Princess Hours (online is nézhető)

VidékiÉva

Re: Princess Hours (2017) (9/20)

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 28. 18:45

Rita írta:
VidékiÉva írta:De azért meg kell mondani a csaj egy jelenség volt azon a lovon. Az a tartás ahogy megülte a lovat. Gyönyörű volt. Máshol nem tetszik, illetve tetszett eddig sem. Az alakja nagyon jó, de a feje nem.

A neten szinte csak sportos képeket lehet találni a Minnie-t alakító Bebe Tanchanokról.
Valóban úgy ült a lovon, ahogy azt kell. Elegáns volt, és mutatós.

Spoiler: mutasd
Kép

Kép

SZia Rita!
Biztosan sportoló volt eredetileg a lány. Tényleg szuper az alakja, tartása. Az enyém sajnos nagyon rossz, ezért irigykedem akiknek ilyen szép a tartásuk.

Bodzaszörpöt én is csináltam amíg vidéken laktunk. Az udvarunkban volt bokor. Mellesleg akkor még nem volt ekkora ellenség a cukor. Mióta pesten lakunk nincs honnan beszerezni. Télen gyömbérszörpöt szoktam készíteni a megfázásos időszakban.

Gyönyörű ez a dinnyefaragás is. Nagyon jó kézügyesség és nagy fantázia is kell hozzá. Beleképzelni a majdani szépséget. Szerintem ez már művészet.

Köszönöm szépen a videót és képeket is.
enik

HozzászólásSzerző: enik » 2017. május 28. 21:31

Szia Rita! Köszönöm az újabb két részt , nagyon jókat kuncogtam két ifjú házasunkon, a cselen amit kieszeltek. Ám engem a király, és a királyné közti párbeszéd ami megérintett.Együttéreztem a királynéval, és sajnáltam nagyon. Ez a jelenet nálam elvitte a dijat, minden benne volt, igazán emberi. Továbbra is várom a folytatást, mert ezután jön még szerintem a java. Még egyszer köszönöm, és kivánok szép estét neked. :littlehearth: @};-
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. május 29. 0:35

Rita írta:
boszorkany írta:Ritam,ennyi izgalom utan rad fer a nyugodt ejszaka,szep almokat.
Gyorsan begyujtottem az ujabb ket epizodot,koszonom. :)

Szia Éva! Remélem, hogy több izgalom már nem lesz a fordítás során! Ennyi is elég volt!
Egyrészt szeretjük a sorit, és nagyon várjuk a feliratokat, hogy megnézhessük az újabb
részeket. Másrészt soha nem szeretném megérni, hogy belekezdek egy sorozatba, és nem
tudom befejezni, még akkor sem, ha önhibámon kívül történik.

Kellemes hétvégét! Nagyon szívesen!

Kép

Kivanom Rita,hogy minden ugy legyen,ahogy szeretned es aztan atadod nekunk. ;) :D
Koszonom a lovas kepet. @};-
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 29. 16:52

enik írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb két részt , nagyon jókat kuncogtam két ifjú házasunkon, a cselen amit kieszeltek. Ám engem a király, és a királyné közti párbeszéd ami megérintett.Együttéreztem a királynéval, és sajnáltam nagyon. Ez a jelenet nálam elvitte a dijat, minden benne volt, igazán emberi. Továbbra is várom a folytatást, mert ezután jön még szerintem a java. Még egyszer köszönöm, és kivánok szép estét neked. :littlehearth: @};-

Én is sajnáltam a királynét. De a férje is elcsodálkozik, hogy magányos és nem boldog. Mégis mitől legyen boldog, ha nem is nézik nőnek, embernek? Csak tárgynak esetleg cselédnek tartják, aki elvégzi a szülést, gyereknevelést meg a hivatalos teendőit. De beszélgetni vagy valami közös programra nincs ideje. Semmi belsőséges kapcsolat nincs közöttük, csak hivatalosan találkoznak. Nincs olyan, hogy este megbeszéljük a napközben történteket. Nincs összebújás, érintés. Még a csigák is megtapogatják egymást, ha találkoznak. Ezek nélkül mit ér egy kapcsolat? Mondjuk a főrangok házassága, az elrendezett házasságok mindenhol erről szóltak. Minden népnél és minden korban sajnos. Nagy szívás volt oda születni. Kevés az olyan kivétel aki attól boldog, mint Szörnyella, hogy minden nő őt irigyli, szerinte a pozíciója, befolyása miatt. Ezt magyarázza ugyanis Kaningnak. Hát én csak szánakoznék rajta, de még azt sem tudok, mert semmi emberit nem tud felmutatni. A gyermekét is csak a célja, a hatalom megszerzésére használja, nem foglalkozik az érzelmeivel. Valakinek esetleg valami emberi tulajdonságot sikerült nála felfedezni? Esetleg nyomokban? Tudjátok, mint amikor a csomagoláson szerepel, hogy nyomokban mogyorót is tartalmazhat, mert olyan helyen csomagolták. Mert eddig nekem nem. :))
Éva
picike

HozzászólásSzerző: picike » 2017. május 29. 16:59

Rita!
Ezidáig valóban nem csalódtam. Nagyon jó! Köszi az új részek feliratait.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 19:28

VidékiÉva írta:SZia Rita!
Biztosan sportoló volt eredetileg a lány. Tényleg szuper az alakja, tartása. Az enyém sajnos nagyon rossz, ezért irigykedem akiknek ilyen szép a tartásuk.

Bodzaszörpöt én is csináltam amíg vidéken laktunk. Az udvarunkban volt bokor. Mellesleg akkor még nem volt ekkora ellenség a cukor. Mióta pesten lakunk nincs honnan beszerezni. Télen gyömbérszörpöt szoktam készíteni a megfázásos időszakban.

Gyönyörű ez a dinnyefaragás is. Nagyon jó kézügyesség és nagy fantázia is kell hozzá. Beleképzelni a majdani szépséget. Szerintem ez már művészet.

Köszönöm szépen a videót és képeket is.

Szia Éva! 100%! Látszik minden megmozdulásán! Az első részek valamelyikében is ügyesen
emelgette a lábait egy kötélbe kapaszkodva.
Az én tartásom is messze elmarad a tökéletestől. Anyukám gyerek koromtól mondogatta,
hogy húzzam ki magam.

Én már nem főzök be és szörpöket sem csinálok. Két gyermekem nincs is Magyarországon,
Az "itthoni" fiam meg nem eszik már ilyesmiket, egészségtudatos, sokat mozog is, így én
sem eszem, mert magamért nem kezdek neki.

Mindent nagyon szívesen!

Úgy izgulok, hogy mi lesz a mai Princess részben! Még nem tették fel a 10. rész videóját.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 19:40

enik írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb két részt , nagyon jókat kuncogtam két ifjú házasunkon, a cselen amit kieszeltek. Ám engem a király, és a királyné közti párbeszéd ami megérintett.Együttéreztem a királynéval, és sajnáltam nagyon. Ez a jelenet nálam elvitte a dijat, minden benne volt, igazán emberi. Továbbra is várom a folytatást, mert ezután jön még szerintem a java. Még egyszer köszönöm, és kivánok szép estét neked. :littlehearth: @};-

Szia Enik! Én is azt gondolom, hogy most jön a dráma! A készítők - Halo Productions -
falatnyi előzeteseket szokott kiadni, azokból szoktam csemegézni, hogy kibírjam a
vetítésig. Azokból okosodom.

A Király eléggé fura, rideg, magának való ember. Így, hogy meghallotta a Királyné panaszát,
így magába szállt egy kicsit, de ha nem hallotta volna, eszébe sem jutott volna, hogy valami
nincs rendben a felesége körül. Az ország és a népe ügyei mellett ilyesmit ő nem vesz észre.
Kíváncsi vagyok, tovább viszik-e majd ezt a szálat, vagy csak töltelék volt. Mindenesetre, ha
már megtudta, hogy a felesége nem érzi jól magát a saját bőrében, vizsgálódhatna egy kicsit
a fiánál is. ha nem teszi meg sem baj, ott van Kaning, majd ő kezelésbe veszi a Herceget.

Nagyon szívesen! Szép estét neked is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 19:46

boszorkany írta:Kivanom Rita,hogy minden ugy legyen,ahogy szeretned es aztan atadod nekunk. ;) :D
Koszonom a lovas kepet. @};-

Köszi Éva! Most egyáltalán nem izgulok. Ma leszedem a videót, holnap fél négy felé
megint meg lesz a felirat, és fordítom, mint a sebes vonat!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 20:05

VidékiÉva írta:Én is sajnáltam a királynét. De a férje is elcsodálkozik, hogy magányos és nem boldog. Mégis mitől legyen boldog, ha nem is nézik nőnek, embernek? Csak tárgynak esetleg cselédnek tartják, aki elvégzi a szülést, gyereknevelést meg a hivatalos teendőit. De beszélgetni vagy valami közös programra nincs ideje. Semmi belsőséges kapcsolat nincs közöttük, csak hivatalosan találkoznak. Nincs olyan, hogy este megbeszéljük a napközben történteket. Nincs összebújás, érintés. Még a csigák is megtapogatják egymást, ha találkoznak. Ezek nélkül mit ér egy kapcsolat? Mondjuk a főrangok házassága, az elrendezett házasságok mindenhol erről szóltak. Minden népnél és minden korban sajnos. Nagy szívás volt oda születni. Kevés az olyan kivétel aki attól boldog, mint Szörnyella, hogy minden nő őt irigyli, szerinte a pozíciója, befolyása miatt. Ezt magyarázza ugyanis Kaningnak. Hát én csak szánakoznék rajta, de még azt sem tudok, mert semmi emberit nem tud felmutatni. A gyermekét is csak a célja, a hatalom megszerzésére használja, nem foglalkozik az érzelmeivel. Valakinek esetleg valami emberi tulajdonságot sikerült nála felfedezni? Esetleg nyomokban? Tudjátok, mint amikor a csomagoláson szerepel, hogy nyomokban mogyorót is tartalmazhat, mert olyan helyen csomagolták. Mert eddig nekem nem. :))
Éva

Éva! Mindennel egyetértek, amit leírtál. A királyi családban a királyt is, és most a Koronaherceget is
arra nevelik leginkább, hogy jó uralkodó legyen, a többi nem számít. Sokszor nem anya, hanem dada
neveli őket, szinte "ridegen" tartva. Hogy ez miért jó? Senki, még egy hercegpalánta sem nőhet fel
boldogan a szülei szeretete nélkül. Egy király is akkor lesz jó király, ha nem csak a népe, hanem a
családja jólétével is törődik. Ezért van szerencséje Innek, hogy egy hétköznapi kedves, rendes lány
lett a felesége.

A "lejárt hercegnét" - ahogy te mondanád - csak a bosszú élteti. Nem is foglalkozik semmi mással.
Nagyon szomorú ilyen embereket látni. Azonkívül, hogy a fiát felhasználja piszkos céljaira, Kaningot,
Innt, és talán a Királynét is tönkre akarja tenni. Igazad van, nyomokban sincs benne emberség.

Kép
erika001

HozzászólásSzerző: erika001 » 2017. május 29. 20:11

Kedves Rita!Köszönöm a 8és 9 részek fordítását.A királynét én is sajnáltam nagyon magányos lehet.Minniet nem tudom megérteni ugyanis kapásból nemet mondott a házassági ajánlatra.Talán kérhetett volna egy kis időt,hogy átgondolja vagy megkérdezhette volna a herceget mért olyan "sietős"a házasság.Ehelyett ő azt mondta megakarja valósítani az álmát.Most persze már más az "álma" mikor már a herceget elveszítette.Szerintem Minnie azt gondolta a herceg jobban szereti őt mint ő a herceget ezért várni fog rá a herceg.Ezért nem tudom sajnálni és valahogy az az érzésem,hogy tenni fog az ügyben,hogy utálhassam.Én is nagyon várom a 10részt.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 29. 20:16

picike írta:Rita!
Ezidáig valóban nem csalódtam. Nagyon jó! Köszi az új részek feliratait.

Picike! Hála istennek! Nem tagadom, erre számítottam. Ez a sorozat annyira kedvem
szerint való. Egyedül az iskolás ordítozós-visítozós részeket nem szerettem, de amióta
a sipítós lányok elcsendesedtek, azóta mindennel meg vagyok elégedve!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 29. 20:42

[
Én már nem főzök be és szörpöket sem csinálok. Két gyermekem nincs is Magyarországon,
Az "itthoni" fiam meg nem eszik már ilyesmiket, egészségtudatos, sokat mozog is, így én
sem eszem, mert magamért nem kezdek neki.

Mindent nagyon szívesen!

Úgy izgulok, hogy mi lesz a mai Princess részben! Még nem tették fel a 10. rész videóját.

Kép[/quote]
Szia Rita!
Már én sem, mert egyrészt cukros lettem. A másik, hogy a piacról drágán megvenni a gyümölcsöt és a belevaló cukrot az nem éri meg. Akkor, ha kell befőtt inkább megveszem ami néha kell. Amíg volt kert és gyümölcsfák addig könnyű volt. Az én fiam azért szereti az édességet, nem igazán egészségtudatos. De rendszeresen mozog ő is. Közel 10 éve kungfuzik és néha jógázik is. Ebben az évben rossz volt az órarendje, így nem tudott edzésre menni, mert ütközött. Pedig hiányzik neki. De nemsokára jön a szünet. Én pici korától hordtam sportolni, mert nem akartam, hogy olyan legyen a háta, mint az enyém. 3,5 évesen már úszott heti 3x1,5 órát és gyerektornára is járt. Harmadikos koráig. Utána karatézott. Mégis kamasznak, ahogy felköltöztünk pestre abbahagyta a sportot. Össze is szedett a hirtelen növéstől gerincferdülést. Fűzőt hordott évekig. Közben az egyik tanáruk javaslatára többen az osztályból elkezték a kungfut és neki is megengedte az orvos. Azóta csinálja rendszeresen. Szereti.

Én is nagyon várom az új részt, de hamar elment ez a hét. Olyan hirtelen, észre sem vettem
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. május 29. 20:51

Kedves Rita!Újra itt a hétfő már alig várom a következö feliratot,de addig is ujra elkezdtem nézni előről annyira tetszik nembírom abba hagyni!Utoljára a go princess go volt az amit többször megnéztem egymás után :x Kellemes estét és jó pihenést
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 29. 21:05

Éva[/quote]
Éva! Mindennel egyetértek, amit leírtál. A királyi családban a királyt is, és most a Koronaherceget is
arra nevelik leginkább, hogy jó uralkodó legyen, a többi nem számít. Sokszor nem anya, hanem dada
neveli őket, szinte "ridegen" tartva. Hogy ez miért jó? Senki, még egy hercegpalánta sem nőhet fel
boldogan a szülei szeretete nélkül. Egy király is akkor lesz jó király, ha nem csak a népe, hanem a
családja jólétével is törődik. Ezért van szerencséje Innek, hogy egy hétköznapi kedves, rendes lány
lett a felesége.

A "lejárt hercegnét" - ahogy te mondanád - csak a bosszú élteti. Nem is foglalkozik semmi mással.
Nagyon szomorú ilyen embereket látni. Azonkívül, hogy a fiát felhasználja piszkos céljaira, Kaningot,
Innt, és talán a Királynét is tönkre akarja tenni. Igazad van, nyomokban sincs benne emberség.

Kép[/quote]
Igen, így van. Nemrégen 1 kínai kosztümöst néztem, ott a császár beleszeretett egy szolgálóba. Igaz, hogy a szülei hercegek voltak, de meghaltak. Ő megúszta és álnéven szolgaként élt. Na a nagyanyja sehogyan sem engedte neki, hogy elvegye, pedig ugye volt mellette feleség és ágyasok tömkelege is. Azért, hogy ne ölesse meg a lányt a szülei sírjánál megesküdtette a császárt, hogy nem találkozik vele. A lány senkivel nem találkozott csak a szolgálóival, a született gyermekét kiküldte a császárnak. Azután vagy 40 évig úgy éltek, hogy nem látták egymást. Megérte? Én akkor inkább az azonnali halált választottam volna. Pedig annyi nő mellett elfért volna a szeretett nő is. Miért volt ez jó az öregasszonynak? Hogy az ő akarata teljesüljön? Állítólag szerette az unokáját. Hát én azért nem hiszem. Akkor megengedte volna neki a boldogságot.

Innek tényleg szerencséje van az elrendezett házassággal, de még nem igazán tudja ezt. Remélem nem válasszák szét őket, mint a Goongban. Bízom benne, mert nem sima másolat. Inn már lehetne kicsit felszabadultabb. A Kiss me-ben imádtam a karakterét. Remélem megmutathatja magát itt is.
macus

HozzászólásSzerző: macus » 2017. május 29. 21:11

Kedves Rita! Először is köszönöm még egyszer h a te kezeid közül kerül ki eme remek sorozat. :) Remélem nem lesznek további problémák a feliratok megszerzése és hozzáférhetősége miatt sem. Bízom benne h folytathatjuk tovább ezt a sorit is.Nagyon örülök ennek a sorinak. Sajnos az bosszant hogy időről-időre összehasonlítom a koreai változattal.A thailandi változatban a főszereplőket sokkal jobban kedvelem eddig.A hercegünk kifejezetten jobban teljesít. Személye olyan hercegi, azaz tekintélyt parancsoló, értelmes, racionális, érzelmeit visszafogja és elnyomja és persze nem mutatja ki.Tetszik h mindenre képes figyelni és főhősnőnk mellett egyre figyelmesebb, nyitottabb és kíváncsibb lesz. Mintha csak megnyílna előtte is a világ. Lassan de kezd kibontakozni közöttük valamiféle belsőségesebb kapcsolat, amit szerintem sokkal jobban játszanak. Azt is élvezem h játékuk nem annyira visszafogott és álszemérmes. Nyitottabbak és ez sokkal jobban tetszik. /kád-dézsa jelenet a parfümmel--vagy az álcázott ágyjelenet stb./. Nagyon klasszul fordítottad a feliratot és így még élvezhetőbb a szójátékuk. Egy szóval a hercegi párt nagyon szeretem és a koreait simán felülmúlja. A kis hercegné hebehurgya mókamester.Tele ártatlansággal, szeretettel tisztasággal kíváncsisággal és legfőképpen élettel. Minden amit tesz, kíváncsiságból jó indulatból teszi.Érdeklődik minden iránt ami új. Szeretné megismerni és megérten elfogadni és akár megváltoztatni. És ezt nagyon jól alakítja a kis hölgy. Nem játssza túl, bár néha kicsit nehézkesnek tűnik a játéka / de nem feltűnő/. Egyszóval főszereplőink nagyon helyesek és jól játszanak. A Yult alakító/koreai soriból / srác --hát nem nagy szám, színészi teljesítménye egyenlőre nem igazán bontakozott ki. Néha látom rajta az erőlködést , de nem igazán érzem a szerepében a változást. Olyan mintha helyben topogna és a következő jelenetnél upsz mintha kimaradt volna valami és belevágunk az egészbe. Lehet ez most kicsit zavaros volt. Arra gondolok h nem látom a változást az ok-okozatot csak megtörténnek vele a dolgok és kész/ pl a tükörben már látja magát hercegként, miért hisz nem is akarta de el sem fogadta és egyáltalán nem tudni h miért csinál bármit is és h vannak-e érzelmei./ Bár hozzá teszem a hercegnőt nagy boci szemekkel nézi mosolyogva.DE ami igazán zavar -és én nem értem az egyik fontos konfliktus- remélem eltudjátok magyarázni, mert ez szörnyen idegesít mindegyikbe az pedig az ,hogy a herceg megkéri szíve választottját. Ó visszautasítja mert, ugyan szereti, de karrierje jelenleg mindennél fontosabb. Hercegünk meghozza döntését ha nem kell neki a szerelem /ő is lemond róla/ és elveszi a család által kijelölt arát. És hopp menyegző után a szíve választottja meggondolta magát és hajt a hercig hercegre pofátlanul önzőn és sorolhatnám Egyszerűen utálom.Miért????? Hisz elvesztette neki már nincs joga. Erről ő mondott le -a szerelemről és mindenről ami a herceget jelentette- akkor miért?????????? Ő tudja a legjobban botrány nem lehet stb. és akkor mégis miért??????? Értem én az önzőséget, de akkor nem is szerette vagy szereti hisz mindent tud róla és tudja h a nyomulása milyen problémákat szülhet. Hát igen látjátok ilyen egyszerű dolgot nem értek én vagy csak nagyon dühít.Na ennyit a legfontosabb szereplőkről. A koreai változatban Yul emberibb és édesebb volt. Ő tényleg szerette a hercegnőt. A nagyit mindegyikben szeretem. Na most ennyi majd ha lesz még időm jelentkezem Köszönöm még egyszer.:) :-bd
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 29. 23:09

Kedves Rita!

Már én is tűkön ülök itt mert még mindig nem látom a 10. részt,pedig megnéztem
az előzeteseket,de csak még kíváncsibbá tett.Mivel már nem tudok újat írni,mivel
hasonlóan érzek mint amit már leírtatok,csak egy megjegyzés amire talán nem
figyeltetek fel,vagyis,hogy a királyunk szerelmes volt a szörnyellába,de ő mégis
bár a mostani királyt szerette a bátyjához ment feleségül,hogy királyné lehessen.
Ezért a férje halála után el kellett hagynia az udvart.Valami ilyesmire emlékszem.
Ezért fél a mostani királyné,hogy újra előjönnek az érzések,mert a király nagyon
elnéző vele,védelmébe vette a kiállításon is és a fiával is kedvesebb,mint a a saját
gyerekével és szerintem ez még fokozódni fog.Na meglátjuk,de bízom benne,hogy
a herceg rájön az ármánykodásra és változnak az érzései.
Na megnézem fenn van-e valahol a 10.rész.

Jó éjszakát szép álmokat! O:-) :x

Képet akartam küldeni a mai naplementéről,de nem tudtam sajnos :(
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. május 29. 23:26

Rita írta:
Köszi Éva! Most egyáltalán nem izgulok. Ma leszedem a videót, holnap fél négy felé
megint meg lesz a felirat, és fordítom, mint a sebes vonat!

Tenyleg hasonlitasz egy sebes vonatra,nagy-nagy koszonet erte. :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 30. 6:25

VidékiÉva írta:Szia Rita!
Már én sem, mert egyrészt cukros lettem. A másik, hogy a piacról drágán megvenni a gyümölcsöt és a belevaló cukrot az nem éri meg. Akkor, ha kell befőtt inkább megveszem ami néha kell. Amíg volt kert és gyümölcsfák addig könnyű volt. Az én fiam azért szereti az édességet, nem igazán egészségtudatos. De rendszeresen mozog ő is. Közel 10 éve kungfuzik és néha jógázik is. Ebben az évben rossz volt az órarendje, így nem tudott edzésre menni, mert ütközött. Pedig hiányzik neki. De nemsokára jön a szünet. Én pici korától hordtam sportolni, mert nem akartam, hogy olyan legyen a háta, mint az enyém. 3,5 évesen már úszott heti 3x1,5 órát és gyerektornára is járt. Harmadikos koráig. Utána karatézott. Mégis kamasznak, ahogy felköltöztünk pestre abbahagyta a sportot. Össze is szedett a hirtelen növéstől gerincferdülést. Fűzőt hordott évekig. Közben az egyik tanáruk javaslatára többen az osztályból elkezték a kungfut és neki is megengedte az orvos. Azóta csinálja rendszeresen. Szereti.

Én is nagyon várom az új részt, de hamar elment ez a hét. Olyan hirtelen, észre sem vettem

Éva!
Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél! Nálam itt vannak a gyümölcsök, de szedd magad mozgalom
keretében vihetik a szomszédok, magamnak sok lenne. Valamennyit le szoktam fagyasztani. Mivel
már ültetni sem szoktam semmit, cserébe a szomszédoktól kapok zöldbabot, cukkinit, uborkát....
Csereberélünk, mint régen.

Jó volt olvasni, hogy a fiadnak mennyit használ a sport. Nálam a két fiam, aki tudatosabb ilyen téren,
a lányom csábulós fajta, mint én. Hihi!

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 30. 6:31

milomartin írta:Kedves Rita!Újra itt a hétfő már alig várom a következö feliratot,de addig is ujra elkezdtem nézni előről annyira tetszik nembírom abba hagyni!Utoljára a go princess go volt az amit többször megnéztem egymás után :x Kellemes estét és jó pihenést

Kedves Edit! Én is annyira örülök, hogy ilyen jó lett a thai Goong! Most fejeztem be a
tegnapi (10.) részt! Nagyon jó lesz! Úgy látom, úgy építkezik a sori, hogy egy kis előre
lépés a romantikában (Inn+Kaning), plusz egy kis előre lépés a féltékenységben (Inn+Minnie),
és (Kaning+Nakhun). A féltékenység nagy hajtó erő lesz a soriban... azt hiszem.

Jó lenne, ha este ki tudnám tenni a 10. részt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 30. 6:35

VidékiÉva írta:
Innek tényleg szerencséje van az elrendezett házassággal, de még nem igazán tudja ezt. Remélem nem válasszák szét őket, mint a Goongban. Bízom benne, mert nem sima másolat. Inn már lehetne kicsit felszabadultabb. A Kiss me-ben imádtam a karakterét. Remélem megmutathatja magát itt is.

Ha nagyon kicsit is, de látszik a változás. A 10. részben is igyekszik a szülei
ellenére a felesége kedvére tenni. Jó lesz a 10. rész is! El is érkeztünk a feléhez.
Hogy repül az idő!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 30. 6:40

Cicus! Kint van a 10. rész! Most töltöm a megára.
Azonnal fent lesz!

Macus! Köszönöm a bőséges hozzászólásodat! Most mennem kell készülődni,
de veled folytatom a válaszadást!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 30. 6:49

cicus írta:
Képet akartam küldeni a mai naplementéről,de nem tudtam sajnos :(

Cicus! Ezt írtam a múltkor Gyöngyinek a képbeillesztéshez, és sikerült is neki betennie
a kívánt képet. Hátha neked is sikerül! Napkelte és naplemente mániás vagyok, olyan
jó lenne a tiédet is látni!

"Én a g+-on keresztül teszem fel a képeimet, azt most hosszú lenne elmagyarázni, de
egyszer, ha több időm lesz, azt is szívesen leírom neked, vagy ha van kamasz gyermeked,
szerintem ő meg fogja tudni mutatni.
Egy másik módszert mutatok, amit már korábban elmentettem wordbe, csak be kell
másolnom:

Spoiler: mutasd
http://www.kephost.com/
Ha találsz a neten megfelelő képet, akkor mentsd le a gépedre, és kövesd a következőket!
Kattints rá a fenti linkre, akkor az oldal közepén fogsz egy olyat látni, hogy kép feltöltése.
Kattints rá, és keresd meg azt a helyet a gépeden, ahová elmentetted a képet. Ha megvan,
ráklikkelsz. Lesz egy felugró ablak, hogy válassz kategóriát, azzal ne foglalkozz, csak nyomd
meg a zöld "Feltöltés" gombot! Ekkor a képed feltöltődik a http://www.képhost.com oldalra. Úgy
tudod hozzánk áthozni, hogy a megjelenő sok "Beillesztő kódok" közül kiválasztod a megfelelőt:
(a feltöltött kép alatt egy olyat fogsz látni, hogy "Beillesztő kódok, arra ráklikkelsz, akkor le
fog nyílni egy ablak, és ott lesz egy csomó kód)
A legfelső kódkupacból nem muszáj választani. Az alatta lévő „Full image”-ből klikkelj
a BBCode-ra, és másold be a fórumba. Ezek nagyon-nagy képek lesznek, ezt nem ajánlom.
Ha az alatta lévő „Medium image”-ben klikkelsz a BBCode-ra, akkor közepes képet kapsz,
olyasmit, mint amiket én szoktam betenni, a legalsó „Thumbnail image”-nél pedig kicsi képed
lesz.

A mai napfelkeltét elaludtam, de fél hatkor ilyen volt az ég a konyhaablakból nézve:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 30. 8:02

Kedves Rita, köszönöm a jó híreket! :-bd
A napfelkeltéd gyönyörű...mint mindig! :D :ymapplause: \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 30. 10:54

Kedves Rita!

Te egy tündér vagy,köszönöm szépen :x közben eszembe jutott,hogy valahol olvastam,
hogy kell feltölteni képeket,mert írtad,de mindig hamarabb jár a kezem a billentyűkön :))
Azt még nem tudom sikerült-e jól átmásolnom,de hamarosan kiderül,ha elküldöm.
A 10.részt fel is töltöttem a gépemre és már meg is néztem és ma jön a 11.rész is.
A fotó amit felraktam azért is érdekes,mert én a teraszunkról néztem és közben a kis
barátnőm aki a Duna bal partján lakik velünk éppen szemben,fényképezte le.Mint kiderült
ugyanazt láttuk csak én mivel közelebb vagyok a Pilishez,gyakorlatilag a lábánál többet
láttam a hegyből,neki a fák takarták,de éppen egy vékony csíkban látszik.Szóval nekem
elő sem kellett venni a gépet már,de rengeteg fotó van amit az itt létünk 14 évében
készítettem a naplementékről is ,mert mind más és gyönyörű.
Szépséges napot ma is :littlehearth: :movingflower:

Kép
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. május 30. 11:14

Sikerült elküldeni :movingflower: köszönöm,megint tanultam valamit.
Nagyon szép a napkelte amit fotóztál,sajnos azt én nem tudom,mert eltakarják azt
az oldalt a házak,de ha elindulok a mi utcánkra merőleges Rózsa úton pontosan szembe
találkozom a felkelő nappal,már kipróbáltam és nagyon jó érzés volt :) :littlehearth:

Vissza: “Thaiföld”