szilagyongyi írta:Sziasztok ma másodszor! Meg is néztem. Hű nagyon jó, izgalmas. Annyira, hogy -eskü így még soha nem jártam- kimaradt a gulyáslevesből a krumpli
. De tele van zöldséggel, csipetke tésztával, hússal. Ha nem szólok észre se veszi a család
Nagyon tetszett, hogy a pénzéhes zsaroló magánnyomozó megszívta
Szépen leszűkítették a lehetséges gyanúsítottakat a két nőre. Nem vagyok jó rejtvényfejtő, és jó megfigyelő sem, ezért érzelmi alapon tippelgetek. Cris a kevésbé szimpatikus, Ő akit hazugságon értünk, szerintem Ő a gyilkos
Nagyon édesek a fiúk. Igazi tesók.
Szép hétvégét kívánok!
Szia Gyöngyi! Jót nevettem (na jó, röhögtem) a gulyásleveses sztorin! Nekem már az is elég,
hogy valamit kihagyjak a kajából, ha valaki a konyhában folyamatosan beszél hozzám. Ez akkor
szokott előfordulni, amikor itt vannak a gyerekeim Angliából, és be nem áll a szájuk (az enyém
se, persze). Én egyszer a sütőport hagytam ki a karácsonyi sütőtökös sütimből, és a tejfölt a
rakott krumpliból.
Az a magánnyomozó olyan gusztustalan ember volt, örülök, hogy nem kell tovább néznem. Az
viszont bántott, hogy Pete tudja, hogy Yi is tud a képról, viszont Yi nem tudja, hogy Pete is
látta már. Így egyenlőtlenné vált a két fiú anyamentési akciója. Mi lesz ebből?
A találgatásodra, csak annyit mondok, hogy azonnal el fogod felejteni, amint meglátod a következő
két részt. Nagyon bevadul a sztori. Az állunkat a földről kell majd összeszedni, és ki tudja, hogy az
lesz-e a végső megoldás. Szerintem nem. Túl messze vagyunk még a végétől, és nagyon sok
fordulat van beígérve a nézőknek.
Ern hiába törölte le a honlapról az anyja fotóját, Pete is észrevette a nadrágcserét: