnéznem a 8. részt. Eddig ez tetszett a legjobban, de gyanítom a 9 is ugyanígy lesz. Az a puszi jelenet a lejárt barátnővel nagyon durva volt, amit giffekben is felrakott Gabóci. A herceg kedves tapló barátai is nagyon tenyérbemászók.(((
Köszönöm: Éva :movingflower:

Szia Éva! Nagyon szívesen heti részeket! Ez a sorozat kihozza belőlünk a humort.
Jókat nyerítek a legújabb hozzászólásaitokon! A "lejárt barátnő" megnevezés nagyon
tetszik. Minnie igyekszik felfrissíteni a kapcsolatát a Herceggel, vagyis szeretné
meghosszabbítani a szavatossági időt (hogy ne járjon még le, mint barátnő), mert
rájött, hogy mégsem az íjászbajnoki cím elérése az álma. Rossz lóra/álomra tett!

Sejtem, hogy a jövő héten a gyilkos ösztönünket hozza ki belőlünk Minnie és a
három "jó" barát.

Milyen cuki ez a ruhácska:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 19:00

nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 8-9. rész fordítását, megint egyben sikerült elfogyasztanom vacsira :)) ebből rendszer lesz úgy néz ki :))
Nagyon édes a hercegnő, annyira nevettem a bájitalos viselkedésén, cuki volt :D Sajna a gonoszok beindultak, keverik a "mérget" a háttérben rendesen, lesz itt még izgalom. Csak egy bajom van a sorival: túl rövidek a részek és túl kevés van belőle egy héten :D
Most pedig elteszem magam holnapra, a péntek a legrövidebb, de leghúzósabb napom sajna.
Jó éjt :)

Szia Brigi! Reméljük a párod is bírja majd a hideg vacsikat! Nyugtasd meg, hogy már
"csak" öt hét van hátra!

Pattie nagyon jó színésznő! Minden porcikájával játszik. És jól játszik! Úgy gondolom,
hogy az igazi izgalom a jövő heti részekben indul be. A ****keverők minden követ meg
fognak mozgatni, hogy szétválasszák Innt és Kaningot, mielőtt megszületne az utód.
Ha ez nem lenne elég, Inn barátai jó nagyokat rúgnak majd Kaningba.

Kellemes hétvégét! Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 19:04

milomartin írta:Kedves Rita!Köszönöm asegítségedet remêlem legközelebb nem leszek ilyen béna :x Nagyon szépen köszönön a feliratokat nagyon élveztem.További szép napot ês kellemes hétvégét!

Kedves Edit! Nem vagy béna, csak tapasztalatlan! Szólj, ha szeretnél valamit
megoldani és nem megy, szívesen segítek!

Örömmel készítettem a feliratokat! Boldog vagyok, hogy ennyire tetszik a PH!

Kép
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. május 26. 19:49

Üdv.
Köszönöm szépen a 9.rész feliratát, valamint a letöltési lehetőséget.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 19:55

Kata58 írta:Tetszett nekem is a két rész, de több volt benne a fájó pillanat mint az örömteli. #:-s .Sajnos a kis hercegnő ellen nagyon beindult a verli és a barát is elhatározta, hogy márpedig ő lesz a koronaherceg.! Ütős volt az a pillanat, ahogy a tükörben látta önmagát mint koronaherceg! :-w
Kaningot szereti, és meg is akarja szerezni, ezért is vesz részt mindenben ami kötődik hozzá! Aljas dolog.Itt kivételesen a koreai jobban tetszett. :) . Mert a másik részben az érzelmek őszinték voltak nem számítóak! na mindegy .tetszik a feldolgozás, aranyosak Kaning kis szolgálói, mennyire drukkolnak a boldogságáért...még egyenlőre nem sejtik hogy itt még mindig csak a megtévesztés áldozatai. [-x
Viszont egyre jobban megjelennek azok a pillanatok, amikor kölcsönösen kezdenek vonzódni egymáshoz! De még messze vannak a teljes szívből való szerelemtől...úgyhogy izgatottan várhatjuk a folytatást! :D ui.: Nem kellene Kaningnak Minniet folyton felemlegetni....saját helyzetét nehezíti...olajat önt a tűzre... :ymdaydream: :ymhug: :movingflower: :littlehearth:

Rita, teljesen egyetértek veled a 2. fiú kiválasztása abszolút rossz döntés volt nem illik sem karakterileg, sem külsőleg a sorozatba...legalábbis ide abszolúte nem! megyek is egy picit megvigasztalni magam a koreai Gonggal...mert ott szőke hercegem imádni való volt...legalábbis egy darabig... :D :D :D

Szia Kata! Nagyon örülök, hogy ezek a részek is elnyerték a tetszésedet! Lassan jönnek a drámai
részek, de arra számítok, hogy nem hagynak sokáig szenvedni bennünket, hanem minden részben
oldanak majd a feszültségünkön.

Nakhunt nem is értem. Vagy rosszul vágták meg a sorit, vagy a színész bénázta el azt a jelenetet,
amikor hirtelen rátör, hogy ő akar lenni a koronaherceg. Semmi átmenet! Egyik pillanatban még
bulizik Innel és Kaninggal, másik pillanatban meg már megőrül a pozícióért. Pedig tudja, mert
kihallgatta az anyját és a mecénást, hogy milyen aljas módon akarják visszaszerezni neki a trónt.

A szolgálók kezdettől fogva cukik. A főnöknőn szórakozom a legjobban. Próbál komoly maradni, és
a másik kettőt rendre utasítani, de ő sem tudja letagadni, hogy mennyire örül, ha minden úgy jön
össze, hogy Kaningnak is jó legyen.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 20:03

Marika44 írta:Hát igen Yulnak sokkal erősebb kisugárzása van a koreai Goongban mint Nakungnak. Ö egy gyenge karakter, az anyja sokkal nagyobb befolyással van rá mint Yulra. A barátokról pedig nem is beszélve nagyon ellenszenvesek, kiváncsi vagyok rá hogy fogja Kanin megnyerni őket, vagy hogy lehet meg-bocsátani azért a gúnyolódásért amit kapott tőlük. Bár Kaning nagyon kedves. Ugy látom, hogy a királyné kezdi Őt megkedvelni.
További szép napot. Üdv.:Mné/Marika

Egyetértek veled, Marika! Yulnak volt jelenléte. Érezted, ha ott volt valahol. Volt súlya.
Nakhun karaktere olyan, mintha nem lenne jól kidolgozva. Súlytalan, komolytalan, nem
tudom elképzelni róla, hogy jó uralkodó legyen. Jelentéktelen figura. hamarosan ki fog
derülni, hogy direkt ilyennek akarták, vagy valami melléfogás az egész karakter, vagy a
színész képtelen megformálni a szerepet. Úgy tűnik, hogy Nakhun a gyenge láncszem a
történetben.

Szerintem a barátok el fogják fogadni Kaningot, ha azt látják, hogy Inn hozzá ragaszkodik,
nem Minnihez.

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. május 26. 20:32

Rita írta:Kép
Kép

Rita, köszönöm ezt a két képet, annyit nevettem rajta, Kaning a naiv ártatlanság, ;)
még meg is magyarázza a magyarázhatatlant.
Nem is tudom melyik a jobb: a házi feladat, vagy a házi dolgozat. :ymblushing:
Mer' nem mindegy: az egyik feladat, a másik meg munka. :))
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 20:45

Kedves Ica! Annyira jó volt olvasni az elemzésedet, csak azt sajnálom, hogy én már nem emlékszem
ennyire jól a koreai Goongra!
Olyan jó lenne most, mert sokkal okosabbakat tudnék neked írni az én
érzéseimről.

A fővonalra, vagyis a Hercegre, a Hercegnére és Yulra nagyjából emlékszem, de a mellékszereplők a
homályba vesztek. Például arra sem emlékszem már, hogy a másik sorozatban támogatóbbak voltak,
mint ebben.

Gondolom, mi volt az elszomorító dolog, amit az előzetesben láttál. Én is elszomorodtam tőle. Viszont
volt egy másik videó, ami nagyon picit más megvilágításba helyezte a látottakat. Mintha az a jelenet,
egy színházi próba lenne csak, ebből csinál Minnie egy minidrámát Kaningnak. Ez nem biztos, csak
szeretném ezt hinni. A 8. és a 9. részből annyira nem következik az a csók!

Nagyon igazad van, én is észrevettem, hogy az eredeti soriból bizonyos momentumok itt is megjelennek,
de nem ott, és nem akkor, mint a koreaiban, így teljesen megváltozik a jelentésük.

