Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 11. részt. Nagyon tetszett ez a rész is.
Kedves Ica! Nagyon szívesen a 11. részt is! Örülök, hogy tetszett!Vaskica06 írta:Minnie sokkal gonoszabb,mint koreai elődje és szerintem ez még fokozódni fog.De tetszett,amikor meglepődött Inn reagálásán,amikor Kaning és Nahkun ölelkezett.
Az nekem is tetszett! Az ilyenek annyira jól tudnak esni az ember lelkének. Essen pofára
a gonosz is!
Vaskica06 írta:A királyt nem értem,józan paraszti ésszel én nem pótolnám a saját gyerekemet a pozíciójában egy másikkal,akkor sem ,ha az rokon.Jogos a királyné aggodalma.A tanár szépen kimondta,miben mesterkednek.Ez durva volt.Szegény Kaningnál ez volt aznap az utolsó csepp a pohárban.Nagyon sajnáltam.
A Király is csak egy ostoba férfi lesz, ha egy okos nő az ujja köré akarja csavarni, vagy
valami hátsó szándéka van vele. Ő és az Anyakirályné épp a saját fészkükbe rondítanak,
és egyszerre két kígyót kezdenek a keblükön melengetni. Azt már láttuk, hogy a nagyi
Nakhunt öleli a keblére, a Királynak marad az ex hercegné.
Vaskica06 írta:A "hercegi vár" már be van véve,ahogy egyik társam már megfogalmazta,de még ő sem tud róla,de lehet ,már gyanítja.
Nemcsak a hercegi, de a hercegnői vár is be van véve! Kaning a próba alatt, amin már
ő is részt vett, magát rajzolta le a Herceg mellé, pedig előtte még siratta az első csókját:
Vaskica06 írta:Volt egy megfigyelésem,de lehet,hogy csak nekem tűnt fel.A herceg és Minnie kapcsolatában a herceg sosem kezdeményezett eddig, sem a fényképes résznél,sem most ,hogy megnősült azt az egy lánykérést kivéve,de ott is Minnie puszilta meg.A barátai is amikor a jövendő házasságáról kérdezték,csak barátságról beszéltek kettőjük között.Lehet,hogy csak nagyon jó barátok voltak,de Inn szívesebben vett volna feleségül valakit ,akit ismert,mint egy ismeretlent.Köztük mindig Minnie a kezdeményező,ő javasolta Londont is,ahova szerintem a herceg boldogan ment,mert így kiszabadulhatott a palota fogságából.Ha valóban annyira nagyon szerelmesek lettek volna,akkor Minnienek nem kellene annyit erőlködnie a srác elcsábításával.Lehet,hogy nem így van és rosszul okoskodtam.
Én is észrevettem, hogy Inn nem kezdeményez soha semmit, ha Minie-vel van, viszont nem
is kapálózik nagyon, ha az ide-oda húzgálja. Ahogy fentebb írtam, még vannak érzései Minnie
felé, de már vannak Kaning felé is. Ez egy képlékeny állapot, amiből még minden lehetne, de
mi már tudjuk, hogy Kaningot fogja választani, és tökéletesen meg lehet érteni, hogy miért.
Mellette vidám, boldog, felszabadult lehet. Minnie hasonló Innhez. Kicsit hideg, kicsit rideg,
kicsit önző. Inn soha nem fogja olyan otthonosan érezni magát a társaságában, mint a Kaningéban.
Vaskica06 írta:Nálam Inn ,azért fekete pontos,amiért nem jelöli ki a határokat ameddig Minnie elmehet.Nem csinál semmit,pedig a következményeket viselnie kell és eddig is csak a feleségének köszönheti,hogy nem lett komolyabb baj.Ha nem is szeretünk valakit,azért tekintettel kell rá lenni a cselekedeteink során,főleg ha az őt is érinti.Jövendő királyként ezt tudnia kellene.
Teljes mértékben egyet értek veled, nincs is mit hozzáfűznöm. Talán csak annyit, hogy ez
Kaningra is vonatkozik. Nem szabad hagynia, hogy Nakhun ölelgesse. Végül is ő már férjes
asszony, és nem is akárkinek a felesége.
Vaskica06 írta:Eddig nem volt szó a történetben válásról,meglepődtem,amikor Kaning hirtelen említette.Váratlanul ért.
Azt gondolom, hogy Minnie csókja, és a Kaningnak tett beismerő vallomása után fogalmazódott
meg Kaningban a válás gondolata. "Ha ezek ennyire szeretik egymást, akkor váljunk el, nem
akarok a szerelmesek útjába állni. Éljenek együtt boldogan."
Vaskica06 írta:Nagyon izgat,mi lesz a következő részben.remélem nem lesz nagyon sírós.Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a fordítást.Ez verzió sokkal jobban tetszik,mint az eredeti,pedig az sem volt rossz.
Engem is! Biztos vagyok benne, hogy a dráma fokozódik, és sirni is fogunk. Ahogy láttam a
11. rész végén előkerül egy lesifotós, aki pont akkor van ott, amikor Minnie újra megcsókolja
a herceget. Micsoda véletlenek vannak! Botrányt sejtek, amitől megint Kaning fogja megmenteni
a királyi családot... de ez csak spekuláció.
Ica, kérdezted, hogy honnan vannak a képek. Még az első oldalon ajánlottam egy linket, ahol
vannak videók, képek, és egy csomó kék színű link. Ha ezekre ráklikkelsz, ott is képek vannak:
A Királyné nem ostoba, mint a családja férfitagjai, azonnal a dolgok mögé lát. Kiadta parancsba,
hogy figyeltessék Minnie-t. Kíváncsi leszek, mire jutnak a figyelők: