Kata58 írta:Köszönöm én is a 11-12. részeket, remek volt megint a fiatalok helytállása! Az ivászat is meghozta a maga gyümölcsét
Erre az alkoholra nem volt beedzve!
De amúgy szerencsére nem csinált botrányos helyzetet, csak táncolt!
A kirándulás nem várt kellemetlenséggel, mi több életveszélyes helyzetekkel lett tarkítva!
Sajnos a táska az ellenség kezébe került, így kiderül majd a kiléte s ezzel újfent veszélybe kerülnek.
Na megvan hogy ki ölte meg Tawan szüleit.. a szemét dögök! Habozás nélkül gyilkolnak, még jó hogy Khun sem rest visszalőni.
Mennyire aggódott Tawan a nagynéniért! Aranyos, ahogy egyre jobban ragaszkodik hozzá!
S talán már az ellenségeskedés tényleg barátsággá fog nemesedni a két vetélytárs között!
Bár addig még sok víznek kell lefolyni a Dunán...
Izgatottan várom a folytatást!
Szívesen, Kata! Nem szeretem az ivászatot, de Thor-fah aranyos volt spiccesen. Khun is bátrabban mondta ki, hogy mit
kívánt a lánynak, így, hogy azt hitte, hogy már alszik. Khunnak elkélne egy kis bátorítás. Lehet, hogy ha
ő inna egy keveset, be tudná vallani az érzéseit.
Igen, a táska! Nem elég, hogy Arak már a kávéügy miatt orrol rájuk, most még inkább bajba kerültek.
Ezek már korábban is megöltek szemtanúkat, nem lacafacáznak. Lesz itt gubanc!
Nagyon nevettem Thor-fah és Kaning első baráti csevelyén. Kívülről nyugodtak voltak, de belül még
tiltakoznak egy kicsit a barátság ellen. Főleg Kaning.
A 13. részben cserélődik a helyszín. Nagyon kíváncsi vagyok a fővárosi kalandokra!
A pálmalevél a legjobb öko csomagolóanyag. Használat után nyugodtan el lehet dobni.