Kaning egy igazi, jó értelemben vett hétköznapi lány, és pont ebben van a vonzereje Inn számára. Úgy
hiszem, Kaningnak teljesen felesleges aggódnia Minnie miatt. Ő van a legtöbbet Inn mellett, így ő az
egyetlen, aki örömöt, szórakozást, boldogságot tud becsempészni a férje beszabályozott és unalmas
életébe, amire Inn egyre inkább vevő, az már most is látszik. Én ezekre a közös örömködésekre vagyok
még nagyon kíváncsi. Mik azok a dolgok, amiket meg tud tanítani, mutatni, tapasztaltatni Innel.

Tehát mondhat Inn bármit, hogy nem akarja, hogy a szerelme a palotában szenvedjen, meg ilyesmi...
Ő már most elégedett azzal, hogy össze van kötve örökre Kaninggal, és ez már jó alap a továbbiakhoz.

Igen, én is azt éreztem, hogy Inn meghökkent, amikor Kaning megkérdezte, hogy "Akkor ők is utálják
egymást, mint mi"? És nem az volt a válasz, hogy "Igen", hanem az, hogy "Szóval utálsz?", "Jó tudni."
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy ő nem utálja Kaningot. De miért is utálná? Kaning sem utálja
a Herceget.

Jót röhögtem! Peter S.-t is be lehetne íratni angolra, de könyörgöm, ne ebben a soriban! Ebből hagyjuk ki!
Még ezt is elrontja!

Hirtelen ennyi jutott eszembe, amit korábban még nem írtam le! Köszönöm ezt a bőséges hsz.-t! Csak
arról a soriról lehet ennyit írni, amit nagyon szeretünk, vagy nagyon utálunk! Mivel a Princesst nem
lehet utálni, ezért csakis a szeretet mozgathatta a billentyűzeten az ujjaidat (milyen költői voltam!).

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. május 26. 20:46

Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi részeket.
A palotában nem szeretnék még szolgáló lány sem lenni. x_x
A történet lassan halad,nincs is nagyon kibontva.A hallgatások,szünetek engem bosszantanak.Valahogy szaggatottra sikerültek a vágások a filmben.Ezt nem csak Nakhunra értem amit írtatok.
Már fenn ülnek a lovon ŐKKETTEN. Már egyedül álldogál a hercegné valami üvegfal mellett.Azt sem hiszem,hogy az anyuka,aki oly igen magányos nem veszi észre a párhuzamot a fia és Őfelsége a király totál elfoglaltsága miatt. [-x Értem én ,hogy a herceg és a hercegné gyerekeknek vannak beállítva,ezért kellőképpen gyerekes is főleg a hercegné picikém.Ha annyira kellene egy unoka,én gondolom nem ártana némi felvilágosítás a bájitalok helyett?!
De! De!
Amire olyan büszke a királyi pár,a herceg nevelése,azt hiányolom.A herceg korrektségét.Elvégre a hercegné az ő felesége.Tudjuk róla,hogy egyszerű helyen élt eddig,ahol ó,micsoda prűdség! Apa,anya együtt alszik. $-) Náluk nincs betyárbecsület ? A helyszín változással Pl. iskola,barátok karéja,lovagló tér,szülinapi buli mindenhol egy másik viselkedést kell hozni? Bár nekem mindenhol úgy tűnik,hogy szegény őfelsége Inn koronaherceget lökdösi valaki,azért van ott ahol. :-t Egyedül a szökése volt korábban ami a saját ötlete volt. :!! Nem bírom tovább megyek nézek én is valami nyugtatósat. :-? :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 26. 21:00

B.Marika írta:Rita mind a két rész nagyon tetszett! :littlehearth: A hercegi pár hozta a formáját. Az együtt alváson kifeküdtem! Nekem úgy tűnik,hogy a rossz akarók itt még undokabbak mint a koreai soriban.
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást!
:flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1:

Szia Marika! Inn és Kaning közös jeleneteit szeretem a legjobban, de csak a palotában!
Ha kimennek onnan, azonnal valaki disznóságot akar elkövetni ellenük, vagy Inn bunkón,
tapintatlanul bánik Kaninggal, esetleg a barátai, vagy Minnie nagyképűsködik vele.

Egyszóval, maradjanak a palotában! Csak akkor unalmas lesz a sori!

Én is várom a folytatást! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
VidékiÉva

Re: Princess Hours (2017) (8/20)

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 26. 22:16

[

A thaiok az ételfaragásról is híresek:[/color][/b]

Kép[/quote]
Szia Rita!
Csodaszép ez a zöldség, gyümölcsfaragás. Régebben is láttam már ilyet. Hihetetlenül ügyesek. De akkor valami étteremben volt. Azt hittem, hogy csak pár emberke műveli. De a Full house-ban is ezt tanítja a nagymama a szolgálónak és később OmAmnak is. Azt hittem, hogy csak díszítés funkciója van. De ott a faragott tökből készült a curry. Az ehető virágokkal kapcsolatban, nekem a tálaláskor alkalmazott virág, de nekem eszemben sincs főzni vele. Maradi vagyok. Tudom, hogy a törökök és a görögök is használják az édességeikhez a rózsavizet és a narancsvirágvizet, ez még elmegy. De mi értelme van az ibolyás, levendulás kristálycukornak, orgonás szörpnek? Sajnos nagyon maradi vagyok az étkezések terén. Nekem a fagyi és a sütemények is csak sárga, barna, rózsaszín és fehér lehet. Nem tudnék megenni kék vagy zöld fagyit. Még kóstolás szintjén sem.(((
Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e a problémámmal, de ezeket az emojikat nem tudom alkalmazni, mert ugyanis picik itt oldalt és nem ismerem fel, hogy melyik mi akar lenni. Igaz oda van írva angolul, de azt meg nem beszélem.(((
Éva
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 26. 22:31

Vaskica06 írta:Nagyon szeretem ezt a sorozatot és "köröm rágva " izgatottan várom mindig az újabb részeket.Nem győzök köszönetet mondani a gyors fordításért.Nagyon szépen köszönöm.
A 9. -részben én is úgy éreztem,mintha a szeretet vonal egy kissé leállt volna.Sőt az előzetesekben elszomorító dolgot láttam,de majd meglátom ,mi lesz belőle.Már látom ,hogy ez a történet hasonlít az eredetire,mert megtalálhatók benne az egyes jelenetek,de azok egész más időben jelennek meg és mást jelentenek.Nagyon kíváncsi vagyok hova jutunk a végére.Ez egy másik Palota.Nagyon tetszett a az éneklős jelenet és Kaning a kék ruhájában.Ő a kedvenc szereplőm.Nagyon jó a karaktere kedves,naiv,életvidám és határozott,de mellette igen érzékeny.Tetszik,hogy nem nyafog és sír,megmondja ,amit gondol.A herceg és Minnie kapcsolatát sem számon kérően emlegeti.Szinte küldi a herceget az exéhez,de a megjegyzései jók,mert elérik a célt,hatnak a hercegre.Nagyon sajnáltam a lépcsős jelenetnél,amikor a herceg közölte,hogy a szerelmét nem hozná a palotába.Itt virágnyelven mondta,nem szeretlek,de veled kell éljek,tetszett az asztalnál,amikor Kaning rákérdezett a királyi párra és megjegyezte"akkor ők is utálják egymást?" és hercegünk levonta a tanulságot "tehát utálsz engem".Amikor a közös szoba szóba került és mindketten kővé váltak egy percre,jót nevettem.Imádom a beszólásokat és az arcjátékukat.Angolóra...az nagyon jó volt.Peter Sheng mehetne hozzájuk tanulni.
Hercegünk nálam fekete pontos lett a kijelentései és a viselkedése miatt.Maga alatt vágja a fát,kíváncsi vagyok ,hogyan fog majd szépíteni,hogy lesz belőle hősszerelmes.A barátokat nagyon utáltam a viselkedésük miatt,nem vártam,hogy ennyire bunkók lesznek.Minnieről tudtam ,hogy kígyó lesz,de már sejtem talán mennyire,a nagybácsival való beszélgetés után.Második hercegünket nem sikerült megkedvelnem,sőt nekem inkább ellenszenves a hatalomra törekvése miatt.A koreai herceggel tudtam azonosulni és szurkolni neki,mert a hatalmat csak a hercegnő miatt akarta,de itt nem.Kaning irányában sem látom,hogy igazán szeretné,lehet ,hogy tetszik neki,de nem áll úgy mellette mint koreai elődje.A barátnők sem olyan támogatóak ,mint a másik sorozatban,pedig jó lenne.Érdekes volt látni a királynőt szánalmasan egyedül.Kaningra is ez vár,ha a helyzet nem változik.Hisz nem várnak tőle mást ,mint szüljön egy trónörököst,jól nevelje fel és szolgálja ki a férjét.Elég erős a nyomás az örökösért,durva,mi mindent be nem vetnek.Még a herceg is kimondta "tőled lesz gyerekem,mert te vagy a feleségem,te vagy itt a palotában életed végéig".Elég sötét jövő .Kíváncsi vagyok, itt felmerül-e majd a válás gondolata.Nagyon várom a következő részt,hogy lássam mi lesz.Remélem nem megyünk át szenvedősbe.Jó sokat írtam.most befejezem.
További kellemes napot mindenkinek.

Kedves Vaskica!
Minden szavaddal egyeértek. Pont ezt akartam leírni, a számból vetted ki a szót. Így már nincs szükség, hogy mégegyszer leírjam.
Köszönöm: Vidéki Éva
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 26. 23:07

Inn a férfiak és fiatal fiúk mintapéldája. Ha kettesben van a szerelmével kenyérre lehet kenni
- lásd egy hétig tologatta Kaningot a kerekesszékkel, pedig tudta, hogy már régen jól van a
lába - de ha a barátaival van játszania kell az eszét előttük. Inn is bunkó lesz egy ideig, de
biztosan nem lesz boldog a következményével. Azok a barátok is!!

"Ágyjelenetek":

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép[/quote]
Igazad van. Nekem is pont ez jutott eszembe. Be is ugrott róla a Grease, imádtam annó.
http://indavideo.hu/video/John_Travolta ... ar_felirat
Jók az ágyjeleneteid. A lekötözős mindent vitt. Nagyon tetszik a sori. A többiek is leírták már, hogy Yul hiányzik csak az eredetiből, jobbat találhattak volna. De eddig ennyi a negatívum az öszzehasonlítás során.
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 26. 23:26

[
Szia Éva! Nagyon szívesen heti részeket! Ez a sorozat kihozza belőlünk a humort.
Jókat nyerítek a legújabb hozzászólásaitokon! A "lejárt barátnő" megnevezés nagyon
tetszik. Minnie igyekszik felfrissíteni a kapcsolatát a Herceggel, vagyis szeretné
meghosszabbítani a szavatossági időt (hogy ne járjon még le, mint barátnő), mert
rájött, hogy mégsem az íjászbajnoki cím elérése az álma. Rossz lóra/álomra tett!

Sejtem, hogy a jövő héten a gyilkos ösztönünket hozza ki belőlünk Minnie és a
három "jó" barát.

Milyen cuki ez a ruhácska:

Kép[/quote]
Nagyon várom. Nagyon tetszik a sorozat. De azért meg kell mondani a csaj egy jelenség volt azon a lovon. Az a tartás ahogy megülte a lovat. Gyönyörű volt. Máshol nem tetszik, illetve tetszett eddig sem. Az alakja nagyon jó, de a feje nem. Látom azért majd Kaningot is tanítják lovagolni. Ez a fríz csodaszép amin tanul éppen. Egyébként is szeretem a lovakat. Jó, hogy lóból is egy szépséget találtak. Passzol a film stílusához. A ruhák, palota, környezet is tetszenek. Minden nagyon ízléses. Köszönöm szépen.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 27. 7:13

Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm az eddigi részeket.
A palotában nem szeretnék még szolgáló lány sem lenni. x_x
A történet lassan halad,nincs is nagyon kibontva.A hallgatások,szünetek engem bosszantanak.Valahogy szaggatottra sikerültek a vágások a filmben.Ezt nem csak Nakhunra értem amit írtatok.
Már fenn ülnek a lovon ŐKKETTEN. Már egyedül álldogál a hercegné valami üvegfal mellett.Azt sem hiszem,hogy az anyuka,aki oly igen magányos nem veszi észre a párhuzamot a fia és Őfelsége a király totál elfoglaltsága miatt. [-x Értem én ,hogy a herceg és a hercegné gyerekeknek vannak beállítva,ezért kellőképpen gyerekes is főleg a hercegné picikém.Ha annyira kellene egy unoka,én gondolom nem ártana némi felvilágosítás a bájitalok helyett?!
De! De!
Amire olyan büszke a királyi pár,a herceg nevelése,azt hiányolom.A herceg korrektségét.Elvégre a hercegné az ő felesége.Tudjuk róla,hogy egyszerű helyen élt eddig,ahol ó,micsoda prűdség! Apa,anya együtt alszik. $-) Náluk nincs betyárbecsület ? A helyszín változással Pl. iskola,barátok karéja,lovagló tér,szülinapi buli mindenhol egy másik viselkedést kell hozni? Bár nekem mindenhol úgy tűnik,hogy szegény őfelsége Inn koronaherceget lökdösi valaki,azért van ott ahol. :-t Egyedül a szökése volt korábban ami a saját ötlete volt. :!! Nem bírom tovább megyek nézek én is valami nyugtatósat. :-? :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Kedves Nagyi! Védelmembe kell vennem Innt! Egyelőre nem csinált semmi olyat, ami sérthetné
a feleségét. Minnie volt az, aki jött és meglepte egy csókkal. De a következő pillanatban, amikor
az álpincér-újságíró ellökte Kaningot, máris hagyta Minniet a csudába, és csak Kaninggal törődött.
Vagy amikor később amikor Kaning unszolására találkozott Minnie-vel, akkor is korrekt volt, sőt
a 9. rész végén is, amikor ismét találkozott a lánnyal.
A barátok bunkó beszólásait nem hallhatta, arra nem tudott reagálni, de remélem fog, ha tudomást
szerez róla. Abban sem látok semmi rosszat, ha meghívja a barátait, köztük Minniet lovagolni.

Úgy gondolom, nem Inn lesz az,aki fájdalmat fog okozni Kaningnak, hanem Minnie akciói, amiket
úgy fog megtervezni, hogy úgy tűnjék, mintha... pedig nem is... És ugyanezt gondolom Nakhunról
is. Ő szintén félreérthető helyzetekkel fogja fájdítani Inn szívét.

A Full House volt az első thai sorim, és kezdetben nagyon fura volt, hogy mennyi hallgatás van
benne. De ahogy haladtunk előre, megszoktam, sőt a sori egyik nagy erényének tartottam. Szeretem,
ha hagynak időt, hogy együtt örülhessünk, együtt sírjunk, együtt szenvedjünk kedvenceinkkel.
Amikor Om-Am bejelentette Mike-nak, hogy elveszítette a fogadást, mert beleszeretett, majd
lehúzta az ujjáról a gyűrűt és elment, hosszú percekig mutatták, ahogy Mike elkezd könnyezni, majd
egyre fájdalmasabban zokogni. Szokatlan volt, de azt a fájdalmat, amit ő színészként csak eljátszott,
annyira át tudtam érezni, mert volt időm rá, hogy szabályosan fájt az én szívem is. Mondjuk előtte
már Om-Am is megfájdította a vallomásával.

Inn a palotában egy zárt világban nőtt fel, ahol nem érintkezhetett a nép hétköznapi gyermekeivel.
Az angliában töltött idő (ahol szintén csak hasonszőrűekkel, gazdag csemetékkel találkozhatott) azért
rádöbbentette arra, hogy a palotában mennyire el volt zárva a valóságtól, és mennyire magányos volt
a korábbi élete. Ezért is mondta azt Kaningnak, hogy nem szeretné, hogy a szerelme a palotában éljen.

Kaning fogja felnyitni a szemét a hétköznapi világra, hogy ne csak az elitet, és annak elkényeztetett
tagjait lássa, és segíteni fog neki abban is, hogy időnként levethesse a palota szabályai által alkotott
béklyókat, és belekóstolhasson az átlag emberek átlagos életébe.

Nagyon szívesen a feliratokat! Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (8/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 27. 7:54

VidékiÉva írta:[
Szia Rita!
Csodaszép ez a zöldség, gyümölcsfaragás. Régebben is láttam már ilyet. Hihetetlenül ügyesek. De akkor valami étteremben volt. Azt hittem, hogy csak pár emberke műveli. De a Full house-ban is ezt tanítja a nagymama a szolgálónak és később OmAmnak is. Azt hittem, hogy csak díszítés funkciója van. De ott a faragott tökből készült a curry. Az ehető virágokkal kapcsolatban, nekem a tálaláskor alkalmazott virág, de nekem eszemben sincs főzni vele. Maradi vagyok. Tudom, hogy a törökök és a görögök is használják az édességeikhez a rózsavizet és a narancsvirágvizet, ez még elmegy. De mi értelme van az ibolyás, levendulás kristálycukornak, orgonás szörpnek? Sajnos nagyon maradi vagyok az étkezések terén. Nekem a fagyi és a sütemények is csak sárga, barna, rózsaszín és fehér lehet. Nem tudnék megenni kék vagy zöld fagyit. Még kóstolás szintjén sem.(((
Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e a problémámmal, de ezeket az emojikat nem tudom alkalmazni, mert ugyanis picik itt oldalt és nem ismerem fel, hogy melyik mi akar lenni. Igaz oda van írva angolul, de azt meg nem beszélem.(((
Éva

Szia Éva! Én is a Full House kapcsán olvastam róla először, hogy a thaioktól származik a
ma már nem csak keleten oly népszerű zöldségfaragás, zöldségszobrászat. Itt egy klassz
videó, mit lehet csinálni egy dinnyéből:

https://www.youtube.com/watch?v=roThCERxVCs

Én sem keresem, hogy melyik virágot lehet megenni és melyiket nem, de ha a levelüket,
a gyökerüket, a szárukat, a termésüket elfogyasztjuk a növényeknek, miért ne lehetne a
virágukat is. A teákban, gyógyteában nincs problémánk velük, megisszuk és kész. Számomra
a bodza virágjából készült szörp az egyik legfinomabb itóka.

Egy barcelóniai piacon így árulják az ehető virágokat:

Kép

Még senki nem panaszkodott az oldalt látható emoticonokra. Minden hsz.-ben ott virítanak.
Amikor csináltuk a fiammal a fórumot, többfélét is kipróbáltunk, de az ettől nagyobbak
nagyon nagyra megnyújtották a szövegdobozt, amibe a hsz.-t kell írni, és a hsz.-ba beszúrva
a szöveget is széthúzták. Ezért ennél a méretnél maradtunk.

Főzésre váró cukkini virágok:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 27. 8:15

VidékiÉva írta:De azért meg kell mondani a csaj egy jelenség volt azon a lovon. Az a tartás ahogy megülte a lovat. Gyönyörű volt. Máshol nem tetszik, illetve tetszett eddig sem. Az alakja nagyon jó, de a feje nem.

A neten szinte csak sportos képeket lehet találni a Minnie-t alakító Bebe Tanchanokról.
Valóban úgy ült a lovon, ahogy azt kell. Elegáns volt, és mutatós.

Kép

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 27. 21:38

Nagyon szeretem én is ezt a sorozatot, én semmiképen nem hasonlítom az eredetihez, részben azért mert csak a főbb vonalakra emlékszem, és nekem ez így kerek. Már nagyon sok mindent leírtatok róla, nem ismételném, inkább képeken keresztül élem át a történetet.
Minni bosszantó, a nagyiék utód sürgetési igyekezete pedig vidám perceket szerez.
Elnézést, ha sok a gif, de nehéz volt abba hagyni.

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 27. 21:53

Tudod Gabóci...Isten tartsa meg a szokásodat! :)) :)) :)) .
Én sem tudok betelni a giffekkel...még szerencse, hogy nem tudom hogy kell csinálni, mert lehet lenne egy gifffórumom =)) =)) =)) =)) .
Nagyon tetszett a házifeladat és a dolgozat kettőse én is kifeküdtem...ahogy a többin is! :)) :)) :)) =)) =)) =)) :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 28. 9:01

Gabi! A gifekből sosem elég! Sokan vannak, akik úgy néznek meg újra
egy nekik tetsző sorozatot, hogy a kedvenc jeleneteikhez tekernek, aztán
mennek is tovább a következőre. Na, a gifeknél nem kell tekerni! Itt a
lényeg az orrunk előtt. Azt, hogy mi történt előtte, meg utána, azt meg
oda tudjuk képzelni. Ezért szeretem én nagyon a gifeket... azt hiszem.

Köszönöm szépen! A te kiválasztott pillanataid az enyémek is! Pár gif
és előttünk egy egész epizód. Vagy talán ezért szeretem a gifeket? Nem
tudom, de szeretem!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 28. 18:34

Szia Gabóci!
Én is nagyon szeretem a giffeket. Nagyon köszönöm, hogy felteszed. Tényleg nagyon megkönnyíti a visszaemlékezést az adott részre. Én sem tudom csinálni, hálás vagyok értük.
Éva
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 28. 18:36

VidékiÉva írta:Szia Gabóci!
Én is nagyon szeretem a giffeket. Nagyon köszönöm, hogy felteszed. Tényleg nagyon megkönnyíti a visszaemlékezést az adott részre. Én sem tudom csinálni, hálás vagyok értük.
Éva

Nagyon szívesen. :)

Vissza: “Thaiföld”