Dina írta:Köszönöm szépen eddigi részeket!
Kata58 írta:Ma korán meg tudtam nézni az új részt, és elég embertpróbáló volt, ugyanakkor rengeteg helyzettel. Milyen jó hogy Karaked meg tudta védeni magát. Bár a vesszőzést nem úszta meg, azért az durva volt hogy a legnagyobb haragosára lett bízva a feladat.
Persze kis idő után Date sem bírta tovább nézni a dolgokat és beleavatkozott, aminek meg az anyja nem tudott a végére járni így elrohant!
A fiatalok egyre jobban kedvelik egymást, már több mindenben nagy az összhang, bár úgy tűnik mindkét részről van féltékenység is.![]()
![]()
A fogadalom meg a kimenetelt illetően csak addig tart, míg nem jön hír a csónakversenyről![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita!![]()
Köszönöm szépen a 7. részt!![]()
![]()
![]()
Most értem haza! gyors elvégzem a teendőimet aztán nézem is!![]()
![]()
AmyRebecca írta:Szia Kedves Rita!![]()
Köszönöm szépen a 10. részt!![]()
![]()
![]()
További szép napot!
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb részeket,éppen most fejeztem be a 10.-et.Hát most fel van
adva a lecke,mert úgy néz ki,hogy mégsem a király kedvence az árulóEddig nagyon
durva emberként láttuk és biztos az is a viselkedése alapján,persze ez még nem jelenti
azt,hogy ő árulta be a királynál.Nyilván azért a kincstárnok sem volt tiszta,hiszen
elfogadta az "ajándékot".Egyedül a lánya érezte,hogy ezt nem kellett volna,mert a feleség
is úgy vette,hogy ez nekik jár,hát a karma működött,most megtapasztalja.Úgy látszik az
ember ebből tanul jó esetben,mert van aki ebből sem.Kíváncsian várom mi fog kiderülni![]()
![]()
Kata58 írta:Sziasztok! Hát ez a 10. rész igencsak feladja a leckét nekem is, s jó lenne legalább spilerben tudni hogy most merre hány méter.
Eléggé felzaklat ez a kettősség. Mert a szellem nem kaphat újra úgy testet hogy a földön boldog legyen, még az utolsó feltámadás után sem ha a cselekedeti olyanok voltak mint a régi Karaked, elvégre nem véletlen szenved ott ahol.
Ugyanakkor a másikkal szemben pedig igazságtalanság lenne ha nem lehetne boldog, hiszen nem közömbös már számára a völegény.
Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
melinda1984 írta:Szép estét mindenkinek! Kedves Rita, nagyon szépen köszönöm az újabbnál újabb részeket
Nagyon tettszenek a thai sorozatok, így nagyon hálás vagyok neked, hogy te vállasz ilyen nemzetségű sorozatok fordítását is
Én is bele lestem a 2. éved részeibe ott is vannak izgalmas fordulatok a történetben, és elviekben egy önálló film is készült belőle.
Nagyon hálás vagyok minden egyes részért
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég