wsxwsx18 írta:tudom,hogy számodra mi is egy "család" vagyunk, és mindent megteszel értünk, amiért mi nem is lehetünk elég hálásak neked.
Kedves Brigi! Öt-hat éve még kiröhögtem volna, ha valaki azt mondja nekem, hogy virtuális
barátaim lesznek, akiket épp úgy tudok szeretni, mint a hús-vér barátaimat. Mondjuk azt sem
hittem volna, hogy lesz egy saját fórumom, ahol összegyűlhetünk és jókat dumcsizhatunk.
Azt gondolom, ha én jól érzem magam, más is jól fogja magát érezni velem. Ez az iskolában a
gyerekek közt is így van, de az élet minden területére igaz, ahol emberek érintkeznek egymással.
Közhely, de nagyon nagy igazság, hogy amit adsz, azt kapod vissza.
wsxwsx18 írta:Igaz, csak magam nevében beszélhetek, de egyáltalán nem haragszok most se és a jövőben sem, ha épp véletlenül kihagysz engem, hisz amit te mindent itt csinálsz
értünk, valamint a
családodért, a
barátaidért, az számomra
példaértékű. Szóval mindent köszönök, és örülök,hogy egy barátságos közegbe kerültem én is.
Köszönöm a megértésedet! Ha csak egy sorit fordítok, akkor nincs gond, fordítás és fórumozás
jól megférnek egymással. De két sorozatnál már sok, hogy ide is, meg egy másik sorihoz is jönnek
a hozzászólások (hála istennek!), azt már nem bírom idővel, és közben még lelkiismeret furdalásom
is van.
Nagyon örülök, hogy Te is jól érzed magad közöttünk! Jó, hogy ránk találtál!!
wsxwsx18 írta:A gifjeidet pedig külön köszönöm, nem túlzok azzal, ha azt mondom lefolytam az ágyról, annyira jókat, ínycsiklandozókat hoztál nekem.
Nagyon szívesen! Imádom a gifeket! Olyanok, mint a rövidfilmek. Velősek és lényegre törőek.
Látom, te is rákaptál az ízükre! Jó móka gifekkel és képekkel színesíteni a hsz.-t.
wsxwsx18 írta:Az ajánlott sorozataidat mindenképp megfogom nézni a közeljövőben, pontosan a kiss me és a full house után.
Boldog vagyok! remélem, hogy annyira tetszenek majd, mint a Dodo! Ha nem, azt is írd meg nyugodtan
(csak kíméletesem!)!
Bírtam amikor Inn és Minnie virágnyelven beszélgettek. Látszólag a parfümről volt szó, de
akár Kaningot is odaérthettük volna. Minnie arcán látszik, hogy ő oda is értette: