Princess Hours (online is nézhető)
Re: Princess Hours (2017) (9/20)
Kedves cicus! Üdvözöllek a "fotósok" között. Gratulálok, nagyon érdekes, szép képet csináltál, várjuk a többit is!
Ezt a liliomot most 1/2 11-kor láttam.
Bocs, ez inkább a "Van képem" rovatba illene.
Ezt a liliomot most 1/2 11-kor láttam.
Bocs, ez inkább a "Van képem" rovatba illene.
A 10. rész már angol felirattal nézhető Ingfakirata fb oldalán. Háromszor is elolvastam, hogy
jól látom-e, hogy a softsubot nem ma, hanem csak holnap délután(!!!) teszi ki a Subscene-re.
Nagyon örülök, hogy egyáltalán lesz softsub, még ha holnap is, mert így tovább tudom ferdíteni.
Viszont azt ki nem állhatom, amikor egy fordító kihasználja, hogy rajta kívül nem fordítja senki
az adott sorozatot, és packázik a nézőkkel. Szinte érzem, hogy élvezetet jelent neki ez az egész.
A nézők egy részének, aki tud angolul, be van fogva a szája, beleégetett felirattal nézhető a
10. rész. De a többi, aki csak magyarul, spanyolul, vagy kínaiul tud, az le van ejtve, had várjon,
jó lesz neki másnap, vagy ha a fordító nem olyan gyors harmadnap az adott rész.
Soha nem tudnék ilyen lenni!
Azért továbbra is nézem a Subscene-t, csak ne érezném ezt a keserű ízt a számban!
További szép napot kívánok!
jól látom-e, hogy a softsubot nem ma, hanem csak holnap délután(!!!) teszi ki a Subscene-re.
Nagyon örülök, hogy egyáltalán lesz softsub, még ha holnap is, mert így tovább tudom ferdíteni.
Viszont azt ki nem állhatom, amikor egy fordító kihasználja, hogy rajta kívül nem fordítja senki
az adott sorozatot, és packázik a nézőkkel. Szinte érzem, hogy élvezetet jelent neki ez az egész.
A nézők egy részének, aki tud angolul, be van fogva a szája, beleégetett felirattal nézhető a
10. rész. De a többi, aki csak magyarul, spanyolul, vagy kínaiul tud, az le van ejtve, had várjon,
jó lesz neki másnap, vagy ha a fordító nem olyan gyors harmadnap az adott rész.
Soha nem tudnék ilyen lenni!
Azért továbbra is nézem a Subscene-t, csak ne érezném ezt a keserű ízt a számban!
További szép napot kívánok!
Kedves Rita!
Ez miatt egy cseppet se aggódj, mi tudjuk, hogy te mindig megteszed Tőled telhetően a legtöbbet és a legjobbat. Köszönjük!
Üdv.: Mné/Marika
Ez miatt egy cseppet se aggódj, mi tudjuk, hogy te mindig megteszed Tőled telhetően a legtöbbet és a legjobbat. Köszönjük!
Rita írta:Köszi Éva! Most egyáltalán nem izgulok. Ma leszedem a videót, holnap fél négy felé
megint meg lesz a felirat, és fordítom, mint a sebes vonat!
Ma reggel még ezt írtam Évának. Biztos voltam benne, hogy ma már magyarul
nézhetjük a 10. részt!
Na, majd holnap!
Hát nagyon szomorú vagyok! Na de majd holnap , pedig nagyon jó rész lesz na meg a 11.is.Szeretném megkérdezni ismeri valaki ezt az oldalt?
http://fullshow.online/series/327875/1/ ... de-11.html mit kell itt csinálni, hogy elinduljon a videó?
http://fullshow.online/series/327875/1/ ... de-11.html mit kell itt csinálni, hogy elinduljon a videó?
erika001 írta:Kedves Rita!Köszönöm a 8és 9 részek fordítását.A királynét én is sajnáltam nagyon magányos lehet.Minniet nem tudom megérteni ugyanis kapásból nemet mondott a házassági ajánlatra.Talán kérhetett volna egy kis időt,hogy átgondolja vagy megkérdezhette volna a herceget mért olyan "sietős"a házasság.Ehelyett ő azt mondta megakarja valósítani az álmát.Most persze már más az "álma" mikor már a herceget elveszítette.Szerintem Minnie azt gondolta a herceg jobban szereti őt mint ő a herceget ezért várni fog rá a herceg.Ezért nem tudom sajnálni és valahogy az az érzésem,hogy tenni fog az ügyben,hogy utálhassam.Én is nagyon várom a 10részt.
Kedves Erika! Bocsánat! Reggel véletlenül kimaradtál a válaszadásból!
Az biztos, hogy Minnie otthagyott csapot-papot-álmot amikor megtudta, hogy Inn
megnősült. De Inn is hibás, mert a lánykérés után nem mondta el Minnie-nek, hogy
ha nem megy hozzá, akkor neki a nagyapja ígéretét kell teljesítenie. Mondjuk azt
sem értem, hogy hogyan tudta volna elvenni Minnie-t, ha a lány igent mond?
Kell a konfliktus! Ez az egyik, a koronaherceg megbuktatása a másik. Szaporodnak
az ellenfelek, és egyiket sem fogjuk szeretni. Én is azt hiszem, hogy Minniet, és
a "lejárt" hercegnét fogjuk a legjobban utálni a mecénással egyetemben.
Sajnos a 10. résszel csak holnap tudok szolgálni, ha Ingfakirata időben kiteszi a
feliratot!
macus írta:Kedves Rita! Először is köszönöm még egyszer h a te kezeid közül kerül ki eme remek sorozat. Remélem nem lesznek további problémák a feliratok megszerzése és hozzáférhetősége miatt sem. Bízom benne h folytathatjuk tovább ezt a sorit is.
Kedves Macus!
1000%-ig biztos voltam benne, hogy már nem lesz probléma, aztán mégis lett!
Nem tudom, miért kell hétről-hétre variálni? Örülnünk kéne ennek a sorinak, nem
bosszankodni.
macus írta:Sajnos az bosszant hogy időről-időre összehasonlítom a koreai változattal.A thailandi változatban a főszereplőket sokkal jobban kedvelem eddig.A hercegünk kifejezetten jobban teljesít.
Igaz, hogy csak nagy vonalakban emlékszem a koreaira, de azt azért érzékelem, hogy
ezt nagyobb lelkesedéssel nézem, mint az eredetit. Kevésbé nyomaszt, kevésbé fáj,
kevésbé szenvedek közben. Ahogy idősödöm egyre inkább értékelem a lightos, nagyobb
megrázkódtatásoktól mentes kivitelezést.
macus írta:Személye olyan hercegi, azaz tekintélyt parancsoló, értelmes, racionális, érzelmeit visszafogja és elnyomja és persze nem mutatja ki.Tetszik h mindenre képes figyelni és főhősnőnk mellett egyre figyelmesebb, nyitottabb és kíváncsibb lesz. Mintha csak megnyílna előtte is a világ. Lassan de kezd kibontakozni közöttük valamiféle belsőségesebb kapcsolat, amit szerintem sokkal jobban játszanak. Azt is élvezem h játékuk nem annyira visszafogott és álszemérmes. Nyitottabbak és ez sokkal jobban tetszik. /kád-dézsa jelenet a parfümmel--vagy az álcázott ágyjelenet stb./. Nagyon klasszul fordítottad a feliratot és így még élvezhetőbb a szójátékuk. Egy szóval a hercegi párt nagyon szeretem és a koreait simán felülmúlja.
Egyetértek veled. Neveltetésénél fogva elég merev szegény Inn, nem mutatja ki az érzelmeit.
Ez biztos alapelv egy uralkodónál, mert az apja is ilyen. Mivel soha nem teheti azt, amit szeretne,
és mindig valamilyen szabálynak és elvárásnak kell megfelelnie, nagyon is ráfér, hogy kinyíljon
előtte a világ, márpedig az egyszerű emberek, egyszerű, de boldog világa. Kaning úgy kell neki,
mint egy falat kenyér!
macus írta:A kis hercegné hebehurgya mókamester.Tele ártatlansággal, szeretettel tisztasággal kíváncsisággal és legfőképpen élettel. Minden amit tesz, kíváncsiságból jó indulatból teszi.Érdeklődik minden iránt ami új. Szeretné megismerni és megérten elfogadni és akár megváltoztatni. És ezt nagyon jól alakítja a kis hölgy. Nem játssza túl, bár néha kicsit nehézkesnek tűnik a játéka / de nem feltűnő/. Egyszóval főszereplőink nagyon helyesek és jól játszanak.
Igen, Inn mellé egy olyan lány kell, aki tele van élettel, és érzelmekkel, hogy mellette szeretni
és élni tudjon Inn is.
macus írta:A Yult alakító/koreai soriból / srác --hát nem nagy szám, színészi teljesítménye egyenlőre nem igazán bontakozott ki. Néha látom rajta az erőlködést , de nem igazán érzem a szerepében a változást. Olyan mintha helyben topogna és a következő jelenetnél upsz mintha kimaradt volna valami és belevágunk az egészbe. Lehet ez most kicsit zavaros volt.
Jót nevettem jellemzéseden, de mindenben igazad van! Egyáltalán nem volt zavaros, pont így
érzem én is. Ez a srác nem egy nagy tehetség. Fura volt, hogy az egyik fórumon a thai sorozatokat
ismerő nézők mennyire odavannak ezért a színészért.
macus írta:DE ami igazán zavar -és én nem értem az egyik fontos konfliktus- remélem eltudjátok magyarázni, mert ez szörnyen idegesít mindegyikbe az pedig az ,hogy a herceg megkéri szíve választottját. Ó visszautasítja mert, ugyan szereti, de karrierje jelenleg mindennél fontosabb. Hercegünk meghozza döntését ha nem kell neki a szerelem /ő is lemond róla/ és elveszi a család által kijelölt arát. És hopp menyegző után a szíve választottja meggondolta magát és hajt a hercig hercegre pofátlanul önzőn és sorolhatnám Egyszerűen utálom.Miért????? Hisz elvesztette neki már nincs joga. Erről ő mondott le -a szerelemről és mindenről ami a herceget jelentette- akkor miért?????????? Ő tudja a legjobban botrány nem lehet stb. és akkor mégis miért??????? Értem én az önzőséget, de akkor nem is szerette vagy szereti hisz mindent tud róla és tudja h a nyomulása milyen problémákat szülhet.
Én erről egyszer már hosszabban leírtam a véleményemet, bemásolom ide:
"Kicsit védelmembe veszem Minnie-t. Az első rész elején megkérte Inn-t, hogy várjon rá. Természetesnek
tartom, hogy a mai világban egy alig húsz éves lány még nem akar férjhez menni, és vannak tervei,
amit még előtte szeretne megvalósítani. Ahogy mondta is, a palotában annyi a szabály, a kötelezettség,
hogy képtelen lett volna a sport pályafutására koncentrálni. Inn ahelyett, hogy elmondta volna neki, hogy
a nagyapja ígérete miatt milyen helyzetbe került, szó nélkül eljött Angliából. Minnie-nek sem esett jól,
amikor megtudta, hogy a szerelme hip-hop megnősül. Persze ez semmilyen gonoszkodásra nem lehet
indok. Nem lehet úgy tenni, mintha mi sem történt volna, és ott folytatni, ahol Angliában abbahagyták.
Vagy ha már bántani akar valaki, akkor Inn az, aki megérdemli, nem Kaning. Kaning az igazat tudja.
Azt, hogy Maggie visszautasította a lánykérést, mert erre következtet telefonban hallottakból.
Én úgy láttam, hogy bensőséges volt Innel a kapcsolatuk. Ő csomagolta a fiú bőröndjét, és ez jött le abból
is, ahogy a fotósszobában viselkedtek egymással. Innek is és Kaningnak is fel kell kötnie a gatyáját és
a szoknyáját! Túl sokan, minimum négyen vannak, akik a vesztüket akarják."
Ezt írtam, és pár hozzászólással feljebb azt is hozzátettem, hogy ha Minnie igent mond a lánykérésre,
fogalmam sincs, hogy Inn mit tett volna. Hogy akarta feleségül venni? A testőrök jelenléte miatt titokban
képtelenség lett volna, és nem csinálhat ilyet egy Koronaherceg.
Nagyon örülök, hogy volt kedved és időd ennyire bőven kifejteni a véleményedet! Örömmel olvastam!
Nagyon szívesen a feliratot! Remélem, holnap már nézhetjük is a 10. részt!
cicus írta:Kedves Rita!
Már én is tűkön ülök itt mert még mindig nem látom a 10. részt,pedig megnéztem
az előzeteseket,de csak még kíváncsibbá tett.Mivel már nem tudok újat írni,mivel
hasonlóan érzek mint amit már leírtatok,csak egy megjegyzés amire talán nem
figyeltetek fel,vagyis,hogy a királyunk szerelmes volt a szörnyellába,de ő mégis
bár a mostani királyt szerette a bátyjához ment feleségül,hogy királyné lehessen.
Ezért a férje halála után el kellett hagynia az udvart.Valami ilyesmire emlékszem.
Ezért fél a mostani királyné,hogy újra előjönnek az érzések,mert a király nagyon
elnéző vele,védelmébe vette a kiállításon is és a fiával is kedvesebb,mint a a saját
gyerekével és szerintem ez még fokozódni fog.Na meglátjuk,de bízom benne,hogy
a herceg rájön az ármánykodásra és változnak az érzései.
Na megnézem fenn van-e valahol a 10.rész.
Jó éjszakát szép álmokat!
Kedves Cicus! Már én sem sok újat tudok írni. Az eddigi részek minden szereplőjéről,
és akciójáról elmondtam a véleményemet. Talán a Királyné, és a volt Hercegné
viszonya maradt ki, de ezt Ti, akik jobban emlékeztek a koreai verzióra már leírtátok.
Ez alapján nekem is rémlik, hogy a Király és a Koronaherceg felesége közt volt valami.
Nem csoda, hogy a Királyné fél. Szerintem nemcsak attól fél, hogy számára riválist
jelenthet - a Király úgysem tehetné meg a mai korban, hogy ágyasává teszi, arról
meg végképp szó sem lehet, hogy elváljon a feleségétől - hanem attól is, hogy a fiának
ártani fog, hogy a saját fiát tegye a helyébe.
boszorkany írta:Tenyleg hasonlitasz egy sebes vonatra,nagy-nagy koszonet erte.
Már én is tűkön ülök itt mert még mindig nem látom a 10. részt,pedig megnéztem
az előzeteseket,de csak még kíváncsibbá tett.Mivel már nem tudok újat írni,mivel
hasonlóan érzek mint amit már leírtatok,csak egy megjegyzés amire talán nem
figyeltetek fel,vagyis,hogy a királyunk szerelmes volt a szörnyellába,de ő mégis
bár a mostani királyt szerette a bátyjához ment feleségül,hogy királyné lehessen.
Ezért a férje halála után el kellett hagynia az udvart.Valami ilyesmire emlékszem.
Ezért fél a mostani királyné,hogy újra előjönnek az érzések,mert a király nagyon
elnéző vele,védelmébe vette a kiállításon is és a fiával is kedvesebb,mint a a saját
gyerekével és szerintem ez még fokozódni fog.Na meglátjuk,de bízom benne,hogy
a herceg rájön az ármánykodásra és változnak az érzései.
Na megnézem fenn van-e valahol a 10.rész.
Jó éjszakát szép álmokat!
Képet akartam küldeni a mai naplementéről,de nem tudtam sajnos
Szia Cicus. Amit leírtál az mind a Goongban történt meg. Én még semmi utalást nem láttam ebben a sorozatban erről. Pedig én is nézem és várom, hogy kiderüljön, hogy miért ilyen goromba a saját fiával a király. Vagy esetleg lemaradtam valamiről és már itt is kiderült a volt viszony? Hol és mikor? Elárulhatnád nekem. Mert én úgy gondoltam, hogy valami más okot hoznak majd fel, nem szóról szóra követik az eredetit.
Köszönöm: Éva
Itt még konkrét utalás nincs a király és a volt királyné közötti viszonyról, viszont a mostani királyné nem rejtette véka alá a megjelenésének a rá való hatását...és a király is sokkal kedvesebben nézet rá mint a feleségére....
[
Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél! Nálam itt vannak a gyümölcsök, de szedd magad mozgalom
keretében vihetik a szomszédok, magamnak sok lenne. Valamennyit le szoktam fagyasztani. Mivel
már ültetni sem szoktam semmit, cserébe a szomszédoktól kapok zöldbabot, cukkinit, uborkát....
Csereberélünk, mint régen.
Jó volt olvasni, hogy a fiadnak mennyit használ a sport. Nálam a két fiam, aki tudatosabb ilyen téren,
a lányom csábulós fajta, mint én. Hihi!
Szép napot kívánok!
[/quote]
Jó dolog is a cserekereskedelem. Mi is osztogattuk egymásnak amiből sok termett, vagy a családnak már sok volt. Nekünk folytontermő eprünk volt. Amikor tavasszal esett az eső, hogy a levelei meg tudjanak nőni, akkor mindig rengeteg volt rajta. Úgy könyörögtem a szomszédoknak, hogy akarjanak belőle, mert nem győztük szedni. Öszig volt rajta. Nagyon édes volt. Azóta sem ettem normális epret. Tavasszal szerintem csak a látvány miatt szoktam 1 dobozzal venni, de senkinek nem ízlik. A málnával szintúgy. Ez a 2 gyümölcs ami hiányzik itt pesten nagyon. Meg a kutyák. De azoknak nem jó a panelban. Mi a nagytestű hosszú szőrű fajtát szeretjük. Bernáthegyink volt az én öreg keverék kutyám mellett. Na nem panelkutya. A sport mindenkinek kellene, de nem a versenysportra gondolok. Én sajnos nem csinálhattam semmit. Az anyunak rossz volt a lába és engem annyira féltett mindentől, hogy semmi sportot nem engedett. EZ meg is látszik rajtam már. A fiamat is mindig féltette, de nem engedtem neki. Ezen mindig veszekedtünk.(((
Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél! Nálam itt vannak a gyümölcsök, de szedd magad mozgalom
keretében vihetik a szomszédok, magamnak sok lenne. Valamennyit le szoktam fagyasztani. Mivel
már ültetni sem szoktam semmit, cserébe a szomszédoktól kapok zöldbabot, cukkinit, uborkát....
Csereberélünk, mint régen.
Jó volt olvasni, hogy a fiadnak mennyit használ a sport. Nálam a két fiam, aki tudatosabb ilyen téren,
a lányom csábulós fajta, mint én. Hihi!
Szép napot kívánok!
[/quote]
Jó dolog is a cserekereskedelem. Mi is osztogattuk egymásnak amiből sok termett, vagy a családnak már sok volt. Nekünk folytontermő eprünk volt. Amikor tavasszal esett az eső, hogy a levelei meg tudjanak nőni, akkor mindig rengeteg volt rajta. Úgy könyörögtem a szomszédoknak, hogy akarjanak belőle, mert nem győztük szedni. Öszig volt rajta. Nagyon édes volt. Azóta sem ettem normális epret. Tavasszal szerintem csak a látvány miatt szoktam 1 dobozzal venni, de senkinek nem ízlik. A málnával szintúgy. Ez a 2 gyümölcs ami hiányzik itt pesten nagyon. Meg a kutyák. De azoknak nem jó a panelban. Mi a nagytestű hosszú szőrű fajtát szeretjük. Bernáthegyink volt az én öreg keverék kutyám mellett. Na nem panelkutya. A sport mindenkinek kellene, de nem a versenysportra gondolok. Én sajnos nem csinálhattam semmit. Az anyunak rossz volt a lába és engem annyira féltett mindentől, hogy semmi sportot nem engedett. EZ meg is látszik rajtam már. A fiamat is mindig féltette, de nem engedtem neki. Ezen mindig veszekedtünk.(((
Rita írta:VidékiÉva írta:
Innek tényleg szerencséje van az elrendezett házassággal, de még nem igazán tudja ezt. Remélem nem válasszák szét őket, mint a Goongban. Bízom benne, mert nem sima másolat. Inn már lehetne kicsit felszabadultabb. A Kiss me-ben imádtam a karakterét. Remélem megmutathatja magát itt is.
Ha nagyon kicsit is, de látszik a változás. A 10. részben is igyekszik a szülei
ellenére a felesége kedvére tenni. Jó lesz a 10. rész is! El is érkeztünk a feléhez.
Hogy repül az idő!
De jó. És egyben rossz is, mert azt jelenti, hogy a végéhez közeledünk.))) Várom a fejleményeket, remélem mutatnak kis boldogságot is. Azt hiányoltam a Full houseból. Nem csak a gondokat.
Szóval nekem
elő sem kellett venni a gépet már,de rengeteg fotó van amit az itt létünk 14 évében
készítettem a naplementékről is ,mert mind más és gyönyörű.
Szépséges napot ma is
Cicus! Nagyon örülök, hogy sikerült a képfeltöltés és beillesztés! Gyönyörű és izgalmas
a fotó! Ilyen alakú felhőképződményt még nem is láttam.
Ha van kedved, akár a te, akár a barátnőd képét tedd ki a "Van képem hozzá"-ba!
Szeretjük egymás fotóit nézegetni, beszélgetni róla.
Jázmin eső után:
Gabi! Gyönyörű mintája és színe van ennek a virágnak!
Marika44 írta:Kedves Rita!
Kedves Marika! Ezért bosszant, hogy ha más meg nem így gondolja.
Most már mindegy, utána vagyunk! De holnap és holnapután 10.-11.
részt szeretnék végre nézni!!!!
csip írta:Hát nagyon szomorú vagyok! Na de majd holnap , pedig nagyon jó rész lesz na meg a 11.is.Szeretném megkérdezni ismeri valaki ezt az oldalt?
Csip! Én is! Jó lenne, ha Ingfakirata eldöntené, hogy youtube, dailymotion vagy facebook...
és hogy mely napokon és hová teszi ki a softsubot! Élvezni szeretném a sorit, nem bosszankodni!
Regisztrálni kell, addig nem lehet semmit csinálni az oldalon.
Kedves Rita!
Először is nagyon szépen köszönöm a befogadást.
Másodszor pedig rettentően hálás vagyok,hogy elkezdted fordítani ezt a sorozatot, mert pont egy órája találkoztam ezzel a sorozattal youtubon egy videó kíséretében, és nagyon megtetszett, ez miatt rögtön neki is láttam angolul, mert a google nem adta,hogy valaki elkedte fordítani, de a d-addicts-nek köszönhetően megtaláltalak. Úgyhogy ezer köszönet érte :* Most megyek és végig nézem az összes eddigi részt.
Köszönettel:
wsxwsx18
Először is nagyon szépen köszönöm a befogadást.
Másodszor pedig rettentően hálás vagyok,hogy elkezdted fordítani ezt a sorozatot, mert pont egy órája találkoztam ezzel a sorozattal youtubon egy videó kíséretében, és nagyon megtetszett, ez miatt rögtön neki is láttam angolul, mert a google nem adta,hogy valaki elkedte fordítani, de a d-addicts-nek köszönhetően megtaláltalak. Úgyhogy ezer köszönet érte :* Most megyek és végig nézem az összes eddigi részt.
Köszönettel:
wsxwsx18
Rita írta:csip írta:Hát nagyon szomorú vagyok! Na de majd holnap , pedig nagyon jó rész lesz na meg a 11.is.Szeretném megkérdezni ismeri valaki ezt az oldalt?
Csip! Én is! Jó lenne, ha Ingfakirata eldöntené, hogy youtube, dailymotion vagy facebook...
és hogy mely napokon és hová teszi ki a softsubot! Élvezni szeretném a sorit, nem bosszankodni!
Regisztrálni kell, addig nem lehet semmit csinálni az oldalon.
Kedves wsxwsx18!
Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy beregisztráltál! Érezd jól
magad közöttünk!
Kívánom, hogy neked is annyira nagy kedvenceddé váljon a sori, mint ahogy nekünk,
akik már nézzük egy ideje!
Nem tudom láttad-e, hogy másik két thai feldolgozást is fordítottam. Azok is nagyon
klasszak!
Jó szórakozást kívánok! Nagyon szívesen!
Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy beregisztráltál! Érezd jól
magad közöttünk!
Kívánom, hogy neked is annyira nagy kedvenceddé váljon a sori, mint ahogy nekünk,
Nem tudom láttad-e, hogy másik két thai feldolgozást is fordítottam. Azok is nagyon
klasszak!
Kedves Rita!
Igen láttam őket, és tuti,hogy ez után, megfogom azokat is nézni. Thai nyelvel most kezdtek csak el barátkozni, nem is értem miért nem álltam neki előbb nézni,pedig jó néhány esetben sokkal jobbak,mint a koreai, valamint japán sorozatok.
Csak így tovább. Millió puszi: wsxwsx18
Igen láttam őket, és tuti,hogy ez után, megfogom azokat is nézni. Thai nyelvel most kezdtek csak el barátkozni, nem is értem miért nem álltam neki előbb nézni,pedig jó néhány esetben sokkal jobbak,mint a koreai, valamint japán sorozatok.
Csak így tovább. Millió puszi: wsxwsx18
Rita írta:Kedves wsxwsx18!
magad közöttünk!
klasszak!
Rita írta:Ha van kedved, akár a te, akár a barátnőd képét tedd ki a "Van képem hozzá"-ba!
Mindenképpen felrakom a képet és még van 2 ami akkor készült.
A "Van képem hozzá" oldalon megírom azt is miért olyan az a felhő,
mert oka van annak is
A Gabi lilioma is gyönyörű szép és a Rita jázminja is,de hát ez a világ
csodálatos,hiszen a teremtés tökéletes ezt látjuk mindenütt.
Kedves Éva, a kérdésedre azt tudom mondani,hogy valamelyik kommentben
még előrébb volt róla szó és lehet annak hatására ugrott be nekem is valami
ezzel kapcsolatban,hiszen néhány éve láttam én is a koreai változatot,de
pontosan nem emlékszem rá.Majd meglátjuk itt mit hoznak ki belőle.
Nekem a király nem szimpatikus,de majd meglátjuk,ez most egy érzés
ami az eddig történtek alapján,ahogy viselkedik van bennem.
Itt pedig fenn van a 11. rész,igaz 3 részletben,most akarom megnézni én is
http://thaiseriesguide.blogspot.com/p/e ... -ep11.html
Mindenképpen felrakom a képet és még van 2 ami akkor készült.
A "Van képem hozzá" oldalon megírom azt is miért olyan az a felhő,
mert oka van annak is
A Gabi lilioma is gyönyörű szép és a Rita jázminja is,de hát ez a világ
csodálatos,hiszen a teremtés tökéletes ezt látjuk mindenütt.
Kedves Éva, a kérdésedre azt tudom mondani,hogy valamelyik kommentben
még előrébb volt róla szó és lehet annak hatására ugrott be nekem is valami
ezzel kapcsolatban,hiszen néhány éve láttam én is a koreai változatot,de
pontosan nem emlékszem rá.Majd meglátjuk itt mit hoznak ki belőle.
Nekem a király nem szimpatikus,de majd meglátjuk,ez most egy érzés
ami az eddig történtek alapján,ahogy viselkedik van bennem.
Itt pedig fenn van a 11. rész,igaz 3 részletben,most akarom megnézni én is
http://thaiseriesguide.blogspot.com/p/e ... -ep11.html
Kedves Rita!
Köszönöm szépen a válaszodat! Közben már megtaláltam a 11.részt.Hát nagyon jó lesz! Tudod én megnézem felirat nélkül is , és utána nagyon várom a feliratot hozzá.Szerencsés vagyok mint nyugdíjas van időm többször is megnézni. A fő gonoszt valahogy itt jobban tudom utálni talán a megjelenése miatt.Nagyon jól játszik a színésznő.Minnie sokkal rámenősebb mint a koreai változatban, lehet rá haragudni ,hogy szétakarja szakítani Őket.Nakhun nekem sem tetszik olyan valahogy nem találták el a megfelelő színészt ehhez a szerephez.A mosolya meg, hát erre nem is tudok mit mondani.Yul sokkal jobb volt, őt még tudtam is egy kicsit sajnálni a reménytelen szerelem miatt.Khaning szerepére is megtalálták a megfelelő színésznőt nagyon imádom, Inn azért nincs annyira merev mint a koreai herceg volt, már azért kezd felengedni. Kicsit jobban tetszik mint a koreai , ha párhuzamot akarok vonni a koreai királyi család sokkal merevebb volt, jobban ragaszkodtak a hagyományokhoz, lehet, hogy azért mert már eltelt pár év az eredetihez képest és "modernebb" szitukat találtak ki kicsit a mai világba helyezve.Na szóval most ez a kedvenc és alig várom a folytatást.( eszembe jutott, hogy milyen rossz lehet a volt hercegnét és Minnie-t megformáló színésznőnek, hogy közutálatnak örvend az általuk megformált karakter,igaz ez azt is bizonyítja , hogy jól játszanak.)
Köszönöm szépen a válaszodat! Közben már megtaláltam a 11.részt.Hát nagyon jó lesz! Tudod én megnézem felirat nélkül is , és utána nagyon várom a feliratot hozzá.Szerencsés vagyok mint nyugdíjas van időm többször is megnézni. A fő gonoszt valahogy itt jobban tudom utálni talán a megjelenése miatt.Nagyon jól játszik a színésznő.Minnie sokkal rámenősebb mint a koreai változatban, lehet rá haragudni ,hogy szétakarja szakítani Őket.Nakhun nekem sem tetszik olyan valahogy nem találták el a megfelelő színészt ehhez a szerephez.A mosolya meg, hát erre nem is tudok mit mondani.Yul sokkal jobb volt, őt még tudtam is egy kicsit sajnálni a reménytelen szerelem miatt.Khaning szerepére is megtalálták a megfelelő színésznőt nagyon imádom, Inn azért nincs annyira merev mint a koreai herceg volt, már azért kezd felengedni. Kicsit jobban tetszik mint a koreai , ha párhuzamot akarok vonni a koreai királyi család sokkal merevebb volt, jobban ragaszkodtak a hagyományokhoz, lehet, hogy azért mert már eltelt pár év az eredetihez képest és "modernebb" szitukat találtak ki kicsit a mai világba helyezve.Na szóval most ez a kedvenc és alig várom a folytatást.( eszembe jutott, hogy milyen rossz lehet a volt hercegnét és Minnie-t megformáló színésznőnek, hogy közutálatnak örvend az általuk megformált karakter,igaz ez azt is bizonyítja , hogy jól játszanak.)
Rita írta:Gabi! Gyönyörű mintája és színe van ennek a virágnak!
Rita! Még én sem láttam ilyen liliomot, úgy megörültem neki.
A 10. részt megnéztem, annyira jó ez a rész, és majdnem az egész kész van gifben. Majdnem olyan, mint egy mozgó képregény.
11. részt is lehet letölteni az egyik oldalról aminek az elérhetőségét Rita megadta. Megvan a ma esti program. Csak minél előbb érjek haza.
Kezdem a 10. rész fordítását! Hurrá! Mire hazaértem, már ott vigyorgott rám
a felirat a Subscenen!
Delfike köszi, hogy szóltál, máris leszedem, és feltöltöm a megára!
a felirat a Subscenen!
Delfike köszi, hogy szóltál, máris leszedem, és feltöltöm a megára!